Oinas 21.3.–19.4.

Työ: Vaikutat pelottomalta, mikä herättää työympäristössäsi paitsi hämmennystä myös ihailua.
Raha: Älä anna vetää itseäsi nenästä, kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää.
Rakkaus: Pysy totuudessa, vaikka se tekisi kipeää. Rehellisyys on suhteen vankin tukijalka.


Härkä 20.4.–20.5.

Työ: Saatat joutua merkillisten tapahtumien pyörteisiin, mutta se kartuttaa kokemustasi.
Raha: Älä sekaannu muiden raha-asioihin, se voi koitua kalliiksi.
Rakkaus: Lopeta murjottaminen niin huomaat, että hymyllä saa ihmeitä aikaan.


Kaksoset 21.5.–21.6.

Työ: Kuljet mieluusti omia polkujasi, mutta nyt voittaisit joustavalla tiimityöllä.
Raha: Olemalla kekseliäs ratkaiset ongelmasi.
Rakkaus: Erään henkilön käyttäytyminen hämmentää sinua. Ongelmat eivät katoa vähättelemällä niitä.
 

Rapu 22.6.–22.7.

Työ: Olet nyt tukevassa myötätuulessa, joten määritä päämääräsi ja nosta kaikki purjeet.
Raha: Unelmasi näyttää vihdoin toteutuvan. Älä unohda kiitollisuudenvelkaasi eräälle
henkilölle.
Rakkaus: Uusi tuttavuus saa sinut pohtimaan, oletteko tavanneet jo kauan sitten.

Leijona 23.7.–22.8.

Työ: Tarvitset nyt ylimääräistä positiivista palautetta voidaksesi jatkaa. Älä kerjää sitä liian näyttävästi.
Raha: Kun setvit taloudellisia ongelmiasi, kysy neuvoa asiantuntijalta.
Rakkaus: Sinulla ja rakkaallasi on toisistaan poikkeavat kannat tietyssä kysymyksessä, mutta älkää antako sen johtaa välirikkoon.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työ: Vanhat vaikeudet ovat kuin pois pyyhkäistyjä ja voit jälleen edetä ongelmitta.
Raha: Olet shoppailupäällä ja sorrut elämään yli varojesi.
Rakkaus: Varsinkin 16.–22.9. syntyneet suhtautuvat kaikkeen turhan vakavasti. Antakaa itsellenne
vapaammat ohjat.

Vaaka 23.9.–22.10.

Työ: Olisi varmaan hyödyllisempää pyrkiä itse muutokseen sen sijaan, että istuu kädet ristissä odottamassa jotakin tapahtuvaksi.
Raha: Pidä rahoistasi tiukasti kiinni.
Rakkaus: Näin keskikesällä miellyttävät yllätykset odottavat sinua ja rakastasi. Nauttikaa!


Skorpioni 23.10.–22.11.

Työ: Olet täynnä energiaa ja valmis mihin tahansa. Pidä huoli siitä, ettei sinua käytetä hyväksi. 
Raha: Huolehdi siitä, että saat asianmukaisen korvauksen ponnisteluistasi.
Rakkaus: Odotuksesi kesän ja romantiikan suhteen ovat korkealla. Mikset tee asialle mitään?


Jousimies 23.11.–21.12.

Työ: Kesällä on aikaa miettiä, mikä olisi seuraava askel. Hyödynnä vapaa-ajan suoma ajattelutauko.
Raha: Sinulla voi nyt olla tuuria onnenpeleissä.
Rakkaus: Älä tuhlaa aikaasi ihmisiin, joilla ei ole sinulle mitään annettavaa. Sinulla on parempaakin tekemistä.

Kauris 22.12.–20.1.

Työ: Sinulla on vaikeuksia löytää oikeita työvälineitä suunnitelmiesi toteuttamiseen. Kuuntele hyviä neuvoja.
Raha: Taloudellinen tilanteesi saattaa olla hiukan epävakaa, mutta ei se sinua horjuta.
Rakkaus: Olet niin valovoimainen, että loistat kuin aurinko.

Vesimies 21.1.–19.2.

Työ: Älä ole turhan hyväuskoinen, vaikka muut vakuuttavatkin kaiken olevan kunnossa. Tarkista ja tarkista vielä kerran.
Raha: Taivaallasi ei näy synkkiä pilviä.
Rakkaus: Huvittelu ja seuraelämä vievät suuren osan ajastasi. Ehkä uusi rakkaus vie sinua huimaa vauhtia?

Kalat 20.2.–20.3.

Työ: Saat mielenkiintoisen tarjouksen, johon on paras perehtyä pikkutarkasti.
Raha: Vanhat toilailut ovat kaivertaneet budjettisi täyteen reikiä, mutta hädässä ystävä tunnetaan.
Rakkaus: Olet juhlatuulella ja kestität mielelläsi ystäviä. Juhlat voivat olla alku uudelle romanssille.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Pidä pääsi kylmänä paineen keskellä. Ota tilanne haltuun ja luota omaan näkemykseesi. Suostu vain niihin muutoksiin, jotka ovat pakollisia. Älä kuitenkaan tee hätiköityjä johtopäätöksiä, vaan selvitä ensin kaikki faktat.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Keskity positiivisiin asioihin. Löydät ratkaisut työpulmiin, kunhan mietit asioita rauhassa. Näet asiat selvemmin, jos otat niihin etäisyyttä. Satsaa omaan hyvinvointiisi. Kesän tullessa on entistä helpompaa syödä terveellisesti ja liikkua riittävästi.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tee omaa juttuasi äläkä välitä muiden vouhotuksista. Lyhyt matka tai liikunnallinen sporttiloma voisi tehdä sinulle hyvää. Nyt kannattaa myös lähteä ihmisten pariin – jos sinut on kutsuttu juhliin, älä epäröi lähteä. Käy läpi tavaroitasi ja luovu turhasta. Myös mieli puhdistuu samalla.

RAPU 22.6.–22.7.

Osoita ystävillesi ja muille rakkaillesi, kuinka paljon välität heistä. Älä pidä elämäsi hyviä asioita itsestäänselvyyksinä. Keksi kivaa yhteistä tekemistä. Läheisesi yrittää kertoa sinulle jotain tärkeää, kuuntele siis herkällä korvalla. Saatat nähdä asiat uudessa valossa.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Nopeat liikkeesi voivat aiheuttaa läheisillesi mielipahaa. Mieti siis tarkkaan, mihin asioihin kanavoit energisyytesi. Työrintamalla tapahtuu kiinnostavia asioita – kova työ palkitaan vihdoinkin. Talousasioissa kannattaa käyttää harkintaa, pidä kulut kurissa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Saat tärkeän opetuksen. Yritä päästä tunnekuohujen yli ja nähdä tässä tilanteessa mahdollisuus henkilökohtaiseen kasvuun. Näin vältät virheet tulevaisuudessa. Laita sydämesi siihen, mitä teet. Menneisyytesi tulee kummittelemaan sinulle. Jos kohtaat asiat, voit vihdoinkin puhdistaa pöydän ja keskittyä täysillä tulevaan.

VAAKA 23.9.–22.10.

Raha-asiat vaativat nyt huomiotasi. Kesää kohti on kevyempi astella, kun talous on kunnossa. Kuuntele myös oman kehosi viestejä – hidasta tahtia, jos uuvut. Vanhempi perheenjäsen ilahtuu vierailustasi. Tarjoa apuasi, saat itsekin siitä hyvän mielen.

skorpioni 23.10.–22.11.

Pidä kieli keskellä suuta. Voit joutua ikävyyksiin, jos kerrot eteenpäin vääriä asioita. Pidä siis korttisi piilossa. Rakkaasi tukeen voit luottaa. Panosta fyysiseen hyvään oloon – nouse sohvalta ja lähde lenkille tai suuntaa juhlimaan ystävien kanssa.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tunnet kiusausta heittäytyä suin päin kiehtovaan hankkeeseen, mutta jarruttele vähän. Älä ota nyt turhia riskejä. Joku läheisesi käy hermoillesi, mutta yritä pysyä diplomaattisena. Laittele kotia kesäkuntoon ja keskity konkreettiseen tekemiseen, silloin löydät taas sisäisen rauhan.

KAURIS 22.12.–20.1.

Sinulta toivotaan nyt nopeita päätöksiä, mutta älä anna kenenkään hoputtaa sinua varsinkaan raha-asioissa. Pidä mielesi avoimena, mutta perusta päätöksesi järkeen. Paneudu harrastuksiin, jotka tuottavat sinulle iloa ja fyysistä hyvinvointia, ja haali ympärillesi positiivisia ihmisiä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Karsi ja yksinkertaista elämääsi. Välttele turhia riitoja. Sinun ei aina tarvitse sanoa viimeistä sanaa, vaikka olisit oikeassa. Seesteisempi elämänasenne on valintakysymys. Nauti työsi hedelmistä täysin rinnoin – kuka muu nostaisi kissan hännän kuin katti itse?

KALAT 20.2.-20.3.

Vaikka kevätaurinko loistaisi kutsuvasti, pidä töissä yllä tasaista tahtia. Muuten voit saada kritiikkiä niskaasi. Olet tainnut shoppailla hiukan liian holtittomasti. Käy läpi menojasi kriittisin silmin ja karsi turhat pois. Romantiikkaa on nyt ilmassa. Ole rehellinen rakkaimmillesi ja kerro mitä tunnet, se vahvistaa sidettänne.

Mitä horoskooppi lupaa sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Muutoksen tuulet puhaltavat nyt navakasti. Älä yritä miellyttää muita, vaan keskity kuuntelemaan oman sydämesi ääntä. Töissä joku yrittää saattaa sinut huonoon valoon. Keskity omaan suoritukseesi ja etene kohti päämäärääsi häiriötekijöistä piittaamatta.

Härkä 20.4.–20.5.

Vaikka huomaat ympärilläsi epäkohtia, nyt ei ole oikea aika puuttua niihin. Tee duunihommissa pohjatyöt kunnolla – mitä paremmin olet valmistautunut, sitä helpompi sinun on saada muutkin innostumaan. Viikonloppu ystävien tai sukulaisten kanssa lataa akkua.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Mitä nopeammin hoidat keskeneräiset asiat pois päiväjärjestyksestä, sitä helpommin pääset elämässäsi eteenpäin. Jos et töissä ymmärrä jotain, kysy suoraan ja perusta päätöksesi tosiasioihin. Älä jätä yksityiselämääsi heitteille, muista olla huomaavainen läheisillesi.

Rapu 22.6.–22.7.

Päästä luova puolesi kukoistamaan! Hakeudu samanmielisten ihmisen seuraan, heiltä saat uudenlaista inspiraatiota. Muutos voi tuntua pelottavalta, mutta vie sinut lähemmäs onnea. Tapaat myös ihmisen menneisyydestäsi, joka antaa tarpeellista perspektiiviä asioihin.

Leijona 23.7.–22.8.

Ota elämä omiin käsiisi, älä jää odottamaan, että joku muu tekee päätökset puolestasi. Töissä joku yrittää jyrätä sinut, pysy diplomaattisena, mutta puolusta omia rajojasi. Uusi harrastus tai kodin päivitys ilahduttavat.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Vanhempi sukulainen kertoo sinulle jotain yllättävää perheenne menneisyydestä. Jos tarjolla on työmatka tai koulutustilaisuus, sinun kannattaa lähteä mukaan – se avaa sinulle uusia ovia. Ilmassa on romantiikkaa! Ilahduta rakkaintasi pienellä eleellä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Talousasiat vaativat nyt huomiotasi. Tee elämässäsi muutoksia, jotta saat kulut kuriin. Onhan asuntosi varmasti sellainen, johon sinulla oikeasti on varaa? Vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Muista huolehtia myös omasta hyvinvoinnistasi.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Joku tuttava pyytää sinulta apua. Ole empaattinen, mutta älä silti ryhdy maksumieheksi. Selvitä faktat huolella. Suunnittele tulevaa yhdessä läheistesi kanssa – jaetut haaveet sitovat teitä entistä tiiviimmin yhteen.

Jousimies 23.11.–21.12.

Lopeta tekosyiden keksiminen ja lähde liikkeelle. Sama pätee myös päätöksentekoon – älä odota, että joku ratkaisee ongelmat puolestasi, vaan ole aloitteellinen. Älä lähde mukaan mihinkään epämääräiseen hankkeeseen, rehellisyys ja tinkimättömyys ovat parhaat voimasi.

Kauris 22.12.–20.1.

Pidä kieli keskellä suuta ja salaisuudet itselläsi. Kuuntele tarkalla korvalla, mitä sinulle yritetään sanoa. Jos haluat jotain töissä, sinun pitää olla valmis myös panostamaan siihen täysillä. Olet siirtymässä henkisen kasvun tiellä uuteen vaiheeseen.

Vesimies 21.1.–19.2.

Joku yrittää sekaantua asioihisi. Muista, että tiedät itse parhaiten, mikä sinulle on hyväksi. Yritä olla stressaamatta työhommista, keskity rakkauteen ja perhe-elämään – kotirintamalla puhaltavat nyt lempeät tuulet. Suunnittele tulevaa, mutta ole laskelmissasi realistinen.

Kalat 20.2.–20.3.

Vanhakin koira voi oppia uusia temppuja! Älä takerru siihen, miten hommat on aina ennen tehty, vaan kokeile jotain uutta! Kohtaat vanhan kollegan tai yhteistyökumppanin, joka kertoo sinulle jotain tärkeää. Sulattele rauhassa kuulemaasi ja vedä omat johtopäätöksesi.