Oinas 21.3.–19.4.
Työ: Olet eksyksissä etkä oikein tiedä, miten jatkaa. Keskustelu
kollegan kanssa voisi auttaa.
Raha: Olet kuluttanut yli varojesi, ja nyt on tasapainoilun aika.
Rakkaus: Tunteesi tiettyä henkilöä kohtaan käyvät kuumempina kuin koskaan. Intohimo tempaisee teidät mukaansa.

Härkä 20.4.–20.5.
Työ: Olet tahtomattasi joutunut tapahtumien keskipisteeseen, mutta alkukankeudesta päästyäsi nautit tilanteesta.
Raha: Osta arpa tai veikkaa, sinulla on nyt lykky tykönä.
Rakkaus: Yritä olla oma itsesi, romantiikan rintamalla se on paras tie menestykseen.

Kaksoset 21.5.–21.6.
Työ: Työ ei nyt ota maistuakseen. Jos mahdollista, pidä viikko lomaa, mieluummin ulkomailla.
Raha: Älä sorru keinotteluun pika¬voittojen toivossa. Riskejä täytyy nyt välttää.
Rakkaus: Ystävällinen ele haaveittesi kohteelta saa sinut onnelliseksi. Älä silti hätiköi, vaan kiiruhda hitaasti.

Rapu 22.6.–22.7.
Työ: Välillä on vaikeampaa. Ole positiivinen ja ajattele, että se on ohimenevää.
Raha: Joudut nyt turvautumaan säästöihisi.
Rakkaus: Älä anna mustasukkaisuudelle tilaa, rakkaasi on luottamuksesi ansainnut.

Leijona 23.7.–22.8.
Työ: Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Älä siis ryntää oikopäätä uuden haasteen kimppuun vaan mieti vähän.
Raha: Huolimattomasti lojumaan jätetyllä irtaimistolla on taipumus kadota, mietipä sitä.
Rakkaus: Saat imartelevaa huomiota osaksesi, mutta joillakin ihailijoilla on ketunhäntä kainalossa.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Työ: Olitpa sitten työntekijä tai yrittäjä, sinulla on kädet täynnä hommia. Älä juutu pikkuasioihin.
Raha: Kulupuolella lienee syytä noudattaa pidättyväistä linjaa.
Rakkaus: Joku väärinkäsitys on hiertänyt välejänne. Nyt on aika
nostaa kissa pöydälle.

Vaaka 23.9.–22.10.
Työ: Olet ponnistellut löytääksesi uusia tapoja toteuttaa itseäsi, ja nyt oikea tie saattaa löytyä.
Raha: Menotaloutesi on kurissa, joten voit suoda itsellesi jotain ylimääräistä.
Rakkaus: Älä anna turhamaisuuden tai ylpeyden olla onnesi esteenä.

Skorpioni 23.10.–22.11.
Työ: Pääset vihdoin juonesta kiinni ja saat projektisi kunnialla loppuun. Uudet haasteet odottavat jo.
Raha: Taloudellinen tilanteesi paranee.
Rakkaus: Joku koettelee kärsivällisyyttäsi, mutta älä provosoidu.

Jousimies 23.11.–21.12.
Työ: Jos yhdistät huvin ja hyödyn, saatat ratkaista ongelmasi omaperäisellä tavalla.
Raha: Älä sorru uhkapeleihin, taloutesi tasapaino voi vaarantua.
Rakkaus: Haluaisit kernaasti oppia tuntemaan erään ihmisen
paremmin. Mikä ihme sinua pidättelee?

Kauris 22.12.–20.1.
Työ: Suhtaudut epäillen uuteen tehtävääsi, ja ilmeisesti täydestä syystä.
Raha: Pidä huolta arvoesineistä, äläkä ole turhan hyväuskoinen.
Rakkaus: Et haluaisi uusia ihmisiä elämääsi, mutta kaipaat
silti raikkaita tuulahduksia arkeen. Ryhdistäydy.

Vesimies 21.1.–19.2.
Työ: Jos ajattelet avarasti, olet valmis kohtaamaan ongelmat, joita on luvassa.
Raha: Rouva Fortuna on puolellasi, mutta panosta kohtuullisesti.
Rakkaus: Ilmaise tunteesi avoimesti. Tulet ilahtumaan tavasta, miten sinulle vastataan.

Kalat 20.2.–20.3.
Työ: Kun itse uskot ideoihisi, olet jo voittanut paljon.
Raha: Merkin loppupuolella syntyneillä Kaloilla on nyt onnea peleissä.
Rakkaus: Vanha rakkaus sukeltaa esiin, mutta voi tuoda mukanaan enemmän ongelmia kuin iloa. Päätös on sinun.

Mitä tähden lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarvitaan pitkän tähtäimen suunnitelmaa! Sortteeraa elämäsi oikein kunnolla ja pidä mielessä, mistä nautit eniten. Ihmissuhteesi ovat nyt vaarassa ajautua karille ellei niitä hoivaa muun muassa keskustelulla. Muista myös kuunnella. Hanki kotiin jotain sellaista, mihin sinulla on varaa!

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Vaivalla ansaitsemistasi rahoista kannattaa nyt pitää kiinni. Voisit jopa laatia sijoitussuunnitelman tai säästää seuraavaa lomamatkaasi varten. Sama pätee rakkauteen. Tee hyvä suunnitelma siitä, miten etenet. Rakkautta ei voi ostaa, mutta sen ansaita! 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Nyt ei ole vihan aika, eikä toisia kannata yrittää muuttaa! Mutta itseäsi voit muuttaa, ja positiivinen käänne onkin jo näkyvissä. Pyydä apua, kun tarvitset sitä ja ole myös rehellinen siinä, mitä toivot. Pyri nyt tavoitettasi kohti vakain askelin. Kun on tahtoa, on myös keinot! 

RAPU 22.6.–22.7.

Nyt on aika laittaa kotona paikat kuntoon! Vietä myös enemmän aikaa lasten tai muiden rakkaiden seurassa. Matkusta sukulaisten tai vanhojen ystävien luo, äläkä pelkää ottaa ensimmäistä askelta, jos yhteys on päässyt katkeamaan. 

LEIJONA 23.7.–22.8.

Tarkista pankkitilisi saldo! Olet antelias, mutta nyt on syytä laittaa kukkaron nyörit tiukemmalle. Jos haluat auttaa ystäviäsi, tarjoa mieluummin työpanostasi kuin rahaa. Tee vain oma osuutesi, mutta älä ylireagoi, äläkä suurentele! 

NEITSYT 23.8.–22.9.

Tunne-elämäsi kuohuu nyt kerta kaikkiaan yli! Pelkäät, että joku yrittää manipuloida sinua. Tee tahtosi selväksi ja ota etäisyyttä. Keskity mieluummin sinua inspiroivien ihmisten seuraan. Harrastakaa yhdessä jotain luovaa. Parin päivän loma tekisi hyvää!

VAAKA 23.9.–22.10.

Nyt on liikkeellä joko läheisiisi liittyviä salaisuuksia tai jotain sinua koskevaa väärää informaatiota, joka voi vaikuttaa sinun ja esimiehesi väleihin. Epävarmuus kalvaa sinua. Ole varovainen myös kotona, mutta älä silti ajattele, että sinulla olisi aina velvollisuus olla samaa mieltä. 

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Muiden ihmisten auttaminen on ihailtavaa. Ryhdy siis toimeen! Samalla opit ymmärtämään myös ihan toisenlaisesta taustasta kotoisin olevia ihmisiä. Saat vapaaehtoistyöstäsi myös tunnustusta. Hoida silti myös kotiasi, niin saat luovuutesi liikkeelle.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tunteesi johdattelevat sinut nyt väärille raiteille. Jos jokin ei tunnu oikealta, on viisaampaa perääntyä ennen kuin syntyy isompaa vahinkoa. Keskity kuitenkin tekemään muutoksia, jotka lähentävät sinua puolisoosi, lapsiisi tai vanhempiin sukulaisiisi. Uskalla tehdä asioita eri tavalla kuin ennen. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Pidä hommat liikkeessä, mutta älä sorru ajattelemaan, että sinun pitäisi tehdä niidenkin työt, jotka eivät tee omaa osuuttaan. Jos haluat saavuttaa jotain, vältä tunteiden näyttämistä. Jos taas konflikti on väistämätön, jatka matkaa omaan suuntaasi. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Rakkaus voittaa kaiken! Lupaus, jonka tällä jaksolla saat, vie sinua lähemmäksi tavoitettasi. Ole valmis työskentelemään päämääräsi eteen, mutta pidä samalla silmät auki ja mieli avoimena. Lähipiirillesi tapahtuu jotain tunteisiin vetoavaa.  

KALAT 20.2.-20.3.

Pelaa avoimin kortein silloin kun kyse tunteistasi. Vain sillä tavoin saat selville, mikä on asemasi ja mitä päätöksiä sinun on tehtävä. Luovuuteesi perustuvalla idealla on mahdollisuus myös ansaita rahaa. Jos ryhdyt toimeen, lopputuloksena saat sekä mainetta että kunniaa.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarkkana rahan kanssa! Parasta olisi hankkia nykyistä paremmat tulot, ryhdy heti toimeen. Tunnepuolella nousee esiin tärkeään suhteeseen liittyvä kysymys. Valitse sanasi tarkasti. Ja muista: Jos olet itse hauskaa seuraa, myös sinusta pidetään.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tartu fyysiseen kuntoon liittyvään haasteeseen. Juokse maraton tai aloita päivittäinen kävely. Ruokavalio kuntoon! Älä tartu pikku erimielisyyksiin ihmissuhteissa, vaan katso eteenpäin. Älä valita, vaan hoida hommasi kunnialla. Sitoudu - myös oman itsesi hoitamiseen.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Säädä asennettasi ja pääset lähemmäksi niitä, joita rakastat. Vietä aikaa heidän kanssaan. Jaa ajatuksesi ja tunteesi. Paljasta intohimosi, niin muut huomaavat, kuinka älykäs ja sitoutunut olet. Muista pitää huolta myös liikunnasta ja kunnon ruokavaliosta.

RAPU 22.6.–22.7.

Uudista kotiasi, mutta varmista, ettei se johda konflikteihin. Kumppanisi vastustaa joitakin pyrkimyksiäsi, mutta etsi kompromissia. Kaipaat muutoksia. Osallistu vaikka johonkin yhteiseen toimintaan ja tapaat harvinaisen kiinnostavan ihmisen.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Kaipaat jotain muutosta, mutta ennen kuin ryhdyt mihinkään, laadi hyvä suunnitelma. Kaiva myös kontakteja menneisyydestäsi. He pystyvät auttamaan sinua. Säilytä raha-asioissa suhteellisuudentajusi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Lisääntyneet velvollisuudet sekä työssä että kotona uuvuttavat sinut. Tilannetta helpottaisi pieni matka. Myös muille antamasi tuki palaa sinulle takaisin ja saat apua. Älä tuhlaa liikaa rahaa hyväntekeväisyyteen, vaan tee hyviä asioita kotonasi ja läheisillesi.

VAAKA 23.9.–22.10.

Hoida kaikki kiireiset henkilökohtaiset asiasi. Pidä läheisimmillesi antamasi lupaukset. Unohtuneita asioita nousee esiin, mutta sinun täytyy vain hoitaa ne. Tartu toimeen, niin pääset eteenpäin, samalla myös rauhoitut ja itsetuntosi kohoaa.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Osoita enemmän huomiota niille, joilla on sinulle merkitystä. Jakamaton huomiosi johtaa tuloksiin. Suunnittele myös matkasi ja asumisesi huolella ja varmista, että teet ihmissuhteissasi oikeat ratkaisut. Laita kuntoon myös raha-asiat.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt on pakko suunnitella menoja, jos haluat säilyttää elintasosi. Tällä jaksolla talousasiat nousevat jatkuvasti pintaan. Harkitse ja vältä ylilyöntejä. Myös suhteet ovat vaarassa, ellet ole valmis kompromisseihin. Pidä kuitenkin huoli, että asiat pysyvät balanssissa.

KAURIS 22.12.–20.1.

Nyt on aika pysytellä kotona lepäilemässä. Käy myös keskusteluja eri näkökantoja edustavien ihmisten kanssa, mutta pidä varasi ettet tyrkytä omia ideoitasi liikaa. Matka rakkaan tai ystävän kanssa auttaa sinua näkemään suhteenne selkeämmin.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Tee se mikä tuntuu oikealta. Tee suunnitelmat ja etene niiden mukaan. Varaa myös riittävästi aikaa suunnitelmiesi toteuttamiseen. Tunne-elämässäsi häiritsee jonkun toisen ihmisen ongelmat. Älä silti anna tunteidesi vaikuttaa siihen, minkä uskot oikeaksi.

KALAT 20.2.-20.3.

Kerro huolesi sellaiselle henkilölle, joka voi auttaa sinua raha-asioissa. Vakauta tilanteesi. Kotityöt rasittavat sinua, joten delegoi. Panosta myös romantiikkaan. Tee myös pieni matka, joka hyödyttää sekä bisneksiä että ihmissuhteita.