Mitä astrologi Satu Ruotsalainen lupasi leijonalle täksi vuodeksi, ja kuinka sitten kävi?

Näin leijonalle ennustettiin vuodelle 2015:

Rakkaus & ihmissuhteet

Leijonan merkkiin osuu selvästi eniten uuden alkuun viittaavia planeettakuvioita. Sinkkuleijonan vuodesta on siis odotettavissa erityisen jännittävä. Kun samalla hankala seitsenvuotiskriisi jää lähes koko merkin osalta vuoden 2014 puolelle, on todella aika rakentaa uusia siltoja. Romanttinen Venus saapuu merkkiin 5.6. ja jää historialliselle vierailulle aina 9.10. saakka! Erityisesti juhannuksen jälkeiset kaksi viikkoa tuovat intohimon leijonan kesään. Jos 31.7.–6.9. rakkauselämään ilmaantuu ryppyjä, niitä ehtii silotella ja sovitella rakastavasti syksyn aikana.

Työ & raha

20.–23.8. syntyneillä loppuvuodesta 2014 alkanut astrologinen seitsenvuotiskriisi on vielä kesän ja alkusyksyn aikana työn jarruna. Osa saa tämän tuta kasvavana työmääränä, toinen kinastelee työyhteisön tai työnantajan kanssa. Leijona solmii uusia hyödyllisiä kontakteja vuoden aikana, elokuussa syntyneiden onnekkaat käänteet jatkuvat aina 11.8. saakka. Koko merkin työtehot mitataan elo-syyskuun aikana.

Hyvinvointi & terveys

Mikään ei ole leijonalle mahdotonta tänä upeana vuonna. Kun tahtotekijä ja olosuhteet ovat kohdallaan, hyvinvoinnissa voi tapahtua mitä vain. Uudet metodit, hoitomuodot tai ravinto saavat ihmeitä aikaa. Energiakäyrä on korkeimmillaan 9.8.–25.9.

Julkaisemme 18.–29.12. joka päivä yhden tähtimerkin oman vuosihoroskoopin 2015.

Lue päivän horoskooppi täältä.