Oinas 21.3.–19.4.

Työ: Et kaihda muutoksia etkä uusia järjestelyjä, joten tämä jakso sopii sinulle erinomaisesti.
Raha: Varsinkin 7.–12.4. syntyneet ovat onnekkaita.
Rakkaus: Älä ole turhan ylväs, niin mahdollisuutesi romanttisella rintamalla paranevat merkittävästi.

Härkä 20.4.–20.5.

Työ: Olet joutunut valinta¬tilanteeseen. Älä emmi, vaan seuraa vaistoasi.
Raha: Kaikki vaikuttaa tällä hetkellä vakaalta, mutta muista ystävää hädässä.
Rakkaus: Odottamaton vierailu saa aikaan säpinää, varsinkin tunnetasolla.

Kaksoset 21.5.–21.6.

Työ: Olet täynnä itseäsi. Oivalla, että sinulla on vielä paljon opittavaa.
Raha: Ratkaistaksesi erään ongelman sinun on ajateltava luovasti ja käytettävä mielikuvitustasi.
Rakkaus: Uusi tuttavuus aiheut¬taa hämminkiä tunne-elämässäsi. Rauhoitu äläkä tee hätäisiä päätöksiä.

Rapu 22.6.–22.7.

Työ: Sinulla on kasoittain ideoita, jotka haluaisit toteuttaa. Totuus on kuitenkin, että harrastat enemmän puhetta kuin toimintaa.
Raha: Älä panosta ainoastaan yhden kortin varassa.
Rakkaus: Muutokset askarruttavat sinua, mutta saat syyttää niistä itseäsi.

Leijona 23.7.–22.8.

Työ: Sinulla on useita kiinnostavia työtapaamisia kalenterissasi, mutta valitettavasti yksityiselämäsi vie enemmän aikaa kuin olit luullut.
Raha: Raha-asioihin ei kannata suhtautua kevytmielisesti. Hoida velvoitteesi ajoissa.
Rakkaus: Joskus sinulla on vaikeuksia erottaa toisistaan ystävyys ja rakkaus.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työ: Et ole kovin innostunut uudesta tehtävästäsi, mutta kasvat kyllä oikeisiin mittoihin työn edetessä.
Raha: Sinun täytyy hillitä tuhlaushimoasi.
Rakkaus: Tutustut uusiin ihmisiin erittäin helposti ja solmit useita jännittäviä tuttavuuksia.

Vaaka 23.9.–22.10.

Työ: Olet vauhdissa ja aikaansaava, joten ota esiin kaikki uinuvat suunnitelmat ja käy tuumasta toimeen.
Raha: Onnettarella on sormensa pelissä raha-asioidesi suhteen.
Rakkaus: Olet todella päättänyt saada välit kuntoon rakkaasi kanssa.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Työ: Hillitse vähän omalaatuista huumoriasi, jota kaikki eivät ymmärrä. Muuten saatat joutua konfliktitilanteeseen.
Raha: Odottamattomat menot aiheuttavat sinulle päänsärkyä. Ajattele luovasti.
Rakkaus: Vedät puoleesi jännittäviä ja hiukan outoja ihmisiä.

Jousimies 23.11.–21.12.

Työ: Haluat, että kaikki tapahtuu nopeutetussa tahdissa. Pidä huoli siitä, etteivät tärkeät yksityiskohdat unohdu matkalla.
Raha: Juuri nyt suhtaudut raha-asioihin turhan leväperäisesti.
Rakkaus: Harkitsematon sana voi aiheuttaa paljon pahaa. Ajattele kahteen kertaan ennen kuin avaat suusi.

Kauris 22.12.–20.1.

Työ: Sinua kismittää, jos joku loistaa sinua kirkkaammin. Älä näytä sitä, vuorosi koittaa pian.
Raha: Taloudellinen tilanteesi on epätavallisen vakaa.
Rakkaus: Sinun on kaihdettava ihmisiä, joiden lupaukset ovat tyhjää täynnä.

Vesimies 21.1.–19.2.

Työ: Olet pohtinut nykyistä projektiasi pitkään, ja kaikki tuntuu sujuvan kuin itsestään.
Raha: Ajattele pitkäjänteisesti, kun sijoitat.
Rakkaus: Käyt kuumana ja olet täynnä intohimoa. Varo, ettet sorru väärään kohteeseen.

Kalat 20.2.–20.3.

Työ: Saat tehtävän, joka poikkeaa normaalikuvioistasi, mutta itsesi ja muiden hämmästykseksi onnistut yli kaikkien odotusten.
Raha: Olet tuhlailupäällä, mutta onko sinulla todella varaa siihen?
Rakkaus: Kaikki asiat eivät selviä heti puhumalla, vaan vaativat kypsyttelyä. Älä siis painosta.

Mitä tähdet lupaavat sinulle loppuvuodeksi?

OINAS 21.3.–19.4.

Tee hyvä suunnitelma loppuvuodelle, sillä sinulla saattaa olla vaikeuksia tulla toimeen kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Jaa tunteesi ja ajatukseksi jonkun rakkaan kanssa ja solmi ihmissuhteisiisi ja töihisi liittyvät liehumaan jääneet langanpäät. 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tieto on valtaa. Ota selville, mitä muut aikovat, niin osaat toimia oikein. Varo ryhtymästä sellaisiin bisneksiin, joissa numerot eivät ihan pidä paikkaansa. Tämä koskee myös ihmissuhteitasi. Älä myöskään sorru hyväntekeväisyyteen, jos sinulla ei ole nyt varaa.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Suhteeseesi tulee ryppyjä, tai joku lupaa sinulle enemmän kuin pystyy pitämään. Älä myöskään itse sano sellaista, mitä joku haluaa sinulta kuulla, vaan turvaudu rehellisyyteen. Jaa ajatuksesi ja tulevaisuuden suunnitelmasi, niin saat selville, oletko tekemisissä sinulle sopivan ihmisen kanssa. 

RAPU 22.6.–22.7.

Saat kiinnostavaa tietoa, joka muuttaa suhteesi erääseen ihmiseen. Panosta nyt kotiin ja suhteisiisi, sillä tunne-elämääsi liittyvä tilanne kärjistyy. Mutta älä hötkyile, äläkä usko kaikkea mitä sinulle puhutaan.

Pieni matka olisi nyt paikallaan.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Keskity niihin asioihin, jotka on nyt vaan hoidettava. Älä harrasta emotionaalista shoppailua, vaan ole rehellinen. Osallistu verkostoitumistilaisuuteen tai tapaa yhteistyökumppaneita, niin saat alulle jonkin uuden projektin. Kotona kannattaa nyt ottaa rauhallisesti, muuten luvassa on turhaa riitaa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Varo perheen ja suvun asioihin liittyviä sudenkuoppia, läheskään kaikki eivät nyt halua puhdistaa pöytää. Töissä voisit delegoida. Juhlakausi vaatii sinulta työtä, mutta se tuo myös toivomaasi perheen yhdessäoloa ja auttaa sinua rentoutumaan.

VAAKA 23.9.–22.10.

Varo hieman, mitä puhut, sillä joku saattaa haluta käyttää tietoja sinua vastaan. Käytä charmiasi, jotta saat ihmiset tekemään asioita puolestasi ja vältät liiallisen stressin. Nyt on myös aika shopata, tavata sisaruksia ja sopia lounastreffejä. Saat lisäenergiaa.

skorpioni 23.10.–22.11.

Jos nyt päästät jonkun entisestä elämästäsi takaisin kuvioihin, ei siitä seuraa mitään hyvää. Kysy kysymykset, jotka jäivät viimeksi kysymättä, kun uskoit, mitä sinulle sanottiin. Auta vähempiosaisia ja valmistaudu loppuvuoden juhliin.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Asioiden kaunistelu saattaa auttaa asioiden sujumista, mutta myös satuttaa jotakuta sinulle läheistä. Valitse siis sanasi tarkkaan. Tavoittelet onnea ja haluat nyt nauttia elämästä, mutta muista myös niitä, joilla on vähemmän onnea. Muiden huomioiminen ei ole sinulta pois.

KAURIS 22.12.–20.1.

Hoida hoitamattomat asiat kuntoon, ja tee valmista jopa etuajassa, niin pääset nauttimaan juhlakauden antimista. Älä missään tapauksessa ylirasita itseäsi, äläkä tee toimistasi numeroa. Kun teet yksin, pääset nopeammin maaliin. Edessä on myös jonkinlainen elämänmuutos.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Katso tarkkaan, miten kohtelet muita ihmisiä. Tunteenpurkaukset johtavat katumukseen. Pidä tunteesi omana tietonasi, kunnes olet ratkaissut, miten etenet asiassa. Mieti, miten voisit yllättää läheisesi positiivisesti. Pidä myös tarkkaan huolta rahasta, ja vältät turhan stressin.

KALAT 20.2.-20.3.

Joku suuntaa sinua kohtaan tunteita kuin luoteja. Niiden on tarkoituskin satuttaa, tai saada sinut ajattelemaan niin mennyttä kuin tulevaakin. Tsekkaa faktat ja muuta käytöstäsi. Anna tärkeimmille ihmisille aikaa, ole rehellinen ja päätä vuosi hyviin tunnelmiin.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Puhu, puhu, puhu ja saat sanomasi perille. Sinulla on paljon annettavaa ja paljon saatavana, jos näytät intohimosi ja pysyt johdonmukaisena. Aika on nyt otollinen myös romanssille ja muille muutoksille. Tähdet kertovat myös uusista tuulista ja tuttavuuksista.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Pidä huolta omaisuudestasi, äläkä päästä ketä tahansa sotkeentumaan asioihisi. Tarkista avoimet työpaikat, saatat yllättyä ja löytää jotain mikä sopisi sinulle. Kotona on edessä muutoksia, joihin sinun täytyy sopeutua. Nauti sosiaalisesta elämästä nyt täysillä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tunteet ovat nyt pinnassa. Muista silti pitää huolta lupauksistasi ja pysy valitsemallasi tiellä. Rakkautta ja romantiikkaa on ilmassa runsaasti. Jos teet jouluostoksia, ole luova. Sinun ei tarvitsee tyhjentää lompakkoasi osoittaaksesi, että rakastat läheisiäsi.

RAPU 22.6.–22.7.

Mieti nyt uusiksi strategiasi niin pääset siirtymään seuraavaan vaiheeseen. Älä anna kenenkään häiritä työtäsi. Sinun on myös vaikea hallita tunteitasi, joten etsi itsellesi jokin väylä, jota kautta pääset purkamaan höyryjä, ennen kuin räjähtää.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Lähde ihmisten ilmoille, ja luova energiasi pääsee oikeuksiinsa. Nyt on myös hyvä aika nauttia shoppailusta, mutta jätä aikaa myös ystävien tapaamiseen ja romanttisiin kohtaamisiin. Tee juhlakaudesta juhlaa!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Ole tarkkana sen suhteen, miten hoidat suhteitasi, sillä niihin ilmestyy nyt ryppyjä. Sinulla on tarvetta uskoutua. Hyvän keskustelun jälkeen kykenet myös tekemään päätöksiä,joita sinun tulee nyt tehdä, jotta pääset siirtymään uuteen elämänvaiheeseen.

VAAKA 23.9.–22.10.

Suunnittele nyt jotain jännittävää ystäviesi tai läheistesi kanssa. Saatat jopa inspiroitua matkustamaan ja olemaan enemmän yhteyksissä ensi vuonna. Sinulla on vaikeuksia sopeutua johonkin muutokseen, mutta älä oleta mitään, vaan etsi faktat toimi niiden mukaan.

skorpioni 23.10.–22.11.

Jos et pidä siitä, mitä tuleman pitää, etsi vaihtoehtoja. Tee itse sellaisia ratkaisuja, jotka sopivat sekä budjettiisi että aikatauluihisi. Keskustelusi johtavat nyt hyvien ratkaisujen löytymiseen. Myös avoimuus ja rehellisyys ovat tarpeen.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Muuta ajatuksesi toiminnaksi ja ota ympäristöltäsi saamasi apu vastaan. Muutoksia on tulossa ja uudet alut innostavat. Mieti, mitä voit tehdä auttaaksesi toisia ihmisiä, mutta älä tee mitään oman hyvinvointisi kustannuksellasi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Suhteet esimiehiisi eivät ole nyt parhaimmalla tolalla ja joudut vetäytymään, joko turhautuneena tai vihaisena. Istu hetkeksi alas ja vedä henkeä. Mieti, mitä vaihtoehtoja sinulla on. Tee uusi suunnitelma ja etene sen mukaan, niin pääset maaliin!

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älylliset harrastukset vievät sinut kaikenlaisille uusille vesille. Jaa ajatuksesi ja osallistu tilaisuuteen, jossa pääset pallottelemaan ideoitasi muiden kanssa. Älä kuitenkaan taivu, jos ajatuksesi kohtaavat kritiikkiä. Neuvottele ja ota esiin tulevaisuuteesi liittyvät toiveet.

KALAT 20.2.-20.3.

Nyt on aika kohdata sekä ne, jotka ovat oppositiossa, että omat sisäiset demonisi. Pyydä anteeksi ja anna menneiden olla menneitä. Joskus kannattaa myös myöntää, että olet itse yhtä paljon syypää kuin joku toinenkin. Koskaan ei ole liian myöhäistä valita uusi suunta!