Oinas 21.3.–19.4.
Työ: Vaikka vauhtia ja nopeita käännöksiä riittäisi, pyri viemään
projektit loppuun asti.
Raha: Nopeat syövät ja polkevat hitaat. Hallitse ja suitsi halki–
poikki–pinoon-suoruuttasi.
Rakkaus: Hevosenleikkiä ja jööttiä flirttiä? Heikommat voivat säikähtää, joten valitse kohteesi huolella.

Härkä 20.4.–20.5.
Työ: Ole vain tyytyväinen, jos on monta rautaa tulessa. Silti hallitusti ja harkitusti tulokseen.
Raha: Oikeat suhteet ratkaisevat. Kiinnitä huomiotasi talousverkostoihisi.
Rakkaus: Rakkaus on vilkkaita keskusteluja. Ole hyvä suustasi ja pistä parastasi seurassa.

Kaksonen 21.5.–21.6.
Työ: Prinsessapäivät menossa. Loista sosiaalisten tilanteiden
johtotähtenä, varsinkin kotona.
Raha: Ole terveen itsekäs ja pidä puoliasi raha-asioita koskevissa neuvotteluissa.
Rakkaus: Miehen rooli on olla nyt maadoittaja ja realistinen. Ohjaa häntä oikeaan suuntaan.

Rapu 22.6.–22.7.
Työ: Vauhtia ja lisää vauhtia, kiitos. Tee viiden ihmisen työt
käden käänteessä.
Raha: Hyödy talousremontista. Laita tulot ja menot syyniin, tavoittele uutta balanssia.
Rakkaus: Onhan sinulla oma halinalle, joka kokkaa ja pitää huolta? Tavoittele tätä!

Leijona 23.7.–22.8.
Työ: Panosta viestintään ja markkinointiin. Ole positiivinen ja kannustava.
Raha: Kierrä kirppareita, löydä sisäinen tinkijäsi ja neuvottele
hyvät hinnat. Tee löytöjä.
Rakkaus: Pidä mies nyt piilossa! Aina ei kannata kaikista yksityisasioista huudella.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Työ: Ole spesialisti ja tiedä alastasi kaikki. Nettoa asiantuntijuudellasi. 
Raha: Osaava nyhjäisee tyhjästä. Ota talousniksit käyttöösi.
Rakkaus: Väärä vaatimattomuus pois! Nyt on hyvä hetki
korjata tilanne.

Vaaka 23.9.–22.10.
Työ: Testaa itseäsi. Hallitsetko suorat keskustelut?
Raha: Pieni on kaunista. Satsaa pieniin mutta tarpeellisiin asioihin.
Rakkaus: Nyt ei ole toisaalta–toisaalta-pohdintojen vaan
toiminnan aika.

Skorpioni 23.10.–22.11.
Työ: Hoida asioita ja tee töitä hullun lailla, mutta muista vastapainona myös täyslepo.
Raha: Ota talousasioista täysi vastuu ja lyö tarvittaessa nyrkkiä pöytään.
Rakkaus: Tummia tunteita ja emotionaalista vuoristorataa.
Varaa ainekset jo viikonloppuun.

Jousimies 23.11.–21.12.
Työ: Esiin, kiitos! Mistä tuloksista sinut voidaan palkita?
Ota aplodit vastaan.
Raha: Ja petaa itsellesi palkankorotus! Osaa perustella ja argumentoida taitosi.
Rakkaus: Järjestä syyskauden alkuun juhlat tai tehkää yhdessä
jotain ylevää.

Kauris 22.12.–20.1.
Työ: Selvitä, mitä tapahtuu pinnan alla. On aika puhdistaa ilmaa.
Raha: Laita mies kuriin, jos hän käyttää liikaa rahaa. Keskustele
asioista suoraan.
Rakkaus: Rakkaus on sitoutumista ja yhteisiä tavoitteita. Nyt tämä on testissä.

Vesimies 21.1.–19.2.
Työ: Ahkeroi, hallitse rutiinit ja tee, mitä täytyy. Hyödy jopa
puurtamisesta. 
Raha: Panosta kodin tarpeisiin. Hyvä ruoka ja ihana sisustus,
parempi mieli.
Rakkaus: Kun rakkauden perustana on tosiystävyys, homma toimii.

Kalat 20.2.–20.3.
Työ: Satsaa parin vuoden takaisiin unelmiisi ja toteuta tavoitteitasi. Etene urallasi.
Raha: Tuhlaa rakkautta, älä rahaa. Hemmottele läheisiäsi mutta
ei törsäillen.
Rakkaus: Jos rakkaus on nyt naurua kyynelten läpi, voit sanoa
ylittäneesi kipupisteet.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarvitaan vähän säätöä sekä töissä, että kotona, ja saat varmistettua itsellesi vähän lisää tuloja. Tee ylitöitä, äläkä tuhlaa. Älä myöskään ryhdy mihinkään ilman pomminvarmaa suunnitelmaa. Pidä tunteesi kurissa kuun vaihteessa, niin et joudu katumaan. 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Älä tee nyt hätiköityjä päätöksiä. Varaa tarpeeksi aikaa löytääksesi edullisia vaihtoehtoja. Joku vetoaa tunteisiisi saadakseen läpi oman ideansa, joka vaatisi myös sinun varojasi. Kuun vaihteessa hommat luistavat, jos pyydät apua luotetulta taholta. 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Suuntaa energiasi nyt johonkin tuottavaan, sillä saat paljon aikaan. Liikunta ja matkat piristävät mieltäsi ja saavutat niissä tavoitteesi. Tapaat vanhan tutun ja huomaat, että välillänne säkenöi sittenkin. Ota kuitenkin askel kerrallaan, ettet pety. Pidä myös huoli rahoistasi!

RAPU 22.6.–22.7.

Nyt sinun on aika ilmaista tunteesi, tai panostaa yhteistyöhön niiden kanssa, jotka ovat sinulle tärkeitä. Se saattaa johtaa merkittävään elämänmuutokseen. Jos joku kuitenkin jää jälkeen siitä, mitä on yhdessä sovittu, homma saattaa kaatua. Ole varovainen! 

LEIJONA 23.7.–22.8.

Ota vähän rennommin, mitä ikinä sitten teetkin. Jos lupailet liikoja, joudut vaikeuksiin. Väistä myös houkutukset ja ihmissuhdesotkut, joita olisi nyt tarjolla. Älä myöskään päästä tuhlailevaa ja anteliasta puoltasi hallitsemaan käytöstäsi, muuten voit joutua jonkun muiden virheiden maksajaksi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Älä nyt jää odottelemaan, mitä tuleman pitää, vaan ryhdy tekemään niitä muutoksia, joita kaipaat. Kuuntele sydäntäsi ja marssi eteenpäin itsevarmana, niin pääset tavoitteeseesi. Kaikki läheisesi eivät nyt tue sinua, mutta älä välitä, vaan teen niin kuin sinulle on paras.

VAAKA 23.9.–22.10.

 Tarvitset nyt sekä pään-, että kehonhuoltoa, joten joogaretriitti tai jokin kurssi voisi olla paikallaan. Kuuntele tarkasti ja punnitse asioita mielessäsi, niin opit paljon uutta. Myös jokin työhön liittyvä matka voisi synnyttää uusia ajatuksia. 

skorpioni 23.10.–22.11.

Anna tunteidesi kerrankin viedä sinua. Kerro, mitä sydämesi sanoo ja sinua kuunnellaan. Varo kuitenkin sitä, joka kuun vaihteessa tunkee takaisin elämääsi. Tiedät jo, että hän ei ole sinulle hyväksi. Toisaalta myös aito romanssi on nyt hyvinkin mahdolinen.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt voit rauhassa keskittyä omien asioidesi edistämiseen niin taloudessa, työpaikalla kuin kotioloissakin. Säästä tai ota säästöt käyttöön, ehdota, suunnittele, organisoi ja tee muutoksia. Onnistut kaikessa, mihin ryhdyt, kunhan vain muistat väillä vilkaista myös peruutuspeiliin. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Älä nyt anna pikkuseikkojen hidastaa menoa. Jätä menneet ja paina täysillä eteenpäin, niin saat aikaan paljon positiivista. Käytä energiaasi myös suhteidesi kohentamiseen, ja panosta erityisesti heihin, jotka ovat aina seisoneet rinnallasi. On aika palkita heitä!

VESIMIES 21.1.–19.2.

Ajattele ennen kuin toimit! Nyt on vaarana myös ylireagoida, mikä vaarantaa erityisesti läheiset ihmissuhteesi. Ole kiltti ja harkitse aina ennen kuin toimit. Vihaa kannattaa purkaa liikuntaan, eikä äänijänteitä rasittaen. Talouspuolellakin kannattaa pysytellä budjetissa eikä rasittaa kukkaroa.

KALAT 20.2.-20.3.

Nyt on aika hoitaa hoitamattomat hommat kuntoon, ja tsekata että sekä lääkekaappi, että taloustilanne on ajan tasalla. Saat pari kiinnostavaa tarjousta ja niihin on kiva tarttua, kun muuta asiat on hoidettu kuntoon. Tähtiin on kirjoitettu romantiikkaa, rakkautta ja jopa sitoutumista.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Pidä pääsi kylmänä paineen keskellä. Ota tilanne haltuun ja luota omaan näkemykseesi. Suostu vain niihin muutoksiin, jotka ovat pakollisia. Älä kuitenkaan tee hätiköityjä johtopäätöksiä, vaan selvitä ensin kaikki faktat.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Keskity positiivisiin asioihin. Löydät ratkaisut työpulmiin, kunhan mietit asioita rauhassa. Näet asiat selvemmin, jos otat niihin etäisyyttä. Satsaa omaan hyvinvointiisi. Kesän tullessa on entistä helpompaa syödä terveellisesti ja liikkua riittävästi.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tee omaa juttuasi äläkä välitä muiden vouhotuksista. Lyhyt matka tai liikunnallinen sporttiloma voisi tehdä sinulle hyvää. Nyt kannattaa myös lähteä ihmisten pariin – jos sinut on kutsuttu juhliin, älä epäröi lähteä. Käy läpi tavaroitasi ja luovu turhasta. Myös mieli puhdistuu samalla.

RAPU 22.6.–22.7.

Osoita ystävillesi ja muille rakkaillesi, kuinka paljon välität heistä. Älä pidä elämäsi hyviä asioita itsestäänselvyyksinä. Keksi kivaa yhteistä tekemistä. Läheisesi yrittää kertoa sinulle jotain tärkeää, kuuntele siis herkällä korvalla. Saatat nähdä asiat uudessa valossa.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Nopeat liikkeesi voivat aiheuttaa läheisillesi mielipahaa. Mieti siis tarkkaan, mihin asioihin kanavoit energisyytesi. Työrintamalla tapahtuu kiinnostavia asioita – kova työ palkitaan vihdoinkin. Talousasioissa kannattaa käyttää harkintaa, pidä kulut kurissa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Saat tärkeän opetuksen. Yritä päästä tunnekuohujen yli ja nähdä tässä tilanteessa mahdollisuus henkilökohtaiseen kasvuun. Näin vältät virheet tulevaisuudessa. Laita sydämesi siihen, mitä teet. Menneisyytesi tulee kummittelemaan sinulle. Jos kohtaat asiat, voit vihdoinkin puhdistaa pöydän ja keskittyä täysillä tulevaan.

VAAKA 23.9.–22.10.

Raha-asiat vaativat nyt huomiotasi. Kesää kohti on kevyempi astella, kun talous on kunnossa. Kuuntele myös oman kehosi viestejä – hidasta tahtia, jos uuvut. Vanhempi perheenjäsen ilahtuu vierailustasi. Tarjoa apuasi, saat itsekin siitä hyvän mielen.

skorpioni 23.10.–22.11.

Pidä kieli keskellä suuta. Voit joutua ikävyyksiin, jos kerrot eteenpäin vääriä asioita. Pidä siis korttisi piilossa. Rakkaasi tukeen voit luottaa. Panosta fyysiseen hyvään oloon – nouse sohvalta ja lähde lenkille tai suuntaa juhlimaan ystävien kanssa.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tunnet kiusausta heittäytyä suin päin kiehtovaan hankkeeseen, mutta jarruttele vähän. Älä ota nyt turhia riskejä. Joku läheisesi käy hermoillesi, mutta yritä pysyä diplomaattisena. Laittele kotia kesäkuntoon ja keskity konkreettiseen tekemiseen, silloin löydät taas sisäisen rauhan.

KAURIS 22.12.–20.1.

Sinulta toivotaan nyt nopeita päätöksiä, mutta älä anna kenenkään hoputtaa sinua varsinkaan raha-asioissa. Pidä mielesi avoimena, mutta perusta päätöksesi järkeen. Paneudu harrastuksiin, jotka tuottavat sinulle iloa ja fyysistä hyvinvointia, ja haali ympärillesi positiivisia ihmisiä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Karsi ja yksinkertaista elämääsi. Välttele turhia riitoja. Sinun ei aina tarvitse sanoa viimeistä sanaa, vaikka olisit oikeassa. Seesteisempi elämänasenne on valintakysymys. Nauti työsi hedelmistä täysin rinnoin – kuka muu nostaisi kissan hännän kuin katti itse?

KALAT 20.2.-20.3.

Vaikka kevätaurinko loistaisi kutsuvasti, pidä töissä yllä tasaista tahtia. Muuten voit saada kritiikkiä niskaasi. Olet tainnut shoppailla hiukan liian holtittomasti. Käy läpi menojasi kriittisin silmin ja karsi turhat pois. Romantiikkaa on nyt ilmassa. Ole rehellinen rakkaimmillesi ja kerro mitä tunnet, se vahvistaa sidettänne.