Härkä tekee toukokuussa isoja valintoja. Sinulta vaaditaan suurta rohkeutta, mutta palkkiokin on suuri.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksoset ovat niin flirttailevalla päällä, että muiden kannattaa pitää sydämistään kiinni, kun tämä valloittaja pääsee vauhtiin. Veri kohisee suonissasi niin kovaa, ettet kuule omia ajatuksiasikaan. Ihan hyväkin, koska ne ovat nyt niin häpeämättömiä. Pidä hauskaa, mutta älä usko itsekään omia lupauksiasi.

Onnekkaimmat päivät 1.5. & 27.5.

Rapu 21.6.–22.7.

Rapu saa nyt hetken hengähtää läheisten keskellä. Pitkä taisto on takana, ja nyt on rentoutumisen aika. Rakkauden planeetta Venus saapuu merkkiisi toukokuun toisella viikolla ja tuo tullessaan haavoittuneita ihmisiä, jotka tarvitsevat sinulta lämpöä ja voimaa. Anna armon käydä oikeudesta.

Onnekkaimmat päivät 15.5. & 25.5.

Leijona 23.7.–22.8.

Leijona ei juuri nyt oikein malta miettiä loppuun asti ennen kuin tarttuu toimeen. Onneksi Jupiter on merkissä viemässä nuolen maaliin asti. Universumi tarjoaa sinulle pyyteettömän auttajan vaativaa roolia. Pystytkö siihen? Toinen vaihtoehto on marttyyrin ruma ja raskas viitta.

Onnekkaimmat päivät 7.5. & 11.5.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyt soutaa nyt syviä vesiä. Haet epätoivon vimmalla kaikkein intohimoisimpia toteutuskeinoja kätketyille toiveille. Jos työtoverisi näkisivät sisällesi nyt, he saattaisivat säikähtää. Mutta hän, joka on päässyt lähellesi, nauttii elämänsä mielenkiintoisimmista käänteistä. Pidä silti mustasukkaisuutesi aisoissa.

Onnekkaimmat päivät 15.5. & 16.5.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaaka törmää uudelleen vanhaan väärinkäsitykseen. Koeta selvittää asia ennen kuun 19. päivää, sen jälkeen kaikki mutkistuu entisestään ja saat helposti toistenkin syyt niskoillesi. Oinaan kanssa on nyt viisainta huolehtia omista asioista ja pysyä tiukasti totuudessa.

Onnekkaimmat päivät 17.5 . & 27.5.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Skorpionin kannattaa kääntää katse sisimpään ja kysyä, oletko uskaltanut tehdä valintasi sen mukaan, mikä on itsellesi tärkeää. Vai oletko kenties hakenut hyväksyntää joltakin toiselta? Jos vastaus on jälkimmäinen, on korkea aika vaihtaa suuntaa. Allekirjoita sopimukset ennen kuun puoliväliä.

Onnekkaimmat päivät 16.5. & 27.5.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimies saa nyt uuden mahdollisuuden. Kohtaat elämässäsi uudelleen jonkin sellaisen asian, johon liittyy suurta murhetta ja tuskaa. Kun et anna sisäisen epävarmuutesi estää sinua toimimasta, huomaat, että selviydytkin tilanteesta tällä kertaa voittajana. Sinulla on kaikki tarvittava voima ja viisaus.

Onnekkaimmat päivät 1.5. & 15.5.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauris ei pysty kantamaan ketään muita kuin itsensä. Olet uhrannut itsesi nyt liian kauan toisten puolesta. Olet alkanut rakentaa tekosyitä sille, että elämäsi on jäänyt sivuraiteelle. Nyt on sinun vuorosi. Suhteessasi Vaakaan vaadit itseltäsi liikaa. Kun päästät irti, moni asia helpottuu.

Onnekkaimmat päivät 11.5. & 15.5.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies on tukehtumassa velvollisuudentunnon aiheuttamaan ylisuorittamiseen. Samalla kun tuotat haittaa itsellesi, tukahdutat myös niitä, joita yrität auttaa. Vapaus on ainoa voima, jota sisimpäsi kuuntelee. Tarjoa sitä siis toisillekin. Teet liikaa töitä. Hengähdä vähän, muuten terveytesi on vaarassa.

Onnekkaimmat päivät 7.5. & 30.5.

Kalat 20.2.–20.3.

Kalat saavat tähtitaivaalta nyt extra-annoksen unelmia tavoiteltaviksi. Avain onneen on rohkeus olla täysin rehellinen itselle. Hiljaisuuden retriitti sopisi nyt sinulle. Löydät viimein valovoimasi ja kohtaat ihmisen, jota olet koko elämäsi etsinyt. Pidä onnestasi kiinni, tästä voi kehkeytyä jotain pitkäaikaista.

Onnekkaimmat päivät 1.5. & 16.5.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinas on keskellä uuvuttavaa valtataistelua, ja erityisesti Kauriin merkistä nousee haasteita. Ne voivat pakottaa sinut muuttamaan suuntaasi rajustikin. Saatat huomata, että paikkasi maailmassa onkin ihan jossain muualla kuin mitä tähän asti olet luullut. Nyt on aika kohdata­ totuus.

Onnekkaimmat päivät 6.5. & 11.5.

Mitä tähdet lupaavat sinulle loppuvuodeksi?

OINAS 21.3.–19.4.

Tee hyvä suunnitelma loppuvuodelle, sillä sinulla saattaa olla vaikeuksia tulla toimeen kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Jaa tunteesi ja ajatukseksi jonkun rakkaan kanssa ja solmi ihmissuhteisiisi ja töihisi liittyvät liehumaan jääneet langanpäät. 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tieto on valtaa. Ota selville, mitä muut aikovat, niin osaat toimia oikein. Varo ryhtymästä sellaisiin bisneksiin, joissa numerot eivät ihan pidä paikkaansa. Tämä koskee myös ihmissuhteitasi. Älä myöskään sorru hyväntekeväisyyteen, jos sinulla ei ole nyt varaa.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Suhteeseesi tulee ryppyjä, tai joku lupaa sinulle enemmän kuin pystyy pitämään. Älä myöskään itse sano sellaista, mitä joku haluaa sinulta kuulla, vaan turvaudu rehellisyyteen. Jaa ajatuksesi ja tulevaisuuden suunnitelmasi, niin saat selville, oletko tekemisissä sinulle sopivan ihmisen kanssa. 

RAPU 22.6.–22.7.

Saat kiinnostavaa tietoa, joka muuttaa suhteesi erääseen ihmiseen. Panosta nyt kotiin ja suhteisiisi, sillä tunne-elämääsi liittyvä tilanne kärjistyy. Mutta älä hötkyile, äläkä usko kaikkea mitä sinulle puhutaan.

Pieni matka olisi nyt paikallaan.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Keskity niihin asioihin, jotka on nyt vaan hoidettava. Älä harrasta emotionaalista shoppailua, vaan ole rehellinen. Osallistu verkostoitumistilaisuuteen tai tapaa yhteistyökumppaneita, niin saat alulle jonkin uuden projektin. Kotona kannattaa nyt ottaa rauhallisesti, muuten luvassa on turhaa riitaa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Varo perheen ja suvun asioihin liittyviä sudenkuoppia, läheskään kaikki eivät nyt halua puhdistaa pöytää. Töissä voisit delegoida. Juhlakausi vaatii sinulta työtä, mutta se tuo myös toivomaasi perheen yhdessäoloa ja auttaa sinua rentoutumaan.

VAAKA 23.9.–22.10.

Varo hieman, mitä puhut, sillä joku saattaa haluta käyttää tietoja sinua vastaan. Käytä charmiasi, jotta saat ihmiset tekemään asioita puolestasi ja vältät liiallisen stressin. Nyt on myös aika shopata, tavata sisaruksia ja sopia lounastreffejä. Saat lisäenergiaa.

skorpioni 23.10.–22.11.

Jos nyt päästät jonkun entisestä elämästäsi takaisin kuvioihin, ei siitä seuraa mitään hyvää. Kysy kysymykset, jotka jäivät viimeksi kysymättä, kun uskoit, mitä sinulle sanottiin. Auta vähempiosaisia ja valmistaudu loppuvuoden juhliin.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Asioiden kaunistelu saattaa auttaa asioiden sujumista, mutta myös satuttaa jotakuta sinulle läheistä. Valitse siis sanasi tarkkaan. Tavoittelet onnea ja haluat nyt nauttia elämästä, mutta muista myös niitä, joilla on vähemmän onnea. Muiden huomioiminen ei ole sinulta pois.

KAURIS 22.12.–20.1.

Hoida hoitamattomat asiat kuntoon, ja tee valmista jopa etuajassa, niin pääset nauttimaan juhlakauden antimista. Älä missään tapauksessa ylirasita itseäsi, äläkä tee toimistasi numeroa. Kun teet yksin, pääset nopeammin maaliin. Edessä on myös jonkinlainen elämänmuutos.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Katso tarkkaan, miten kohtelet muita ihmisiä. Tunteenpurkaukset johtavat katumukseen. Pidä tunteesi omana tietonasi, kunnes olet ratkaissut, miten etenet asiassa. Mieti, miten voisit yllättää läheisesi positiivisesti. Pidä myös tarkkaan huolta rahasta, ja vältät turhan stressin.

KALAT 20.2.-20.3.

Joku suuntaa sinua kohtaan tunteita kuin luoteja. Niiden on tarkoituskin satuttaa, tai saada sinut ajattelemaan niin mennyttä kuin tulevaakin. Tsekkaa faktat ja muuta käytöstäsi. Anna tärkeimmille ihmisille aikaa, ole rehellinen ja päätä vuosi hyviin tunnelmiin.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Puhu, puhu, puhu ja saat sanomasi perille. Sinulla on paljon annettavaa ja paljon saatavana, jos näytät intohimosi ja pysyt johdonmukaisena. Aika on nyt otollinen myös romanssille ja muille muutoksille. Tähdet kertovat myös uusista tuulista ja tuttavuuksista.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Pidä huolta omaisuudestasi, äläkä päästä ketä tahansa sotkeentumaan asioihisi. Tarkista avoimet työpaikat, saatat yllättyä ja löytää jotain mikä sopisi sinulle. Kotona on edessä muutoksia, joihin sinun täytyy sopeutua. Nauti sosiaalisesta elämästä nyt täysillä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tunteet ovat nyt pinnassa. Muista silti pitää huolta lupauksistasi ja pysy valitsemallasi tiellä. Rakkautta ja romantiikkaa on ilmassa runsaasti. Jos teet jouluostoksia, ole luova. Sinun ei tarvitsee tyhjentää lompakkoasi osoittaaksesi, että rakastat läheisiäsi.

RAPU 22.6.–22.7.

Mieti nyt uusiksi strategiasi niin pääset siirtymään seuraavaan vaiheeseen. Älä anna kenenkään häiritä työtäsi. Sinun on myös vaikea hallita tunteitasi, joten etsi itsellesi jokin väylä, jota kautta pääset purkamaan höyryjä, ennen kuin räjähtää.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Lähde ihmisten ilmoille, ja luova energiasi pääsee oikeuksiinsa. Nyt on myös hyvä aika nauttia shoppailusta, mutta jätä aikaa myös ystävien tapaamiseen ja romanttisiin kohtaamisiin. Tee juhlakaudesta juhlaa!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Ole tarkkana sen suhteen, miten hoidat suhteitasi, sillä niihin ilmestyy nyt ryppyjä. Sinulla on tarvetta uskoutua. Hyvän keskustelun jälkeen kykenet myös tekemään päätöksiä,joita sinun tulee nyt tehdä, jotta pääset siirtymään uuteen elämänvaiheeseen.

VAAKA 23.9.–22.10.

Suunnittele nyt jotain jännittävää ystäviesi tai läheistesi kanssa. Saatat jopa inspiroitua matkustamaan ja olemaan enemmän yhteyksissä ensi vuonna. Sinulla on vaikeuksia sopeutua johonkin muutokseen, mutta älä oleta mitään, vaan etsi faktat toimi niiden mukaan.

skorpioni 23.10.–22.11.

Jos et pidä siitä, mitä tuleman pitää, etsi vaihtoehtoja. Tee itse sellaisia ratkaisuja, jotka sopivat sekä budjettiisi että aikatauluihisi. Keskustelusi johtavat nyt hyvien ratkaisujen löytymiseen. Myös avoimuus ja rehellisyys ovat tarpeen.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Muuta ajatuksesi toiminnaksi ja ota ympäristöltäsi saamasi apu vastaan. Muutoksia on tulossa ja uudet alut innostavat. Mieti, mitä voit tehdä auttaaksesi toisia ihmisiä, mutta älä tee mitään oman hyvinvointisi kustannuksellasi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Suhteet esimiehiisi eivät ole nyt parhaimmalla tolalla ja joudut vetäytymään, joko turhautuneena tai vihaisena. Istu hetkeksi alas ja vedä henkeä. Mieti, mitä vaihtoehtoja sinulla on. Tee uusi suunnitelma ja etene sen mukaan, niin pääset maaliin!

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älylliset harrastukset vievät sinut kaikenlaisille uusille vesille. Jaa ajatuksesi ja osallistu tilaisuuteen, jossa pääset pallottelemaan ideoitasi muiden kanssa. Älä kuitenkaan taivu, jos ajatuksesi kohtaavat kritiikkiä. Neuvottele ja ota esiin tulevaisuuteesi liittyvät toiveet.

KALAT 20.2.-20.3.

Nyt on aika kohdata sekä ne, jotka ovat oppositiossa, että omat sisäiset demonisi. Pyydä anteeksi ja anna menneiden olla menneitä. Joskus kannattaa myös myöntää, että olet itse yhtä paljon syypää kuin joku toinenkin. Koskaan ei ole liian myöhäistä valita uusi suunta!