Oinas 21.3.–19.4.
Työ: Olet jokseenkin ymmällä, etkä tiedä mistä päästä aloittaa. Älä ole liian ylpeä kysyäksesi neuvoa.
Raha: Älä ota nyt tarpeettomia riskejä.
Rakkaus: Uusi tuttavuus kasvattaa itseluottamustasi ja elämänhaluasi. Älä pilaa sitä esittämällä jotain roolia.

Härkä 20.4.–20.5.
Työ: Mielikuvituksesi lähtee helposti laukkamaan, kun suunnittelet omaa yritystä. Ole realisti! Aika on tuskin sopiva.
Raha: Onni potkii suurella saappaalla, varsinkin jos olet
syntynyt merkin loppupuolella.
Rakkaus: Älä ole naiivi, sinun on tarkasteltava rehellisesti suhdettasi erääseen ihmiseen.

Kaksoset 21.5.–21.6.
Työ: Haluat usein asioiden sujuvan haluamallasi tavalla huolimatta siitä, mitä mieltä muut ovat. Opi keskustelemaan!
Raha: Älä luota liikaa hyvään onneesi.
Rakkaus: Tunne-elämäsi on pirstoutunut. Ei kai se vaan johdu uudesta tuttavuudesta?

Rapu 22.6.–22.7.
Työ: Älä anna joulustressin käydä päälle niin, että panikoidut.
Se olisi todella kurjaa.
Raha: Merkin loppupuolella syntyneet ravut ovat erityisen
onnekkaita.
Rakkaus: Ole avoimempi ja päästä lähellesi, et tule katumaan sitä.

Leijona 23.7.–22.8.
Työ: Tarpeesi kulkea omia teitäsi vahvistuu entisestään, mutta työ­toverit tekevät tenän. Ole joustava.
Raha: Yllättävä lisätulo tulee todella tarpeeseen.
Rakkaus: Ylimielisyytesi voi olla esteenä kauniin suhteen syntymiseen. Ole oma viehättävä itsesi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työ: Joskus et voi olla kerskumatta saavutuksillasi. Se voi haitata asemaasi, joten ole varuillasi.
Raha: Pidä kukkaron nyörit tiukasti kiinni.
Rakkaus: Suhteesi erääseen ihmiseen ei kehity kuten toivoisit. Älä välitä, jahti on usein jännittä­vämpää kuin itse saalis.

Vaaka 23.9.–22.10.
Työ: Sorrut unelmointiin, vaikka sinun pitäisi olla tiukasti kiinni tässä päivässä. Siitä ei hyvää seuraa.
Raha: Nyt kannattaisi tehdä hankintoja kotiin.
Rakkaus: Eräs henkilö kiehtoo sinua tavattomasti. Puhu tunteistasi avoimesti, suhde voi kehittyä toivomaasi suuntaan.

Skorpioni 23.10.–22.11.
Työ: Tunnet haikeutta, kun hyvästelet runsaasti aikaa vieneen ja antoisan projektin. On kuitenkin aika mennä eteenpäin. 
Raha: Olet antelias, mutta varoja ei ole loputtomiin.
Rakkaus: Matkoilla sattuu ja tapahtuu. Jopa romansseja!

Jousimies 23.11.–21.12.
Työ: Suksesi menevät ristiin erään kollegan kanssa. Kärhämöinnin sijasta käytä diplomaattisia kykyjäsi, huumorikin auttaa.
Raha: Suunnittele ostokset käteisvarojen mukaan, ei luottokorttien.
Rakkaus: Rakkauselämäsi on ollut hiljaista, mutta nurkan takana odottaa yllätys.

Kauris 22.12.–20.1.
Työ: Olet monilahjakkuus, vaikket sitä itse usko. Kärky haastavampia tehtäviä ja usko itseesi!
Raha: Ylimääräinen raha mahdollistaa jopa pienimuotoisen humputtelun.
Rakkaus: Henkilö, joka astuu jakson aikana elämääsi, tulee
olemaan tärkeässä roolissa tavalla
tai toisella.

Vesimies 21.1.–19.2.
Työ: Jos et kerran viihdy nykyisessä työssäsi, etsiydy jonnekin
muualle. Älä aikaile!
Raha: Jos oikein kaivelet muistilokerojasi, muistat että
sinulla on omaisuutta, jonka olit lähes unohtanut.
Rakkaus: Rakkautta on ilmassa, ja Amor saattaa iskeä aivan yllättäen.

Kalat 20.2.–20.3.
Työ: Tunnet olevasi ideoita täynnä ja elämäsi kunnossa. Nyt etsit enää kohdetta, johon purkaa luovuutesi.
Raha: Sinulla ei ole taloudellisia huolia.
Rakkaus: Kun hymyilet, koko maailma hymyilee sinulle. Se
kannattaa nyt muistaa.

Mitä horoskooppi lupaa sinulle?

OINAS 21.3.–19.4.

Jos törmäät konfliktitilanteeseen tai tunnet houkutusta päästellä höyryjä, hengitä syvään ja kävele pois. Tulisit katumaan sanomiasi. Paneudu töihisi, panostuksesi kyllä huomataan. Jos lähdet matkalle, ole tarkkana – edessä saattaa olla vastoinkäymisiä.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Jos jokin painaa sydäntäsi, nyt on hyvä hetki puhua suoraan tunteistasi läheistesi kanssa. Pidä kukkaronnyörit kurissa ja panosta hyvinvointiisi. Joku haluaa saattaa sinut huonoon valoon – älä siis levittele salaisuuksiasi kaikelle kansalle.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Ystävä tai kollega kaukaa menneisyydestäsi on puskemassa takaisin elämääsi. Sinä päätät, avaatko hänelle ovesi. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä, vaan käy läpi ensin kaikki faktat. Joku läheisesi kaipaa nyt apuasi! Jos olet huomaavainen muille, saat siitä itsekin paljon.

RAPU 22.6.–22.7.

Sosiaalinen elämäsi on tainnut ollut hiukan hunningolla, ihmissuhdeasiat kannattaa nyt laittaa priorisointilistan kärkeen. Kun läheiset suhteet ovat kunnossa huomaat, että koko elämä tuntuu kevyemmältä. Välttele kaikkea turhaa draamaa, ja suuntaa energiasi hyvään.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Nyt kannattaa kiinnittää katse tiukasti kohti maalia ja ryhtyä hommiin! Rehkimisesi työrintamalla huomataan ja palkitaan lähitulevaisuudessa. Yksityiselämässä sinun kannattaa silti olla terveen itsekäs, älä anna kenenkään pompotella.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Elämäsi rullaa nyt varsin mukavasti, kunhan et anna kenenkään heitellä kapuloita rattaisiin. Tarkkaile tilannetta rauhassa ja vedä omat johtopäätöksesi. Sinä tiedät kyllä sydämessäsi, mitä tehdä. Jos joku pyytää sinua taloudellista apua, harkitse tarkoin. Voisitko auttaa häntä jollain muulla tavalla?

VAAKA 23.9.–22.10.

Korvat hörölle! Kuuntele, mitä sisäinen äänesi haluaa kertoa sinulle. Stressi yrittää vyöryä päälle, joten on tärkeää löytää mielenrauha. Rentoudu ja ota omaa aikaa. Hoida myös kasaantuneen talousasiat pois päiväjärjestyksestä.

skorpioni 23.10.–22.11.

Elämä ei voi olla pelkkää aherrusta – nyt on juhlan aika. Valitse hippaseuraksi hyvä ystävä ja nauti, ansaitset tämän breikin. Juhlien jälkeen kannattaa kääntää katse kriittisesti talousasioihin – punnitse tarkkaan, mihin käytät aikaasi ja rahojasi.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tapaat ihmisen, joka voi auttaa sinua pääsemään lähemmäksi suurta unelmaasi. Lähde siis ihmisen pariin ja ole avoimin mielin. Töissä saavutat parhaan lopputuloksen, kun et laita liikaa painoarvoa muiden ihmisten mielipiteille, vaan uskot vahvasti itseesi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Ympärilläsi on nyt hurjasti kuohuntaa. Pidä pääsi kylmänä ja ole varovainen, ettet vahingossa puhu ohi suusi. Parasta onkin keskittää voimavarat läheisten ihmissuhteiden hoitoon. Keksi hauskaa tekemistä ystäviesi kanssa, ja laita vaikka asuntoa kevätkuntoon. Fiilis kohenee kuin huomaamatta!

VESIMIES 21.1.–19.2.

Panosta henkiseen hyvinvointiisi ja haasta itsesi. Aina ei tarvitse kellotella omalla mukavuusalueellaan. Jos työmäärä kuitenkin uhkaa paisua liian suureksi, vedä rajasi. Kun sanot selkeästi, mitä haluat, ihmiset kyllä uskovat sinua.

KALAT 20.2.-20.3.

Ihmissuhteesi ja rakkauselämäsi kukoistavat, jos vain jaksat uhrata niille hiukan aikaasi. Jollakulla on nyt suunnitelmia varallesi – ole rehellinen itsellesi ja mieti tarkkaan, sovitko sinä oikeasti tuohon kuvioon mukaan. Jos diili vaikuttaa epäilyttävältä tai ihan liian hyvältä, sinun kannattaa vetäytyä hankkeesta.

Miltä näyttää seuraava viikkosi?

OINAS 21.3.–19.4.

Ole varuillasi sen suhteen, mitä vastaat pyyntöihin. Jos suututat henkilön, joka elää raskasta elämänvaihetta, tilanne voi muuttua vielä pahemmaksi. Yritä suojautua flunssapöpöiltä, jotta pääset viettämään aikaa rakkaidesi kanssa.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Nyt kannattaa panostaa ihmissuhteisiin. Tee suunnitelmia, jotka voitte yhdessä toteuttaa. Pidä salaisuudet omana tietonasi. Kun muut eivät tiedä sinusta tiettyjä asioita, niitä ei voida myöskään käyttää sinua vastaan. Ole avoin ehdotuksille.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Joudut taktikoinnin keskelle, minkä johdosta lähdet väärään suuntaan. Kuuntele hyviä neuvoja. Ota huomioon, ettet välttämättä näe tilannetta selkeästi. Sinua yritetään saada tekemään jotain, mikä ei oikeastaan kuuluisi sinun hommiisi. Älä hämäänny mielistelystä.

RAPU 22.6.–22.7.

Älä välitä siitä, mitä muut sinusta ajattelevat. Sillä ei ole mitään väliä, kuka sinusta tykkää ja kuka ei. Vain sillä on merkitystä, mitä teet. Sukella omaan mieleesi ja pohdi, mitä haluaisit tulevaisuudessa. Kun seuraat unelmiasi, eteesi tulee mahtavia mahdollisuuksia.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Keskity siihen, mitä pystyt tekemään. Älä siihen, mitä et voi tehdä. Elämäsi muuttuu paremmaksi, kun seuraat sydäntäsi. Pysy liikkeessä jakson alkupuolella, muuten tylsistyt. Jos joku yrittää haastaa riitaa, älä mene mukaan sanaharkkaan.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Et ehkä ole kaikesta samaa mieltä, mutta nyt kannattaa yrittää tulla toimeen toisten kanssa. Kritisoinnin sijaan tee ehdotuksia, joihin tarvitaan kaikkien panosta. Kiinnitä huomiotasi ihmissuhteisiisi. Osoita myötätuntoa ja ymmärrystä. Kun olet muille ystävällinen, tulet hyötymään siitä jossain vaiheessa itsekin.

VAAKA 23.9.–22.10.

Onko pöytälaatikkoosi unohtunut liiketoimintasuunnitelma tai jonkinlainen sivutuloajatus? Nyt on aika kaivaa se esiin ja ryhtyä tuumasta toimeen. Pyydä apua vanhalta tutultasi, kun haluat uudistaa kotisi ilmettä. Saat samalla muitakin hyödyllisiä neuvoja.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Kun kuuntelet tarkasti, pääset paremmin jyvälle siitä, mitä sinulta odotetaan. Päätät tehdä muutoksia, mutta lähipiirisi ihmettelee valintojasi. Valmistaudu kertomaan perustelusi, kun niitä sinulta tivataan. Älä peräänny, anna luovuuden loistaa.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Luota ihmisiin, jotka seisovat aina takanasi. Jos elämääsi astuu henkilö, jolla on kova ääni ja iso ego, pidä varasi. Idea saattaa kuulostaa hyvältä, mutta jos luotat liikaa, se saattaa koitua tappioksesi. Lataa akkujasi rakkaidesi parissa ja tee jotain, mikä parantaa oloasi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Ystävä tai sukulainen saa sinut pettymään. Viime hetken muutos suunnitelmissa ei kuitenkaan sekoita pasmojasi. Pääset näyttämään potentiaalisi, kun sinulle tarjoutuu mahdollisuus ottaa uuden asian suhteen vastuuta. Nyt on sinun vuorosi näyttää, mihin kaikkeen pystyt halutessasi.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Kannattaa kuunnella järjen ääntä. Hauskanpitoa rakastavalla ystävälläsi ei ole välttämättä sinun etusi mielessään, kun lähdette yhdessä ulos. Harkitse rauhassa vaihtoehtoja, joita sinulle annetaan. Sinun ei tarvitse hypätä suinpäin mihinkään.

KALAT 20.2.-20.3.

Mieti, mitä haluat itse tehdä, muuten saatat joutua huomaamattasi mukaan johonkin, mihin et oikeastaan haluaisi osallistua. Nyt on vaarana myös lähteä tuhlailun polulle vain siksi, että haluaisit tehdä vaikutuksen. Pidä kukkaronnyörit kiinni, hidasta tahtia ja vietä aikaa ystäviesi seurassa.