Oinas 21.3.–19.4.
Työ: Vaikka juhlasesonki on takana, olet yhä uupunut. Etene
hitaasti ja vältä virheitä.
Raha: Pystyt ratkaisemaan nykyiset ongelmasi ajattelemalla luovasti.
Rakkaus: Sodassa ja rakkaudessa kaikki on luvallista, mutta toimi hellävaraisesti ja vaivihkaa.

Härkä 20.4.–20.5.
Työ: Ristiriitaiset velvollisuudet vetävät sinua kahtaalle. Olet syystäkin stressaantunut, eikä se tiedä hyvää sinulle eikä työpaikan ilmapiirille.
Raha: Sinnittele!
Rakkaus: Älä esitä marttyyria, se ei sovi sinulle lainkaan. Lähinnä se on naurettavaa.

Kaksoset 21.5.–21.6.
Työ: Sinulla on vihdoin kaikki langat käsissäsi ja voit keskittyä
olennaiseen.
Raha: Jos olet sijoittamassa suuria summia, muista ettei kaikkia munia samaan koriin.
Rakkaus: Kiirehdit riennosta toiseen tukka suorana, eikä erotiikalle jää juurikaan aikaa.

Rapu 22.6.–22.7.
Työ: Olet kiireinen ja viihdyt erinomaisesti työssäsi. Vihdoin sinut otetaan vakavasti ja teet parhaasi
ollaksesi luottamuksen arvoinen.
Raha: Joillakin Ravuilla on onnea peleissä.
Rakkaus: Lämmitä suhteesi erääseen ihmiseen, hän merkitsee sinulle enemmän kuin aavistat.

Leijona 23.7.–22.8.
Työ: Ongelma, jonka parissa olet askarrellut pidemmän aikaa, ratkeaa ja voit jälleen nauttia työstäsi.
Raha: Pakasta luottokorttisi.
Rakkaus: Mieti, mitä sanot. Huolimaton huuli voi aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Työ: Älä tee asioita monimutkaisemmiksi kuin ne ovat. Yksinkertaisin ratkaisu on usein paras.
Raha: Pohdi menneitä, niin vältyt tekemästä samaa virhettä uudelleen.
Rakkaus: Pienen hiljaiselon jälkeen rakkauselämäsi saa aivan
uudenlaista vauhtia.

Vaaka 23.9.–22.10.
Työ: Joudut kohtaamaan asioita, joita et osannut odottaa. Ole avoin ja yritä sopeutua.
Raha: Taloudellinen tilanteesi on tasapainossa.
Rakkaus: Olet nyt altis toimimaan turhankin impulsiivisesti romantiikan rintamalla, ja siitä voi koitua läjäpäin ongelmia.

Skorpioni 23.10.–22.11.
Työ: Sinulla on monta rautaa tulessa, mutta olet tarpeeksi järkevä delegoidaksesi töitäsi harkitusti.
Raha: Ostapa arpa tai sijoita vähän totoon. Nyt voi tärpätä.
Rakkaus: Vaikka rakkausrintamalla roihuaa, yritä kuitenkin ajatella järjellä.

Jousimies 23.11.–21.12.
Työ: Jos mahdollista, pidä lomaa, sillä nyt sinun tulisi keskittyä yksityiselämääsi ja perheeseesi.
Raha: Älä tee ostoksia vain tehdäksesi vaikutuksen johonkin henkilöön.
Rakkaus: Läheisyyden ja hellyyden tarpeesi on nyt tavanomaista voimakkaampi.

Kauris 22.12.–20.1.
Työ: Sinun on nyt tehtävä käsillä olevat työt ennen kuin ryhdyt uusiin hommiin. Muuten uhkaa kaaos.
Raha: Ihmettelet, mistä näitä laskuja oikein tulee. Olisiko aihetta katsoa peiliin?
Rakkaus: Nuotit hukassa ja niin on myös yhteinen sävel. Tee jotakin!

Vesimies 21.1.–19.2.
Työ: Monet tuputtavat sinulle hyviä neuvoja, mutta tällä kertaa
sinun on paras seurata sisäistä ääntäsi.
Raha: Aikaisempi panostuksesi tuottaa nyt tuloksia.
Rakkaus: Käyttäydyt holtittomasti. Rakkauden vakuutteluja on vaikea uskoa.

Kalat 20.2.–20.3.
Työ: Olet huippukunnossa eikä mikään tehtävä ole sinulle nyt liian raskas tai vaikea.
Raha: Et ole niin varakas kuin voimiesi tunnossa kuvittelet.
Rakkaus: Älä suotta yritä pusertaa esiin tunteita, joita ei ehkä ole olemassa. Anna ajan kulua.

Mitä tähden lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarvitaan pitkän tähtäimen suunnitelmaa! Sortteeraa elämäsi oikein kunnolla ja pidä mielessä, mistä nautit eniten. Ihmissuhteesi ovat nyt vaarassa ajautua karille ellei niitä hoivaa muun muassa keskustelulla. Muista myös kuunnella. Hanki kotiin jotain sellaista, mihin sinulla on varaa!

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Vaivalla ansaitsemistasi rahoista kannattaa nyt pitää kiinni. Voisit jopa laatia sijoitussuunnitelman tai säästää seuraavaa lomamatkaasi varten. Sama pätee rakkauteen. Tee hyvä suunnitelma siitä, miten etenet. Rakkautta ei voi ostaa, mutta sen ansaita! 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Nyt ei ole vihan aika, eikä toisia kannata yrittää muuttaa! Mutta itseäsi voit muuttaa, ja positiivinen käänne onkin jo näkyvissä. Pyydä apua, kun tarvitset sitä ja ole myös rehellinen siinä, mitä toivot. Pyri nyt tavoitettasi kohti vakain askelin. Kun on tahtoa, on myös keinot! 

RAPU 22.6.–22.7.

Nyt on aika laittaa kotona paikat kuntoon! Vietä myös enemmän aikaa lasten tai muiden rakkaiden seurassa. Matkusta sukulaisten tai vanhojen ystävien luo, äläkä pelkää ottaa ensimmäistä askelta, jos yhteys on päässyt katkeamaan. 

LEIJONA 23.7.–22.8.

Tarkista pankkitilisi saldo! Olet antelias, mutta nyt on syytä laittaa kukkaron nyörit tiukemmalle. Jos haluat auttaa ystäviäsi, tarjoa mieluummin työpanostasi kuin rahaa. Tee vain oma osuutesi, mutta älä ylireagoi, äläkä suurentele! 

NEITSYT 23.8.–22.9.

Tunne-elämäsi kuohuu nyt kerta kaikkiaan yli! Pelkäät, että joku yrittää manipuloida sinua. Tee tahtosi selväksi ja ota etäisyyttä. Keskity mieluummin sinua inspiroivien ihmisten seuraan. Harrastakaa yhdessä jotain luovaa. Parin päivän loma tekisi hyvää!

VAAKA 23.9.–22.10.

Nyt on liikkeellä joko läheisiisi liittyviä salaisuuksia tai jotain sinua koskevaa väärää informaatiota, joka voi vaikuttaa sinun ja esimiehesi väleihin. Epävarmuus kalvaa sinua. Ole varovainen myös kotona, mutta älä silti ajattele, että sinulla olisi aina velvollisuus olla samaa mieltä. 

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Muiden ihmisten auttaminen on ihailtavaa. Ryhdy siis toimeen! Samalla opit ymmärtämään myös ihan toisenlaisesta taustasta kotoisin olevia ihmisiä. Saat vapaaehtoistyöstäsi myös tunnustusta. Hoida silti myös kotiasi, niin saat luovuutesi liikkeelle.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tunteesi johdattelevat sinut nyt väärille raiteille. Jos jokin ei tunnu oikealta, on viisaampaa perääntyä ennen kuin syntyy isompaa vahinkoa. Keskity kuitenkin tekemään muutoksia, jotka lähentävät sinua puolisoosi, lapsiisi tai vanhempiin sukulaisiisi. Uskalla tehdä asioita eri tavalla kuin ennen. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Pidä hommat liikkeessä, mutta älä sorru ajattelemaan, että sinun pitäisi tehdä niidenkin työt, jotka eivät tee omaa osuuttaan. Jos haluat saavuttaa jotain, vältä tunteiden näyttämistä. Jos taas konflikti on väistämätön, jatka matkaa omaan suuntaasi. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Rakkaus voittaa kaiken! Lupaus, jonka tällä jaksolla saat, vie sinua lähemmäksi tavoitettasi. Ole valmis työskentelemään päämääräsi eteen, mutta pidä samalla silmät auki ja mieli avoimena. Lähipiirillesi tapahtuu jotain tunteisiin vetoavaa.  

KALAT 20.2.-20.3.

Pelaa avoimin kortein silloin kun kyse tunteistasi. Vain sillä tavoin saat selville, mikä on asemasi ja mitä päätöksiä sinun on tehtävä. Luovuuteesi perustuvalla idealla on mahdollisuus myös ansaita rahaa. Jos ryhdyt toimeen, lopputuloksena saat sekä mainetta että kunniaa.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarkkana rahan kanssa! Parasta olisi hankkia nykyistä paremmat tulot, ryhdy heti toimeen. Tunnepuolella nousee esiin tärkeään suhteeseen liittyvä kysymys. Valitse sanasi tarkasti. Ja muista: Jos olet itse hauskaa seuraa, myös sinusta pidetään.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tartu fyysiseen kuntoon liittyvään haasteeseen. Juokse maraton tai aloita päivittäinen kävely. Ruokavalio kuntoon! Älä tartu pikku erimielisyyksiin ihmissuhteissa, vaan katso eteenpäin. Älä valita, vaan hoida hommasi kunnialla. Sitoudu - myös oman itsesi hoitamiseen.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Säädä asennettasi ja pääset lähemmäksi niitä, joita rakastat. Vietä aikaa heidän kanssaan. Jaa ajatuksesi ja tunteesi. Paljasta intohimosi, niin muut huomaavat, kuinka älykäs ja sitoutunut olet. Muista pitää huolta myös liikunnasta ja kunnon ruokavaliosta.

RAPU 22.6.–22.7.

Uudista kotiasi, mutta varmista, ettei se johda konflikteihin. Kumppanisi vastustaa joitakin pyrkimyksiäsi, mutta etsi kompromissia. Kaipaat muutoksia. Osallistu vaikka johonkin yhteiseen toimintaan ja tapaat harvinaisen kiinnostavan ihmisen.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Kaipaat jotain muutosta, mutta ennen kuin ryhdyt mihinkään, laadi hyvä suunnitelma. Kaiva myös kontakteja menneisyydestäsi. He pystyvät auttamaan sinua. Säilytä raha-asioissa suhteellisuudentajusi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Lisääntyneet velvollisuudet sekä työssä että kotona uuvuttavat sinut. Tilannetta helpottaisi pieni matka. Myös muille antamasi tuki palaa sinulle takaisin ja saat apua. Älä tuhlaa liikaa rahaa hyväntekeväisyyteen, vaan tee hyviä asioita kotonasi ja läheisillesi.

VAAKA 23.9.–22.10.

Hoida kaikki kiireiset henkilökohtaiset asiasi. Pidä läheisimmillesi antamasi lupaukset. Unohtuneita asioita nousee esiin, mutta sinun täytyy vain hoitaa ne. Tartu toimeen, niin pääset eteenpäin, samalla myös rauhoitut ja itsetuntosi kohoaa.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Osoita enemmän huomiota niille, joilla on sinulle merkitystä. Jakamaton huomiosi johtaa tuloksiin. Suunnittele myös matkasi ja asumisesi huolella ja varmista, että teet ihmissuhteissasi oikeat ratkaisut. Laita kuntoon myös raha-asiat.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt on pakko suunnitella menoja, jos haluat säilyttää elintasosi. Tällä jaksolla talousasiat nousevat jatkuvasti pintaan. Harkitse ja vältä ylilyöntejä. Myös suhteet ovat vaarassa, ellet ole valmis kompromisseihin. Pidä kuitenkin huoli, että asiat pysyvät balanssissa.

KAURIS 22.12.–20.1.

Nyt on aika pysytellä kotona lepäilemässä. Käy myös keskusteluja eri näkökantoja edustavien ihmisten kanssa, mutta pidä varasi ettet tyrkytä omia ideoitasi liikaa. Matka rakkaan tai ystävän kanssa auttaa sinua näkemään suhteenne selkeämmin.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Tee se mikä tuntuu oikealta. Tee suunnitelmat ja etene niiden mukaan. Varaa myös riittävästi aikaa suunnitelmiesi toteuttamiseen. Tunne-elämässäsi häiritsee jonkun toisen ihmisen ongelmat. Älä silti anna tunteidesi vaikuttaa siihen, minkä uskot oikeaksi.

KALAT 20.2.-20.3.

Kerro huolesi sellaiselle henkilölle, joka voi auttaa sinua raha-asioissa. Vakauta tilanteesi. Kotityöt rasittavat sinua, joten delegoi. Panosta myös romantiikkaan. Tee myös pieni matka, joka hyödyttää sekä bisneksiä että ihmissuhteita.