Iloinen suupaltti, tunteeton kakara – tällainen kaksonen (21.5.–21.6.) on luonteeltaan

Kaksonen! Tiedätkö, mitä horoskooppimerkkisi kertoo luonteestasi?

Kaksonen on varsinainen eläinradan superstara, joka onnistuu monessa ja jaksaa painaa. Kaksosen sisällä on vahva palo, jonka takia hän ei pysähdy koskaan.

Merkin suurimpiin vahvuuksiin kuuluvat ainainen innostuneisuus ja nopeus. Kaksonen ei jää koskaan tumput suorina odottamaan jotain tapahtuvaksi. Sen sijaan hän liikkuu nopeasti tilanteesta toiseen ja sopeutuu uuteen vaivatta. Ainainen liikkuvuus on toisaalta kaksosen suurin haaste. Sen takia merkin voi olla vaikea keskittyä. Toisten silmään kaksosen jatkuva liikehdintä voi olla rasittavaa.

Kaksosella on sana hallussa – niin suullisesti kuin kirjallisesti. Kaksonen ei jää vaitonaiseksi missään tilanteessa. Siksi merkki onkin mitä loistavin jutustelukumppani – ainakin jos vastapuoli on valmis kuuntelemaan. Joskus kaksosen on vaikeaa malttaa ja ottaa vastaan toisten sanomisia. Vaikka yleensä kaksonen on ennen kaikkea leikkisä ja karismaattinen, hän saattaa olla myös itsekäs.

Nopeasti liikkuvat myös kaksosen ajatukset. Merkki on varsin älykäs, nokkela ja kekseliäs. Nämä ominaisuudet yhdistettynä loistaviin sosiaalisiin taitoihin tekevät kaksosesta moneen ammattiin sopivan moniosaajan. Yksitoikkoinen työ ei kaksoselle kuitenkaan sovi.

Koska kaksonen on nopeatempoinen ja vähän levoton sielu, hänelle voi välillä olla vaikeaa saada asioita hoidettua loppuun saakka. Myös ainainen uteliaisuus vie hänet helposti sivupoluille. Merkillä on myös taipumusta vaihtaa mielipidettään lennosta. Kaksonen janoaa jatkuvasti muutosta ja kyllästyy helposti. Hän voikin pahimmillaan olla varsin rasittava Duracell-pupu, jonka menoa ei saa hillittyä millään keinolla.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Ystävänä ja tuttavana kaksonen on varsinainen helmi – sosiaalisesti taidokas ilopilleri on juhlien sydän. Syvemmissä ihmissuhteissa merkin nopeatempoisuus saattaa kuitenkin painaa. Kaksosen voi olla vaikea asettua aloilleen suhteeseen. Kaksosen suurin haaste on opetella kuuntelemaan ja kunnioittamaan toista. Yleensä kaksosen saa kesytettyä vain toinen itsetunnoltaan vahva merkki, kuten oinas tai leijona.

Toisista merkeistä parhaiten kaksoselle sopivat oinas, vesimies, leijona ja jousimies.

Terveys

Vaikka nopeatempoinen kaksonen vaikuttaa kestävän hektistäkin elämää, stressi on hänelle usein varsin tuhoisaa. Siksi kaksosen kannattaa välillä tosissaan keskittyä rentoutumiseen ja itsestään huolehtimiseen. Jos kaksonen ei pidä huolta itsestään, hän palaa helposti loppuun.

Synkimmät piirteet

Brittiastrologi Stella Hyden mukaan kaksosen viattomalta vaikuttavan ulkokuoren alla piilee tunteeton, huonokäytöksinen juoruilija. Sitoutumiskammoiset, vastuuttomat, helposti tylsistyvät ja jatkuvasti tyytymättömät kaksoset eivät koskaan tunnu aikuistuvan.

Kuuluisia kaksosia

Marilyn Monroe, Anne Frank, Angelina Jolie, Che Guevara, Rafael Nadal, Donald Trump, Nicole Kidman, Clint Eastwood, Morgan Freeman, Paul McCartney

Kaksonen kiteytettynä

  • Kaksosen vahvuudet TOP 5: Nopeus, uteliaisuus, älykkyys, sosiaalisuus, muuntautumiskyky

  • Kaksosen heikkoudet TOP 5: Tuuliviirimäisyys, itsekkyys, sitoutumiskammoisuus, hermostuneisuus, juoruilu

  • Hallitseva planeetta: Merkurius

  • Onnen päivä: Keskiviikko

  • Onnen väri: Keltainen

  • Onnen kivi: Akaatti, turmaliini

  • Elementti: Ilma

  • Luonne: Muuttuva

  • Laatu: Maskuliininen, positiivinen

  • Metalli: Elohopea

  • Kukka: Ruusu, kielo, kurjenpolvi, pelargonia, lilja, kehäkukka

  • Eläin: Apinat, papukaijat, perhoset

  • Onnenluku: 5

Lue muut luonnehoroskoopit tästä.

Lähteet: astro.fi, ennustukset.com, Bustle, Yout Tango

Juttu on julkaistu Me Naisissa ensimmäisen kerran maaliskuussa 2018.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?