Luova uudistaja, tyly määräilijä – tällainen vesimies (21.1.–19.2.) on luonteeltaan

Vesimies! Tiedätkö, mitä horoskooppimerkkisi kertoo luonteestasi?

Vuodenaikojen kiertokulussa vesimies edustaa aikaa, jolloin talven syvin synkkyys alkaa väistyä, mutta samaan aikaan edessä on vielä pimeyttä tarvottavaksi. Monien energiavarannot alkavat olla tammi–helmikuussa lopuillaan. Siihen tarpeeseen syntyy vesimies, joka pursuaa uusia ideoita ja oivalluksia.

Merkin suurimpiin vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti idearikkaus. Vesimies suhtautuu uuteen ennakkoluulottomasti, ja tulevaisuus näyttää hänen silmäänsä aina valoisalta. Vesimies onkin loistava tsemppari, koska hän jaksaa luottaa parempaan huomiseen.

Pahimmillaan jatkuva halu pyrkiä kohti uutta ajaa vesimiehen vauhtisokeuteen. Vesimies hurahtaa helposti uusiin juttuihin eikä välttämättä hullaantuessaan piittaa muiden mielipiteistä. Yleensä vesimies on kuitenkin varsin tunneälykäs, eikä siedä ensinkään vääryyttä tai epätasa-arvoisuutta.

Vesimies on idealisti ja luottaa omiin ideoihinsa usein varsin vakaasti. Siksi hän saattaa joskus äityä piittaamattomuuteen. Vaikka ystävänä vesimies on viehättävä ja luotettava, vihamiehenä merkillä on taipumus olla todella kostonhimoinen, kylmä ja tunteeton.

Työelämässä vesimies kaipaa itselleen jatkuvasti uusia haasteita. Merkki sopii loistavasti luovalle alalle, mutta myös tiedepiirit houkuttelevat tulevaisuudesta kiinnostunutta vesimiestä runsaasti.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Vesimies viihtyy erinomaisen hyvin omissa oloissaan. Turhanpäiväistä löpinää ja sutkauttelua vesimies ei jaksa kuunnella. Rakkaidensa kanssa hän kuitenkin viettää mielellään aikaansa. Ystävänä vesimies on ilahduttavan tunneälykäs, herkkä ja auttavainen.

Pitkäaikainen parisuhde saattaa osoittautua vesimiehelle haasteeksi, koska hän janoaa elämäänsa uutta ja nauttii omasta maailmastaan niin paljon. Mutta jos vesimiehen kanssa löytää yhteisen taajuuden, hänestä saa itselleen älykkään, yllätyksiä täynnä olevan ja rakastavan kumppanin.

Toisista merkeistä parhaiten vesimiehelle sopivat kumppaniksi skorpioni, leijona, kalat ja rapu.

Terveys

Koska vesimies on jatkuvasti liikkeessä ja haluaa uudistaa itseään aina, hänellä on taipumus stressaantua. Myös vaikeasti määriteltävät hermostoperäiset sairaudet voivat kiusata merkkiä.

Synkimmät piirteet

Brittiastrologin Stella Hyden mukaan vesimiehet ovat tunteettomia ihmisten tarkkailijoita, jotka eivät reagoi mihinkään spontaanisti. Vesimiehet ovat usein tylyjä, ja vaikka he haluavat tuntea itsensä tarpeellisiksi, heidän on lähes mahdotonta myöntää tarvitsevansa apua muilta.

Kuuluisia vesimiehiä

Virginia Woolf, Abraham Lincoln, Jennifer Aniston, Charles Dickens, Bob Marley, Robbie Williams, Alvar Aalto, J.L. Runeberg, Mozart, Oprah Winfrey, Karl Marx, Paris Hilton

Vesimies kiteytettynä

  • Vesimiehen vahvuudet TOP 5: Vapaus, uskollisuus, ystävällisyys, tunneälykkyys, oivaltavuus

  • Vesimiehen heikkoudet TOP 5: Arvaamattomuus, jääräpäisyys, tunteettomuus, piittaamattomuus, tylyys

  • Hallitseva planeetta: Uranus

  • Onnenpäivä: Perjantai

  • Onnenväri: Violetti, sähkönsininen

  • Onnenkivi: Akvamariini, ametisti

  • Elementti: Ilma

  • Luonne: Kiinteä

  • Laatu: Maskuliininen, positiivinen

  • Metalli: Platina, uraani, alumiini

  • Kukka: Orkidea, orvokki, keltanarsissi

  • Eläin: Joutsen, kotka, kurki

  • Onnenluvut: 4, 6, 8, 13, 17, 22, 26

Lue muut luonnehoroskoopit tästä.

Lähteet: astro.fi, ennustukset.com, Bustle, Your Tango

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?