Oinas 21.3.–19.4.

Työ: Jakson aikana sinulla on ajoittaista myötätuulta, mutta se edellyttää, ettet lepää laakereillasi. On aika uudistua.
Raha: Vaikuttaa siltä, että sinulla on onnea matkassa.
Rakkaus: Tunnet itsesi laiminlyödyksi. Kun otat aloitteen omiin käsiisi, asiat muuttuvat.

Härkä 20.4.–20.5.

Työ: Kalenterisi on niin täyteen buukattu, että stressaannut. Pane asiat tärkeysjärjestykseen.
Raha: Ole valpas: otollisia tilaisuuksia ansaita ylimääräistä
tarjoutuu yllin kyllin.
Rakkaus: Alat aavistella, että suhteessasi erääseen ihmiseen on jotain pielessä. Älä pidä mitään varmana.

Kaksoset 21.5.–21.6.

Työ: Saat aikaan enemmän kuin odotitkaan ilman suuria
ponnisteluja.
Raha: Sinulla on onnea liiketoimissasi, mutta on tärkeää olla rehellinen.
Rakkaus: Joku näyttää itsestään uuden puolen, ja se tekee sinut erittäin onnelliseksi.

Rapu 22.6.–22.7.

Työ: Sinun on syytä siivota pöytäsi, jotta voisit omistautua mieluisille tehtäville.
Raha: Älä yritä pusertaa bisnek­siäsi väkisin läpi. Se voi tulla kalliiksi, jos et huomaa pieniä mutta tärkeitä yksityiskohtia.
Rakkaus: Tunne-elämän ongelma vaatii välitöntä huomiotasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Työ: Energiaa ei puutu, mutta mielekkäitä väyliä sen purkamiseen kyllä.
Raha: 23.–27.7. syntyneillä leijonilla on ylimääräistä onnea
matkassaan.
Rakkaus: Vaikuttaa siltä, että pystyt hurmaamaan kenet tahansa missä tahansa. Älä flirttaile: se ymmärretään helposti väärin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työ: On loma-aika, mutta sinulla on vaikeuksia rentoutua. Muista, ettei ihminen lomaa kaipaa vaan vaihtelua.
Raha: Eräs uutinen saa sinut hymyilemään kuin Hangon keksi.
Rakkaus: Mielialasi ei ole kaikkein parhain, mutta älä anna sen vaikuttaa ihmissuhteisiisi. Se ei kannata.

Vaaka 23.9.–22.10.

Työ: Suhteesi johtoportaaseen on hieman tulehtunut. Pidä kieli keskellä suuta.
Raha: Älä anna muiden ihmisten sekaantua raha-asioihisi.
Rakkaus: Saat käyttää kaiken suostuttelutaitosi saadaksesi eräässä asiassa rakkaasi puolellesi.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Työ: Käy nyt asioiden kimppuun oman pääsi mukaan. Jakson aikana työskentelet parhaiten itsenäisesti. 
Raha: Yllätys kartuttaa kassavarojasi.
Rakkaus: Sinulla on kuumia  tunteita erästä henkilöä kohtaan, mutta et ehkä saa vastakaikua.

Jousimies 23.11.–21.12.

Työ: Saat osaksesi varsin yllättävän tehtävän, mutta se kasvattaa sinua ihmisenä.
Raha: Voit odottaa lisätuloja.
Rakkaus: Rakkaasi voi olla hiukan hapan, jos uhraat kaiken vapaa-aikasi harrastuksillesi ja suot vain rippeet hänelle.

Kauris 22.12.–20.1.

Työ: Vaikka onkin lomasesonki, sinulla on kädet täynnä työtä. Muista myös rentoutua.
Raha: Saat taloudellista tukea odottamattomalta taholta.
Rakkaus: Jos heittäydyt keski­kesän huvituksiin, sinua odottaa monta jännittävää seikkailua.

Vesimies 21.1.–19.2.

Työ: Motivaatiosi on hukassa, vaikka sinun pitäisi käydä vaativien tehtävien kimppuun.
Raha: Yritä pitää jalat maassa ja vältä tuhlailua.
Rakkaus: Uusi tuttavuus on pannut pääsi pyörälle ja saanut
sydämesi sykkimään.

Kalat 20.2.–20.3.

Työ: Saat osaksesi arvostelua, mutta älä ota sitä liian raskaasti.
Kaikilla on joskus huono päivä.
Raha: Odottamaton meno panee suunnitelmasi uusiksi.
Rakkaus: Jos etsit sydän­ystävää, on aika siihen mitä otollisin.

Mitä tähden lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarvitaan pitkän tähtäimen suunnitelmaa! Sortteeraa elämäsi oikein kunnolla ja pidä mielessä, mistä nautit eniten. Ihmissuhteesi ovat nyt vaarassa ajautua karille ellei niitä hoivaa muun muassa keskustelulla. Muista myös kuunnella. Hanki kotiin jotain sellaista, mihin sinulla on varaa!

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Vaivalla ansaitsemistasi rahoista kannattaa nyt pitää kiinni. Voisit jopa laatia sijoitussuunnitelman tai säästää seuraavaa lomamatkaasi varten. Sama pätee rakkauteen. Tee hyvä suunnitelma siitä, miten etenet. Rakkautta ei voi ostaa, mutta sen ansaita! 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Nyt ei ole vihan aika, eikä toisia kannata yrittää muuttaa! Mutta itseäsi voit muuttaa, ja positiivinen käänne onkin jo näkyvissä. Pyydä apua, kun tarvitset sitä ja ole myös rehellinen siinä, mitä toivot. Pyri nyt tavoitettasi kohti vakain askelin. Kun on tahtoa, on myös keinot! 

RAPU 22.6.–22.7.

Nyt on aika laittaa kotona paikat kuntoon! Vietä myös enemmän aikaa lasten tai muiden rakkaiden seurassa. Matkusta sukulaisten tai vanhojen ystävien luo, äläkä pelkää ottaa ensimmäistä askelta, jos yhteys on päässyt katkeamaan. 

LEIJONA 23.7.–22.8.

Tarkista pankkitilisi saldo! Olet antelias, mutta nyt on syytä laittaa kukkaron nyörit tiukemmalle. Jos haluat auttaa ystäviäsi, tarjoa mieluummin työpanostasi kuin rahaa. Tee vain oma osuutesi, mutta älä ylireagoi, äläkä suurentele! 

NEITSYT 23.8.–22.9.

Tunne-elämäsi kuohuu nyt kerta kaikkiaan yli! Pelkäät, että joku yrittää manipuloida sinua. Tee tahtosi selväksi ja ota etäisyyttä. Keskity mieluummin sinua inspiroivien ihmisten seuraan. Harrastakaa yhdessä jotain luovaa. Parin päivän loma tekisi hyvää!

VAAKA 23.9.–22.10.

Nyt on liikkeellä joko läheisiisi liittyviä salaisuuksia tai jotain sinua koskevaa väärää informaatiota, joka voi vaikuttaa sinun ja esimiehesi väleihin. Epävarmuus kalvaa sinua. Ole varovainen myös kotona, mutta älä silti ajattele, että sinulla olisi aina velvollisuus olla samaa mieltä. 

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Muiden ihmisten auttaminen on ihailtavaa. Ryhdy siis toimeen! Samalla opit ymmärtämään myös ihan toisenlaisesta taustasta kotoisin olevia ihmisiä. Saat vapaaehtoistyöstäsi myös tunnustusta. Hoida silti myös kotiasi, niin saat luovuutesi liikkeelle.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tunteesi johdattelevat sinut nyt väärille raiteille. Jos jokin ei tunnu oikealta, on viisaampaa perääntyä ennen kuin syntyy isompaa vahinkoa. Keskity kuitenkin tekemään muutoksia, jotka lähentävät sinua puolisoosi, lapsiisi tai vanhempiin sukulaisiisi. Uskalla tehdä asioita eri tavalla kuin ennen. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Pidä hommat liikkeessä, mutta älä sorru ajattelemaan, että sinun pitäisi tehdä niidenkin työt, jotka eivät tee omaa osuuttaan. Jos haluat saavuttaa jotain, vältä tunteiden näyttämistä. Jos taas konflikti on väistämätön, jatka matkaa omaan suuntaasi. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Rakkaus voittaa kaiken! Lupaus, jonka tällä jaksolla saat, vie sinua lähemmäksi tavoitettasi. Ole valmis työskentelemään päämääräsi eteen, mutta pidä samalla silmät auki ja mieli avoimena. Lähipiirillesi tapahtuu jotain tunteisiin vetoavaa.  

KALAT 20.2.-20.3.

Pelaa avoimin kortein silloin kun kyse tunteistasi. Vain sillä tavoin saat selville, mikä on asemasi ja mitä päätöksiä sinun on tehtävä. Luovuuteesi perustuvalla idealla on mahdollisuus myös ansaita rahaa. Jos ryhdyt toimeen, lopputuloksena saat sekä mainetta että kunniaa.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarkkana rahan kanssa! Parasta olisi hankkia nykyistä paremmat tulot, ryhdy heti toimeen. Tunnepuolella nousee esiin tärkeään suhteeseen liittyvä kysymys. Valitse sanasi tarkasti. Ja muista: Jos olet itse hauskaa seuraa, myös sinusta pidetään.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tartu fyysiseen kuntoon liittyvään haasteeseen. Juokse maraton tai aloita päivittäinen kävely. Ruokavalio kuntoon! Älä tartu pikku erimielisyyksiin ihmissuhteissa, vaan katso eteenpäin. Älä valita, vaan hoida hommasi kunnialla. Sitoudu - myös oman itsesi hoitamiseen.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Säädä asennettasi ja pääset lähemmäksi niitä, joita rakastat. Vietä aikaa heidän kanssaan. Jaa ajatuksesi ja tunteesi. Paljasta intohimosi, niin muut huomaavat, kuinka älykäs ja sitoutunut olet. Muista pitää huolta myös liikunnasta ja kunnon ruokavaliosta.

RAPU 22.6.–22.7.

Uudista kotiasi, mutta varmista, ettei se johda konflikteihin. Kumppanisi vastustaa joitakin pyrkimyksiäsi, mutta etsi kompromissia. Kaipaat muutoksia. Osallistu vaikka johonkin yhteiseen toimintaan ja tapaat harvinaisen kiinnostavan ihmisen.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Kaipaat jotain muutosta, mutta ennen kuin ryhdyt mihinkään, laadi hyvä suunnitelma. Kaiva myös kontakteja menneisyydestäsi. He pystyvät auttamaan sinua. Säilytä raha-asioissa suhteellisuudentajusi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Lisääntyneet velvollisuudet sekä työssä että kotona uuvuttavat sinut. Tilannetta helpottaisi pieni matka. Myös muille antamasi tuki palaa sinulle takaisin ja saat apua. Älä tuhlaa liikaa rahaa hyväntekeväisyyteen, vaan tee hyviä asioita kotonasi ja läheisillesi.

VAAKA 23.9.–22.10.

Hoida kaikki kiireiset henkilökohtaiset asiasi. Pidä läheisimmillesi antamasi lupaukset. Unohtuneita asioita nousee esiin, mutta sinun täytyy vain hoitaa ne. Tartu toimeen, niin pääset eteenpäin, samalla myös rauhoitut ja itsetuntosi kohoaa.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Osoita enemmän huomiota niille, joilla on sinulle merkitystä. Jakamaton huomiosi johtaa tuloksiin. Suunnittele myös matkasi ja asumisesi huolella ja varmista, että teet ihmissuhteissasi oikeat ratkaisut. Laita kuntoon myös raha-asiat.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt on pakko suunnitella menoja, jos haluat säilyttää elintasosi. Tällä jaksolla talousasiat nousevat jatkuvasti pintaan. Harkitse ja vältä ylilyöntejä. Myös suhteet ovat vaarassa, ellet ole valmis kompromisseihin. Pidä kuitenkin huoli, että asiat pysyvät balanssissa.

KAURIS 22.12.–20.1.

Nyt on aika pysytellä kotona lepäilemässä. Käy myös keskusteluja eri näkökantoja edustavien ihmisten kanssa, mutta pidä varasi ettet tyrkytä omia ideoitasi liikaa. Matka rakkaan tai ystävän kanssa auttaa sinua näkemään suhteenne selkeämmin.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Tee se mikä tuntuu oikealta. Tee suunnitelmat ja etene niiden mukaan. Varaa myös riittävästi aikaa suunnitelmiesi toteuttamiseen. Tunne-elämässäsi häiritsee jonkun toisen ihmisen ongelmat. Älä silti anna tunteidesi vaikuttaa siihen, minkä uskot oikeaksi.

KALAT 20.2.-20.3.

Kerro huolesi sellaiselle henkilölle, joka voi auttaa sinua raha-asioissa. Vakauta tilanteesi. Kotityöt rasittavat sinua, joten delegoi. Panosta myös romantiikkaan. Tee myös pieni matka, joka hyödyttää sekä bisneksiä että ihmissuhteita.