Oinas 21.3.–19.4.

Työ: Vihdoinkin ponnistelusi tuottaa menestystä. Voit olla syystäkin ylpeä, mutta älä kerskaile.
Raha: Erehdys voi ajan myötä poikia yllättäviä voittoja.
Rakkaus: Ihmissuhteet eivät ole helppoja. Yritä etsiä kumppanistasi myönteisiä puolia.

Härkä 20.4.–20.5.

Työ: Hermostut helposti pikkuasioista, ja se huonontaa työpaikkasi ilmapiiriä. Yritä rentoutua.
Raha: Lisätulo parantaa tilannettasi.
Rakkaus: Olet uskomattoman vetovoimainen ja solmit helposti uusia tuttavuuksia. Panosta nyt
romantiikkaan.

Kaksoset 21.5.–21.6.

Työ: Kaikki olisi yksinkertaisempaa, jos et aina jahkailisi kahden vaihtoehdon välillä. Ole johdonmukainen.
Raha: Älä päästä muita sekaantumaan raha-asioihisi.
Rakkaus: Muutama pieni lipsautus voi aiheuttaa kaaoksen ihmissuhteisiisi. Ole siis tarkka sanomisissasi.

Rapu 22.6.–22.7.

Työ: Sinulla on aika paljon selvittämistä ennen kuin voit ottaa vastaan uusia tehtäviä. Pane asiat tärkeysjärjestykseen.
Raha: Sinulla voi jakson aikana olla lykkyä onnenpeleissä.
Rakkaus: Olet nyt tavattoman suosittu, joten älä hämmästy, jos sopivia tyyppejä tarjoutuu eteesi.

Leijona 23.7.–22.8.

Työ: Kohtaat ihmisen, josta tulee pian erittäin tärkeä urasi kannalta.
Raha: Älä sorru kulutus¬juhlaan.
Rakkaus: Uusi tuttavuus kiehtoo, mutta etene varovasti, ettet säikytä häntä tiehensä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työ: Viihdyt nyt parhaiten, jos saat puuhastella yksinäsi. Päästä silti muitakin rikastamaan hankettasi.
Raha: Olet shoppailupäällä, vaikka sinun täytyisi kiristää nälkävyötä.
Rakkaus: Anna rakkaudelle ja romantiikalle enemmän aikaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Työ: Olet suotta muutosvastainen. Sinun tulisi sen sijaan olla joustava ja sopeutua tilanteeseen niin hyvin kuin mahdollista.
Raha: Jakso on ailahteleva, supista menot minimiin.
Rakkaus: Epäröit liian pitkään ja menetät mahdollisuutesi romantiikan rintamalla.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Työ: Jakson aikana näytät onnistuvan kaikessa, mihin ryhdyt. Nauti menestyksestäsi.
Raha: Odottamaton meno horjuttaa talouttasi, mutta ei auta muu kuin sopeutua tilanteeseen.
Rakkaus: Uusi tuttavuus saa sinut leijailemaan pilvissä. Tästä voi kehittyä jotakin vakavaa.

Jousimies 23.11.–21.12.

Työ: Olet joskus turhankin täynnä itseluottamusta uusien tehtävien alkaessa. Jotkut saattavat pitää sitä ylimielisyytenä.
Raha: Et ole kovinkaan säästäväisellä tuulella, vaikka sinun pitäisi.
Rakkaus: Rakasta, jos haluat että sinua rakastetaan.

Kauris 22.12.–20.1.

Työ: Hellitä hiukan kontrolliasi ja anna mielikuvitukselle tilaa. Voit vain voittaa.
Raha: Ylimääräinen tulo tuo päivänpaisteen elämääsi.
Rakkaus: Joskus sinunkin on otettava ensimmäinen askel. Nyt on sellainen hetki.

Vesimies 21.1.–19.2.

Työ: Vaikka seisoisit päälläsi, et saa nyt tahtoasi läpi. Sopeudu siihen.
Raha: Kierrä kaukaa kaikki pelipaikat.
Rakkaus: Rakkauden tuli vaikuttaa tällä hetkellä palavan säästöliekillä, mutta se lämmittää silti.

Kalat 20.2.–20.3.

Työ: Sinua tuuppaa eteenpäin tanakka myötätuuli. Jos etsit uutta työtä, mahdollisuutesi ovat
erinomaiset.
Raha: Saat lisätuloa oudolta taholta.
Rakkaus: Mene puolitiehen vastaan, siitä hyötyvät sekä rakkaasi että sinä.

Mitä tähdet lupaavat sinulle loppuvuodeksi?

OINAS 21.3.–19.4.

Tee hyvä suunnitelma loppuvuodelle, sillä sinulla saattaa olla vaikeuksia tulla toimeen kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Jaa tunteesi ja ajatukseksi jonkun rakkaan kanssa ja solmi ihmissuhteisiisi ja töihisi liittyvät liehumaan jääneet langanpäät. 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tieto on valtaa. Ota selville, mitä muut aikovat, niin osaat toimia oikein. Varo ryhtymästä sellaisiin bisneksiin, joissa numerot eivät ihan pidä paikkaansa. Tämä koskee myös ihmissuhteitasi. Älä myöskään sorru hyväntekeväisyyteen, jos sinulla ei ole nyt varaa.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Suhteeseesi tulee ryppyjä, tai joku lupaa sinulle enemmän kuin pystyy pitämään. Älä myöskään itse sano sellaista, mitä joku haluaa sinulta kuulla, vaan turvaudu rehellisyyteen. Jaa ajatuksesi ja tulevaisuuden suunnitelmasi, niin saat selville, oletko tekemisissä sinulle sopivan ihmisen kanssa. 

RAPU 22.6.–22.7.

Saat kiinnostavaa tietoa, joka muuttaa suhteesi erääseen ihmiseen. Panosta nyt kotiin ja suhteisiisi, sillä tunne-elämääsi liittyvä tilanne kärjistyy. Mutta älä hötkyile, äläkä usko kaikkea mitä sinulle puhutaan.

Pieni matka olisi nyt paikallaan.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Keskity niihin asioihin, jotka on nyt vaan hoidettava. Älä harrasta emotionaalista shoppailua, vaan ole rehellinen. Osallistu verkostoitumistilaisuuteen tai tapaa yhteistyökumppaneita, niin saat alulle jonkin uuden projektin. Kotona kannattaa nyt ottaa rauhallisesti, muuten luvassa on turhaa riitaa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Varo perheen ja suvun asioihin liittyviä sudenkuoppia, läheskään kaikki eivät nyt halua puhdistaa pöytää. Töissä voisit delegoida. Juhlakausi vaatii sinulta työtä, mutta se tuo myös toivomaasi perheen yhdessäoloa ja auttaa sinua rentoutumaan.

VAAKA 23.9.–22.10.

Varo hieman, mitä puhut, sillä joku saattaa haluta käyttää tietoja sinua vastaan. Käytä charmiasi, jotta saat ihmiset tekemään asioita puolestasi ja vältät liiallisen stressin. Nyt on myös aika shopata, tavata sisaruksia ja sopia lounastreffejä. Saat lisäenergiaa.

skorpioni 23.10.–22.11.

Jos nyt päästät jonkun entisestä elämästäsi takaisin kuvioihin, ei siitä seuraa mitään hyvää. Kysy kysymykset, jotka jäivät viimeksi kysymättä, kun uskoit, mitä sinulle sanottiin. Auta vähempiosaisia ja valmistaudu loppuvuoden juhliin.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Asioiden kaunistelu saattaa auttaa asioiden sujumista, mutta myös satuttaa jotakuta sinulle läheistä. Valitse siis sanasi tarkkaan. Tavoittelet onnea ja haluat nyt nauttia elämästä, mutta muista myös niitä, joilla on vähemmän onnea. Muiden huomioiminen ei ole sinulta pois.

KAURIS 22.12.–20.1.

Hoida hoitamattomat asiat kuntoon, ja tee valmista jopa etuajassa, niin pääset nauttimaan juhlakauden antimista. Älä missään tapauksessa ylirasita itseäsi, äläkä tee toimistasi numeroa. Kun teet yksin, pääset nopeammin maaliin. Edessä on myös jonkinlainen elämänmuutos.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Katso tarkkaan, miten kohtelet muita ihmisiä. Tunteenpurkaukset johtavat katumukseen. Pidä tunteesi omana tietonasi, kunnes olet ratkaissut, miten etenet asiassa. Mieti, miten voisit yllättää läheisesi positiivisesti. Pidä myös tarkkaan huolta rahasta, ja vältät turhan stressin.

KALAT 20.2.-20.3.

Joku suuntaa sinua kohtaan tunteita kuin luoteja. Niiden on tarkoituskin satuttaa, tai saada sinut ajattelemaan niin mennyttä kuin tulevaakin. Tsekkaa faktat ja muuta käytöstäsi. Anna tärkeimmille ihmisille aikaa, ole rehellinen ja päätä vuosi hyviin tunnelmiin.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Puhu, puhu, puhu ja saat sanomasi perille. Sinulla on paljon annettavaa ja paljon saatavana, jos näytät intohimosi ja pysyt johdonmukaisena. Aika on nyt otollinen myös romanssille ja muille muutoksille. Tähdet kertovat myös uusista tuulista ja tuttavuuksista.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Pidä huolta omaisuudestasi, äläkä päästä ketä tahansa sotkeentumaan asioihisi. Tarkista avoimet työpaikat, saatat yllättyä ja löytää jotain mikä sopisi sinulle. Kotona on edessä muutoksia, joihin sinun täytyy sopeutua. Nauti sosiaalisesta elämästä nyt täysillä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tunteet ovat nyt pinnassa. Muista silti pitää huolta lupauksistasi ja pysy valitsemallasi tiellä. Rakkautta ja romantiikkaa on ilmassa runsaasti. Jos teet jouluostoksia, ole luova. Sinun ei tarvitsee tyhjentää lompakkoasi osoittaaksesi, että rakastat läheisiäsi.

RAPU 22.6.–22.7.

Mieti nyt uusiksi strategiasi niin pääset siirtymään seuraavaan vaiheeseen. Älä anna kenenkään häiritä työtäsi. Sinun on myös vaikea hallita tunteitasi, joten etsi itsellesi jokin väylä, jota kautta pääset purkamaan höyryjä, ennen kuin räjähtää.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Lähde ihmisten ilmoille, ja luova energiasi pääsee oikeuksiinsa. Nyt on myös hyvä aika nauttia shoppailusta, mutta jätä aikaa myös ystävien tapaamiseen ja romanttisiin kohtaamisiin. Tee juhlakaudesta juhlaa!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Ole tarkkana sen suhteen, miten hoidat suhteitasi, sillä niihin ilmestyy nyt ryppyjä. Sinulla on tarvetta uskoutua. Hyvän keskustelun jälkeen kykenet myös tekemään päätöksiä,joita sinun tulee nyt tehdä, jotta pääset siirtymään uuteen elämänvaiheeseen.

VAAKA 23.9.–22.10.

Suunnittele nyt jotain jännittävää ystäviesi tai läheistesi kanssa. Saatat jopa inspiroitua matkustamaan ja olemaan enemmän yhteyksissä ensi vuonna. Sinulla on vaikeuksia sopeutua johonkin muutokseen, mutta älä oleta mitään, vaan etsi faktat toimi niiden mukaan.

skorpioni 23.10.–22.11.

Jos et pidä siitä, mitä tuleman pitää, etsi vaihtoehtoja. Tee itse sellaisia ratkaisuja, jotka sopivat sekä budjettiisi että aikatauluihisi. Keskustelusi johtavat nyt hyvien ratkaisujen löytymiseen. Myös avoimuus ja rehellisyys ovat tarpeen.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Muuta ajatuksesi toiminnaksi ja ota ympäristöltäsi saamasi apu vastaan. Muutoksia on tulossa ja uudet alut innostavat. Mieti, mitä voit tehdä auttaaksesi toisia ihmisiä, mutta älä tee mitään oman hyvinvointisi kustannuksellasi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Suhteet esimiehiisi eivät ole nyt parhaimmalla tolalla ja joudut vetäytymään, joko turhautuneena tai vihaisena. Istu hetkeksi alas ja vedä henkeä. Mieti, mitä vaihtoehtoja sinulla on. Tee uusi suunnitelma ja etene sen mukaan, niin pääset maaliin!

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älylliset harrastukset vievät sinut kaikenlaisille uusille vesille. Jaa ajatuksesi ja osallistu tilaisuuteen, jossa pääset pallottelemaan ideoitasi muiden kanssa. Älä kuitenkaan taivu, jos ajatuksesi kohtaavat kritiikkiä. Neuvottele ja ota esiin tulevaisuuteesi liittyvät toiveet.

KALAT 20.2.-20.3.

Nyt on aika kohdata sekä ne, jotka ovat oppositiossa, että omat sisäiset demonisi. Pyydä anteeksi ja anna menneiden olla menneitä. Joskus kannattaa myös myöntää, että olet itse yhtä paljon syypää kuin joku toinenkin. Koskaan ei ole liian myöhäistä valita uusi suunta!