Oinas 21.3.–19.4.
Työ: Nyt sinulle tarjoutuu tilaisuus tehdä jotain, josta olet kauan haaveillut. Luojan tähden, älä emmi hetkeäkään.
Raha: Pieni pidättyväisyys menoissa olisi nyt paikallaan.
Rakkaus: Eräs suhde ei kehity haluamaasi suuntaan. Ehkä olet
turhan dominoiva. Mietipä sitä.

Härkä 20.4.–20.5.
Työ: Haluat useimmiten puskea oman tahtosi läpi härkäpäisen
sisukkaasti. Se on kuitenkin
mahdotonta tällä kertaa.
Raha: Saat odottamatonta lisätuloa. Voit käyttää sen itsesi
hemmotteluun.
Rakkaus: Rakkaus ei ole nyt raiteillaan. Yrittäkää löytää yhteinen sävel.

Kaksoset 21.5.–21.6.
Työ: Etpä voi ainakaan valittaa työnpuutetta. Päinvastoin, sinulla on enemmän hommia kuin kykenet tekemään. Delegoi.
Raha: Merkin alkupuolella syntyneillä on lykkyä onnenpeleissä.
Rakkaus: Älä ole liian sinisilmäinen. Varaudu siihen, että
kulman takana voi väijyä pettymys.

Rapu 22.6.–22.7.
Työ: Sinun on saatettava loppuun käsillä olevat työt, ennen kuin ryhdyt uuteen. Muuten on luvassa kaaos.
Raha: Pidä menosi paremmin kurissa. 
Rakkaus: Erään henkilön käyttäytymisestä johtuen olet kuin kissa pistoksissa. Rentoudu ja nauti elämästä.

Leijona 23.7.–22.8.
Työ: Et ole ehkä fyysisesti huippukunnossa, mutta ideoita on niin, että pää on räjähtämäisillään.
Raha: Voisi olla järkevää sijoittaa vararahastoon. Saatat tarvita käteistä piankin.
Rakkaus: Olet nyt altis toimimaan romantiikassa turhankin impulsiivisesti. Siitä voi koitua läjäpäin ongelmia.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Työ: ?Älä takerru pikkuasioihin ja kehittele myrskyä vesilasissa. Ajattele suurpiirteisesti ja näe kokonaisuus.
Raha: Ole valmis yllätyksiin, varsinkin jos olet syntynyt merkin loppupuolella.
Rakkaus: Älä esitä vaikeasti lähestyttävää. Reaktio voi olla täysin päinvastainen kuin odotat.

Vaaka 23.9.–22.10.

Työ: Työelämä on nyt ajelua vuoristoradalla, eikä sinun auta kuin pidellä vaunun laidoista tiukasti kiinni.
Raha: Laske tarkkaan maksukykysi, ennen kuin sitoudut lisälainoihin.
Rakkaus: Uusi tuttavuus saa pääsi pyörälle, etkä tiedä miten
menetellä.

Skorpioni 23.10.–22.11.
Työ: Saat mielenkiintoisen tarjouksen, mutta tällä hetkellä olet tyytyväinen työhösi. Punnitse hyödyt ja haitat tarkasti.
Raha: Vältä impulssiostoksia.
Rakkaus: Vaikka rakkaus-rintamalla roihuaa, yritä silti ajatella järkevästi.

Jousimies 23.11.–21.12.
Työ: Et tunne itseäsi päteväksi erääseen tehtävään, mutta kasvat kyllä tehtävän mukana ja yllät
loistavaan tulokseen.
Raha: Sinun on elettävä tovi säästäväisemmin.
Rakkaus: Uusi tuttavuus tuo elämääsi paljon onnea, mutta myös kaaosta. Yritä saada tilanne järjestykseen.

Kauris 22.12.–20.1.
Työ: Sinulla on nyt tukeva myötätuuli takanasi. Se tuntuu
vaihtelun vuoksi ihan mukavalta.
Raha: Älä kuluta enempää kuin sinulla on varaa.
Rakkaus: Pidä kielesi keskellä suuta. Varomaton sana loukkaa enemmän kuin tuhat nuolta.

Vesimies 21.1.–19.2.
Työ: Harteillasi on paljon vastuuta, mutta se tuntuu
pikemminkin piristeeltä kuin ikeeltä.
Raha: Sinun ei tarvitse olla huolissasi raha-asioista.
Rakkaus: Älä epäröi näyttää todellisia tunteitasi eräälle henkilölle.

Kalat 20.2.–20.3.
Työ: Olet jo suunnannut katseesi kohti uutta, mutta odottamattomat tapahtumat pakottavat muuttamaan suunnitelmia.
Raha: Raha-asioissa ei kannata olla nyt hyväuskoinen.
Rakkaus: Viehätysvoimasi on suorastaan tyrmäävä. Onko uusi romanssi jo menossa?

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarkkana rahan kanssa! Parasta olisi hankkia nykyistä paremmat tulot, ryhdy heti toimeen. Tunnepuolella nousee esiin tärkeään suhteeseen liittyvä kysymys. Valitse sanasi tarkasti. Ja muista: Jos olet itse hauskaa seuraa, myös sinusta pidetään.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tartu fyysiseen kuntoon liittyvään haasteeseen. Juokse maraton tai aloita päivittäinen kävely. Ruokavalio kuntoon! Älä tartu pikku erimielisyyksiin ihmissuhteissa, vaan katso eteenpäin. Älä valita, vaan hoida hommasi kunnialla. Sitoudu - myös oman itsesi hoitamiseen.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Säädä asennettasi ja pääset lähemmäksi niitä, joita rakastat. Vietä aikaa heidän kanssaan. Jaa ajatuksesi ja tunteesi. Paljasta intohimosi, niin muut huomaavat, kuinka älykäs ja sitoutunut olet. Muista pitää huolta myös liikunnasta ja kunnon ruokavaliosta.

RAPU 22.6.–22.7.

Uudista kotiasi, mutta varmista, ettei se johda konflikteihin. Kumppanisi vastustaa joitakin pyrkimyksiäsi, mutta etsi kompromissia. Kaipaat muutoksia. Osallistu vaikka johonkin yhteiseen toimintaan ja tapaat harvinaisen kiinnostavan ihmisen.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Kaipaat jotain muutosta, mutta ennen kuin ryhdyt mihinkään, laadi hyvä suunnitelma. Kaiva myös kontakteja menneisyydestäsi. He pystyvät auttamaan sinua. Säilytä raha-asioissa suhteellisuudentajusi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Lisääntyneet velvollisuudet sekä työssä että kotona uuvuttavat sinut. Tilannetta helpottaisi pieni matka. Myös muille antamasi tuki palaa sinulle takaisin ja saat apua. Älä tuhlaa liikaa rahaa hyväntekeväisyyteen, vaan tee hyviä asioita kotonasi ja läheisillesi.

VAAKA 23.9.–22.10.

Hoida kaikki kiireiset henkilökohtaiset asiasi. Pidä läheisimmillesi antamasi lupaukset. Unohtuneita asioita nousee esiin, mutta sinun täytyy vain hoitaa ne. Tartu toimeen, niin pääset eteenpäin, samalla myös rauhoitut ja itsetuntosi kohoaa.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Osoita enemmän huomiota niille, joilla on sinulle merkitystä. Jakamaton huomiosi johtaa tuloksiin. Suunnittele myös matkasi ja asumisesi huolella ja varmista, että teet ihmissuhteissasi oikeat ratkaisut. Laita kuntoon myös raha-asiat.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt on pakko suunnitella menoja, jos haluat säilyttää elintasosi. Tällä jaksolla talousasiat nousevat jatkuvasti pintaan. Harkitse ja vältä ylilyöntejä. Myös suhteet ovat vaarassa, ellet ole valmis kompromisseihin. Pidä kuitenkin huoli, että asiat pysyvät balanssissa.

KAURIS 22.12.–20.1.

Nyt on aika pysytellä kotona lepäilemässä. Käy myös keskusteluja eri näkökantoja edustavien ihmisten kanssa, mutta pidä varasi ettet tyrkytä omia ideoitasi liikaa. Matka rakkaan tai ystävän kanssa auttaa sinua näkemään suhteenne selkeämmin.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Tee se mikä tuntuu oikealta. Tee suunnitelmat ja etene niiden mukaan. Varaa myös riittävästi aikaa suunnitelmiesi toteuttamiseen. Tunne-elämässäsi häiritsee jonkun toisen ihmisen ongelmat. Älä silti anna tunteidesi vaikuttaa siihen, minkä uskot oikeaksi.

KALAT 20.2.-20.3.

Kerro huolesi sellaiselle henkilölle, joka voi auttaa sinua raha-asioissa. Vakauta tilanteesi. Kotityöt rasittavat sinua, joten delegoi. Panosta myös romantiikkaan. Tee myös pieni matka, joka hyödyttää sekä bisneksiä että ihmissuhteita.

Mitä tähdet lupaavat tällä viikolla sinun tähtimerkillesi?

OINAS 21.3.–19.4.

Punnitse vaihtoehtojasi tarkkaan. Harkinta auttaa sinua valitsemaan oikein ja saavuttamaan tärkeimmät tavoitteesi. Suhtaudu asioihin myönteisesti. Valoisuutesi huomataan ja ajan myötä se palkitaan. Kuuntele vaistoasi, niin vältyt eräältä uhkaavalta virheeltä.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Käytä mielikuvitustasi ja ideoi rohkeasti. Tuoreet ajatuksesi hyödyttävät sinulle tärkeitä ihmisiä. Pidä korvat auki virallisten tahojen kanssa toimiessa. Jotta asiat etenisivät odotetusti, on tärkeä ymmärtää täsmälleen, mitä sinulta odotetaan. Lähipiirissä on odotettavissa tunnekuohuja.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

On aika arvioida avoimesti tärkeimpiä ihmissuhteitasi. Ole rehellinen itsellesi. Kaipaat muutosta, mutta on syytä edetä harkiten. Se on paras keino minimoida riskit. Varo toimimasta äkillisten mielijohteiden mukaan, älä sorru kiusauksiin. Palkitse itsesi tekemällä jotain mukavaa rakkaasi kanssa.

RAPU 22.6.–22.7.

Kunnonkohennus olisi nyt paikallaan. Unohda tekosyyt ja valitse vaikkapa sellainen aktiviteetti, jota voit harrastaa läheistesi tai lastesi kanssa. Näytä tärkeimmille ihmisillesi, että välität. Älä anna tunteidesi kuohahtaa, se voi aiheuttaa ongelmia töissä tai kotona.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Koeta rauhoittaa elämääsi. Hyvä keino on siihen on keskittyä kotiin. Kaipaisiko jokin asia kohennusta? Älä kuitenkaan lähde törsäilemään, raha-asiat vaativat huomiota. Ehkä läheltäsi löytyy luotettava ihminen, joka osaa antaa hyviä talousneuvoja? Varo harkitsemattomia siirtoja.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Nyt on hyvä hetki suunnitella elämää hiukan eteenpäin. Katsele työmarkkinoita tarkalla silmällä. Hoida talousasiat järkevästi. Keskity lähisuhteidesi parhaimpiin puoliin. Mieti motiivejasi. Millaiset muutokset hyödyttäisivät sekä itseäsi että ihmisiä ympärilläsi?

VAAKA 23.9.–22.10.

Lähde mukaan aktiviteetteihin, joista nautit. Ole avoin, jaa ajatuksiasi ja ideoitasi muille. Se luo suhteita, jotka osoittautuvat myöhemmin hyödyllisiksi. Joudut valintatilanteeseen, joka repii sinua kahteen eri suuntaan. Älä tee äkkipäätöstä, jos et ole siihen valmis. Etene harkiten.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Punnitse vaihtoehtojasi tarkkaan. Sinulle avautuu nyt kiinnostavia mahdollisuuksia. Ehkä saat tilaisuuden kohentaa elämäntyyliäsi tai talousasioitasi? Pyri kehittymään parhaaksi versioksi itsestäsi. Muista, että tärkeimmät muutokset alkavat sinusta itsestäsi.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Sinua uhkaa riita ystävän tai sukulaisen kanssa. Jännite syntyy siitä, ettei hän arvosta tekemiäsi valintoja tai haluaisi sinun toimivan toisin. Muista, että ihmissuhteissa laiha sopu on usein parempi kuin lihava riita. Etene siis viisaasti. Pieni ulkonäön kohennus – kasvohoito tai kampaajakäynti – tekisi sinulle nyt terää.

KAURIS 22.12.–20.1.

Sinulle sataa nyt kutkuttavia tarjouksia oikealta ja vasemmalta. Ennen kuin tartut niihin, mieti miten paljon sinulta todellisuudessa vaaditaan. Ota askel taakse ja punnitse huolella, mihin sitoudut, niin et joudu katumaan. Ilmassa on pientä romantiikkaa, se lievittää kokemaasi stressiä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Joku lähestyy sinua nyt hieman kyseenalaisin aikein. Pidä ohjakset tiukasti omissa käsissäsi, varo erityisesti rahan lainaamiseen tai antamiseen liittyviä ehdotuksia. Eräs odottamaton tapahtuma avaa kiinnostavan tilaisuuden. Älä anna tunteille liikaa valtaa.

KALAT 20.2.-20.3.

Älä peittele tunteitasi. Nyt jos koskaan pitää sanoa ääneen, mitä toivot ja haluat. Mieti, missä olet ja miksi. Intuitiosi johdattaa sinua oikeaan suuntaan. Ammenna erään läheisen, viisaan ihmisen elämänkokemuksesta. Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uutta.