Mitä astrologi Satu Ruotsalainen lupasi kaksoselle täksi vuodeksi, ja kuinka sitten kävi?

Näin kaksoselle ennustettiin vuodelle 2015:

Rakkaus & ihmissuhteet

Kriittisyys sukelsi merkkiisi jo ennen joulua 2014, ja astrologisen seitsenvuotiskriisin ensimmäiset aallot lyövät ensi talven ja kevään aikana. 22.–27.5. syntyneiden rakkauselämään. Kuun vaihteessa syntyneillä on suuria unelmia rakkaudesta, mutta vuosi testaa tehokkaasti arjen ja unelman eron: loppuvuosi lupaa kriittisiä pohdintoja. Kesäkuussa syntyneillä on ihmissuhteissaan selvästi kepeämpi vuosi, etenkin 11.4.–8.5. on hyvä hetki keskittyä romantiikkaan. 8.11. jälkeen sinkkukaksosen loppuvuosi on mahdollisuuksien aikaa.

Työ & raha

Toukokuinen kaksonen saa valmistautua työntäyteiseen vuoteen. Tyytymättömyyden tunteet sekä haastavat olosuhteet ohjaavat hakemaan uusia vaihtoehtoja töissä. Osa nauttii äärimmäisen ahkeruuden hedelmistä tilipussin paksuutena. Kaksosen työtehot ovat parhaimmillaan 12.5. jälkeen aina juhannukseen saakka. Kesäkuussa syntyneillä työn paras myötätuuli kestää elokuun alkuun, 7.–14.6. syntyneet osaavat parhaiten hyödyntää taitojaan loppuvuodesta.

Hyvinvointi & terveys

On aika tarkistaa oireet, kivut ja kolotukset. Tuleva vuosi pysäyttää, ellet ole keskittynyt hyvinvointiisi aikoihin. 3.–13.6. syntyneet löytävät uusia liikuntamuotoja, tehokkaan dieetin tai uudistuneen ruoka-valion myötä paremman voinnin.

Julkaisemme 18.–29.12. joka päivä yhden tähtimerkin oman vuosihoroskoopin 2015.

Lue päivän horoskooppi täältä.