Oinas 21.3.–19.4.
Työ: Voisit ottaa enemmän oppia erehdyksistä. Sinulla ei ole varaa olla ylimielinen.
Raha: Taloudellinen tilanteesi paranee ilahduttavasti.
Rakkaus: Älä pidä rakasta ystävää itsestäänselvyytenä. Hänelläkin on tarve tulla huomatuksi ja olla joskus seuran keskipisteenä.

Härkä 20.4.–20.5.
Työ: Älä anna kunnianhimosi ohjailla toimiasi tämä jakson aikana. Lopputulos saattaa olla kaikkea muuta kuin toivomasi.
Raha: Jos olet antelias, sinut palkitaan satakertaisesti.
Rakkaus: Sinulla on tarve kulkea omia polkujasi. Tee se hienovaraisesti ettet loukkaa kumppaniasi tarpeettomasti.

Kaksoset 21.5.–21.6.
Työ: Nyt ei kannata tärkeillä ja ajaa vain omia ideoitaan. Jos otat myös ympäristösi huomioon, se nostaa osakkeitasi.
Raha: Olet tuhlailupäällä, ja se voi kostautua.
Rakkaus: Tunne-elämäsi on vuoristorataa. Tiedät kyllä, kenellä on osuutta asiaan.

Rapu 22.6.–22.7.
Työ: Joudut kahden vahvatahtoisen ihmisen valtataistelun keskelle. On parasta olla sekaantumatta kiistaan.
Raha: Taloudellisesti sinulla ei ole mitään valittamista.
Rakkaus: Sinun täytyy uhrautua, jos aiota saada parisuhdeongelman pois päiväjärjestyksestä.

Leijona 23.7.–22.8.
Työ: Yrität pysyä huomaamattomana, ja monet ongelmat tuntuvat ylitsepääsemättömiltä.
Raha: Olet shoppailupäällä. Osta huoletta kalliimpi versio tuotteesta, sinulla on siihen nyt varaa.
Rakkaus: Mieti, mitä todella haluat, sillä toiveesi saattaa toteutua.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Työ: Suhtaudut erääseen tehtävään ylioptimistisesti. Lienee paikallaan tarkistaa suunnitelmasi.
Raha: Taloudellinen tilanteesi on valoisa ja sinulla on mahdollisuus toteuttaa jokin unelmistasi.
Rakkaus: Älä korosta itseäsi kaiken aikaa, voitat paljon olemalla hiukan nöyrempi.

Vaaka 23.9.–22.10.
Työ: Purjehdit myötätuulessa. Paina täysillä, nyt on sinun jaksosi.
Raha: Vältä lainaamasta rahaa, siitä seuraa vain hankaluuksia.
Rakkaus: Jos sinulla on huolia, kuuntele luotetun ystävän neuvoja.

Skorpioni 23.10.–22.11.
Työ: Jostakin syystä joudut syntipukiksi täysin aiheetta. Selitä selkeästi, miten olet toiminut.
Raha: Voit suoda itsellesi ylimääräistä hemmottelua, olet ansainnut sen.
Rakkaus: Lähde ulos, viehätysvoimasi on valoillaan ja vedät puoleesi jännittäviä ihmisiä.

Jousimies 23.11.–21.12.
Työ: Olet varsinainen tarmonpesä, toivottavasti suuntaat energiasi johonkin mielekkääseen.
Raha: Ystävyys ja rahojen lainailu eivät ole hyvä yhdistelmä.
Rakkaus: Suuntaa alkukesän tapahtumiin. Suosiosi on taattu.

Kauris 22.12.–20.1.
Työ: Muutokset ja uudet haasteet todennäköisesti parantavat asemaasi, jos osaat olla joustava.
Raha: Kun teet sopimuksia, pidä huoli siitä, että olet tutustunut kaikkiin ehtoihin.
Rakkaus: Vanha rakkaus ilmestyy kuvioihin ja tuo elämään jännittävää säpinää.

Vesimies 21.1.–19.2.
Työ: Päiväsi ovat kiireisiä, ja on olemassa uhka, että palat loppuun. Yritä ihmeessä löytää aikaa myös rentoutumiselle.
Raha: Oikkusi vaikuttavat talouteesi epäsuotuisasti. Ole huolellinen.
Rakkaus: Sinun täytyy huomioida paremmin rakkaasi tunteet.

Kalat 20.2.–20.3.
Työ: Jakson aikana esiinnyt kaikissa tilanteissa parhaimmillasi. Vaikuttaa siltä, että kaikki sujuu.
Raha: Varsinkin 12.–17.3. syntyneillä on onnetar puolellaan.
Rakkaus: Olet taipuvainen flirttailuun, ja se voi johtaa väärinkäsityksiin.

Mitä tähden lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarvitaan pitkän tähtäimen suunnitelmaa! Sortteeraa elämäsi oikein kunnolla ja pidä mielessä, mistä nautit eniten. Ihmissuhteesi ovat nyt vaarassa ajautua karille ellei niitä hoivaa muun muassa keskustelulla. Muista myös kuunnella. Hanki kotiin jotain sellaista, mihin sinulla on varaa!

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Vaivalla ansaitsemistasi rahoista kannattaa nyt pitää kiinni. Voisit jopa laatia sijoitussuunnitelman tai säästää seuraavaa lomamatkaasi varten. Sama pätee rakkauteen. Tee hyvä suunnitelma siitä, miten etenet. Rakkautta ei voi ostaa, mutta sen ansaita! 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Nyt ei ole vihan aika, eikä toisia kannata yrittää muuttaa! Mutta itseäsi voit muuttaa, ja positiivinen käänne onkin jo näkyvissä. Pyydä apua, kun tarvitset sitä ja ole myös rehellinen siinä, mitä toivot. Pyri nyt tavoitettasi kohti vakain askelin. Kun on tahtoa, on myös keinot! 

RAPU 22.6.–22.7.

Nyt on aika laittaa kotona paikat kuntoon! Vietä myös enemmän aikaa lasten tai muiden rakkaiden seurassa. Matkusta sukulaisten tai vanhojen ystävien luo, äläkä pelkää ottaa ensimmäistä askelta, jos yhteys on päässyt katkeamaan. 

LEIJONA 23.7.–22.8.

Tarkista pankkitilisi saldo! Olet antelias, mutta nyt on syytä laittaa kukkaron nyörit tiukemmalle. Jos haluat auttaa ystäviäsi, tarjoa mieluummin työpanostasi kuin rahaa. Tee vain oma osuutesi, mutta älä ylireagoi, äläkä suurentele! 

NEITSYT 23.8.–22.9.

Tunne-elämäsi kuohuu nyt kerta kaikkiaan yli! Pelkäät, että joku yrittää manipuloida sinua. Tee tahtosi selväksi ja ota etäisyyttä. Keskity mieluummin sinua inspiroivien ihmisten seuraan. Harrastakaa yhdessä jotain luovaa. Parin päivän loma tekisi hyvää!

VAAKA 23.9.–22.10.

Nyt on liikkeellä joko läheisiisi liittyviä salaisuuksia tai jotain sinua koskevaa väärää informaatiota, joka voi vaikuttaa sinun ja esimiehesi väleihin. Epävarmuus kalvaa sinua. Ole varovainen myös kotona, mutta älä silti ajattele, että sinulla olisi aina velvollisuus olla samaa mieltä. 

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Muiden ihmisten auttaminen on ihailtavaa. Ryhdy siis toimeen! Samalla opit ymmärtämään myös ihan toisenlaisesta taustasta kotoisin olevia ihmisiä. Saat vapaaehtoistyöstäsi myös tunnustusta. Hoida silti myös kotiasi, niin saat luovuutesi liikkeelle.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tunteesi johdattelevat sinut nyt väärille raiteille. Jos jokin ei tunnu oikealta, on viisaampaa perääntyä ennen kuin syntyy isompaa vahinkoa. Keskity kuitenkin tekemään muutoksia, jotka lähentävät sinua puolisoosi, lapsiisi tai vanhempiin sukulaisiisi. Uskalla tehdä asioita eri tavalla kuin ennen. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Pidä hommat liikkeessä, mutta älä sorru ajattelemaan, että sinun pitäisi tehdä niidenkin työt, jotka eivät tee omaa osuuttaan. Jos haluat saavuttaa jotain, vältä tunteiden näyttämistä. Jos taas konflikti on väistämätön, jatka matkaa omaan suuntaasi. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Rakkaus voittaa kaiken! Lupaus, jonka tällä jaksolla saat, vie sinua lähemmäksi tavoitettasi. Ole valmis työskentelemään päämääräsi eteen, mutta pidä samalla silmät auki ja mieli avoimena. Lähipiirillesi tapahtuu jotain tunteisiin vetoavaa.  

KALAT 20.2.-20.3.

Pelaa avoimin kortein silloin kun kyse tunteistasi. Vain sillä tavoin saat selville, mikä on asemasi ja mitä päätöksiä sinun on tehtävä. Luovuuteesi perustuvalla idealla on mahdollisuus myös ansaita rahaa. Jos ryhdyt toimeen, lopputuloksena saat sekä mainetta että kunniaa.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarkkana rahan kanssa! Parasta olisi hankkia nykyistä paremmat tulot, ryhdy heti toimeen. Tunnepuolella nousee esiin tärkeään suhteeseen liittyvä kysymys. Valitse sanasi tarkasti. Ja muista: Jos olet itse hauskaa seuraa, myös sinusta pidetään.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tartu fyysiseen kuntoon liittyvään haasteeseen. Juokse maraton tai aloita päivittäinen kävely. Ruokavalio kuntoon! Älä tartu pikku erimielisyyksiin ihmissuhteissa, vaan katso eteenpäin. Älä valita, vaan hoida hommasi kunnialla. Sitoudu - myös oman itsesi hoitamiseen.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Säädä asennettasi ja pääset lähemmäksi niitä, joita rakastat. Vietä aikaa heidän kanssaan. Jaa ajatuksesi ja tunteesi. Paljasta intohimosi, niin muut huomaavat, kuinka älykäs ja sitoutunut olet. Muista pitää huolta myös liikunnasta ja kunnon ruokavaliosta.

RAPU 22.6.–22.7.

Uudista kotiasi, mutta varmista, ettei se johda konflikteihin. Kumppanisi vastustaa joitakin pyrkimyksiäsi, mutta etsi kompromissia. Kaipaat muutoksia. Osallistu vaikka johonkin yhteiseen toimintaan ja tapaat harvinaisen kiinnostavan ihmisen.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Kaipaat jotain muutosta, mutta ennen kuin ryhdyt mihinkään, laadi hyvä suunnitelma. Kaiva myös kontakteja menneisyydestäsi. He pystyvät auttamaan sinua. Säilytä raha-asioissa suhteellisuudentajusi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Lisääntyneet velvollisuudet sekä työssä että kotona uuvuttavat sinut. Tilannetta helpottaisi pieni matka. Myös muille antamasi tuki palaa sinulle takaisin ja saat apua. Älä tuhlaa liikaa rahaa hyväntekeväisyyteen, vaan tee hyviä asioita kotonasi ja läheisillesi.

VAAKA 23.9.–22.10.

Hoida kaikki kiireiset henkilökohtaiset asiasi. Pidä läheisimmillesi antamasi lupaukset. Unohtuneita asioita nousee esiin, mutta sinun täytyy vain hoitaa ne. Tartu toimeen, niin pääset eteenpäin, samalla myös rauhoitut ja itsetuntosi kohoaa.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Osoita enemmän huomiota niille, joilla on sinulle merkitystä. Jakamaton huomiosi johtaa tuloksiin. Suunnittele myös matkasi ja asumisesi huolella ja varmista, että teet ihmissuhteissasi oikeat ratkaisut. Laita kuntoon myös raha-asiat.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt on pakko suunnitella menoja, jos haluat säilyttää elintasosi. Tällä jaksolla talousasiat nousevat jatkuvasti pintaan. Harkitse ja vältä ylilyöntejä. Myös suhteet ovat vaarassa, ellet ole valmis kompromisseihin. Pidä kuitenkin huoli, että asiat pysyvät balanssissa.

KAURIS 22.12.–20.1.

Nyt on aika pysytellä kotona lepäilemässä. Käy myös keskusteluja eri näkökantoja edustavien ihmisten kanssa, mutta pidä varasi ettet tyrkytä omia ideoitasi liikaa. Matka rakkaan tai ystävän kanssa auttaa sinua näkemään suhteenne selkeämmin.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Tee se mikä tuntuu oikealta. Tee suunnitelmat ja etene niiden mukaan. Varaa myös riittävästi aikaa suunnitelmiesi toteuttamiseen. Tunne-elämässäsi häiritsee jonkun toisen ihmisen ongelmat. Älä silti anna tunteidesi vaikuttaa siihen, minkä uskot oikeaksi.

KALAT 20.2.-20.3.

Kerro huolesi sellaiselle henkilölle, joka voi auttaa sinua raha-asioissa. Vakauta tilanteesi. Kotityöt rasittavat sinua, joten delegoi. Panosta myös romantiikkaan. Tee myös pieni matka, joka hyödyttää sekä bisneksiä että ihmissuhteita.