Oinas 21.3.–19.4.
Työ: Olet impulsiivinen luonne, toimit ensin ja ajattelet vasta sitten. Tällä jaksolla se tuntuu toimivan.
Raha: Olet valmis ottamaan riskejä, ja joskus se kannattaa.
Rakkaus: Tapaat uusia, jännittäviä ihmisiä. Vaikka ilmassa leijuu hento romanttinen lataus, se ei johda mihinkään.

Härkä 20.4.–20.5.
Työ: Mielialasi on katossa, ja se heijastuu kaikkeen, mihin ryhdyt. Jakson aikana onnistut hankkeissasi.
Raha: Ratkaiset nykyiset ongelmasi ajattelemalla luovasti.
Rakkaus: Tunnet tarvitsevasi omaa tilaa ja aikaa. Selitä se ymmärrettävästi, ettei rakkaasi loukkaannu.

Kaksoset 21.5.–21.6.
Työ: Vaikka sinua on kritisoitu, älä anna sen hidastaa vauhtiasi.
Sinulla on jännittävä ja mielenkiintoinen jakso edessäsi.
Raha: Vältä riskisijoittamista, se tulisi nyt todella kalliiksi.
Rakkaus: Ole kiitollinen siitä, että sinulla on ymmärtäväinen ja vakaa elämänkumppani.

Rapu 22.6.–22.7.
Työ: Vaikka ympärilläsi kuohuu, sinun ei kannata olla huolissasi tulevaisuudesta. Asioilla on taipumus järjestyä.
Raha: Älä lainaa rahaa ilman takuita.
Rakkaus: Eräs flirttailija saa sinut hämmennyksiin. Älä ota häntä turhan vakavasti.

Leijona 23.7.–22.8.
Työ: Sinun on nyt keskityttävä käsillä olevaan projektiin. Muulle puuhastelulle voit omistautua vapaa-aikanasi.
Raha: Varo ihmisiä, jotka yrittävät vetää sinua höplästä.
Rakkaus: Älä panttaa tunteitasi, vaan näytä ne avoimesti.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Työ: Sinulla on ainutlaatuisia ajatuksia, jotka haluaisit toteuttaa heti, mutta valitettavasti tarpeellinen taustatuki jää puuttumaan.
Raha: Odottamattomat menot saavat budjettisi horjumaan.
Rakkaus: Tunteesi erästä henkilöä kohtaan lämpenevät huomattavasti. Älä silti laiminlyö ystäviäsi.

Vaaka 23.9.–22.10.
Työ: Jos nyt vähän stressaatkin, se voi olla pontimena suurenmoisiin saavutuksiin.
Raha: Vältä tarpeettomia riskejä.
Rakkaus: Joskus rakkaus voi iskeä kuin salama kirkkaalta taivaalta. Nyt se saattaa tapahtua, oletko valmis?

Skorpioni 23.10.–22.11.
Työ: Sinulla on kovat paineet ja yksityiselämäkin vaatii veronsa.
Koeta pitää lippu korkealla.
Raha: Älä kylvä rahojasi turhuuksiin, vaan varaudu odottamattomiin menoihin.
Rakkaus: Huonosti harkittu flirtti voi ajaa elämäsi sekasortoon. Harkitse kahteen kertaan!

Jousimies 23.11.–21.12.
Työ: Viihdyt nykyisessä asemassasi erinomaisesti, joten älä kallista korvaasi houkutteleville tarjouksille.
Raha: Merkin alkupuolella syntyneitä onni potkii suurella
saappaalla.
Rakkaus: Älä leiki ihmisten tunteilla, joutuisit katumaan katkerasti.

Kauris 22.12.–20.1.
Työ: Sinulla on koko joukko opittavaa työtovereiltasi, joten älä kulje nokka pystyssä. Ylimielisyys kostautuu.
Raha: Kuluta harkiten, ylimääräisiä kuluja lienee tulossa.
Rakkaus: Rakkauselämäsi on kuin vuoristorata. Tosin tällä kertaa tiedossa on enemmän huimia kokemuksia kuin aihetta paniikkiin.

Vesimies 21.1.–19.2.
Työ: Siivoa pöytäsi ennen kuin hamuat uusia haasteita. Paljon on vielä tekemättä.
Raha: Älä ole turhan hyväuskoinen, kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää.
Rakkaus: Vaikka rakkaasi pikkuviat voivat olla ärsyttäviä, älä kiinnitä niihin liikaa huomiota. Muistele, mihin oikein rakastuitkaan hänessä.

Kalat 20.2.–20.3.
Työ: Varo ihmisiä, jotka teeskentelevät olevansa muuta kuin ovat. Älä paljasta ammattisalaisuuksia.
Raha: Pakasta luottokorttisi.
Rakkaus: Eräs ihminen käyttäytyy täysin odottamallasi tavalla. Näyttele hämmästynyttä.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarkkana rahan kanssa! Parasta olisi hankkia nykyistä paremmat tulot, ryhdy heti toimeen. Tunnepuolella nousee esiin tärkeään suhteeseen liittyvä kysymys. Valitse sanasi tarkasti. Ja muista: Jos olet itse hauskaa seuraa, myös sinusta pidetään.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tartu fyysiseen kuntoon liittyvään haasteeseen. Juokse maraton tai aloita päivittäinen kävely. Ruokavalio kuntoon! Älä tartu pikku erimielisyyksiin ihmissuhteissa, vaan katso eteenpäin. Älä valita, vaan hoida hommasi kunnialla. Sitoudu - myös oman itsesi hoitamiseen.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Säädä asennettasi ja pääset lähemmäksi niitä, joita rakastat. Vietä aikaa heidän kanssaan. Jaa ajatuksesi ja tunteesi. Paljasta intohimosi, niin muut huomaavat, kuinka älykäs ja sitoutunut olet. Muista pitää huolta myös liikunnasta ja kunnon ruokavaliosta.

RAPU 22.6.–22.7.

Uudista kotiasi, mutta varmista, ettei se johda konflikteihin. Kumppanisi vastustaa joitakin pyrkimyksiäsi, mutta etsi kompromissia. Kaipaat muutoksia. Osallistu vaikka johonkin yhteiseen toimintaan ja tapaat harvinaisen kiinnostavan ihmisen.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Kaipaat jotain muutosta, mutta ennen kuin ryhdyt mihinkään, laadi hyvä suunnitelma. Kaiva myös kontakteja menneisyydestäsi. He pystyvät auttamaan sinua. Säilytä raha-asioissa suhteellisuudentajusi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Lisääntyneet velvollisuudet sekä työssä että kotona uuvuttavat sinut. Tilannetta helpottaisi pieni matka. Myös muille antamasi tuki palaa sinulle takaisin ja saat apua. Älä tuhlaa liikaa rahaa hyväntekeväisyyteen, vaan tee hyviä asioita kotonasi ja läheisillesi.

VAAKA 23.9.–22.10.

Hoida kaikki kiireiset henkilökohtaiset asiasi. Pidä läheisimmillesi antamasi lupaukset. Unohtuneita asioita nousee esiin, mutta sinun täytyy vain hoitaa ne. Tartu toimeen, niin pääset eteenpäin, samalla myös rauhoitut ja itsetuntosi kohoaa.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Osoita enemmän huomiota niille, joilla on sinulle merkitystä. Jakamaton huomiosi johtaa tuloksiin. Suunnittele myös matkasi ja asumisesi huolella ja varmista, että teet ihmissuhteissasi oikeat ratkaisut. Laita kuntoon myös raha-asiat.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt on pakko suunnitella menoja, jos haluat säilyttää elintasosi. Tällä jaksolla talousasiat nousevat jatkuvasti pintaan. Harkitse ja vältä ylilyöntejä. Myös suhteet ovat vaarassa, ellet ole valmis kompromisseihin. Pidä kuitenkin huoli, että asiat pysyvät balanssissa.

KAURIS 22.12.–20.1.

Nyt on aika pysytellä kotona lepäilemässä. Käy myös keskusteluja eri näkökantoja edustavien ihmisten kanssa, mutta pidä varasi ettet tyrkytä omia ideoitasi liikaa. Matka rakkaan tai ystävän kanssa auttaa sinua näkemään suhteenne selkeämmin.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Tee se mikä tuntuu oikealta. Tee suunnitelmat ja etene niiden mukaan. Varaa myös riittävästi aikaa suunnitelmiesi toteuttamiseen. Tunne-elämässäsi häiritsee jonkun toisen ihmisen ongelmat. Älä silti anna tunteidesi vaikuttaa siihen, minkä uskot oikeaksi.

KALAT 20.2.-20.3.

Kerro huolesi sellaiselle henkilölle, joka voi auttaa sinua raha-asioissa. Vakauta tilanteesi. Kotityöt rasittavat sinua, joten delegoi. Panosta myös romantiikkaan. Tee myös pieni matka, joka hyödyttää sekä bisneksiä että ihmissuhteita.

Mitä tähdet lupaavat tällä viikolla sinun tähtimerkillesi?

OINAS 21.3.–19.4.

Punnitse vaihtoehtojasi tarkkaan. Harkinta auttaa sinua valitsemaan oikein ja saavuttamaan tärkeimmät tavoitteesi. Suhtaudu asioihin myönteisesti. Valoisuutesi huomataan ja ajan myötä se palkitaan. Kuuntele vaistoasi, niin vältyt eräältä uhkaavalta virheeltä.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Käytä mielikuvitustasi ja ideoi rohkeasti. Tuoreet ajatuksesi hyödyttävät sinulle tärkeitä ihmisiä. Pidä korvat auki virallisten tahojen kanssa toimiessa. Jotta asiat etenisivät odotetusti, on tärkeä ymmärtää täsmälleen, mitä sinulta odotetaan. Lähipiirissä on odotettavissa tunnekuohuja.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

On aika arvioida avoimesti tärkeimpiä ihmissuhteitasi. Ole rehellinen itsellesi. Kaipaat muutosta, mutta on syytä edetä harkiten. Se on paras keino minimoida riskit. Varo toimimasta äkillisten mielijohteiden mukaan, älä sorru kiusauksiin. Palkitse itsesi tekemällä jotain mukavaa rakkaasi kanssa.

RAPU 22.6.–22.7.

Kunnonkohennus olisi nyt paikallaan. Unohda tekosyyt ja valitse vaikkapa sellainen aktiviteetti, jota voit harrastaa läheistesi tai lastesi kanssa. Näytä tärkeimmille ihmisillesi, että välität. Älä anna tunteidesi kuohahtaa, se voi aiheuttaa ongelmia töissä tai kotona.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Koeta rauhoittaa elämääsi. Hyvä keino on siihen on keskittyä kotiin. Kaipaisiko jokin asia kohennusta? Älä kuitenkaan lähde törsäilemään, raha-asiat vaativat huomiota. Ehkä läheltäsi löytyy luotettava ihminen, joka osaa antaa hyviä talousneuvoja? Varo harkitsemattomia siirtoja.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Nyt on hyvä hetki suunnitella elämää hiukan eteenpäin. Katsele työmarkkinoita tarkalla silmällä. Hoida talousasiat järkevästi. Keskity lähisuhteidesi parhaimpiin puoliin. Mieti motiivejasi. Millaiset muutokset hyödyttäisivät sekä itseäsi että ihmisiä ympärilläsi?

VAAKA 23.9.–22.10.

Lähde mukaan aktiviteetteihin, joista nautit. Ole avoin, jaa ajatuksiasi ja ideoitasi muille. Se luo suhteita, jotka osoittautuvat myöhemmin hyödyllisiksi. Joudut valintatilanteeseen, joka repii sinua kahteen eri suuntaan. Älä tee äkkipäätöstä, jos et ole siihen valmis. Etene harkiten.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Punnitse vaihtoehtojasi tarkkaan. Sinulle avautuu nyt kiinnostavia mahdollisuuksia. Ehkä saat tilaisuuden kohentaa elämäntyyliäsi tai talousasioitasi? Pyri kehittymään parhaaksi versioksi itsestäsi. Muista, että tärkeimmät muutokset alkavat sinusta itsestäsi.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Sinua uhkaa riita ystävän tai sukulaisen kanssa. Jännite syntyy siitä, ettei hän arvosta tekemiäsi valintoja tai haluaisi sinun toimivan toisin. Muista, että ihmissuhteissa laiha sopu on usein parempi kuin lihava riita. Etene siis viisaasti. Pieni ulkonäön kohennus – kasvohoito tai kampaajakäynti – tekisi sinulle nyt terää.

KAURIS 22.12.–20.1.

Sinulle sataa nyt kutkuttavia tarjouksia oikealta ja vasemmalta. Ennen kuin tartut niihin, mieti miten paljon sinulta todellisuudessa vaaditaan. Ota askel taakse ja punnitse huolella, mihin sitoudut, niin et joudu katumaan. Ilmassa on pientä romantiikkaa, se lievittää kokemaasi stressiä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Joku lähestyy sinua nyt hieman kyseenalaisin aikein. Pidä ohjakset tiukasti omissa käsissäsi, varo erityisesti rahan lainaamiseen tai antamiseen liittyviä ehdotuksia. Eräs odottamaton tapahtuma avaa kiinnostavan tilaisuuden. Älä anna tunteille liikaa valtaa.

KALAT 20.2.-20.3.

Älä peittele tunteitasi. Nyt jos koskaan pitää sanoa ääneen, mitä toivot ja haluat. Mieti, missä olet ja miksi. Intuitiosi johdattaa sinua oikeaan suuntaan. Ammenna erään läheisen, viisaan ihmisen elämänkokemuksesta. Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uutta.