Härkä tekee toukokuussa isoja valintoja. Sinulta vaaditaan suurta rohkeutta, mutta palkkiokin on suuri.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksoset ovat niin flirttailevalla päällä, että muiden kannattaa pitää sydämistään kiinni, kun tämä valloittaja pääsee vauhtiin. Veri kohisee suonissasi niin kovaa, ettet kuule omia ajatuksiasikaan. Ihan hyväkin, koska ne ovat nyt niin häpeämättömiä. Pidä hauskaa, mutta älä usko itsekään omia lupauksiasi.

Onnekkaimmat päivät 1.5. & 27.5.

Rapu 21.6.–22.7.

Rapu saa nyt hetken hengähtää läheisten keskellä. Pitkä taisto on takana, ja nyt on rentoutumisen aika. Rakkauden planeetta Venus saapuu merkkiisi toukokuun toisella viikolla ja tuo tullessaan haavoittuneita ihmisiä, jotka tarvitsevat sinulta lämpöä ja voimaa. Anna armon käydä oikeudesta.

Onnekkaimmat päivät 15.5. & 25.5.

Leijona 23.7.–22.8.

Leijona ei juuri nyt oikein malta miettiä loppuun asti ennen kuin tarttuu toimeen. Onneksi Jupiter on merkissä viemässä nuolen maaliin asti. Universumi tarjoaa sinulle pyyteettömän auttajan vaativaa roolia. Pystytkö siihen? Toinen vaihtoehto on marttyyrin ruma ja raskas viitta.

Onnekkaimmat päivät 7.5. & 11.5.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyt soutaa nyt syviä vesiä. Haet epätoivon vimmalla kaikkein intohimoisimpia toteutuskeinoja kätketyille toiveille. Jos työtoverisi näkisivät sisällesi nyt, he saattaisivat säikähtää. Mutta hän, joka on päässyt lähellesi, nauttii elämänsä mielenkiintoisimmista käänteistä. Pidä silti mustasukkaisuutesi aisoissa.

Onnekkaimmat päivät 15.5. & 16.5.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaaka törmää uudelleen vanhaan väärinkäsitykseen. Koeta selvittää asia ennen kuun 19. päivää, sen jälkeen kaikki mutkistuu entisestään ja saat helposti toistenkin syyt niskoillesi. Oinaan kanssa on nyt viisainta huolehtia omista asioista ja pysyä tiukasti totuudessa.

Onnekkaimmat päivät 17.5 . & 27.5.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Skorpionin kannattaa kääntää katse sisimpään ja kysyä, oletko uskaltanut tehdä valintasi sen mukaan, mikä on itsellesi tärkeää. Vai oletko kenties hakenut hyväksyntää joltakin toiselta? Jos vastaus on jälkimmäinen, on korkea aika vaihtaa suuntaa. Allekirjoita sopimukset ennen kuun puoliväliä.

Onnekkaimmat päivät 16.5. & 27.5.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimies saa nyt uuden mahdollisuuden. Kohtaat elämässäsi uudelleen jonkin sellaisen asian, johon liittyy suurta murhetta ja tuskaa. Kun et anna sisäisen epävarmuutesi estää sinua toimimasta, huomaat, että selviydytkin tilanteesta tällä kertaa voittajana. Sinulla on kaikki tarvittava voima ja viisaus.

Onnekkaimmat päivät 1.5. & 15.5.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauris ei pysty kantamaan ketään muita kuin itsensä. Olet uhrannut itsesi nyt liian kauan toisten puolesta. Olet alkanut rakentaa tekosyitä sille, että elämäsi on jäänyt sivuraiteelle. Nyt on sinun vuorosi. Suhteessasi Vaakaan vaadit itseltäsi liikaa. Kun päästät irti, moni asia helpottuu.

Onnekkaimmat päivät 11.5. & 15.5.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies on tukehtumassa velvollisuudentunnon aiheuttamaan ylisuorittamiseen. Samalla kun tuotat haittaa itsellesi, tukahdutat myös niitä, joita yrität auttaa. Vapaus on ainoa voima, jota sisimpäsi kuuntelee. Tarjoa sitä siis toisillekin. Teet liikaa töitä. Hengähdä vähän, muuten terveytesi on vaarassa.

Onnekkaimmat päivät 7.5. & 30.5.

Kalat 20.2.–20.3.

Kalat saavat tähtitaivaalta nyt extra-annoksen unelmia tavoiteltaviksi. Avain onneen on rohkeus olla täysin rehellinen itselle. Hiljaisuuden retriitti sopisi nyt sinulle. Löydät viimein valovoimasi ja kohtaat ihmisen, jota olet koko elämäsi etsinyt. Pidä onnestasi kiinni, tästä voi kehkeytyä jotain pitkäaikaista.

Onnekkaimmat päivät 1.5. & 16.5.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinas on keskellä uuvuttavaa valtataistelua, ja erityisesti Kauriin merkistä nousee haasteita. Ne voivat pakottaa sinut muuttamaan suuntaasi rajustikin. Saatat huomata, että paikkasi maailmassa onkin ihan jossain muualla kuin mitä tähän asti olet luullut. Nyt on aika kohdata­ totuus.

Onnekkaimmat päivät 6.5. & 11.5.