Oinas 21.3.–19.4.

Työ: Asetu työtoverisi tueksi, vaikka se haittaisikin omia aikataulujasi. Saat kyllä uuden mahdollisuuden loistaa.
Raha: Jos olet syntynyt 5.–10.4., onnetar potkii sinua tuntuvasti. Sijoita silti harkiten.
Rakkaus: Vältä impulsiivisia ja hätiköityjä päätöksiä. Joutuisit todennäköisesti katumaan katkerasti.

Härkä 20.4.–20.5.

Työ: Itsepäisyytesi ei aina ole etu. Yritä sopeutua annettuihin sääntöihin.
Raha: Älä ole hyväuskoinen, lue aina myös pienellä kirjoitettu.
Rakkaus: Hyötyisit paljon siitä, jos laajentaisit tuttavapiiriäsi. Uusien ihmisten kanssa olisi palkitsevampaa vaihtaa ajatuksia.

Kaksoset 21.5.–21.6.

Työ: Nosta kaikki purjeesi, sillä tanakka myötätuuli vauhdittaa sinua eteenpäin
Raha: Odottamattoman tulon jälkeen seuraa valitettavasti odottamattomia menoja.
Rakkaus: Jos vain päätät kääntää viehätysvoimasi esiin, menestyt huomattavan hyvin rakkausrintamalla.

Rapu 22.6.–22.7.

Työ: Tuskastuttavat ajat lisäävät parhaiten pätevyyttä ja tuovat uutta työkokemusta.
Raha: Annat tunteiden ohjailla kulutustasi. Siitä tavasta olisi hyvä päästä eroon.
Rakkaus: Älä usko pahantahtoisia juoruja, vaan muodosta käsityksesi itsenäisesti.

Leijona 23.7.–22.8.

Työ: Älä syyttele ihmisiä työ­ympäristössäsi, ellei sinulla ole varmoja todisteita. Muuten kaikki tulee bumerangina takaisin.
Raha: Pakasta luottokorttisi.
Rakkaus: Päästä tunteesi valloilleen äläkä vaadi, että kaiken täytyy tapahtua juuri sinun haluamallasi tavalla.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työ: Et ole juurikaan innostunut työstäsi tällä hetkellä. Ehkä sinun tulisi löytää uusi tapa toteuttaa itseäsi.
Raha: Älä hanki itsellesi enempää menoja kuin mihin maksukykysi riittää.
Rakkaus: Tällä jaksolla vedät puoleesi hiukan erikoisia ihmisiä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Työ: Olet todella vedossa, mutta työtoverisi saattavat pitää sinua jopa päällekäyvänä.
Raha: Älä sorru tuhlailuun.
Rakkaus: Saat osaksesi suurta huomiota. Sitä tapahtuu harvoin. Valitse parhaat päältä.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Työ: Sinun pitää uskoa itseesi ja onnistumiseesi, vaikka muut eivät uskoisikaan.
Raha: Tartu jokaiseen tilaisuuteen ansaita vähän ylimääräistä.
Rakkaus: Kaiku menneisyydestä tavoittaa sinut. Nykyisessä tilanteessasi se on vähintäänkin kiusallista.

Jousimies 23.11.–21.12.

Työ: Sinulla on taipumus pitää matalaa profiilia silloin, kun sinun tulisi olla eturivissä. Mietipä sitä.
Raha: Seteleitä ei kerrykään odottamallasi tavalla. On aika kiristää vyötä.
Rakkaus: Uusi tuttavuus tuo elämääsi aivan erikoista, uudenlaista sisältöä.

Kauris 22.12.–20.1.

Työ: Puurrat otsa hiessä ja silti ajattelet, ettet saavuta haluamaasi tulosta. Laske rimaa!
Raha: Kassan vahvistusta on luvassa aika odottamattomalta taholta.
Rakkaus: Kaipaat rakkauselämääsi lisää paloa. Mitähän voisit itse tehdä asian hyväksi?

Vesimies 21.1.–19.2.

Työ: Sinun täytyy ylittää joitakin esteitä ennen kuin voit täysillä omistautua uusille haasteille.
Raha: Pienen onnenpotkun ansiosta voit nyt toteuttaa haaveesi.
Rakkaus: Olet seikkailupäällä ja tahtoisit huvitella. Pidä vain huolta siitä, ettet joudu katumaan.

Kalat 20.2.–20.3.

Työ: Kaikki riesat eivät ole vältet¬tävissä, kun haluat puolustaa omaa etuasi, mutta pysy kannassasi.
Raha: Pysy kaukana kaikista peleistä, köyhtyisit vain.
Rakkaus: Uusi tuttavuus vaikuttaa sinuun kuin samppanja, etkä aina käyttäydy järkevästi.

Mitä tähdet lupaavat sinulle loppuvuodeksi?

OINAS 21.3.–19.4.

Tee hyvä suunnitelma loppuvuodelle, sillä sinulla saattaa olla vaikeuksia tulla toimeen kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Jaa tunteesi ja ajatukseksi jonkun rakkaan kanssa ja solmi ihmissuhteisiisi ja töihisi liittyvät liehumaan jääneet langanpäät. 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tieto on valtaa. Ota selville, mitä muut aikovat, niin osaat toimia oikein. Varo ryhtymästä sellaisiin bisneksiin, joissa numerot eivät ihan pidä paikkaansa. Tämä koskee myös ihmissuhteitasi. Älä myöskään sorru hyväntekeväisyyteen, jos sinulla ei ole nyt varaa.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Suhteeseesi tulee ryppyjä, tai joku lupaa sinulle enemmän kuin pystyy pitämään. Älä myöskään itse sano sellaista, mitä joku haluaa sinulta kuulla, vaan turvaudu rehellisyyteen. Jaa ajatuksesi ja tulevaisuuden suunnitelmasi, niin saat selville, oletko tekemisissä sinulle sopivan ihmisen kanssa. 

RAPU 22.6.–22.7.

Saat kiinnostavaa tietoa, joka muuttaa suhteesi erääseen ihmiseen. Panosta nyt kotiin ja suhteisiisi, sillä tunne-elämääsi liittyvä tilanne kärjistyy. Mutta älä hötkyile, äläkä usko kaikkea mitä sinulle puhutaan.

Pieni matka olisi nyt paikallaan.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Keskity niihin asioihin, jotka on nyt vaan hoidettava. Älä harrasta emotionaalista shoppailua, vaan ole rehellinen. Osallistu verkostoitumistilaisuuteen tai tapaa yhteistyökumppaneita, niin saat alulle jonkin uuden projektin. Kotona kannattaa nyt ottaa rauhallisesti, muuten luvassa on turhaa riitaa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Varo perheen ja suvun asioihin liittyviä sudenkuoppia, läheskään kaikki eivät nyt halua puhdistaa pöytää. Töissä voisit delegoida. Juhlakausi vaatii sinulta työtä, mutta se tuo myös toivomaasi perheen yhdessäoloa ja auttaa sinua rentoutumaan.

VAAKA 23.9.–22.10.

Varo hieman, mitä puhut, sillä joku saattaa haluta käyttää tietoja sinua vastaan. Käytä charmiasi, jotta saat ihmiset tekemään asioita puolestasi ja vältät liiallisen stressin. Nyt on myös aika shopata, tavata sisaruksia ja sopia lounastreffejä. Saat lisäenergiaa.

skorpioni 23.10.–22.11.

Jos nyt päästät jonkun entisestä elämästäsi takaisin kuvioihin, ei siitä seuraa mitään hyvää. Kysy kysymykset, jotka jäivät viimeksi kysymättä, kun uskoit, mitä sinulle sanottiin. Auta vähempiosaisia ja valmistaudu loppuvuoden juhliin.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Asioiden kaunistelu saattaa auttaa asioiden sujumista, mutta myös satuttaa jotakuta sinulle läheistä. Valitse siis sanasi tarkkaan. Tavoittelet onnea ja haluat nyt nauttia elämästä, mutta muista myös niitä, joilla on vähemmän onnea. Muiden huomioiminen ei ole sinulta pois.

KAURIS 22.12.–20.1.

Hoida hoitamattomat asiat kuntoon, ja tee valmista jopa etuajassa, niin pääset nauttimaan juhlakauden antimista. Älä missään tapauksessa ylirasita itseäsi, äläkä tee toimistasi numeroa. Kun teet yksin, pääset nopeammin maaliin. Edessä on myös jonkinlainen elämänmuutos.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Katso tarkkaan, miten kohtelet muita ihmisiä. Tunteenpurkaukset johtavat katumukseen. Pidä tunteesi omana tietonasi, kunnes olet ratkaissut, miten etenet asiassa. Mieti, miten voisit yllättää läheisesi positiivisesti. Pidä myös tarkkaan huolta rahasta, ja vältät turhan stressin.

KALAT 20.2.-20.3.

Joku suuntaa sinua kohtaan tunteita kuin luoteja. Niiden on tarkoituskin satuttaa, tai saada sinut ajattelemaan niin mennyttä kuin tulevaakin. Tsekkaa faktat ja muuta käytöstäsi. Anna tärkeimmille ihmisille aikaa, ole rehellinen ja päätä vuosi hyviin tunnelmiin.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Puhu, puhu, puhu ja saat sanomasi perille. Sinulla on paljon annettavaa ja paljon saatavana, jos näytät intohimosi ja pysyt johdonmukaisena. Aika on nyt otollinen myös romanssille ja muille muutoksille. Tähdet kertovat myös uusista tuulista ja tuttavuuksista.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Pidä huolta omaisuudestasi, äläkä päästä ketä tahansa sotkeentumaan asioihisi. Tarkista avoimet työpaikat, saatat yllättyä ja löytää jotain mikä sopisi sinulle. Kotona on edessä muutoksia, joihin sinun täytyy sopeutua. Nauti sosiaalisesta elämästä nyt täysillä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tunteet ovat nyt pinnassa. Muista silti pitää huolta lupauksistasi ja pysy valitsemallasi tiellä. Rakkautta ja romantiikkaa on ilmassa runsaasti. Jos teet jouluostoksia, ole luova. Sinun ei tarvitsee tyhjentää lompakkoasi osoittaaksesi, että rakastat läheisiäsi.

RAPU 22.6.–22.7.

Mieti nyt uusiksi strategiasi niin pääset siirtymään seuraavaan vaiheeseen. Älä anna kenenkään häiritä työtäsi. Sinun on myös vaikea hallita tunteitasi, joten etsi itsellesi jokin väylä, jota kautta pääset purkamaan höyryjä, ennen kuin räjähtää.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Lähde ihmisten ilmoille, ja luova energiasi pääsee oikeuksiinsa. Nyt on myös hyvä aika nauttia shoppailusta, mutta jätä aikaa myös ystävien tapaamiseen ja romanttisiin kohtaamisiin. Tee juhlakaudesta juhlaa!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Ole tarkkana sen suhteen, miten hoidat suhteitasi, sillä niihin ilmestyy nyt ryppyjä. Sinulla on tarvetta uskoutua. Hyvän keskustelun jälkeen kykenet myös tekemään päätöksiä,joita sinun tulee nyt tehdä, jotta pääset siirtymään uuteen elämänvaiheeseen.

VAAKA 23.9.–22.10.

Suunnittele nyt jotain jännittävää ystäviesi tai läheistesi kanssa. Saatat jopa inspiroitua matkustamaan ja olemaan enemmän yhteyksissä ensi vuonna. Sinulla on vaikeuksia sopeutua johonkin muutokseen, mutta älä oleta mitään, vaan etsi faktat toimi niiden mukaan.

skorpioni 23.10.–22.11.

Jos et pidä siitä, mitä tuleman pitää, etsi vaihtoehtoja. Tee itse sellaisia ratkaisuja, jotka sopivat sekä budjettiisi että aikatauluihisi. Keskustelusi johtavat nyt hyvien ratkaisujen löytymiseen. Myös avoimuus ja rehellisyys ovat tarpeen.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Muuta ajatuksesi toiminnaksi ja ota ympäristöltäsi saamasi apu vastaan. Muutoksia on tulossa ja uudet alut innostavat. Mieti, mitä voit tehdä auttaaksesi toisia ihmisiä, mutta älä tee mitään oman hyvinvointisi kustannuksellasi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Suhteet esimiehiisi eivät ole nyt parhaimmalla tolalla ja joudut vetäytymään, joko turhautuneena tai vihaisena. Istu hetkeksi alas ja vedä henkeä. Mieti, mitä vaihtoehtoja sinulla on. Tee uusi suunnitelma ja etene sen mukaan, niin pääset maaliin!

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älylliset harrastukset vievät sinut kaikenlaisille uusille vesille. Jaa ajatuksesi ja osallistu tilaisuuteen, jossa pääset pallottelemaan ideoitasi muiden kanssa. Älä kuitenkaan taivu, jos ajatuksesi kohtaavat kritiikkiä. Neuvottele ja ota esiin tulevaisuuteesi liittyvät toiveet.

KALAT 20.2.-20.3.

Nyt on aika kohdata sekä ne, jotka ovat oppositiossa, että omat sisäiset demonisi. Pyydä anteeksi ja anna menneiden olla menneitä. Joskus kannattaa myös myöntää, että olet itse yhtä paljon syypää kuin joku toinenkin. Koskaan ei ole liian myöhäistä valita uusi suunta!