Oinas 21.3.–19.4.
Työ: Olet eksyksissä etkä oikein tiedä, miten jatkaa. Keskustelu
kollegan kanssa voisi auttaa.
Raha: Olet kuluttanut yli varojesi, ja nyt on tasapainoilun aika.
Rakkaus: Tunteesi tiettyä henkilöä kohtaan käyvät kuumempina kuin koskaan. Intohimo tempaisee teidät mukaansa.

Härkä 20.4.–20.5.
Työ: Olet tahtomattasi joutunut tapahtumien keskipisteeseen, mutta alkukankeudesta päästyäsi nautit tilanteesta.
Raha: Osta arpa tai veikkaa, sinulla on nyt lykky tykönä.
Rakkaus: Yritä olla oma itsesi, romantiikan rintamalla se on paras tie menestykseen.

Kaksoset 21.5.–21.6.
Työ: Työ ei nyt ota maistuakseen. Jos mahdollista, pidä viikko lomaa, mieluummin ulkomailla.
Raha: Älä sorru keinotteluun pika¬voittojen toivossa. Riskejä täytyy nyt välttää.
Rakkaus: Ystävällinen ele haaveittesi kohteelta saa sinut onnelliseksi. Älä silti hätiköi, vaan kiiruhda hitaasti.

Rapu 22.6.–22.7.
Työ: Välillä on vaikeampaa. Ole positiivinen ja ajattele, että se on ohimenevää.
Raha: Joudut nyt turvautumaan säästöihisi.
Rakkaus: Älä anna mustasukkaisuudelle tilaa, rakkaasi on luottamuksesi ansainnut.

Leijona 23.7.–22.8.
Työ: Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Älä siis ryntää oikopäätä uuden haasteen kimppuun vaan mieti vähän.
Raha: Huolimattomasti lojumaan jätetyllä irtaimistolla on taipumus kadota, mietipä sitä.
Rakkaus: Saat imartelevaa huomiota osaksesi, mutta joillakin ihailijoilla on ketunhäntä kainalossa.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Työ: Olitpa sitten työntekijä tai yrittäjä, sinulla on kädet täynnä hommia. Älä juutu pikkuasioihin.
Raha: Kulupuolella lienee syytä noudattaa pidättyväistä linjaa.
Rakkaus: Joku väärinkäsitys on hiertänyt välejänne. Nyt on aika
nostaa kissa pöydälle.

Vaaka 23.9.–22.10.
Työ: Olet ponnistellut löytääksesi uusia tapoja toteuttaa itseäsi, ja nyt oikea tie saattaa löytyä.
Raha: Menotaloutesi on kurissa, joten voit suoda itsellesi jotain ylimääräistä.
Rakkaus: Älä anna turhamaisuuden tai ylpeyden olla onnesi esteenä.

Skorpioni 23.10.–22.11.
Työ: Pääset vihdoin juonesta kiinni ja saat projektisi kunnialla loppuun. Uudet haasteet odottavat jo.
Raha: Taloudellinen tilanteesi paranee.
Rakkaus: Joku koettelee kärsivällisyyttäsi, mutta älä provosoidu.

Jousimies 23.11.–21.12.
Työ: Jos yhdistät huvin ja hyödyn, saatat ratkaista ongelmasi omaperäisellä tavalla.
Raha: Älä sorru uhkapeleihin, taloutesi tasapaino voi vaarantua.
Rakkaus: Haluaisit kernaasti oppia tuntemaan erään ihmisen
paremmin. Mikä ihme sinua pidättelee?

Kauris 22.12.–20.1.
Työ: Suhtaudut epäillen uuteen tehtävääsi, ja ilmeisesti täydestä syystä.
Raha: Pidä huolta arvoesineistä, äläkä ole turhan hyväuskoinen.
Rakkaus: Et haluaisi uusia ihmisiä elämääsi, mutta kaipaat
silti raikkaita tuulahduksia arkeen. Ryhdistäydy.

Vesimies 21.1.–19.2.
Työ: Jos ajattelet avarasti, olet valmis kohtaamaan ongelmat, joita on luvassa.
Raha: Rouva Fortuna on puolellasi, mutta panosta kohtuullisesti.
Rakkaus: Ilmaise tunteesi avoimesti. Tulet ilahtumaan tavasta, miten sinulle vastataan.

Kalat 20.2.–20.3.
Työ: Kun itse uskot ideoihisi, olet jo voittanut paljon.
Raha: Merkin loppupuolella syntyneillä Kaloilla on nyt onnea peleissä.
Rakkaus: Vanha rakkaus sukeltaa esiin, mutta voi tuoda mukanaan enemmän ongelmia kuin iloa. Päätös on sinun.

Mitä horoskooppi lupaa sinulle?

OINAS 21.3.–19.4.

Jos törmäät konfliktitilanteeseen tai tunnet houkutusta päästellä höyryjä, hengitä syvään ja kävele pois. Tulisit katumaan sanomiasi. Paneudu töihisi, panostuksesi kyllä huomataan. Jos lähdet matkalle, ole tarkkana – edessä saattaa olla vastoinkäymisiä.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Jos jokin painaa sydäntäsi, nyt on hyvä hetki puhua suoraan tunteistasi läheistesi kanssa. Pidä kukkaronnyörit kurissa ja panosta hyvinvointiisi. Joku haluaa saattaa sinut huonoon valoon – älä siis levittele salaisuuksiasi kaikelle kansalle.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Ystävä tai kollega kaukaa menneisyydestäsi on puskemassa takaisin elämääsi. Sinä päätät, avaatko hänelle ovesi. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä, vaan käy läpi ensin kaikki faktat. Joku läheisesi kaipaa nyt apuasi! Jos olet huomaavainen muille, saat siitä itsekin paljon.

RAPU 22.6.–22.7.

Sosiaalinen elämäsi on tainnut ollut hiukan hunningolla, ihmissuhdeasiat kannattaa nyt laittaa priorisointilistan kärkeen. Kun läheiset suhteet ovat kunnossa huomaat, että koko elämä tuntuu kevyemmältä. Välttele kaikkea turhaa draamaa, ja suuntaa energiasi hyvään.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Nyt kannattaa kiinnittää katse tiukasti kohti maalia ja ryhtyä hommiin! Rehkimisesi työrintamalla huomataan ja palkitaan lähitulevaisuudessa. Yksityiselämässä sinun kannattaa silti olla terveen itsekäs, älä anna kenenkään pompotella.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Elämäsi rullaa nyt varsin mukavasti, kunhan et anna kenenkään heitellä kapuloita rattaisiin. Tarkkaile tilannetta rauhassa ja vedä omat johtopäätöksesi. Sinä tiedät kyllä sydämessäsi, mitä tehdä. Jos joku pyytää sinua taloudellista apua, harkitse tarkoin. Voisitko auttaa häntä jollain muulla tavalla?

VAAKA 23.9.–22.10.

Korvat hörölle! Kuuntele, mitä sisäinen äänesi haluaa kertoa sinulle. Stressi yrittää vyöryä päälle, joten on tärkeää löytää mielenrauha. Rentoudu ja ota omaa aikaa. Hoida myös kasaantuneen talousasiat pois päiväjärjestyksestä.

skorpioni 23.10.–22.11.

Elämä ei voi olla pelkkää aherrusta – nyt on juhlan aika. Valitse hippaseuraksi hyvä ystävä ja nauti, ansaitset tämän breikin. Juhlien jälkeen kannattaa kääntää katse kriittisesti talousasioihin – punnitse tarkkaan, mihin käytät aikaasi ja rahojasi.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tapaat ihmisen, joka voi auttaa sinua pääsemään lähemmäksi suurta unelmaasi. Lähde siis ihmisen pariin ja ole avoimin mielin. Töissä saavutat parhaan lopputuloksen, kun et laita liikaa painoarvoa muiden ihmisten mielipiteille, vaan uskot vahvasti itseesi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Ympärilläsi on nyt hurjasti kuohuntaa. Pidä pääsi kylmänä ja ole varovainen, ettet vahingossa puhu ohi suusi. Parasta onkin keskittää voimavarat läheisten ihmissuhteiden hoitoon. Keksi hauskaa tekemistä ystäviesi kanssa, ja laita vaikka asuntoa kevätkuntoon. Fiilis kohenee kuin huomaamatta!

VESIMIES 21.1.–19.2.

Panosta henkiseen hyvinvointiisi ja haasta itsesi. Aina ei tarvitse kellotella omalla mukavuusalueellaan. Jos työmäärä kuitenkin uhkaa paisua liian suureksi, vedä rajasi. Kun sanot selkeästi, mitä haluat, ihmiset kyllä uskovat sinua.

KALAT 20.2.-20.3.

Ihmissuhteesi ja rakkauselämäsi kukoistavat, jos vain jaksat uhrata niille hiukan aikaasi. Jollakulla on nyt suunnitelmia varallesi – ole rehellinen itsellesi ja mieti tarkkaan, sovitko sinä oikeasti tuohon kuvioon mukaan. Jos diili vaikuttaa epäilyttävältä tai ihan liian hyvältä, sinun kannattaa vetäytyä hankkeesta.

Miltä näyttää seuraava viikkosi?

OINAS 21.3.–19.4.

Ole varuillasi sen suhteen, mitä vastaat pyyntöihin. Jos suututat henkilön, joka elää raskasta elämänvaihetta, tilanne voi muuttua vielä pahemmaksi. Yritä suojautua flunssapöpöiltä, jotta pääset viettämään aikaa rakkaidesi kanssa.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Nyt kannattaa panostaa ihmissuhteisiin. Tee suunnitelmia, jotka voitte yhdessä toteuttaa. Pidä salaisuudet omana tietonasi. Kun muut eivät tiedä sinusta tiettyjä asioita, niitä ei voida myöskään käyttää sinua vastaan. Ole avoin ehdotuksille.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Joudut taktikoinnin keskelle, minkä johdosta lähdet väärään suuntaan. Kuuntele hyviä neuvoja. Ota huomioon, ettet välttämättä näe tilannetta selkeästi. Sinua yritetään saada tekemään jotain, mikä ei oikeastaan kuuluisi sinun hommiisi. Älä hämäänny mielistelystä.

RAPU 22.6.–22.7.

Älä välitä siitä, mitä muut sinusta ajattelevat. Sillä ei ole mitään väliä, kuka sinusta tykkää ja kuka ei. Vain sillä on merkitystä, mitä teet. Sukella omaan mieleesi ja pohdi, mitä haluaisit tulevaisuudessa. Kun seuraat unelmiasi, eteesi tulee mahtavia mahdollisuuksia.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Keskity siihen, mitä pystyt tekemään. Älä siihen, mitä et voi tehdä. Elämäsi muuttuu paremmaksi, kun seuraat sydäntäsi. Pysy liikkeessä jakson alkupuolella, muuten tylsistyt. Jos joku yrittää haastaa riitaa, älä mene mukaan sanaharkkaan.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Et ehkä ole kaikesta samaa mieltä, mutta nyt kannattaa yrittää tulla toimeen toisten kanssa. Kritisoinnin sijaan tee ehdotuksia, joihin tarvitaan kaikkien panosta. Kiinnitä huomiotasi ihmissuhteisiisi. Osoita myötätuntoa ja ymmärrystä. Kun olet muille ystävällinen, tulet hyötymään siitä jossain vaiheessa itsekin.

VAAKA 23.9.–22.10.

Onko pöytälaatikkoosi unohtunut liiketoimintasuunnitelma tai jonkinlainen sivutuloajatus? Nyt on aika kaivaa se esiin ja ryhtyä tuumasta toimeen. Pyydä apua vanhalta tutultasi, kun haluat uudistaa kotisi ilmettä. Saat samalla muitakin hyödyllisiä neuvoja.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Kun kuuntelet tarkasti, pääset paremmin jyvälle siitä, mitä sinulta odotetaan. Päätät tehdä muutoksia, mutta lähipiirisi ihmettelee valintojasi. Valmistaudu kertomaan perustelusi, kun niitä sinulta tivataan. Älä peräänny, anna luovuuden loistaa.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Luota ihmisiin, jotka seisovat aina takanasi. Jos elämääsi astuu henkilö, jolla on kova ääni ja iso ego, pidä varasi. Idea saattaa kuulostaa hyvältä, mutta jos luotat liikaa, se saattaa koitua tappioksesi. Lataa akkujasi rakkaidesi parissa ja tee jotain, mikä parantaa oloasi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Ystävä tai sukulainen saa sinut pettymään. Viime hetken muutos suunnitelmissa ei kuitenkaan sekoita pasmojasi. Pääset näyttämään potentiaalisi, kun sinulle tarjoutuu mahdollisuus ottaa uuden asian suhteen vastuuta. Nyt on sinun vuorosi näyttää, mihin kaikkeen pystyt halutessasi.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Kannattaa kuunnella järjen ääntä. Hauskanpitoa rakastavalla ystävälläsi ei ole välttämättä sinun etusi mielessään, kun lähdette yhdessä ulos. Harkitse rauhassa vaihtoehtoja, joita sinulle annetaan. Sinun ei tarvitse hypätä suinpäin mihinkään.

KALAT 20.2.-20.3.

Mieti, mitä haluat itse tehdä, muuten saatat joutua huomaamattasi mukaan johonkin, mihin et oikeastaan haluaisi osallistua. Nyt on vaarana myös lähteä tuhlailun polulle vain siksi, että haluaisit tehdä vaikutuksen. Pidä kukkaronnyörit kiinni, hidasta tahtia ja vietä aikaa ystäviesi seurassa.