Oinas 21.3.–19.4.
Työ: Sinua vauhdittaa voimakas myötätuuli kaikessa, mitä teet. Älä sokaistu vauhdin hurmasta, vaan ole tarkkana yksityiskohdissa.
Raha: Aina ei voi päivä paistaa, varaudu myös sateisiin.
Rakkaus: Lähde huvielämään, jos haluat elämääsi jännitystä ja uusia ihmisiä. Olet juuri nyt täysin vastustamaton.

Härkä 20.4.–20.5.
Työ: Jos olet liian itseriittoinen, et saa solmittua tärkeitä kontakteja ja ihmissuhdeverkkosi on olematon.
Raha: Jotkut sijoituksesi eivät
tuotakaan niin kuin olit laskeskellut. Älä kuitenkaan tee mitään hätiköityä.
Rakkaus: Tarkkaile ympäristöäsi, sinulla on salainen ihailija!

Kaksoset 21.5.–21.6.
Työ: Stressi ja kiire ovat leimanneet työtäsi viime aikoina. Koeta pitää vapaata, ettet hypi seinille.
Raha: Ole tarkkana, kun käsit¬telet arvopapereita.
Rakkaus: Rakkaus kukoistaa! Mitä muuta elämältä voi toivoa?

Rapu 22.6.–22.7.
Työ: Olet täynnä tarmoa ja käyt ahnaasti uusien haasteiden kimppuun. Älä silti sorru ylilyönteihin.
Raha: Kimppapelit saattavat nyt olla kannattavia.
Rakkaus: Elä tunteidesi mukaan. Hemmottele itseäsi ja
ystäviäsi.

Leijona 23.7.–22.8.
Työ: Elät korkeilla kierroksilla ja haluat saada tuloksia nopeasti. Niin myös näyttää käyvän.
Raha: Suhteesi rahaan on omituinen. Yritä opetella käytännölliseksi.
Rakkaus: Kaivattu tieto saa sinut jännittyneen odotuksen
valtaan. Älä rakentele pilvilinnoja vaan etene varovasti.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Työ: Ympärilläsi on kaikenlaista säpinää. Älä anna sen häiritä, vaan keskity olennaiseen.
Raha: Ei ne suuret tulot, vaan pienet menot. Tarkista menotaloutesi.
Rakkaus: Uusi tuttavuus herättää sinussa voimakkaita tunteita, mutta suhde ei ole mutkaton.

Vaaka 23.9.–22.10.
Työ: Varo, ettet vaaranna asemaasi olemalla liian avoin. Tietyissä tilanteissa on parempi pitää suu supussa.
Raha: Et saakaan odottamaasi palkkiota, mutta asiat kuitenkin
järjestyvät.
Rakkaus: Valloitusretkesi onnistuu, kun olet joustavan
hurmaava.

Skorpioni 23.10.–22.11.
Työ: Älä paljasta korttejasi liian aikaisin. Saatat tarvita valttejasi
jossain tiukemmassa tilanteessa.
Raha: Liiketoimesi ovat nyt menestyviä.
Rakkaus: Teet nyt lähtemättömän vaikutuksen toisiin ihmisiin, joten ei kun ulos ja huvittelemaan.

Jousimies 23.11.–21.12.
Työ: Et halua olla nyt riippuvainen muista ihmisistä. Yritä löytää tehtävä, jossa voit työskennellä itsenäisesti.
Raha: Raha-asioissa ei kannata toimia hetken päähänpistosta, sillä se tulee kalliiksi.
Rakkaus: Etsi kaltaistasi seuraa, sillä vastakohdat eivät aina täydennä toisiaan.

Kauris 22.12.–20.1.
Työ: Joudut keskelle valtataistelua, ja uskollisuutesi kyseenalaistetaan. Ehkä sinun on syytä arvioida eräs henkilö uudelleen.
Raha: Voit suoda itsellesi jotain ylellistä.
Rakkaus: Ihminen saa, mitä ansaitsee – ja sinä saat nyt läjäpäin onnea.

Vesimies 21.1.–19.2.
Työ: Viihtyäksesi tarvitset uusia haasteita. Ehkä sinun kannattaisi tuhlailla lahjojasi jossain muualla?
Raha: Pennejä ei satelekaan taivaasta, joten pidä kukkarosi nyörit tiukalla.
Rakkaus: Saat vihdoin tunteillesi kaipaamaasi vastakaikua.

Kalat 20.2.–20.3.
Työ: Ole valmis nopeaan maisemanvaihdokseen, jottet joudu toteamaan, että juna meni jo.
Raha: Taloudellinen tilanteesi vahvistuu, kunhan pysyt valppaana.
Rakkaus: Mahdollisuutesi rakkausrintamalla ovat erinomaiset, jos vain pidät itsesi iskukunnossa.

Mitä tähden lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarvitaan pitkän tähtäimen suunnitelmaa! Sortteeraa elämäsi oikein kunnolla ja pidä mielessä, mistä nautit eniten. Ihmissuhteesi ovat nyt vaarassa ajautua karille ellei niitä hoivaa muun muassa keskustelulla. Muista myös kuunnella. Hanki kotiin jotain sellaista, mihin sinulla on varaa!

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Vaivalla ansaitsemistasi rahoista kannattaa nyt pitää kiinni. Voisit jopa laatia sijoitussuunnitelman tai säästää seuraavaa lomamatkaasi varten. Sama pätee rakkauteen. Tee hyvä suunnitelma siitä, miten etenet. Rakkautta ei voi ostaa, mutta sen ansaita! 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Nyt ei ole vihan aika, eikä toisia kannata yrittää muuttaa! Mutta itseäsi voit muuttaa, ja positiivinen käänne onkin jo näkyvissä. Pyydä apua, kun tarvitset sitä ja ole myös rehellinen siinä, mitä toivot. Pyri nyt tavoitettasi kohti vakain askelin. Kun on tahtoa, on myös keinot! 

RAPU 22.6.–22.7.

Nyt on aika laittaa kotona paikat kuntoon! Vietä myös enemmän aikaa lasten tai muiden rakkaiden seurassa. Matkusta sukulaisten tai vanhojen ystävien luo, äläkä pelkää ottaa ensimmäistä askelta, jos yhteys on päässyt katkeamaan. 

LEIJONA 23.7.–22.8.

Tarkista pankkitilisi saldo! Olet antelias, mutta nyt on syytä laittaa kukkaron nyörit tiukemmalle. Jos haluat auttaa ystäviäsi, tarjoa mieluummin työpanostasi kuin rahaa. Tee vain oma osuutesi, mutta älä ylireagoi, äläkä suurentele! 

NEITSYT 23.8.–22.9.

Tunne-elämäsi kuohuu nyt kerta kaikkiaan yli! Pelkäät, että joku yrittää manipuloida sinua. Tee tahtosi selväksi ja ota etäisyyttä. Keskity mieluummin sinua inspiroivien ihmisten seuraan. Harrastakaa yhdessä jotain luovaa. Parin päivän loma tekisi hyvää!

VAAKA 23.9.–22.10.

Nyt on liikkeellä joko läheisiisi liittyviä salaisuuksia tai jotain sinua koskevaa väärää informaatiota, joka voi vaikuttaa sinun ja esimiehesi väleihin. Epävarmuus kalvaa sinua. Ole varovainen myös kotona, mutta älä silti ajattele, että sinulla olisi aina velvollisuus olla samaa mieltä. 

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Muiden ihmisten auttaminen on ihailtavaa. Ryhdy siis toimeen! Samalla opit ymmärtämään myös ihan toisenlaisesta taustasta kotoisin olevia ihmisiä. Saat vapaaehtoistyöstäsi myös tunnustusta. Hoida silti myös kotiasi, niin saat luovuutesi liikkeelle.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tunteesi johdattelevat sinut nyt väärille raiteille. Jos jokin ei tunnu oikealta, on viisaampaa perääntyä ennen kuin syntyy isompaa vahinkoa. Keskity kuitenkin tekemään muutoksia, jotka lähentävät sinua puolisoosi, lapsiisi tai vanhempiin sukulaisiisi. Uskalla tehdä asioita eri tavalla kuin ennen. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Pidä hommat liikkeessä, mutta älä sorru ajattelemaan, että sinun pitäisi tehdä niidenkin työt, jotka eivät tee omaa osuuttaan. Jos haluat saavuttaa jotain, vältä tunteiden näyttämistä. Jos taas konflikti on väistämätön, jatka matkaa omaan suuntaasi. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Rakkaus voittaa kaiken! Lupaus, jonka tällä jaksolla saat, vie sinua lähemmäksi tavoitettasi. Ole valmis työskentelemään päämääräsi eteen, mutta pidä samalla silmät auki ja mieli avoimena. Lähipiirillesi tapahtuu jotain tunteisiin vetoavaa.  

KALAT 20.2.-20.3.

Pelaa avoimin kortein silloin kun kyse tunteistasi. Vain sillä tavoin saat selville, mikä on asemasi ja mitä päätöksiä sinun on tehtävä. Luovuuteesi perustuvalla idealla on mahdollisuus myös ansaita rahaa. Jos ryhdyt toimeen, lopputuloksena saat sekä mainetta että kunniaa.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarkkana rahan kanssa! Parasta olisi hankkia nykyistä paremmat tulot, ryhdy heti toimeen. Tunnepuolella nousee esiin tärkeään suhteeseen liittyvä kysymys. Valitse sanasi tarkasti. Ja muista: Jos olet itse hauskaa seuraa, myös sinusta pidetään.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tartu fyysiseen kuntoon liittyvään haasteeseen. Juokse maraton tai aloita päivittäinen kävely. Ruokavalio kuntoon! Älä tartu pikku erimielisyyksiin ihmissuhteissa, vaan katso eteenpäin. Älä valita, vaan hoida hommasi kunnialla. Sitoudu - myös oman itsesi hoitamiseen.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Säädä asennettasi ja pääset lähemmäksi niitä, joita rakastat. Vietä aikaa heidän kanssaan. Jaa ajatuksesi ja tunteesi. Paljasta intohimosi, niin muut huomaavat, kuinka älykäs ja sitoutunut olet. Muista pitää huolta myös liikunnasta ja kunnon ruokavaliosta.

RAPU 22.6.–22.7.

Uudista kotiasi, mutta varmista, ettei se johda konflikteihin. Kumppanisi vastustaa joitakin pyrkimyksiäsi, mutta etsi kompromissia. Kaipaat muutoksia. Osallistu vaikka johonkin yhteiseen toimintaan ja tapaat harvinaisen kiinnostavan ihmisen.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Kaipaat jotain muutosta, mutta ennen kuin ryhdyt mihinkään, laadi hyvä suunnitelma. Kaiva myös kontakteja menneisyydestäsi. He pystyvät auttamaan sinua. Säilytä raha-asioissa suhteellisuudentajusi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Lisääntyneet velvollisuudet sekä työssä että kotona uuvuttavat sinut. Tilannetta helpottaisi pieni matka. Myös muille antamasi tuki palaa sinulle takaisin ja saat apua. Älä tuhlaa liikaa rahaa hyväntekeväisyyteen, vaan tee hyviä asioita kotonasi ja läheisillesi.

VAAKA 23.9.–22.10.

Hoida kaikki kiireiset henkilökohtaiset asiasi. Pidä läheisimmillesi antamasi lupaukset. Unohtuneita asioita nousee esiin, mutta sinun täytyy vain hoitaa ne. Tartu toimeen, niin pääset eteenpäin, samalla myös rauhoitut ja itsetuntosi kohoaa.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Osoita enemmän huomiota niille, joilla on sinulle merkitystä. Jakamaton huomiosi johtaa tuloksiin. Suunnittele myös matkasi ja asumisesi huolella ja varmista, että teet ihmissuhteissasi oikeat ratkaisut. Laita kuntoon myös raha-asiat.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt on pakko suunnitella menoja, jos haluat säilyttää elintasosi. Tällä jaksolla talousasiat nousevat jatkuvasti pintaan. Harkitse ja vältä ylilyöntejä. Myös suhteet ovat vaarassa, ellet ole valmis kompromisseihin. Pidä kuitenkin huoli, että asiat pysyvät balanssissa.

KAURIS 22.12.–20.1.

Nyt on aika pysytellä kotona lepäilemässä. Käy myös keskusteluja eri näkökantoja edustavien ihmisten kanssa, mutta pidä varasi ettet tyrkytä omia ideoitasi liikaa. Matka rakkaan tai ystävän kanssa auttaa sinua näkemään suhteenne selkeämmin.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Tee se mikä tuntuu oikealta. Tee suunnitelmat ja etene niiden mukaan. Varaa myös riittävästi aikaa suunnitelmiesi toteuttamiseen. Tunne-elämässäsi häiritsee jonkun toisen ihmisen ongelmat. Älä silti anna tunteidesi vaikuttaa siihen, minkä uskot oikeaksi.

KALAT 20.2.-20.3.

Kerro huolesi sellaiselle henkilölle, joka voi auttaa sinua raha-asioissa. Vakauta tilanteesi. Kotityöt rasittavat sinua, joten delegoi. Panosta myös romantiikkaan. Tee myös pieni matka, joka hyödyttää sekä bisneksiä että ihmissuhteita.