Härkä tekee toukokuussa isoja valintoja. Sinulta vaaditaan suurta rohkeutta, mutta palkkiokin on suuri.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksoset ovat niin flirttailevalla päällä, että muiden kannattaa pitää sydämistään kiinni, kun tämä valloittaja pääsee vauhtiin. Veri kohisee suonissasi niin kovaa, ettet kuule omia ajatuksiasikaan. Ihan hyväkin, koska ne ovat nyt niin häpeämättömiä. Pidä hauskaa, mutta älä usko itsekään omia lupauksiasi.

Onnekkaimmat päivät 1.5. & 27.5.

Rapu 21.6.–22.7.

Rapu saa nyt hetken hengähtää läheisten keskellä. Pitkä taisto on takana, ja nyt on rentoutumisen aika. Rakkauden planeetta Venus saapuu merkkiisi toukokuun toisella viikolla ja tuo tullessaan haavoittuneita ihmisiä, jotka tarvitsevat sinulta lämpöä ja voimaa. Anna armon käydä oikeudesta.

Onnekkaimmat päivät 15.5. & 25.5.

Leijona 23.7.–22.8.

Leijona ei juuri nyt oikein malta miettiä loppuun asti ennen kuin tarttuu toimeen. Onneksi Jupiter on merkissä viemässä nuolen maaliin asti. Universumi tarjoaa sinulle pyyteettömän auttajan vaativaa roolia. Pystytkö siihen? Toinen vaihtoehto on marttyyrin ruma ja raskas viitta.

Onnekkaimmat päivät 7.5. & 11.5.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyt soutaa nyt syviä vesiä. Haet epätoivon vimmalla kaikkein intohimoisimpia toteutuskeinoja kätketyille toiveille. Jos työtoverisi näkisivät sisällesi nyt, he saattaisivat säikähtää. Mutta hän, joka on päässyt lähellesi, nauttii elämänsä mielenkiintoisimmista käänteistä. Pidä silti mustasukkaisuutesi aisoissa.

Onnekkaimmat päivät 15.5. & 16.5.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaaka törmää uudelleen vanhaan väärinkäsitykseen. Koeta selvittää asia ennen kuun 19. päivää, sen jälkeen kaikki mutkistuu entisestään ja saat helposti toistenkin syyt niskoillesi. Oinaan kanssa on nyt viisainta huolehtia omista asioista ja pysyä tiukasti totuudessa.

Onnekkaimmat päivät 17.5 . & 27.5.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Skorpionin kannattaa kääntää katse sisimpään ja kysyä, oletko uskaltanut tehdä valintasi sen mukaan, mikä on itsellesi tärkeää. Vai oletko kenties hakenut hyväksyntää joltakin toiselta? Jos vastaus on jälkimmäinen, on korkea aika vaihtaa suuntaa. Allekirjoita sopimukset ennen kuun puoliväliä.

Onnekkaimmat päivät 16.5. & 27.5.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimies saa nyt uuden mahdollisuuden. Kohtaat elämässäsi uudelleen jonkin sellaisen asian, johon liittyy suurta murhetta ja tuskaa. Kun et anna sisäisen epävarmuutesi estää sinua toimimasta, huomaat, että selviydytkin tilanteesta tällä kertaa voittajana. Sinulla on kaikki tarvittava voima ja viisaus.

Onnekkaimmat päivät 1.5. & 15.5.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauris ei pysty kantamaan ketään muita kuin itsensä. Olet uhrannut itsesi nyt liian kauan toisten puolesta. Olet alkanut rakentaa tekosyitä sille, että elämäsi on jäänyt sivuraiteelle. Nyt on sinun vuorosi. Suhteessasi Vaakaan vaadit itseltäsi liikaa. Kun päästät irti, moni asia helpottuu.

Onnekkaimmat päivät 11.5. & 15.5.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies on tukehtumassa velvollisuudentunnon aiheuttamaan ylisuorittamiseen. Samalla kun tuotat haittaa itsellesi, tukahdutat myös niitä, joita yrität auttaa. Vapaus on ainoa voima, jota sisimpäsi kuuntelee. Tarjoa sitä siis toisillekin. Teet liikaa töitä. Hengähdä vähän, muuten terveytesi on vaarassa.

Onnekkaimmat päivät 7.5. & 30.5.

Kalat 20.2.–20.3.

Kalat saavat tähtitaivaalta nyt extra-annoksen unelmia tavoiteltaviksi. Avain onneen on rohkeus olla täysin rehellinen itselle. Hiljaisuuden retriitti sopisi nyt sinulle. Löydät viimein valovoimasi ja kohtaat ihmisen, jota olet koko elämäsi etsinyt. Pidä onnestasi kiinni, tästä voi kehkeytyä jotain pitkäaikaista.

Onnekkaimmat päivät 1.5. & 16.5.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinas on keskellä uuvuttavaa valtataistelua, ja erityisesti Kauriin merkistä nousee haasteita. Ne voivat pakottaa sinut muuttamaan suuntaasi rajustikin. Saatat huomata, että paikkasi maailmassa onkin ihan jossain muualla kuin mitä tähän asti olet luullut. Nyt on aika kohdata­ totuus.

Onnekkaimmat päivät 6.5. & 11.5.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarvitaan vähän säätöä sekä töissä, että kotona, ja saat varmistettua itsellesi vähän lisää tuloja. Tee ylitöitä, äläkä tuhlaa. Älä myöskään ryhdy mihinkään ilman pomminvarmaa suunnitelmaa. Pidä tunteesi kurissa kuun vaihteessa, niin et joudu katumaan. 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Älä tee nyt hätiköityjä päätöksiä. Varaa tarpeeksi aikaa löytääksesi edullisia vaihtoehtoja. Joku vetoaa tunteisiisi saadakseen läpi oman ideansa, joka vaatisi myös sinun varojasi. Kuun vaihteessa hommat luistavat, jos pyydät apua luotetulta taholta. 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Suuntaa energiasi nyt johonkin tuottavaan, sillä saat paljon aikaan. Liikunta ja matkat piristävät mieltäsi ja saavutat niissä tavoitteesi. Tapaat vanhan tutun ja huomaat, että välillänne säkenöi sittenkin. Ota kuitenkin askel kerrallaan, ettet pety. Pidä myös huoli rahoistasi!

RAPU 22.6.–22.7.

Nyt sinun on aika ilmaista tunteesi, tai panostaa yhteistyöhön niiden kanssa, jotka ovat sinulle tärkeitä. Se saattaa johtaa merkittävään elämänmuutokseen. Jos joku kuitenkin jää jälkeen siitä, mitä on yhdessä sovittu, homma saattaa kaatua. Ole varovainen! 

LEIJONA 23.7.–22.8.

Ota vähän rennommin, mitä ikinä sitten teetkin. Jos lupailet liikoja, joudut vaikeuksiin. Väistä myös houkutukset ja ihmissuhdesotkut, joita olisi nyt tarjolla. Älä myöskään päästä tuhlailevaa ja anteliasta puoltasi hallitsemaan käytöstäsi, muuten voit joutua jonkun muiden virheiden maksajaksi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Älä nyt jää odottelemaan, mitä tuleman pitää, vaan ryhdy tekemään niitä muutoksia, joita kaipaat. Kuuntele sydäntäsi ja marssi eteenpäin itsevarmana, niin pääset tavoitteeseesi. Kaikki läheisesi eivät nyt tue sinua, mutta älä välitä, vaan teen niin kuin sinulle on paras.

VAAKA 23.9.–22.10.

 Tarvitset nyt sekä pään-, että kehonhuoltoa, joten joogaretriitti tai jokin kurssi voisi olla paikallaan. Kuuntele tarkasti ja punnitse asioita mielessäsi, niin opit paljon uutta. Myös jokin työhön liittyvä matka voisi synnyttää uusia ajatuksia. 

skorpioni 23.10.–22.11.

Anna tunteidesi kerrankin viedä sinua. Kerro, mitä sydämesi sanoo ja sinua kuunnellaan. Varo kuitenkin sitä, joka kuun vaihteessa tunkee takaisin elämääsi. Tiedät jo, että hän ei ole sinulle hyväksi. Toisaalta myös aito romanssi on nyt hyvinkin mahdolinen.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt voit rauhassa keskittyä omien asioidesi edistämiseen niin taloudessa, työpaikalla kuin kotioloissakin. Säästä tai ota säästöt käyttöön, ehdota, suunnittele, organisoi ja tee muutoksia. Onnistut kaikessa, mihin ryhdyt, kunhan vain muistat väillä vilkaista myös peruutuspeiliin. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Älä nyt anna pikkuseikkojen hidastaa menoa. Jätä menneet ja paina täysillä eteenpäin, niin saat aikaan paljon positiivista. Käytä energiaasi myös suhteidesi kohentamiseen, ja panosta erityisesti heihin, jotka ovat aina seisoneet rinnallasi. On aika palkita heitä!

VESIMIES 21.1.–19.2.

Ajattele ennen kuin toimit! Nyt on vaarana myös ylireagoida, mikä vaarantaa erityisesti läheiset ihmissuhteesi. Ole kiltti ja harkitse aina ennen kuin toimit. Vihaa kannattaa purkaa liikuntaan, eikä äänijänteitä rasittaen. Talouspuolellakin kannattaa pysytellä budjetissa eikä rasittaa kukkaroa.

KALAT 20.2.-20.3.

Nyt on aika hoitaa hoitamattomat hommat kuntoon, ja tsekata että sekä lääkekaappi, että taloustilanne on ajan tasalla. Saat pari kiinnostavaa tarjousta ja niihin on kiva tarttua, kun muuta asiat on hoidettu kuntoon. Tähtiin on kirjoitettu romantiikkaa, rakkautta ja jopa sitoutumista.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Pidä pääsi kylmänä paineen keskellä. Ota tilanne haltuun ja luota omaan näkemykseesi. Suostu vain niihin muutoksiin, jotka ovat pakollisia. Älä kuitenkaan tee hätiköityjä johtopäätöksiä, vaan selvitä ensin kaikki faktat.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Keskity positiivisiin asioihin. Löydät ratkaisut työpulmiin, kunhan mietit asioita rauhassa. Näet asiat selvemmin, jos otat niihin etäisyyttä. Satsaa omaan hyvinvointiisi. Kesän tullessa on entistä helpompaa syödä terveellisesti ja liikkua riittävästi.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tee omaa juttuasi äläkä välitä muiden vouhotuksista. Lyhyt matka tai liikunnallinen sporttiloma voisi tehdä sinulle hyvää. Nyt kannattaa myös lähteä ihmisten pariin – jos sinut on kutsuttu juhliin, älä epäröi lähteä. Käy läpi tavaroitasi ja luovu turhasta. Myös mieli puhdistuu samalla.

RAPU 22.6.–22.7.

Osoita ystävillesi ja muille rakkaillesi, kuinka paljon välität heistä. Älä pidä elämäsi hyviä asioita itsestäänselvyyksinä. Keksi kivaa yhteistä tekemistä. Läheisesi yrittää kertoa sinulle jotain tärkeää, kuuntele siis herkällä korvalla. Saatat nähdä asiat uudessa valossa.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Nopeat liikkeesi voivat aiheuttaa läheisillesi mielipahaa. Mieti siis tarkkaan, mihin asioihin kanavoit energisyytesi. Työrintamalla tapahtuu kiinnostavia asioita – kova työ palkitaan vihdoinkin. Talousasioissa kannattaa käyttää harkintaa, pidä kulut kurissa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Saat tärkeän opetuksen. Yritä päästä tunnekuohujen yli ja nähdä tässä tilanteessa mahdollisuus henkilökohtaiseen kasvuun. Näin vältät virheet tulevaisuudessa. Laita sydämesi siihen, mitä teet. Menneisyytesi tulee kummittelemaan sinulle. Jos kohtaat asiat, voit vihdoinkin puhdistaa pöydän ja keskittyä täysillä tulevaan.

VAAKA 23.9.–22.10.

Raha-asiat vaativat nyt huomiotasi. Kesää kohti on kevyempi astella, kun talous on kunnossa. Kuuntele myös oman kehosi viestejä – hidasta tahtia, jos uuvut. Vanhempi perheenjäsen ilahtuu vierailustasi. Tarjoa apuasi, saat itsekin siitä hyvän mielen.

skorpioni 23.10.–22.11.

Pidä kieli keskellä suuta. Voit joutua ikävyyksiin, jos kerrot eteenpäin vääriä asioita. Pidä siis korttisi piilossa. Rakkaasi tukeen voit luottaa. Panosta fyysiseen hyvään oloon – nouse sohvalta ja lähde lenkille tai suuntaa juhlimaan ystävien kanssa.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tunnet kiusausta heittäytyä suin päin kiehtovaan hankkeeseen, mutta jarruttele vähän. Älä ota nyt turhia riskejä. Joku läheisesi käy hermoillesi, mutta yritä pysyä diplomaattisena. Laittele kotia kesäkuntoon ja keskity konkreettiseen tekemiseen, silloin löydät taas sisäisen rauhan.

KAURIS 22.12.–20.1.

Sinulta toivotaan nyt nopeita päätöksiä, mutta älä anna kenenkään hoputtaa sinua varsinkaan raha-asioissa. Pidä mielesi avoimena, mutta perusta päätöksesi järkeen. Paneudu harrastuksiin, jotka tuottavat sinulle iloa ja fyysistä hyvinvointia, ja haali ympärillesi positiivisia ihmisiä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Karsi ja yksinkertaista elämääsi. Välttele turhia riitoja. Sinun ei aina tarvitse sanoa viimeistä sanaa, vaikka olisit oikeassa. Seesteisempi elämänasenne on valintakysymys. Nauti työsi hedelmistä täysin rinnoin – kuka muu nostaisi kissan hännän kuin katti itse?

KALAT 20.2.-20.3.

Vaikka kevätaurinko loistaisi kutsuvasti, pidä töissä yllä tasaista tahtia. Muuten voit saada kritiikkiä niskaasi. Olet tainnut shoppailla hiukan liian holtittomasti. Käy läpi menojasi kriittisin silmin ja karsi turhat pois. Romantiikkaa on nyt ilmassa. Ole rehellinen rakkaimmillesi ja kerro mitä tunnet, se vahvistaa sidettänne.