Skorpionien tunteet käyvät kuumina, oinaat saavat uusia ystäviä ja leijonien vetovoima on vahvaa. Neitsyillä pitää kiirettä töissä ja vesimiehet pursuavat ideoita.

Oinas 21.3.–19.4.

Työ: Sinulla on monta rautaa tulessa, ja tällä hetkellä se sopii sinulle erinomaisesti. Viihdyt työssäsi erinomaisesti.
Raha: Sinulla on runsaasti tuloja lisääviä ideoita, mutta pidä silti jalat maassa.
Rakkaus: ?Saat uusia ystäviä, jotka tuovat elämääsi uutta sisältöä ja syvällisyyttä.

Härkä 20.4.–20.5.

Työ: Jakso on erittäin myönteinen, joten tartu kiinni jokaiseen mahdollisuuteen päteä ja tulla huomatuksi.
Raha: ?Hurvittelusi hämmästyttää lähipiiriä, olethan yleensä vakaa persoona.
Rakkaus: ?Sinulla on nyt taipumus heittää viehätysvoimasi täysillä peliin.

Kaksoset 21.5.–21.6.

Työ: ?Työpaikallasi käydään pitkää pinnaa vaativia väittelyjä. Pidä matalaa profiilia, ettet joudu syntipukiksi.
Raha: Mitään ei saa ilmaiseksi, mutta joskus voi onni potkaista, kun sitä vähiten odottaa.
Rakkaus: ?Jakson aikana on rakkauselämäsi sekä kiireistä että antoisaa.

Rapu 22.6.–22.7.

Työ: ?Haluat kulkea omia polkujasi. Ota huomioon, että voit kohdata myös vastarintaa.
Raha: ?Viime aikojen juhlinta on vaatinut veronsa. On aika laittaa talous tasapainoon.
Rakkaus: Se, että ympärillä on paljon ihmisiä, on tietysti mukavaa mutta myös rasittavaa. Löydä itsellesi omaa aikaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Työ: ?Mielialasi on katossa, ja se heijastuu kaikessa mihin ryhdyt. Jakson aikana onnistut kaikessa.
Raha: ?Kokeile tuuriasi. Uskaliaatkin sijoitukset voivat nyt olla tuottoisia.
Rakkaus: ?Vetovoimasi on vahvaa, ja sinut huomataan kaikkialla minne menet. Onko ehkä uusi romanssikin meneillään?

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työ: Saat nyt juosta tukka hulmuten, mutta sinulla on riittävästi tarmoa saadaksesi työsi kunnialla päätökseen.
Raha: ?Tuntuu kuin raha polttelisi hyppysiäsi.
Rakkaus: ?Joskus odotuksiasi on aivan mahdoton täyttää. Älä ole turhan kriittinen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Työ: ?Keskellä kesää ja lomailu¬kautta ei työ ole päällimmäinen huolenaihe, mutta joitakin velvollisuuksia sinun on pakko hoitaa.
Raha: ?Odottamattomat menot horjuttavat talouttasi.
Rakkaus: Haaveesi ei ehkä toteudukaan. Pohdi tilannetta ilman katkeruutta.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Työ: ?Olet vauhdissa, mutta saatat kohdata vastarintaa odottamattomalta taholta. Ole joustava.
Raha: Sinulla on kyky taikoa esiin nyt tarvitsemasi rahasumma.
Rakkaus: Tunteesi käyvät kuumina ja niiden kohde on uusi, jännittävä tuttavuus.

Jousimies 23.11.–21.12.

Työ: Sinun on vaikea hyväksyä uusia rajoituksia, mutta ehkä olisi paras vain sopeutua niihin.
Raha: Kauan odotettu uutinen kultaa tämän jakson.
Rakkaus: Rakkausrintamalla näyttää hiukan resuiselta. Ehkä sinun tulisi keskustella vakavasti jonkun luotetun ystävän kanssa.

Kauris 22.12.–20.1.

Työ: Nyt haluaisit mieluiten työskennellä aivan omin päin ja ärsyynnyt helposti, jos joku tuppautuu neuvomaan.
Raha: Olet tuhlailupäällä, kestääkö saldo?
Rakkaus: Eräs henkilö kiehtoo sinua tavattomasti, mutta et saa tunteillesi vastakaikua.

Vesimies 21.1.–19.2.

Työ: Nyt sinulta totisesti pursuaa ideoita ja aloitteita. Pidä kuitenkin jalat maassa, vaikka pää on pilvissä.
Raha: Vältä uhkarohkeita sijoituksia.
Rakkaus: Virittele rakkaallesi romanttinen viikonloppu, olette molemmat sen tarpeessa.

Kalat 20.2.–20.3.

Työ: Nyt on taisteltava sen puolesta mihin uskot. Mitä sinulla oikeastaan on menetettävää?
Raha: Vaikka sinulla onkin ollut onnea sijoituksissa, älä ota turhan suuria riskejä.
Rakkaus: Tunteesi erästä henkilöä kohtaan lämpenevät huomattavasti ja huomaat olevasi rakastunut.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Puhu, puhu, puhu ja saat sanomasi perille. Sinulla on paljon annettavaa ja paljon saatavana, jos näytät intohimosi ja pysyt johdonmukaisena. Aika on nyt otollinen myös romanssille ja muille muutoksille. Tähdet kertovat myös uusista tuulista ja tuttavuuksista.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Pidä huolta omaisuudestasi, äläkä päästä ketä tahansa sotkeentumaan asioihisi. Tarkista avoimet työpaikat, saatat yllättyä ja löytää jotain mikä sopisi sinulle. Kotona on edessä muutoksia, joihin sinun täytyy sopeutua. Nauti sosiaalisesta elämästä nyt täysillä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tunteet ovat nyt pinnassa. Muista silti pitää huolta lupauksistasi ja pysy valitsemallasi tiellä. Rakkautta ja romantiikkaa on ilmassa runsaasti. Jos teet jouluostoksia, ole luova. Sinun ei tarvitsee tyhjentää lompakkoasi osoittaaksesi, että rakastat läheisiäsi.

RAPU 22.6.–22.7.

Mieti nyt uusiksi strategiasi niin pääset siirtymään seuraavaan vaiheeseen. Älä anna kenenkään häiritä työtäsi. Sinun on myös vaikea hallita tunteitasi, joten etsi itsellesi jokin väylä, jota kautta pääset purkamaan höyryjä, ennen kuin räjähtää.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Lähde ihmisten ilmoille, ja luova energiasi pääsee oikeuksiinsa. Nyt on myös hyvä aika nauttia shoppailusta, mutta jätä aikaa myös ystävien tapaamiseen ja romanttisiin kohtaamisiin. Tee juhlakaudesta juhlaa!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Ole tarkkana sen suhteen, miten hoidat suhteitasi, sillä niihin ilmestyy nyt ryppyjä. Sinulla on tarvetta uskoutua. Hyvän keskustelun jälkeen kykenet myös tekemään päätöksiä,joita sinun tulee nyt tehdä, jotta pääset siirtymään uuteen elämänvaiheeseen.

VAAKA 23.9.–22.10.

Suunnittele nyt jotain jännittävää ystäviesi tai läheistesi kanssa. Saatat jopa inspiroitua matkustamaan ja olemaan enemmän yhteyksissä ensi vuonna. Sinulla on vaikeuksia sopeutua johonkin muutokseen, mutta älä oleta mitään, vaan etsi faktat toimi niiden mukaan.

skorpioni 23.10.–22.11.

Jos et pidä siitä, mitä tuleman pitää, etsi vaihtoehtoja. Tee itse sellaisia ratkaisuja, jotka sopivat sekä budjettiisi että aikatauluihisi. Keskustelusi johtavat nyt hyvien ratkaisujen löytymiseen. Myös avoimuus ja rehellisyys ovat tarpeen.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Muuta ajatuksesi toiminnaksi ja ota ympäristöltäsi saamasi apu vastaan. Muutoksia on tulossa ja uudet alut innostavat. Mieti, mitä voit tehdä auttaaksesi toisia ihmisiä, mutta älä tee mitään oman hyvinvointisi kustannuksellasi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Suhteet esimiehiisi eivät ole nyt parhaimmalla tolalla ja joudut vetäytymään, joko turhautuneena tai vihaisena. Istu hetkeksi alas ja vedä henkeä. Mieti, mitä vaihtoehtoja sinulla on. Tee uusi suunnitelma ja etene sen mukaan, niin pääset maaliin!

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älylliset harrastukset vievät sinut kaikenlaisille uusille vesille. Jaa ajatuksesi ja osallistu tilaisuuteen, jossa pääset pallottelemaan ideoitasi muiden kanssa. Älä kuitenkaan taivu, jos ajatuksesi kohtaavat kritiikkiä. Neuvottele ja ota esiin tulevaisuuteesi liittyvät toiveet.

KALAT 20.2.-20.3.

Nyt on aika kohdata sekä ne, jotka ovat oppositiossa, että omat sisäiset demonisi. Pyydä anteeksi ja anna menneiden olla menneitä. Joskus kannattaa myös myöntää, että olet itse yhtä paljon syypää kuin joku toinenkin. Koskaan ei ole liian myöhäistä valita uusi suunta!

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Pysy kotona ja hoida keskeneräisiä hommia tai läheistesi kanssa kesken jääneitä asioita. Hoida viralliset asiakirjat kuntoon ja varmista, ettei passi tai henkilötodistus pääse vanhenemaan. Luvassa on myönteinen työhön tai yksityiselämään liittyvä muutos.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Jos edessäsi on lakiin, talouteen tai terveyteen liittyvä ongelma, pysy realistisena ja rehellisenä. Älä myöskään päästä käsistäsi tilaisuutta tutustua johonkin ihmiseen paremmin. Pikkutarkkuutesi ja organisointikykysi pääsevät oikeuksiinsa.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Joudut nyt paljon vartijaksi ja sinulla on vaikeuksia selviytyä kaikesta, ellet hoida kaikkia velvollisuuksiasi huolellisesti. Rehellisyys on tärkeää. Ota asiaksesi myös tulla toimeen kaikkien työtovereidesi kanssa ja näytä esimerkkiä muille.

RAPU 22.6.–22.7.

Älä pelkää muutosta, vaan mene virran mukana! Tarjoa myös omaa näkemystäsi, kun asioista keskustellaan, sillä sinulla on omintakeinen tapa katsoa maailmaa, ja muut myös arvostavat näkemyksiäsi. Hanki myös uusi harrastus!

LEIJONA 23.7.–22.8.

Joudut nyt varsinaiseen tunteiden pyörremyrskyyn. Varo siis joutumasta keskusteluihin, joissa käsitellään kovin herkkiä aiheita. Älä myöskään paljasta tunteitasi tai ajatuksiasi työpaikallasi tai saatat joutua asemaan, jossa sinua voidaan haavoittaa. Pidä yksityisasiasi yksityisasioina!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Älä tuo henkilökohtaisia asioitasi yleiseen keskusteluun tai saatat joutua jonkinlaisen konfliktin keskelle. Etsi mieluummin vaihtoehtoisia ratkaisutapoja ja pääset työtovereidesi suosioon. Saat lisää vastuuta. Se tuo mukanaan myös elämäntapamuutoksia. Keskity siihen, mikä on hyvää sen sijaan, että etsisit virheitä.

VAAKA 23.9.–22.10.

Valitse nyt sanasi huolella. Joku haluaa ymmärtää sinut tahallaan väärin, ja joudut hankalaan asemaan. Käytä älyäsi ja luovi pois hankalasta tilanteesta, johon olet joutunut joko työpaikalla tai sukulaistesi silmissä. Ole suora ja rehellinen, niin asiat lutviutuvat.

skorpioni 23.10.–22.11.

Anna luovuutesi tuottaa ideoita, jotka eivät ehkä ole kaikkien edullisimpia, mutta älä silti luovu niistä. Keksi suunnitelma, jolla saat kaiken mahtumaan budjettiisi. Käytä myös sinussa piileviä voimia, jotta saat ideasi läpi ja myös muut innostumaan. Ole kärsivällinen!

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Kuuntele, mitä ystävilläsi ja läheisilläsi on sydämellään, äläkä aiheuta pettymyksiä. Varo nyt myös kaikkia itsepetoksen muotoja, sillä asiat helposti vain pahenevat. Saat aikaan paljon hyvää, jos jätät itsetuhoiset harrastukset ja pidät tekemäsi lupaukset.

KAURIS 22.12.–20.1.

Epätavallisen kiinnostava tarjous vetää sinua puoleensa, mutta laske sen plussat ja miinukset, ennen kuin teet päätöksiä suuntaan tai toiseen. Varovaisuus on valttia, älä tee mitään impulsiivista. Pysyttele kotosalla, ystävien tai perheen seurassa.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älä luota siihen, mitä muut sinulle selittävät, saat vain kaunisteltua tietoa, ja jotkut yrittävät jopa käyttää sinua hyväkseen. Jos haluat auttaa tai sijoittaa rahaa, tee se niin, että myös sinä hyödyt, eikä vain jotkut muut. Taloudellinen tilanteesi näyttäisi olevan kohentumassa.

KALAT 20.2.-20.3.

Olet kaunistunut viime aikoina, ja siitä on sinulle nyt hyötyä. Älä kuitenkaan jätä mitään sattuman varaan, vaan varmista itse, että asiasi sujuvat siihen suuntaan, mihin haluat. Rakkaussuhteesi tai tärkeä ammatillinen suhde joutuu epävarmoille vesille. Tee parhaasi ymmärtääksesi, mistä kenkä puristaa.