Oinas tarvitsee nyt hieman rohkeutta ihmissuhteissaan. Uskalla ottaa riski, se kannattaa.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinas joutuu selvittämään asioita Kauriin kanssa pohjamutia myöten. Muista, että vanhan täytyy joskus tuhoutua kokonaan, jotta voi aloittaa uuden. Uskalla ottaa riski tähdet ovat nyt puolellasi. Kunnioitusta ei kuitenkaan voi vaatia, se täytyy ansaita.

Onnekkaimmat päivät 12.4. & 19.4.

Härkä 20.4.–20.5.

Kohtalo päättää puuttua Härän elämään huhtikuussa. Jos uskallat seurata sydämesi ääntä, voit saada omaksesi sen, mistä olet jo kauan haaveillut. Kaikki on kiinni sinusta ja siitä, miten herkästi pystyt tarttumaan hetkeen. Älä kävele onnesi ohi. Nyt ei ole vaatimattomuuden aika.

Onnekkaimmat päivät. 1.4. & 22.4.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Rakkauden planeetta Venus saapuu huhtikuussa Kaksosten merkkiin ja antaa ennestäänkin taipuisalle kielellesi uskomattomat akrobatian lahjat. Elämä on täynnä seikkailua! Muista kuitenkin kunnioittaa herkkien sydänten sääntöä: älä lupaa oikeaa rakkautta, jos et pysty sitä tarjoamaan.

Onnekkaimmat päivät 6.4. & 11.4.

Rapu 21.6.–22.7.

Rapu joutuu tilanteeseen, jossa ratkaisun tekee puolestasi joku toinen. Kuun alkupäivinä ehdit vielä vaikuttaa asioihin, joten mieti siirtosi tarkasti. 15. päivän jälkeen voit ottaa hymyillen vastaan sen, mitä on tullakseen ja katsoa, mihin seikkailuun elämä on tällä kertaa päättänyt sinut ohjata.

Onnekkaimmat päivät 1.4. & 12.4.

Leijona 23.7.–22.8.

Raha-asioissa Leijona on nyt onnetarten suosikki. Pitkään paikoillaan junnanneet asiat saavat uuden vaihteen päälle ja alkavat askel kerrallaan onnistua. Universaali haasteesi on kyetä auttamaan ilman marttyyrin viittaa. Rakkaudessa ovellesi saattaa osua Se Oikea.

Onnekkaimmat päivät 2.4. & 6.4.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyelle tarjotaan nyt oikotietä onneen. Saat unelmiesi toteuttajaksi astrologisen leijan, jonka avulla mikä tahansa on mahdollista, kunhan uskallat elää aivan täysillä. Ainoat esteet onnistumisen tiellä ovat ujous ja liiallinen omistamisen halusi. Päästä niistä irti, jolloin sinulla ei ole enää mitään rajoja.

Onnekkaimmat päivät 3.4. & 25.4.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaaka elää nyt erittäin merkityksellistä aikaa. Katso tarkasti ihmisiä, jotka nyt kohtaat, jotta vältyt huonolta karmalta. Oinaan merkistä tulee haaste, jonka voittaminen on merkityksellistä koko loppuelämäsi kannalta. Käytä omia sanojasi rakentamaan, älä repimään.

Onnekkaimmat päivät 26.4. & 28.4.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Skorpioni saa nyt poimia aikaisemmin kylvämäänsä satoa. Mitä paremmin olet uskaltanut tehdä asioita sisintäsi kuunnellen, sitä suurempi on palkintosi. Muista, että olet vielä koeajalla, ja universumi seuraa nyt henkeään pidätellen, oletko oikeasti ottanut opiksesi.

Onnekkaimmat päivät 12.4. & 21.4.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimiehellä on nyt liian paljon töitä. Periksiantamattomuutesi tuottaa sinulle kaipaamaasi arvostusta, mutta älä silti ota liian suuria riskejä terveytesi kanssa. Välillä on pakko myös levätä. Älä huoli kenenkään toisen taakkaa hartioillesi, nyt jaksat kantaa vain omasi.

Onnekkaimmat päivät 6.4. & 22.4.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauriin kannattaa nyt olla varovainen, ettei autettava muutu sinulle taakaksi. Joku yrittää käyttää hyväntahtoisuuttasi hyväkseen epärehellisin keinoin. Oinaan kanssa sinun on kohdattava hyvin syvällisellä tasolla. Totuus ei välttämättä ole helpoin vaihtoehto, mutta silti ainoa oikea.

Onnekkaimmat päivät 1.4. & 18.4.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies ei halua hypätä ympärillään pyörivään karuselliin. Ennen kuin katoat pääsi sisälle, muista kertoa läheisillesi, että olet tulossa takaisin. He eivät ehkä tiedä, että tarvitset aika ajoin yksityisyyttä sisäisen maailmasi järjestämiseen. Jokin asia tulee vihdoin tiensä päähän, päästä irti hyvillä mielin.

Onnekkaimmat päivät 10.4. & 26.4.

Kalat 20.2.–20.3.

Kalat on vähän eksyksissä elämänsä perustusten kanssa. Jousimiehen merkistä tulee jännitteitä, joiden perimmäisenä tehtävänä on auttaa sinua huomaamaan, missä olet valinnut oikein. Älä siis ammu viestin tuojaa, vaan uskalla uudistua. Lopputulos on parempi kuin uskallat odottaa.

Onnekkaimmat päivät 6.4. & 12.4.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Puhu, puhu, puhu ja saat sanomasi perille. Sinulla on paljon annettavaa ja paljon saatavana, jos näytät intohimosi ja pysyt johdonmukaisena. Aika on nyt otollinen myös romanssille ja muille muutoksille. Tähdet kertovat myös uusista tuulista ja tuttavuuksista.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Pidä huolta omaisuudestasi, äläkä päästä ketä tahansa sotkeentumaan asioihisi. Tarkista avoimet työpaikat, saatat yllättyä ja löytää jotain mikä sopisi sinulle. Kotona on edessä muutoksia, joihin sinun täytyy sopeutua. Nauti sosiaalisesta elämästä nyt täysillä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tunteet ovat nyt pinnassa. Muista silti pitää huolta lupauksistasi ja pysy valitsemallasi tiellä. Rakkautta ja romantiikkaa on ilmassa runsaasti. Jos teet jouluostoksia, ole luova. Sinun ei tarvitsee tyhjentää lompakkoasi osoittaaksesi, että rakastat läheisiäsi.

RAPU 22.6.–22.7.

Mieti nyt uusiksi strategiasi niin pääset siirtymään seuraavaan vaiheeseen. Älä anna kenenkään häiritä työtäsi. Sinun on myös vaikea hallita tunteitasi, joten etsi itsellesi jokin väylä, jota kautta pääset purkamaan höyryjä, ennen kuin räjähtää.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Lähde ihmisten ilmoille, ja luova energiasi pääsee oikeuksiinsa. Nyt on myös hyvä aika nauttia shoppailusta, mutta jätä aikaa myös ystävien tapaamiseen ja romanttisiin kohtaamisiin. Tee juhlakaudesta juhlaa!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Ole tarkkana sen suhteen, miten hoidat suhteitasi, sillä niihin ilmestyy nyt ryppyjä. Sinulla on tarvetta uskoutua. Hyvän keskustelun jälkeen kykenet myös tekemään päätöksiä,joita sinun tulee nyt tehdä, jotta pääset siirtymään uuteen elämänvaiheeseen.

VAAKA 23.9.–22.10.

Suunnittele nyt jotain jännittävää ystäviesi tai läheistesi kanssa. Saatat jopa inspiroitua matkustamaan ja olemaan enemmän yhteyksissä ensi vuonna. Sinulla on vaikeuksia sopeutua johonkin muutokseen, mutta älä oleta mitään, vaan etsi faktat toimi niiden mukaan.

skorpioni 23.10.–22.11.

Jos et pidä siitä, mitä tuleman pitää, etsi vaihtoehtoja. Tee itse sellaisia ratkaisuja, jotka sopivat sekä budjettiisi että aikatauluihisi. Keskustelusi johtavat nyt hyvien ratkaisujen löytymiseen. Myös avoimuus ja rehellisyys ovat tarpeen.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Muuta ajatuksesi toiminnaksi ja ota ympäristöltäsi saamasi apu vastaan. Muutoksia on tulossa ja uudet alut innostavat. Mieti, mitä voit tehdä auttaaksesi toisia ihmisiä, mutta älä tee mitään oman hyvinvointisi kustannuksellasi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Suhteet esimiehiisi eivät ole nyt parhaimmalla tolalla ja joudut vetäytymään, joko turhautuneena tai vihaisena. Istu hetkeksi alas ja vedä henkeä. Mieti, mitä vaihtoehtoja sinulla on. Tee uusi suunnitelma ja etene sen mukaan, niin pääset maaliin!

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älylliset harrastukset vievät sinut kaikenlaisille uusille vesille. Jaa ajatuksesi ja osallistu tilaisuuteen, jossa pääset pallottelemaan ideoitasi muiden kanssa. Älä kuitenkaan taivu, jos ajatuksesi kohtaavat kritiikkiä. Neuvottele ja ota esiin tulevaisuuteesi liittyvät toiveet.

KALAT 20.2.-20.3.

Nyt on aika kohdata sekä ne, jotka ovat oppositiossa, että omat sisäiset demonisi. Pyydä anteeksi ja anna menneiden olla menneitä. Joskus kannattaa myös myöntää, että olet itse yhtä paljon syypää kuin joku toinenkin. Koskaan ei ole liian myöhäistä valita uusi suunta!

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Pysy kotona ja hoida keskeneräisiä hommia tai läheistesi kanssa kesken jääneitä asioita. Hoida viralliset asiakirjat kuntoon ja varmista, ettei passi tai henkilötodistus pääse vanhenemaan. Luvassa on myönteinen työhön tai yksityiselämään liittyvä muutos.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Jos edessäsi on lakiin, talouteen tai terveyteen liittyvä ongelma, pysy realistisena ja rehellisenä. Älä myöskään päästä käsistäsi tilaisuutta tutustua johonkin ihmiseen paremmin. Pikkutarkkuutesi ja organisointikykysi pääsevät oikeuksiinsa.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Joudut nyt paljon vartijaksi ja sinulla on vaikeuksia selviytyä kaikesta, ellet hoida kaikkia velvollisuuksiasi huolellisesti. Rehellisyys on tärkeää. Ota asiaksesi myös tulla toimeen kaikkien työtovereidesi kanssa ja näytä esimerkkiä muille.

RAPU 22.6.–22.7.

Älä pelkää muutosta, vaan mene virran mukana! Tarjoa myös omaa näkemystäsi, kun asioista keskustellaan, sillä sinulla on omintakeinen tapa katsoa maailmaa, ja muut myös arvostavat näkemyksiäsi. Hanki myös uusi harrastus!

LEIJONA 23.7.–22.8.

Joudut nyt varsinaiseen tunteiden pyörremyrskyyn. Varo siis joutumasta keskusteluihin, joissa käsitellään kovin herkkiä aiheita. Älä myöskään paljasta tunteitasi tai ajatuksiasi työpaikallasi tai saatat joutua asemaan, jossa sinua voidaan haavoittaa. Pidä yksityisasiasi yksityisasioina!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Älä tuo henkilökohtaisia asioitasi yleiseen keskusteluun tai saatat joutua jonkinlaisen konfliktin keskelle. Etsi mieluummin vaihtoehtoisia ratkaisutapoja ja pääset työtovereidesi suosioon. Saat lisää vastuuta. Se tuo mukanaan myös elämäntapamuutoksia. Keskity siihen, mikä on hyvää sen sijaan, että etsisit virheitä.

VAAKA 23.9.–22.10.

Valitse nyt sanasi huolella. Joku haluaa ymmärtää sinut tahallaan väärin, ja joudut hankalaan asemaan. Käytä älyäsi ja luovi pois hankalasta tilanteesta, johon olet joutunut joko työpaikalla tai sukulaistesi silmissä. Ole suora ja rehellinen, niin asiat lutviutuvat.

skorpioni 23.10.–22.11.

Anna luovuutesi tuottaa ideoita, jotka eivät ehkä ole kaikkien edullisimpia, mutta älä silti luovu niistä. Keksi suunnitelma, jolla saat kaiken mahtumaan budjettiisi. Käytä myös sinussa piileviä voimia, jotta saat ideasi läpi ja myös muut innostumaan. Ole kärsivällinen!

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Kuuntele, mitä ystävilläsi ja läheisilläsi on sydämellään, äläkä aiheuta pettymyksiä. Varo nyt myös kaikkia itsepetoksen muotoja, sillä asiat helposti vain pahenevat. Saat aikaan paljon hyvää, jos jätät itsetuhoiset harrastukset ja pidät tekemäsi lupaukset.

KAURIS 22.12.–20.1.

Epätavallisen kiinnostava tarjous vetää sinua puoleensa, mutta laske sen plussat ja miinukset, ennen kuin teet päätöksiä suuntaan tai toiseen. Varovaisuus on valttia, älä tee mitään impulsiivista. Pysyttele kotosalla, ystävien tai perheen seurassa.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älä luota siihen, mitä muut sinulle selittävät, saat vain kaunisteltua tietoa, ja jotkut yrittävät jopa käyttää sinua hyväkseen. Jos haluat auttaa tai sijoittaa rahaa, tee se niin, että myös sinä hyödyt, eikä vain jotkut muut. Taloudellinen tilanteesi näyttäisi olevan kohentumassa.

KALAT 20.2.-20.3.

Olet kaunistunut viime aikoina, ja siitä on sinulle nyt hyötyä. Älä kuitenkaan jätä mitään sattuman varaan, vaan varmista itse, että asiasi sujuvat siihen suuntaan, mihin haluat. Rakkaussuhteesi tai tärkeä ammatillinen suhde joutuu epävarmoille vesille. Tee parhaasi ymmärtääksesi, mistä kenkä puristaa.