Oinas 21.3.–19.4.

Työ: Jakson aikana on paras pitää kieli keskellä suuta johtoportaan tai viranomaisten kanssa kommunikoidessa.
Raha: Kulutat aika paljon rahaa huvitteluun. Pidä kivaa, mutta muista että se on pois muusta kulutuksesta.
Rakkaus: Älä missään nimessä salli erään ihmisen palaavan elämääsi. Se olisi virhe.

Härkä 20.4.–20.5.

Työ: Olet nyt epätavallisen ulospäin suuntautunut. Sinun tulisi purkaa kaikki sydämeltäsi, sillä lopputulos on hyvin myönteinen.
Raha: Olet shoppailupäällä. Mikäs siinä, kun taloudellinen tilanteesi sallii sen.
Rakkaus: Jakso on tulvillaan romantiikkaa, jos vain olet avoin ja luonnollinen.

Kaksoset 21.5.–21.6.

Työ: Joku yrittää sälyttää hartioillesi työtehtäviä, jotka eivät ole sinun heiniäsi. Ole tomera!
Raha: Saat odottamatonta tuloa, ja se tulee tosi tarpeeseen.
Rakkaus: Tunne-elämäsi kaipaa tuuletusta. Pidä ovesi apposen auki.

Rapu 22.6.–22.7.

Työ: Pelaat korkein panoksin. Varmista, että sinulla on jalkojesi alla tukeva maaperä.
Raha: Älä lainaa rahaa ellet ole aivan varma, että saat ne takaisin.
Rakkaus: Vetovoimasi on erittäin vahva. Kohdista se oikeisiin kohteisiin.

Leijona 23.7.–22.8.

Työ: Haluaisit saada asiat sujumaan, mutta kohtaat yllättävää vastarintaan odottamattomalta taholta.
Raha: Taloudellinen tilanteesi säilyy hyvänä, kunhan pidät ohjakset tiukasti omissa käsissä.
Rakkaus: Olet ailahtelevaisella päällä, joten mieti kahteen kertaan, mitä sanot. Saat kutsun, johon kannattaa vastata myönteisesti.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työ: Todellisuus ei aina vastaa odotuksia, mutta elämääsi helpottaa, jos sopeudut joustavasti uuteen tilanteeseen.
Raha: Nyt kannattaisi kartuttaa vararahastoa.
Rakkaus: Annat suuren arvon ystäväsi uskollisuudelle. Hän auttaa sinut vaikean jakson yli.

Vaaka 23.9.–22.10.

Työ: Joudut kohtaamaan kahden lautasen ongelman, ja tilanne vaatii kaikki diplomaattiset kykysi, jotta selviäisit.
Raha: 14.–20.10. syntyneet Vaa’at ovat erityisen onnekkaita.
Rakkaus: Uusi tuttavuus, joka on äskettäin ilmestynyt lähipiiriisi, kiehtoo sinua ennenkokemattomalla tavalla.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Työ: Jos olisit hiukan uutterampi ja ottaisit vastaan uusia haasteita, tulevaisuutesi näyttäisi valoisammalta.
Raha: Odottamaton meno aiheuttaa huolta. Mutta kun hätä on suuri, apukin on lähellä.
Rakkaus: Kaipaat rakkautta ja romantiikkaa. Luota kohtaloon!

Jousimies 23.11.–21.12.

Työ: Pidä lippu korkealla, niin kaikki sujuu kuin rasvattu. Pidä kuitenkin järki päässä.
Raha: Joskus elät kuin olisit miljonääri. On aika pakastaa luottokortit.
Rakkaus: Matkat ja romantiikka näyttävät jakson aikana liittyvän yhteen. Älä siis istu kotona nyhjäämässä.

Kauris 22.12.–20.1.

Työ: Työmotivaatiosi ja -tarmosi ovat tipotiessään, joten jos mahdollista, lähde lomalle.
Raha: Jos karsit turhia menoja,saavutat mielenrauhan.
Rakkaus: Monia hauskoja juhlia ja kokoontumisia on tiedossa. Saat uusia ja jännittäviä tuttavia.

Vesimies 21.1.–19.2.

Työ: Olet täydellä syyllä tyytyväinen itseesi ja saavutuksiisi.
Raha: Olet vihdoin saavuttanut taloudellisen tasapainon, ja se lisää itsetuntoasi kummasti.
Rakkaus: Näyttää siltä, että eräs ystävyyssuhde kääntyy into¬himoisempaan suuntaan.

Kalat 20.2.–20.3.

Työ: Älä murehdi aikaisempia epäonnistumisia. Ota itseäsi niskasta kiinni ja kohtaa rohkeasti uudet haasteet.
Raha: Taloudellinen tilanteesi on epävakaa. Pidä kukkaron nyörit kiinni.
Rakkaus: Voit odottaa miellyttäviä kokemuksia romantiikan poluille,  jos vain uskaltaudut ulos huvitusten pariin.

Mitä tähdet lupaavat sinulle loppuvuodeksi?

OINAS 21.3.–19.4.

Tee hyvä suunnitelma loppuvuodelle, sillä sinulla saattaa olla vaikeuksia tulla toimeen kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Jaa tunteesi ja ajatukseksi jonkun rakkaan kanssa ja solmi ihmissuhteisiisi ja töihisi liittyvät liehumaan jääneet langanpäät. 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tieto on valtaa. Ota selville, mitä muut aikovat, niin osaat toimia oikein. Varo ryhtymästä sellaisiin bisneksiin, joissa numerot eivät ihan pidä paikkaansa. Tämä koskee myös ihmissuhteitasi. Älä myöskään sorru hyväntekeväisyyteen, jos sinulla ei ole nyt varaa.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Suhteeseesi tulee ryppyjä, tai joku lupaa sinulle enemmän kuin pystyy pitämään. Älä myöskään itse sano sellaista, mitä joku haluaa sinulta kuulla, vaan turvaudu rehellisyyteen. Jaa ajatuksesi ja tulevaisuuden suunnitelmasi, niin saat selville, oletko tekemisissä sinulle sopivan ihmisen kanssa. 

RAPU 22.6.–22.7.

Saat kiinnostavaa tietoa, joka muuttaa suhteesi erääseen ihmiseen. Panosta nyt kotiin ja suhteisiisi, sillä tunne-elämääsi liittyvä tilanne kärjistyy. Mutta älä hötkyile, äläkä usko kaikkea mitä sinulle puhutaan.

Pieni matka olisi nyt paikallaan.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Keskity niihin asioihin, jotka on nyt vaan hoidettava. Älä harrasta emotionaalista shoppailua, vaan ole rehellinen. Osallistu verkostoitumistilaisuuteen tai tapaa yhteistyökumppaneita, niin saat alulle jonkin uuden projektin. Kotona kannattaa nyt ottaa rauhallisesti, muuten luvassa on turhaa riitaa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Varo perheen ja suvun asioihin liittyviä sudenkuoppia, läheskään kaikki eivät nyt halua puhdistaa pöytää. Töissä voisit delegoida. Juhlakausi vaatii sinulta työtä, mutta se tuo myös toivomaasi perheen yhdessäoloa ja auttaa sinua rentoutumaan.

VAAKA 23.9.–22.10.

Varo hieman, mitä puhut, sillä joku saattaa haluta käyttää tietoja sinua vastaan. Käytä charmiasi, jotta saat ihmiset tekemään asioita puolestasi ja vältät liiallisen stressin. Nyt on myös aika shopata, tavata sisaruksia ja sopia lounastreffejä. Saat lisäenergiaa.

skorpioni 23.10.–22.11.

Jos nyt päästät jonkun entisestä elämästäsi takaisin kuvioihin, ei siitä seuraa mitään hyvää. Kysy kysymykset, jotka jäivät viimeksi kysymättä, kun uskoit, mitä sinulle sanottiin. Auta vähempiosaisia ja valmistaudu loppuvuoden juhliin.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Asioiden kaunistelu saattaa auttaa asioiden sujumista, mutta myös satuttaa jotakuta sinulle läheistä. Valitse siis sanasi tarkkaan. Tavoittelet onnea ja haluat nyt nauttia elämästä, mutta muista myös niitä, joilla on vähemmän onnea. Muiden huomioiminen ei ole sinulta pois.

KAURIS 22.12.–20.1.

Hoida hoitamattomat asiat kuntoon, ja tee valmista jopa etuajassa, niin pääset nauttimaan juhlakauden antimista. Älä missään tapauksessa ylirasita itseäsi, äläkä tee toimistasi numeroa. Kun teet yksin, pääset nopeammin maaliin. Edessä on myös jonkinlainen elämänmuutos.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Katso tarkkaan, miten kohtelet muita ihmisiä. Tunteenpurkaukset johtavat katumukseen. Pidä tunteesi omana tietonasi, kunnes olet ratkaissut, miten etenet asiassa. Mieti, miten voisit yllättää läheisesi positiivisesti. Pidä myös tarkkaan huolta rahasta, ja vältät turhan stressin.

KALAT 20.2.-20.3.

Joku suuntaa sinua kohtaan tunteita kuin luoteja. Niiden on tarkoituskin satuttaa, tai saada sinut ajattelemaan niin mennyttä kuin tulevaakin. Tsekkaa faktat ja muuta käytöstäsi. Anna tärkeimmille ihmisille aikaa, ole rehellinen ja päätä vuosi hyviin tunnelmiin.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Puhu, puhu, puhu ja saat sanomasi perille. Sinulla on paljon annettavaa ja paljon saatavana, jos näytät intohimosi ja pysyt johdonmukaisena. Aika on nyt otollinen myös romanssille ja muille muutoksille. Tähdet kertovat myös uusista tuulista ja tuttavuuksista.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Pidä huolta omaisuudestasi, äläkä päästä ketä tahansa sotkeentumaan asioihisi. Tarkista avoimet työpaikat, saatat yllättyä ja löytää jotain mikä sopisi sinulle. Kotona on edessä muutoksia, joihin sinun täytyy sopeutua. Nauti sosiaalisesta elämästä nyt täysillä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tunteet ovat nyt pinnassa. Muista silti pitää huolta lupauksistasi ja pysy valitsemallasi tiellä. Rakkautta ja romantiikkaa on ilmassa runsaasti. Jos teet jouluostoksia, ole luova. Sinun ei tarvitsee tyhjentää lompakkoasi osoittaaksesi, että rakastat läheisiäsi.

RAPU 22.6.–22.7.

Mieti nyt uusiksi strategiasi niin pääset siirtymään seuraavaan vaiheeseen. Älä anna kenenkään häiritä työtäsi. Sinun on myös vaikea hallita tunteitasi, joten etsi itsellesi jokin väylä, jota kautta pääset purkamaan höyryjä, ennen kuin räjähtää.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Lähde ihmisten ilmoille, ja luova energiasi pääsee oikeuksiinsa. Nyt on myös hyvä aika nauttia shoppailusta, mutta jätä aikaa myös ystävien tapaamiseen ja romanttisiin kohtaamisiin. Tee juhlakaudesta juhlaa!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Ole tarkkana sen suhteen, miten hoidat suhteitasi, sillä niihin ilmestyy nyt ryppyjä. Sinulla on tarvetta uskoutua. Hyvän keskustelun jälkeen kykenet myös tekemään päätöksiä,joita sinun tulee nyt tehdä, jotta pääset siirtymään uuteen elämänvaiheeseen.

VAAKA 23.9.–22.10.

Suunnittele nyt jotain jännittävää ystäviesi tai läheistesi kanssa. Saatat jopa inspiroitua matkustamaan ja olemaan enemmän yhteyksissä ensi vuonna. Sinulla on vaikeuksia sopeutua johonkin muutokseen, mutta älä oleta mitään, vaan etsi faktat toimi niiden mukaan.

skorpioni 23.10.–22.11.

Jos et pidä siitä, mitä tuleman pitää, etsi vaihtoehtoja. Tee itse sellaisia ratkaisuja, jotka sopivat sekä budjettiisi että aikatauluihisi. Keskustelusi johtavat nyt hyvien ratkaisujen löytymiseen. Myös avoimuus ja rehellisyys ovat tarpeen.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Muuta ajatuksesi toiminnaksi ja ota ympäristöltäsi saamasi apu vastaan. Muutoksia on tulossa ja uudet alut innostavat. Mieti, mitä voit tehdä auttaaksesi toisia ihmisiä, mutta älä tee mitään oman hyvinvointisi kustannuksellasi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Suhteet esimiehiisi eivät ole nyt parhaimmalla tolalla ja joudut vetäytymään, joko turhautuneena tai vihaisena. Istu hetkeksi alas ja vedä henkeä. Mieti, mitä vaihtoehtoja sinulla on. Tee uusi suunnitelma ja etene sen mukaan, niin pääset maaliin!

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älylliset harrastukset vievät sinut kaikenlaisille uusille vesille. Jaa ajatuksesi ja osallistu tilaisuuteen, jossa pääset pallottelemaan ideoitasi muiden kanssa. Älä kuitenkaan taivu, jos ajatuksesi kohtaavat kritiikkiä. Neuvottele ja ota esiin tulevaisuuteesi liittyvät toiveet.

KALAT 20.2.-20.3.

Nyt on aika kohdata sekä ne, jotka ovat oppositiossa, että omat sisäiset demonisi. Pyydä anteeksi ja anna menneiden olla menneitä. Joskus kannattaa myös myöntää, että olet itse yhtä paljon syypää kuin joku toinenkin. Koskaan ei ole liian myöhäistä valita uusi suunta!