Mitä astrologi Satu Ruotsalainen lupasi jousimiehelle täksi vuodeksi, ja kuinka sitten kävi?

Näin jousimiehelle ennustettiin vuodelle 2015:

Rakkaus & ihmissuhteet

Marraskuiset siirtyivät joulun alla 2014 seitsenvuotiskriisin syövereihin, ja jos parisuhteessa on viime aikoina ollut hankalaa, tilanne ei 23.–28.11. syntyneillä tule muuttumaan alkuvuoden ja kevään aikana. Kuun vaihteessa syntyneet joutuvat varomaan sotkuisia ihmissuhteita: pientä kriisinpoikasta on ilmassa marras-joulukuussa. Joulukuussa syntyneet jatkavat syksyn ja loppuvuoden 2014 tunnelmia vuoden 2015 puolelle, ja kesähäitä suunnittelevat ovat onnensa kukkuloilla kesä-heinäkuun taitteessa. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet pääsevät nauttimaan rakkauden menestyskuvioista heinä-elokuun tienoilla. Rakkaudenpapitar Venus saapuu kutkuttavasti merkkiin uudeksi vuodeksi 30.12.

Työ & raha

Tuleva kolmen vuoden jakso tulee tehokkaasti testaamaan jousimiehen stressin- ja paineensietokykyä. Hankala työnantaja, kireä pankinjohtaja, verottaja tai vakuutusvirkailija voi aiheuttaa melkoisesti harmaita hiuksia. Koska tämä paineaalto ulottuu 2015 vasta marraskuisiin ja 1.–4.12. syntyneisiin, muut jousimiehet saavat nauttia taloudellisesta hyvinvoinnista: lisätulot, bonukset tai palkankorotus tulevat ajankohtaiseksi.

Hyvinvointi & terveys

Tämä on se vuosi, jolloin vanhat vaivat ja kolotukset palaavat muistuttamaan itsestään. Matala energiataso vaatii toimenpiteitä, liikunta ja ruoka-valion muuttaminen auttavat. Maaliskuu sekä ajanjakso 9.8.–25.9. edesauttavat tässä projektissa.

Julkaisemme 18.–29.12. joka päivä yhden tähtimerkin oman vuosihoroskoopin 2015.

Lue päivän horoskooppi täältä.