Oinas 21.3.–19.4.

Työ: Jakso on haastava, mutta viihdyt sitä paremmin, mitä enemmän tehtäviä sinulla on.
Raha: Sinun kannattaisi neuvotella asiantuntijoiden kanssa ennen kuin ryhdyt tärkeään liiketoimeen.
Rakkaus: Sinulla on paha taipumus, ettet näe metsää puilta. Moni herkku voi jäädä huomaamatta.

Härkä 20.4.–20.5.

Työ: ?Uudet kontaktihenkilöt määräävät suuresti, miten asiasi kehittyvät tulevaisuudessa.
Raha: ?Odottamaton lisätulo tuottaa valoa elämään.
Rakkaus: Viehätysvoimasi on valloillaan ja sinun on helppo solmia uusia tuttavuuksia. Joko uusi romanssi on syntynyt?

Kaksoset 21.5.–21.6.

Työ: ?Olet tavattoman energinen, mutta et oikein oivalla, mihin kaiken tarmosi käyttäisit.
Raha: Osallistu nyt onnenpeleihin, sinulla voi olla tuuria.
Rakkaus: ?Itsepäisyytesi voi tehdä hallaa parisuhteellesi. Yritä olla joustavampi.

Rapu 22.6.–22.7.

Työ: ?Asiat sujuvat erinomaisesti. Olet kiitollisuudenvelassa eräälle henkilölle, älä unohda sitä!
Raha: ?Ole varovainen raha-asioissa. On naiivia uskoa kaikista hyvää.
Rakkaus: Jakson aikana kannattaisi järjestää juhlat ja kutsua sinne uusia tuttavuuksia.

Leijona 23.7.–22.8.

Työ: ?Nyt kannattaa pitää suu supussa suunnitelmastasi siihen saakka kun olet varma, että pystyt toteuttamaan sen.
Raha: ?Olet tuhlailupäällä, mutta joskus sopii suoda itselleen jotain ylimääräistä.
Rakkaus: Kun vain olet luonnollinen, hurmaava itsesi, menestyt loistavasti rakkausrintamalla.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työ: ?Sinulla on merkillinen tunne, että kaikki ei ole kohdallaan eräässä hankkeessa.
Raha: ?Jos suunnittelet liiketoimia, älä rakentele pilvilinnoja.
Rakkaus: Kevättunteet valtaavat mielesi ja yllätytyt iloisesti jos vain hakeudut ihmisten pariin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Työ: ?Vaikka kaikki on viimeaikoina sujunut kuin tanssi, on myös syytä jälkipyykkiin.
Raha: ?Voit tehdä loistavia liiketoimia, jos vain olet valpas.
Rakkaus: ?Älä luule, että rakkaus vain tulla tupsahtaa. Sinun pitää itse olla aktiivinen.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Työ: ?Jakson aikana sinun ei kannata sekaantua valtataisteluihin. Pysy puolueettomana, niin et aiheuta vahinkoa urallesi. 
Raha: Ylioptimismi voi kostautua myöhemmin.
Rakkaus: Ole tunteissasi avoin. Niiden salaaminen rajoittaa mahdollisuuksiasi rakkausrintamalla.

Jousimies 23.11.–21.12.

Työ: Sinun olisi tehtävä tärkeä päätös, mutta olet kahden vaiheilla. Kuuntele ystävän neuvoa.
Raha: Olet elänyt yli varojesi, ja nyt on maksun aika.
Rakkaus: Onni on ainoa asia, joka kaksinkertaistuu kun se jakaa.

Kauris 22.12.–20.1.

Työ: Jos nyt keskityt kunnolla, vältyt ylitöiltä. Kääri siis hihasi.
Raha: Sinulla on mahdollisuus lisäansioihin, jos vain olet valpas.
Rakkaus: Viehätysvoimasi toimii magneetin tavoin, ja se voi johtaa sinut yllättäviin tilanteisiin.

Vesimies 21.1.–19.2.

Työ: Edessäsi on mitä suosiollisin jakso. Älä epäröi ottaa haastaviakin tehtäviä vastaan.
Raha: Taloudellinen tilanteesi on nyt vakaa, mutta varo tuhlailua.
Rakkaus: Eräs tuttava menneisyydestä pulpahtaa elämääsi ja saa sydämesi läpättämään.

Kalat 20.2.–20.3.

Työ: Uudet haasteet on otettava vastaan kylmän rauhallisesti. Nyt ei kannata hosua.
Raha: Tarvitset luovaa ajattelua, jotta saat taloutesi tasapainoon.
Rakkaus: Joku katselee sinua sillä silmällä. Romanttisimmat toiveesi voivat toteutua.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Puhu, puhu, puhu ja saat sanomasi perille. Sinulla on paljon annettavaa ja paljon saatavana, jos näytät intohimosi ja pysyt johdonmukaisena. Aika on nyt otollinen myös romanssille ja muille muutoksille. Tähdet kertovat myös uusista tuulista ja tuttavuuksista.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Pidä huolta omaisuudestasi, äläkä päästä ketä tahansa sotkeentumaan asioihisi. Tarkista avoimet työpaikat, saatat yllättyä ja löytää jotain mikä sopisi sinulle. Kotona on edessä muutoksia, joihin sinun täytyy sopeutua. Nauti sosiaalisesta elämästä nyt täysillä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tunteet ovat nyt pinnassa. Muista silti pitää huolta lupauksistasi ja pysy valitsemallasi tiellä. Rakkautta ja romantiikkaa on ilmassa runsaasti. Jos teet jouluostoksia, ole luova. Sinun ei tarvitsee tyhjentää lompakkoasi osoittaaksesi, että rakastat läheisiäsi.

RAPU 22.6.–22.7.

Mieti nyt uusiksi strategiasi niin pääset siirtymään seuraavaan vaiheeseen. Älä anna kenenkään häiritä työtäsi. Sinun on myös vaikea hallita tunteitasi, joten etsi itsellesi jokin väylä, jota kautta pääset purkamaan höyryjä, ennen kuin räjähtää.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Lähde ihmisten ilmoille, ja luova energiasi pääsee oikeuksiinsa. Nyt on myös hyvä aika nauttia shoppailusta, mutta jätä aikaa myös ystävien tapaamiseen ja romanttisiin kohtaamisiin. Tee juhlakaudesta juhlaa!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Ole tarkkana sen suhteen, miten hoidat suhteitasi, sillä niihin ilmestyy nyt ryppyjä. Sinulla on tarvetta uskoutua. Hyvän keskustelun jälkeen kykenet myös tekemään päätöksiä,joita sinun tulee nyt tehdä, jotta pääset siirtymään uuteen elämänvaiheeseen.

VAAKA 23.9.–22.10.

Suunnittele nyt jotain jännittävää ystäviesi tai läheistesi kanssa. Saatat jopa inspiroitua matkustamaan ja olemaan enemmän yhteyksissä ensi vuonna. Sinulla on vaikeuksia sopeutua johonkin muutokseen, mutta älä oleta mitään, vaan etsi faktat toimi niiden mukaan.

skorpioni 23.10.–22.11.

Jos et pidä siitä, mitä tuleman pitää, etsi vaihtoehtoja. Tee itse sellaisia ratkaisuja, jotka sopivat sekä budjettiisi että aikatauluihisi. Keskustelusi johtavat nyt hyvien ratkaisujen löytymiseen. Myös avoimuus ja rehellisyys ovat tarpeen.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Muuta ajatuksesi toiminnaksi ja ota ympäristöltäsi saamasi apu vastaan. Muutoksia on tulossa ja uudet alut innostavat. Mieti, mitä voit tehdä auttaaksesi toisia ihmisiä, mutta älä tee mitään oman hyvinvointisi kustannuksellasi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Suhteet esimiehiisi eivät ole nyt parhaimmalla tolalla ja joudut vetäytymään, joko turhautuneena tai vihaisena. Istu hetkeksi alas ja vedä henkeä. Mieti, mitä vaihtoehtoja sinulla on. Tee uusi suunnitelma ja etene sen mukaan, niin pääset maaliin!

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älylliset harrastukset vievät sinut kaikenlaisille uusille vesille. Jaa ajatuksesi ja osallistu tilaisuuteen, jossa pääset pallottelemaan ideoitasi muiden kanssa. Älä kuitenkaan taivu, jos ajatuksesi kohtaavat kritiikkiä. Neuvottele ja ota esiin tulevaisuuteesi liittyvät toiveet.

KALAT 20.2.-20.3.

Nyt on aika kohdata sekä ne, jotka ovat oppositiossa, että omat sisäiset demonisi. Pyydä anteeksi ja anna menneiden olla menneitä. Joskus kannattaa myös myöntää, että olet itse yhtä paljon syypää kuin joku toinenkin. Koskaan ei ole liian myöhäistä valita uusi suunta!

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Pysy kotona ja hoida keskeneräisiä hommia tai läheistesi kanssa kesken jääneitä asioita. Hoida viralliset asiakirjat kuntoon ja varmista, ettei passi tai henkilötodistus pääse vanhenemaan. Luvassa on myönteinen työhön tai yksityiselämään liittyvä muutos.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Jos edessäsi on lakiin, talouteen tai terveyteen liittyvä ongelma, pysy realistisena ja rehellisenä. Älä myöskään päästä käsistäsi tilaisuutta tutustua johonkin ihmiseen paremmin. Pikkutarkkuutesi ja organisointikykysi pääsevät oikeuksiinsa.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Joudut nyt paljon vartijaksi ja sinulla on vaikeuksia selviytyä kaikesta, ellet hoida kaikkia velvollisuuksiasi huolellisesti. Rehellisyys on tärkeää. Ota asiaksesi myös tulla toimeen kaikkien työtovereidesi kanssa ja näytä esimerkkiä muille.

RAPU 22.6.–22.7.

Älä pelkää muutosta, vaan mene virran mukana! Tarjoa myös omaa näkemystäsi, kun asioista keskustellaan, sillä sinulla on omintakeinen tapa katsoa maailmaa, ja muut myös arvostavat näkemyksiäsi. Hanki myös uusi harrastus!

LEIJONA 23.7.–22.8.

Joudut nyt varsinaiseen tunteiden pyörremyrskyyn. Varo siis joutumasta keskusteluihin, joissa käsitellään kovin herkkiä aiheita. Älä myöskään paljasta tunteitasi tai ajatuksiasi työpaikallasi tai saatat joutua asemaan, jossa sinua voidaan haavoittaa. Pidä yksityisasiasi yksityisasioina!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Älä tuo henkilökohtaisia asioitasi yleiseen keskusteluun tai saatat joutua jonkinlaisen konfliktin keskelle. Etsi mieluummin vaihtoehtoisia ratkaisutapoja ja pääset työtovereidesi suosioon. Saat lisää vastuuta. Se tuo mukanaan myös elämäntapamuutoksia. Keskity siihen, mikä on hyvää sen sijaan, että etsisit virheitä.

VAAKA 23.9.–22.10.

Valitse nyt sanasi huolella. Joku haluaa ymmärtää sinut tahallaan väärin, ja joudut hankalaan asemaan. Käytä älyäsi ja luovi pois hankalasta tilanteesta, johon olet joutunut joko työpaikalla tai sukulaistesi silmissä. Ole suora ja rehellinen, niin asiat lutviutuvat.

skorpioni 23.10.–22.11.

Anna luovuutesi tuottaa ideoita, jotka eivät ehkä ole kaikkien edullisimpia, mutta älä silti luovu niistä. Keksi suunnitelma, jolla saat kaiken mahtumaan budjettiisi. Käytä myös sinussa piileviä voimia, jotta saat ideasi läpi ja myös muut innostumaan. Ole kärsivällinen!

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Kuuntele, mitä ystävilläsi ja läheisilläsi on sydämellään, äläkä aiheuta pettymyksiä. Varo nyt myös kaikkia itsepetoksen muotoja, sillä asiat helposti vain pahenevat. Saat aikaan paljon hyvää, jos jätät itsetuhoiset harrastukset ja pidät tekemäsi lupaukset.

KAURIS 22.12.–20.1.

Epätavallisen kiinnostava tarjous vetää sinua puoleensa, mutta laske sen plussat ja miinukset, ennen kuin teet päätöksiä suuntaan tai toiseen. Varovaisuus on valttia, älä tee mitään impulsiivista. Pysyttele kotosalla, ystävien tai perheen seurassa.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älä luota siihen, mitä muut sinulle selittävät, saat vain kaunisteltua tietoa, ja jotkut yrittävät jopa käyttää sinua hyväkseen. Jos haluat auttaa tai sijoittaa rahaa, tee se niin, että myös sinä hyödyt, eikä vain jotkut muut. Taloudellinen tilanteesi näyttäisi olevan kohentumassa.

KALAT 20.2.-20.3.

Olet kaunistunut viime aikoina, ja siitä on sinulle nyt hyötyä. Älä kuitenkaan jätä mitään sattuman varaan, vaan varmista itse, että asiasi sujuvat siihen suuntaan, mihin haluat. Rakkaussuhteesi tai tärkeä ammatillinen suhde joutuu epävarmoille vesille. Tee parhaasi ymmärtääksesi, mistä kenkä puristaa.