Oinas tarvitsee nyt hieman rohkeutta ihmissuhteissaan. Uskalla ottaa riski, se kannattaa.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinas joutuu selvittämään asioita Kauriin kanssa pohjamutia myöten. Muista, että vanhan täytyy joskus tuhoutua kokonaan, jotta voi aloittaa uuden. Uskalla ottaa riski tähdet ovat nyt puolellasi. Kunnioitusta ei kuitenkaan voi vaatia, se täytyy ansaita.

Onnekkaimmat päivät 12.4. & 19.4.

Härkä 20.4.–20.5.

Kohtalo päättää puuttua Härän elämään huhtikuussa. Jos uskallat seurata sydämesi ääntä, voit saada omaksesi sen, mistä olet jo kauan haaveillut. Kaikki on kiinni sinusta ja siitä, miten herkästi pystyt tarttumaan hetkeen. Älä kävele onnesi ohi. Nyt ei ole vaatimattomuuden aika.

Onnekkaimmat päivät. 1.4. & 22.4.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Rakkauden planeetta Venus saapuu huhtikuussa Kaksosten merkkiin ja antaa ennestäänkin taipuisalle kielellesi uskomattomat akrobatian lahjat. Elämä on täynnä seikkailua! Muista kuitenkin kunnioittaa herkkien sydänten sääntöä: älä lupaa oikeaa rakkautta, jos et pysty sitä tarjoamaan.

Onnekkaimmat päivät 6.4. & 11.4.

Rapu 21.6.–22.7.

Rapu joutuu tilanteeseen, jossa ratkaisun tekee puolestasi joku toinen. Kuun alkupäivinä ehdit vielä vaikuttaa asioihin, joten mieti siirtosi tarkasti. 15. päivän jälkeen voit ottaa hymyillen vastaan sen, mitä on tullakseen ja katsoa, mihin seikkailuun elämä on tällä kertaa päättänyt sinut ohjata.

Onnekkaimmat päivät 1.4. & 12.4.

Leijona 23.7.–22.8.

Raha-asioissa Leijona on nyt onnetarten suosikki. Pitkään paikoillaan junnanneet asiat saavat uuden vaihteen päälle ja alkavat askel kerrallaan onnistua. Universaali haasteesi on kyetä auttamaan ilman marttyyrin viittaa. Rakkaudessa ovellesi saattaa osua Se Oikea.

Onnekkaimmat päivät 2.4. & 6.4.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyelle tarjotaan nyt oikotietä onneen. Saat unelmiesi toteuttajaksi astrologisen leijan, jonka avulla mikä tahansa on mahdollista, kunhan uskallat elää aivan täysillä. Ainoat esteet onnistumisen tiellä ovat ujous ja liiallinen omistamisen halusi. Päästä niistä irti, jolloin sinulla ei ole enää mitään rajoja.

Onnekkaimmat päivät 3.4. & 25.4.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaaka elää nyt erittäin merkityksellistä aikaa. Katso tarkasti ihmisiä, jotka nyt kohtaat, jotta vältyt huonolta karmalta. Oinaan merkistä tulee haaste, jonka voittaminen on merkityksellistä koko loppuelämäsi kannalta. Käytä omia sanojasi rakentamaan, älä repimään.

Onnekkaimmat päivät 26.4. & 28.4.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Skorpioni saa nyt poimia aikaisemmin kylvämäänsä satoa. Mitä paremmin olet uskaltanut tehdä asioita sisintäsi kuunnellen, sitä suurempi on palkintosi. Muista, että olet vielä koeajalla, ja universumi seuraa nyt henkeään pidätellen, oletko oikeasti ottanut opiksesi.

Onnekkaimmat päivät 12.4. & 21.4.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimiehellä on nyt liian paljon töitä. Periksiantamattomuutesi tuottaa sinulle kaipaamaasi arvostusta, mutta älä silti ota liian suuria riskejä terveytesi kanssa. Välillä on pakko myös levätä. Älä huoli kenenkään toisen taakkaa hartioillesi, nyt jaksat kantaa vain omasi.

Onnekkaimmat päivät 6.4. & 22.4.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauriin kannattaa nyt olla varovainen, ettei autettava muutu sinulle taakaksi. Joku yrittää käyttää hyväntahtoisuuttasi hyväkseen epärehellisin keinoin. Oinaan kanssa sinun on kohdattava hyvin syvällisellä tasolla. Totuus ei välttämättä ole helpoin vaihtoehto, mutta silti ainoa oikea.

Onnekkaimmat päivät 1.4. & 18.4.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies ei halua hypätä ympärillään pyörivään karuselliin. Ennen kuin katoat pääsi sisälle, muista kertoa läheisillesi, että olet tulossa takaisin. He eivät ehkä tiedä, että tarvitset aika ajoin yksityisyyttä sisäisen maailmasi järjestämiseen. Jokin asia tulee vihdoin tiensä päähän, päästä irti hyvillä mielin.

Onnekkaimmat päivät 10.4. & 26.4.

Kalat 20.2.–20.3.

Kalat on vähän eksyksissä elämänsä perustusten kanssa. Jousimiehen merkistä tulee jännitteitä, joiden perimmäisenä tehtävänä on auttaa sinua huomaamaan, missä olet valinnut oikein. Älä siis ammu viestin tuojaa, vaan uskalla uudistua. Lopputulos on parempi kuin uskallat odottaa.

Onnekkaimmat päivät 6.4. & 12.4.