Oinas 21.3.–19.4.

Työ: Älä ryhdy mihinkään uuteen varsinkaan, jos olet syntynyt 21.–26.3. Lopputulos ei hyvää tietäisi.
Raha: Jos lyöttäydyt sijoitusasioissa yhteen muiden kanssa, olet varma voittaja.
Rakkaus: Amorit eivät oikein pörrää ympärilläsi. Mieti, miksi et ole nyt suosiossa.

Härkä 20.4.–20.5.

Työ: Olet varsinainen ideatykki, mutta vasta kun ryhdyt tuumasta toimeen, voit testata ideoidesi toimivuuden.
Raha: Sinulla on nyt onnea kaikissa taloudellisissa asioissa.
Rakkaus: Olet seikkailutuulella, mutta vältä hätiköityjä päätöksiä.

Kaksoset 21.5.–21.6.

Työ: Älä lusmuile uudessa työtehtävässäsi. Joudut toimimaan itsenäisesti, ja onnistumisesi ja mokasi pannaan kyllä merkille.
Raha: Älä sekaannu hämäriin liiketoimiin, vaikka joku sinua kovasti houkutteleekin.
Rakkaus: Jos käännät charmikkaan puolesi esiin, tutustut ihmisiin, joihin olet halunnutkin tutustua.

Rapu 22.6.–22.7.

Työ: Täysikuu pistää pasmasi sekaisin, joten ehkä nyt ei ole paras hetki tehdä tärkeitä päätöksiä.
Raha: Kun lähdet ostoksille, jätä luottokortit kotiin.
Rakkaus: Vanha ystävä pulpahtaa esiin ja tuo iloa elämääsi.

Leijona 23.7.–22.8.

Työ: Sinun ei kannata haalia uusia työtehtäviä ennen kuin olet selvinnyt vanhoista. Muuten uhkana on paha aikapula.
Raha: Kierrä kaikenlaiset pelipaikat kaukaa.
Rakkaus: Olet laiminlyönyt ystävääsi, ja nyt sinun on tehtävä parhaasi korjataksesi välinne.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työ: Muutokset työpaikallasi ovat eduksi sinulle ja parantavat huomattavasti tulevaisuudennäkymiäsi.
Raha: Voitto totossa tai veikkauksessa voi tuoda iloa elämääsi.
Rakkaus: Viihdyt erinomaisesti uuden tuttavuuden seurassa, mutta älä yritä jouduttaa tapahtumien kulkua.

Vaaka 23.9.–22.10.

Työ: Sinulla on monta rautaa tulessa, mutta pidä huoli siitä, ettet polta kynttilää molemmista päistä.
Raha: Taloudellinen tilanteesi vahvistuu, ja se onkin tarpeen.
Rakkaus: Päästä tunteesi valloilleen ja heitä järki romukoppaan!

Skorpioni 23.10.–22.11.

Työ: Sinulla riittää puurrettavaa, eikä aika tahdo millään riittää. Pane asiat tärkeysjärjestykseen.
Raha: Älä tee impulssiostoksia.
Rakkaus: Sinun on vaikea määritellä tunteitasi erästä henkilöä kohtaan. Seuraa vaistoasi.

Jousimies 23.11.–21.12.

Työ: Ympärilläsi tapahtuu nyt hurjasti asioita, ja sinun on vaikea löytää punaista lankaa, joka nivoisi kaiken yhteen.
Raha: Suhtaudut turhan optimistisesti taloudelliseen tilanteeseesi.
Rakkaus: Sinun on nyt helppo kohdata ihmisiä ja saat uusia ystäviä vaivattomasti.

Kauris 22.12.–20.1.

Työ: Tunnet itsesi riittämättömäksi ja pelkäät, ettet suoriudu kaikista tehtävistäsi. Delegoi.
Raha: Nyt kannattaisi laatia realistinen budjetti, jotta olisit tukevalla pohjalla.
Rakkaus: Suhteenne paranisi huomattavasti, jos et yrittäisi kontrolloida kumppanisi elämää. Päästä irti.

Vesimies 21.1.–19.2.

Työ: Vaikka kaikki ei sujunutkaan suunnitelmiesi mukaan, voit silti asennoitua optimistisesti tulevaisuuteen.
Raha: Vaikka et olekaan kokeillut sijoittamista aikaisemmin, sinulla on vasta-alkajan tuuria.
Rakkaus: Älä ole itsekäs. Rakkaus on antamista ja saamista.

Kalat 20.2.–20.3.

Työ: Sinua tuuppaa eteenpäin tanakka myötätuuli, joten tartu kiinni kaikkiin mahdollisuuksiin.
Raha: 20.–25.2. syntyneillä on mahdollisuus menestyä onnenpeleissä.
Rakkaus: Ole kärsivällinen erään henkilön seurassa, niin hän rohkaistuu ilmaisemaan tunteensa selvästi.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Puhu, puhu, puhu ja saat sanomasi perille. Sinulla on paljon annettavaa ja paljon saatavana, jos näytät intohimosi ja pysyt johdonmukaisena. Aika on nyt otollinen myös romanssille ja muille muutoksille. Tähdet kertovat myös uusista tuulista ja tuttavuuksista.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Pidä huolta omaisuudestasi, äläkä päästä ketä tahansa sotkeentumaan asioihisi. Tarkista avoimet työpaikat, saatat yllättyä ja löytää jotain mikä sopisi sinulle. Kotona on edessä muutoksia, joihin sinun täytyy sopeutua. Nauti sosiaalisesta elämästä nyt täysillä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tunteet ovat nyt pinnassa. Muista silti pitää huolta lupauksistasi ja pysy valitsemallasi tiellä. Rakkautta ja romantiikkaa on ilmassa runsaasti. Jos teet jouluostoksia, ole luova. Sinun ei tarvitsee tyhjentää lompakkoasi osoittaaksesi, että rakastat läheisiäsi.

RAPU 22.6.–22.7.

Mieti nyt uusiksi strategiasi niin pääset siirtymään seuraavaan vaiheeseen. Älä anna kenenkään häiritä työtäsi. Sinun on myös vaikea hallita tunteitasi, joten etsi itsellesi jokin väylä, jota kautta pääset purkamaan höyryjä, ennen kuin räjähtää.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Lähde ihmisten ilmoille, ja luova energiasi pääsee oikeuksiinsa. Nyt on myös hyvä aika nauttia shoppailusta, mutta jätä aikaa myös ystävien tapaamiseen ja romanttisiin kohtaamisiin. Tee juhlakaudesta juhlaa!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Ole tarkkana sen suhteen, miten hoidat suhteitasi, sillä niihin ilmestyy nyt ryppyjä. Sinulla on tarvetta uskoutua. Hyvän keskustelun jälkeen kykenet myös tekemään päätöksiä,joita sinun tulee nyt tehdä, jotta pääset siirtymään uuteen elämänvaiheeseen.

VAAKA 23.9.–22.10.

Suunnittele nyt jotain jännittävää ystäviesi tai läheistesi kanssa. Saatat jopa inspiroitua matkustamaan ja olemaan enemmän yhteyksissä ensi vuonna. Sinulla on vaikeuksia sopeutua johonkin muutokseen, mutta älä oleta mitään, vaan etsi faktat toimi niiden mukaan.

skorpioni 23.10.–22.11.

Jos et pidä siitä, mitä tuleman pitää, etsi vaihtoehtoja. Tee itse sellaisia ratkaisuja, jotka sopivat sekä budjettiisi että aikatauluihisi. Keskustelusi johtavat nyt hyvien ratkaisujen löytymiseen. Myös avoimuus ja rehellisyys ovat tarpeen.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Muuta ajatuksesi toiminnaksi ja ota ympäristöltäsi saamasi apu vastaan. Muutoksia on tulossa ja uudet alut innostavat. Mieti, mitä voit tehdä auttaaksesi toisia ihmisiä, mutta älä tee mitään oman hyvinvointisi kustannuksellasi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Suhteet esimiehiisi eivät ole nyt parhaimmalla tolalla ja joudut vetäytymään, joko turhautuneena tai vihaisena. Istu hetkeksi alas ja vedä henkeä. Mieti, mitä vaihtoehtoja sinulla on. Tee uusi suunnitelma ja etene sen mukaan, niin pääset maaliin!

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älylliset harrastukset vievät sinut kaikenlaisille uusille vesille. Jaa ajatuksesi ja osallistu tilaisuuteen, jossa pääset pallottelemaan ideoitasi muiden kanssa. Älä kuitenkaan taivu, jos ajatuksesi kohtaavat kritiikkiä. Neuvottele ja ota esiin tulevaisuuteesi liittyvät toiveet.

KALAT 20.2.-20.3.

Nyt on aika kohdata sekä ne, jotka ovat oppositiossa, että omat sisäiset demonisi. Pyydä anteeksi ja anna menneiden olla menneitä. Joskus kannattaa myös myöntää, että olet itse yhtä paljon syypää kuin joku toinenkin. Koskaan ei ole liian myöhäistä valita uusi suunta!

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Pysy kotona ja hoida keskeneräisiä hommia tai läheistesi kanssa kesken jääneitä asioita. Hoida viralliset asiakirjat kuntoon ja varmista, ettei passi tai henkilötodistus pääse vanhenemaan. Luvassa on myönteinen työhön tai yksityiselämään liittyvä muutos.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Jos edessäsi on lakiin, talouteen tai terveyteen liittyvä ongelma, pysy realistisena ja rehellisenä. Älä myöskään päästä käsistäsi tilaisuutta tutustua johonkin ihmiseen paremmin. Pikkutarkkuutesi ja organisointikykysi pääsevät oikeuksiinsa.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Joudut nyt paljon vartijaksi ja sinulla on vaikeuksia selviytyä kaikesta, ellet hoida kaikkia velvollisuuksiasi huolellisesti. Rehellisyys on tärkeää. Ota asiaksesi myös tulla toimeen kaikkien työtovereidesi kanssa ja näytä esimerkkiä muille.

RAPU 22.6.–22.7.

Älä pelkää muutosta, vaan mene virran mukana! Tarjoa myös omaa näkemystäsi, kun asioista keskustellaan, sillä sinulla on omintakeinen tapa katsoa maailmaa, ja muut myös arvostavat näkemyksiäsi. Hanki myös uusi harrastus!

LEIJONA 23.7.–22.8.

Joudut nyt varsinaiseen tunteiden pyörremyrskyyn. Varo siis joutumasta keskusteluihin, joissa käsitellään kovin herkkiä aiheita. Älä myöskään paljasta tunteitasi tai ajatuksiasi työpaikallasi tai saatat joutua asemaan, jossa sinua voidaan haavoittaa. Pidä yksityisasiasi yksityisasioina!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Älä tuo henkilökohtaisia asioitasi yleiseen keskusteluun tai saatat joutua jonkinlaisen konfliktin keskelle. Etsi mieluummin vaihtoehtoisia ratkaisutapoja ja pääset työtovereidesi suosioon. Saat lisää vastuuta. Se tuo mukanaan myös elämäntapamuutoksia. Keskity siihen, mikä on hyvää sen sijaan, että etsisit virheitä.

VAAKA 23.9.–22.10.

Valitse nyt sanasi huolella. Joku haluaa ymmärtää sinut tahallaan väärin, ja joudut hankalaan asemaan. Käytä älyäsi ja luovi pois hankalasta tilanteesta, johon olet joutunut joko työpaikalla tai sukulaistesi silmissä. Ole suora ja rehellinen, niin asiat lutviutuvat.

skorpioni 23.10.–22.11.

Anna luovuutesi tuottaa ideoita, jotka eivät ehkä ole kaikkien edullisimpia, mutta älä silti luovu niistä. Keksi suunnitelma, jolla saat kaiken mahtumaan budjettiisi. Käytä myös sinussa piileviä voimia, jotta saat ideasi läpi ja myös muut innostumaan. Ole kärsivällinen!

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Kuuntele, mitä ystävilläsi ja läheisilläsi on sydämellään, äläkä aiheuta pettymyksiä. Varo nyt myös kaikkia itsepetoksen muotoja, sillä asiat helposti vain pahenevat. Saat aikaan paljon hyvää, jos jätät itsetuhoiset harrastukset ja pidät tekemäsi lupaukset.

KAURIS 22.12.–20.1.

Epätavallisen kiinnostava tarjous vetää sinua puoleensa, mutta laske sen plussat ja miinukset, ennen kuin teet päätöksiä suuntaan tai toiseen. Varovaisuus on valttia, älä tee mitään impulsiivista. Pysyttele kotosalla, ystävien tai perheen seurassa.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älä luota siihen, mitä muut sinulle selittävät, saat vain kaunisteltua tietoa, ja jotkut yrittävät jopa käyttää sinua hyväkseen. Jos haluat auttaa tai sijoittaa rahaa, tee se niin, että myös sinä hyödyt, eikä vain jotkut muut. Taloudellinen tilanteesi näyttäisi olevan kohentumassa.

KALAT 20.2.-20.3.

Olet kaunistunut viime aikoina, ja siitä on sinulle nyt hyötyä. Älä kuitenkaan jätä mitään sattuman varaan, vaan varmista itse, että asiasi sujuvat siihen suuntaan, mihin haluat. Rakkaussuhteesi tai tärkeä ammatillinen suhde joutuu epävarmoille vesille. Tee parhaasi ymmärtääksesi, mistä kenkä puristaa.