Oinas 21.3.–19.4.

Työ: Vaikutat pelottomalta, mikä herättää työympäristössäsi paitsi hämmennystä myös ihailua.
Raha: Älä anna vetää itseäsi nenästä, kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää.
Rakkaus: Pysy totuudessa, vaikka se tekisi kipeää. Rehellisyys on suhteen vankin tukijalka.


Härkä 20.4.–20.5.

Työ: Saatat joutua merkillisten tapahtumien pyörteisiin, mutta se kartuttaa kokemustasi.
Raha: Älä sekaannu muiden raha-asioihin, se voi koitua kalliiksi.
Rakkaus: Lopeta murjottaminen niin huomaat, että hymyllä saa ihmeitä aikaan.


Kaksoset 21.5.–21.6.

Työ: Kuljet mieluusti omia polkujasi, mutta nyt voittaisit joustavalla tiimityöllä.
Raha: Olemalla kekseliäs ratkaiset ongelmasi.
Rakkaus: Erään henkilön käyttäytyminen hämmentää sinua. Ongelmat eivät katoa vähättelemällä niitä.
 

Rapu 22.6.–22.7.

Työ: Olet nyt tukevassa myötätuulessa, joten määritä päämääräsi ja nosta kaikki purjeet.
Raha: Unelmasi näyttää vihdoin toteutuvan. Älä unohda kiitollisuudenvelkaasi eräälle
henkilölle.
Rakkaus: Uusi tuttavuus saa sinut pohtimaan, oletteko tavanneet jo kauan sitten.

Leijona 23.7.–22.8.

Työ: Tarvitset nyt ylimääräistä positiivista palautetta voidaksesi jatkaa. Älä kerjää sitä liian näyttävästi.
Raha: Kun setvit taloudellisia ongelmiasi, kysy neuvoa asiantuntijalta.
Rakkaus: Sinulla ja rakkaallasi on toisistaan poikkeavat kannat tietyssä kysymyksessä, mutta älkää antako sen johtaa välirikkoon.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työ: Vanhat vaikeudet ovat kuin pois pyyhkäistyjä ja voit jälleen edetä ongelmitta.
Raha: Olet shoppailupäällä ja sorrut elämään yli varojesi.
Rakkaus: Varsinkin 16.–22.9. syntyneet suhtautuvat kaikkeen turhan vakavasti. Antakaa itsellenne
vapaammat ohjat.

Vaaka 23.9.–22.10.

Työ: Olisi varmaan hyödyllisempää pyrkiä itse muutokseen sen sijaan, että istuu kädet ristissä odottamassa jotakin tapahtuvaksi.
Raha: Pidä rahoistasi tiukasti kiinni.
Rakkaus: Näin keskikesällä miellyttävät yllätykset odottavat sinua ja rakastasi. Nauttikaa!


Skorpioni 23.10.–22.11.

Työ: Olet täynnä energiaa ja valmis mihin tahansa. Pidä huoli siitä, ettei sinua käytetä hyväksi. 
Raha: Huolehdi siitä, että saat asianmukaisen korvauksen ponnisteluistasi.
Rakkaus: Odotuksesi kesän ja romantiikan suhteen ovat korkealla. Mikset tee asialle mitään?


Jousimies 23.11.–21.12.

Työ: Kesällä on aikaa miettiä, mikä olisi seuraava askel. Hyödynnä vapaa-ajan suoma ajattelutauko.
Raha: Sinulla voi nyt olla tuuria onnenpeleissä.
Rakkaus: Älä tuhlaa aikaasi ihmisiin, joilla ei ole sinulle mitään annettavaa. Sinulla on parempaakin tekemistä.

Kauris 22.12.–20.1.

Työ: Sinulla on vaikeuksia löytää oikeita työvälineitä suunnitelmiesi toteuttamiseen. Kuuntele hyviä neuvoja.
Raha: Taloudellinen tilanteesi saattaa olla hiukan epävakaa, mutta ei se sinua horjuta.
Rakkaus: Olet niin valovoimainen, että loistat kuin aurinko.

Vesimies 21.1.–19.2.

Työ: Älä ole turhan hyväuskoinen, vaikka muut vakuuttavatkin kaiken olevan kunnossa. Tarkista ja tarkista vielä kerran.
Raha: Taivaallasi ei näy synkkiä pilviä.
Rakkaus: Huvittelu ja seuraelämä vievät suuren osan ajastasi. Ehkä uusi rakkaus vie sinua huimaa vauhtia?

Kalat 20.2.–20.3.

Työ: Saat mielenkiintoisen tarjouksen, johon on paras perehtyä pikkutarkasti.
Raha: Vanhat toilailut ovat kaivertaneet budjettisi täyteen reikiä, mutta hädässä ystävä tunnetaan.
Rakkaus: Olet juhlatuulella ja kestität mielelläsi ystäviä. Juhlat voivat olla alku uudelle romanssille.

Mitä tähden lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarvitaan pitkän tähtäimen suunnitelmaa! Sortteeraa elämäsi oikein kunnolla ja pidä mielessä, mistä nautit eniten. Ihmissuhteesi ovat nyt vaarassa ajautua karille ellei niitä hoivaa muun muassa keskustelulla. Muista myös kuunnella. Hanki kotiin jotain sellaista, mihin sinulla on varaa!

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Vaivalla ansaitsemistasi rahoista kannattaa nyt pitää kiinni. Voisit jopa laatia sijoitussuunnitelman tai säästää seuraavaa lomamatkaasi varten. Sama pätee rakkauteen. Tee hyvä suunnitelma siitä, miten etenet. Rakkautta ei voi ostaa, mutta sen ansaita! 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Nyt ei ole vihan aika, eikä toisia kannata yrittää muuttaa! Mutta itseäsi voit muuttaa, ja positiivinen käänne onkin jo näkyvissä. Pyydä apua, kun tarvitset sitä ja ole myös rehellinen siinä, mitä toivot. Pyri nyt tavoitettasi kohti vakain askelin. Kun on tahtoa, on myös keinot! 

RAPU 22.6.–22.7.

Nyt on aika laittaa kotona paikat kuntoon! Vietä myös enemmän aikaa lasten tai muiden rakkaiden seurassa. Matkusta sukulaisten tai vanhojen ystävien luo, äläkä pelkää ottaa ensimmäistä askelta, jos yhteys on päässyt katkeamaan. 

LEIJONA 23.7.–22.8.

Tarkista pankkitilisi saldo! Olet antelias, mutta nyt on syytä laittaa kukkaron nyörit tiukemmalle. Jos haluat auttaa ystäviäsi, tarjoa mieluummin työpanostasi kuin rahaa. Tee vain oma osuutesi, mutta älä ylireagoi, äläkä suurentele! 

NEITSYT 23.8.–22.9.

Tunne-elämäsi kuohuu nyt kerta kaikkiaan yli! Pelkäät, että joku yrittää manipuloida sinua. Tee tahtosi selväksi ja ota etäisyyttä. Keskity mieluummin sinua inspiroivien ihmisten seuraan. Harrastakaa yhdessä jotain luovaa. Parin päivän loma tekisi hyvää!

VAAKA 23.9.–22.10.

Nyt on liikkeellä joko läheisiisi liittyviä salaisuuksia tai jotain sinua koskevaa väärää informaatiota, joka voi vaikuttaa sinun ja esimiehesi väleihin. Epävarmuus kalvaa sinua. Ole varovainen myös kotona, mutta älä silti ajattele, että sinulla olisi aina velvollisuus olla samaa mieltä. 

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Muiden ihmisten auttaminen on ihailtavaa. Ryhdy siis toimeen! Samalla opit ymmärtämään myös ihan toisenlaisesta taustasta kotoisin olevia ihmisiä. Saat vapaaehtoistyöstäsi myös tunnustusta. Hoida silti myös kotiasi, niin saat luovuutesi liikkeelle.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tunteesi johdattelevat sinut nyt väärille raiteille. Jos jokin ei tunnu oikealta, on viisaampaa perääntyä ennen kuin syntyy isompaa vahinkoa. Keskity kuitenkin tekemään muutoksia, jotka lähentävät sinua puolisoosi, lapsiisi tai vanhempiin sukulaisiisi. Uskalla tehdä asioita eri tavalla kuin ennen. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Pidä hommat liikkeessä, mutta älä sorru ajattelemaan, että sinun pitäisi tehdä niidenkin työt, jotka eivät tee omaa osuuttaan. Jos haluat saavuttaa jotain, vältä tunteiden näyttämistä. Jos taas konflikti on väistämätön, jatka matkaa omaan suuntaasi. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Rakkaus voittaa kaiken! Lupaus, jonka tällä jaksolla saat, vie sinua lähemmäksi tavoitettasi. Ole valmis työskentelemään päämääräsi eteen, mutta pidä samalla silmät auki ja mieli avoimena. Lähipiirillesi tapahtuu jotain tunteisiin vetoavaa.  

KALAT 20.2.-20.3.

Pelaa avoimin kortein silloin kun kyse tunteistasi. Vain sillä tavoin saat selville, mikä on asemasi ja mitä päätöksiä sinun on tehtävä. Luovuuteesi perustuvalla idealla on mahdollisuus myös ansaita rahaa. Jos ryhdyt toimeen, lopputuloksena saat sekä mainetta että kunniaa.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarkkana rahan kanssa! Parasta olisi hankkia nykyistä paremmat tulot, ryhdy heti toimeen. Tunnepuolella nousee esiin tärkeään suhteeseen liittyvä kysymys. Valitse sanasi tarkasti. Ja muista: Jos olet itse hauskaa seuraa, myös sinusta pidetään.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tartu fyysiseen kuntoon liittyvään haasteeseen. Juokse maraton tai aloita päivittäinen kävely. Ruokavalio kuntoon! Älä tartu pikku erimielisyyksiin ihmissuhteissa, vaan katso eteenpäin. Älä valita, vaan hoida hommasi kunnialla. Sitoudu - myös oman itsesi hoitamiseen.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Säädä asennettasi ja pääset lähemmäksi niitä, joita rakastat. Vietä aikaa heidän kanssaan. Jaa ajatuksesi ja tunteesi. Paljasta intohimosi, niin muut huomaavat, kuinka älykäs ja sitoutunut olet. Muista pitää huolta myös liikunnasta ja kunnon ruokavaliosta.

RAPU 22.6.–22.7.

Uudista kotiasi, mutta varmista, ettei se johda konflikteihin. Kumppanisi vastustaa joitakin pyrkimyksiäsi, mutta etsi kompromissia. Kaipaat muutoksia. Osallistu vaikka johonkin yhteiseen toimintaan ja tapaat harvinaisen kiinnostavan ihmisen.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Kaipaat jotain muutosta, mutta ennen kuin ryhdyt mihinkään, laadi hyvä suunnitelma. Kaiva myös kontakteja menneisyydestäsi. He pystyvät auttamaan sinua. Säilytä raha-asioissa suhteellisuudentajusi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Lisääntyneet velvollisuudet sekä työssä että kotona uuvuttavat sinut. Tilannetta helpottaisi pieni matka. Myös muille antamasi tuki palaa sinulle takaisin ja saat apua. Älä tuhlaa liikaa rahaa hyväntekeväisyyteen, vaan tee hyviä asioita kotonasi ja läheisillesi.

VAAKA 23.9.–22.10.

Hoida kaikki kiireiset henkilökohtaiset asiasi. Pidä läheisimmillesi antamasi lupaukset. Unohtuneita asioita nousee esiin, mutta sinun täytyy vain hoitaa ne. Tartu toimeen, niin pääset eteenpäin, samalla myös rauhoitut ja itsetuntosi kohoaa.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Osoita enemmän huomiota niille, joilla on sinulle merkitystä. Jakamaton huomiosi johtaa tuloksiin. Suunnittele myös matkasi ja asumisesi huolella ja varmista, että teet ihmissuhteissasi oikeat ratkaisut. Laita kuntoon myös raha-asiat.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt on pakko suunnitella menoja, jos haluat säilyttää elintasosi. Tällä jaksolla talousasiat nousevat jatkuvasti pintaan. Harkitse ja vältä ylilyöntejä. Myös suhteet ovat vaarassa, ellet ole valmis kompromisseihin. Pidä kuitenkin huoli, että asiat pysyvät balanssissa.

KAURIS 22.12.–20.1.

Nyt on aika pysytellä kotona lepäilemässä. Käy myös keskusteluja eri näkökantoja edustavien ihmisten kanssa, mutta pidä varasi ettet tyrkytä omia ideoitasi liikaa. Matka rakkaan tai ystävän kanssa auttaa sinua näkemään suhteenne selkeämmin.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Tee se mikä tuntuu oikealta. Tee suunnitelmat ja etene niiden mukaan. Varaa myös riittävästi aikaa suunnitelmiesi toteuttamiseen. Tunne-elämässäsi häiritsee jonkun toisen ihmisen ongelmat. Älä silti anna tunteidesi vaikuttaa siihen, minkä uskot oikeaksi.

KALAT 20.2.-20.3.

Kerro huolesi sellaiselle henkilölle, joka voi auttaa sinua raha-asioissa. Vakauta tilanteesi. Kotityöt rasittavat sinua, joten delegoi. Panosta myös romantiikkaan. Tee myös pieni matka, joka hyödyttää sekä bisneksiä että ihmissuhteita.