Oinas 21.3.–19.4.

Työ: Jaksosta näyttää tulevan kiireinen, mutta kun keskityt tehtäviisi intensiivisesti, selviät liehuvin lipuin.
Raha: Sinun on kiristettävä budjettiasi.
Rakkaus: Olet ollut turhan avomielinen erään henkilön seurassa ja saat katua sitä katkerasti.

Härkä 20.4.–20.5.

Työ: Sinulla on monta rautaa tulessa, mutta viihdyt tilanteessa erinomaisesti.
Raha: Jos sijoitat, älä pane koko panosta samaan kohteeseen.
Rakkaus: Voitte pelastaa suhteenne, jos nostatte kipeät asiat päivänvaloon ja keskustelette niistä avoimesti.

Kaksoset 21.5.–21.6.

Työ: Ota hyvän ystäväsi neuvosta vaarin, lähitulevaisuudessa olet siitä erittäin kiitollinen.
Raha: Olet shoppailutuulella, ja se voi tulla kalliiksi.
Rakkaus: Olet menopäällä ja haluat tuulettaa ajatuksiasi. Onkohan ystäväsi samalla aaltopituudella?

Rapu 22.6.–22.7.

Työ: Haluaisit niin mielelläsi olla aina oikeassa, mutta välillä sinäkin erehdyt. Mieti toisenlainen strategia.
Raha: Saatat olla onnekas peleissä.
Rakkaus: Rakkauselämäsi on kuin vuoristorata. Etsi harmoniaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Työ: Olet täynnä tarmoa ja elämänjanoa, mutta sinulla voi olla vaikeuksia suunnata sitä mielekkääseen kohteeseen.
Raha: Ystävyys ja raha-asiat eivät nyt sovi yhteen. Älä lainaile rahaa kenellekään.
Rakkaus: Jos nyt lähdet liikkeelle, hämmästyt, kuinka helppo sinun on saada uusia ystäviä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työ: Sinulla on vaikeuksia asettua tukemaan erästä projektia. Rohkaise mielesi ja puhu asiat halki.
Raha: Vihdoinkin sinulla on varaa ostaa jo kauan himoitsemasi esine.
Rakkaus: ?Tunteesi erästä ihmistä kohtaan haalenevat ystävyydeksi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Työ: Joskus on parasta vain ajelehtia virran mukana ja hyväksyä asiat sellaisina kuin ne tulevat.
Raha: Älä ole mielitekojesi orja, se vasta kalliiksi tuleekin.
Rakkaus: Vanha ystäväsi antaa kuulua itsestään, ja hänen sanomansa hämmentää sinua.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Työ: Sinulla on nyt kädet täynnä työtä. Yritä panna asiat tärkeysjärjestykseen, ettet romahda.
Raha: Sinulla voi olla tuuria liike-elämässä, jos vain olet valppaana.
Rakkaus: Olet ihmissuhteissasi tarpeettoman pidättyväinen. Päästä irti sisäinen seikkailijasi.

Jousimies 23.11.–21.12.

Työ: Olet riittävän tarmokas ja energinen saattaaksesi nykyisen tehtäväsi päätökseen marmattajista huolimatta.
Raha: Olet raha-asioissa turhan huoleton. Muista, että koittaa se päivä huomennakin.
Rakkaus: Hetken hiljaiselon jälkeen tunteet leiskuvat taas täysillä.

Kauris 22.12.–20.1.

Työ: Sinulla on joskus taipumus paeta vaikeuksia. Mieti strategiasi uudelleen.
Raha: Saat huomata, että hädässä ystävä tunnetaan.
Rakkaus: Toivota uudet ihmiset tervetulleeksi elämääsi, et tule katumaan sitä.

Vesimies 21.1.–19.2.

Työ: Sinun on selvitettävä eräs asia ennen kuin voit heittäytyä täysillä uuden tehtävän kimppuun.
Raha: Paras varautua ylimääräisiin menoihin.
Rakkaus: Tunne-elämäsi mullistukset tuovat jännitystä elämääsi. Ole varuillasi.

Kalat 20.2.–20.3.

Työ: Kun käyt uuden haasteen kimppuun, luota vaistoihin ja tunteisiin.
Raha: Olet optimistinen rahatilanteesi suhteen etkä suinkaan suotta.
Rakkaus: Eräs henkilö kiehtoo sinua tavattomasti, mutta ehkä sinun tulisi näyttää tunteesi avoimemmin.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Puhu, puhu, puhu ja saat sanomasi perille. Sinulla on paljon annettavaa ja paljon saatavana, jos näytät intohimosi ja pysyt johdonmukaisena. Aika on nyt otollinen myös romanssille ja muille muutoksille. Tähdet kertovat myös uusista tuulista ja tuttavuuksista.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Pidä huolta omaisuudestasi, äläkä päästä ketä tahansa sotkeentumaan asioihisi. Tarkista avoimet työpaikat, saatat yllättyä ja löytää jotain mikä sopisi sinulle. Kotona on edessä muutoksia, joihin sinun täytyy sopeutua. Nauti sosiaalisesta elämästä nyt täysillä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tunteet ovat nyt pinnassa. Muista silti pitää huolta lupauksistasi ja pysy valitsemallasi tiellä. Rakkautta ja romantiikkaa on ilmassa runsaasti. Jos teet jouluostoksia, ole luova. Sinun ei tarvitsee tyhjentää lompakkoasi osoittaaksesi, että rakastat läheisiäsi.

RAPU 22.6.–22.7.

Mieti nyt uusiksi strategiasi niin pääset siirtymään seuraavaan vaiheeseen. Älä anna kenenkään häiritä työtäsi. Sinun on myös vaikea hallita tunteitasi, joten etsi itsellesi jokin väylä, jota kautta pääset purkamaan höyryjä, ennen kuin räjähtää.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Lähde ihmisten ilmoille, ja luova energiasi pääsee oikeuksiinsa. Nyt on myös hyvä aika nauttia shoppailusta, mutta jätä aikaa myös ystävien tapaamiseen ja romanttisiin kohtaamisiin. Tee juhlakaudesta juhlaa!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Ole tarkkana sen suhteen, miten hoidat suhteitasi, sillä niihin ilmestyy nyt ryppyjä. Sinulla on tarvetta uskoutua. Hyvän keskustelun jälkeen kykenet myös tekemään päätöksiä,joita sinun tulee nyt tehdä, jotta pääset siirtymään uuteen elämänvaiheeseen.

VAAKA 23.9.–22.10.

Suunnittele nyt jotain jännittävää ystäviesi tai läheistesi kanssa. Saatat jopa inspiroitua matkustamaan ja olemaan enemmän yhteyksissä ensi vuonna. Sinulla on vaikeuksia sopeutua johonkin muutokseen, mutta älä oleta mitään, vaan etsi faktat toimi niiden mukaan.

skorpioni 23.10.–22.11.

Jos et pidä siitä, mitä tuleman pitää, etsi vaihtoehtoja. Tee itse sellaisia ratkaisuja, jotka sopivat sekä budjettiisi että aikatauluihisi. Keskustelusi johtavat nyt hyvien ratkaisujen löytymiseen. Myös avoimuus ja rehellisyys ovat tarpeen.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Muuta ajatuksesi toiminnaksi ja ota ympäristöltäsi saamasi apu vastaan. Muutoksia on tulossa ja uudet alut innostavat. Mieti, mitä voit tehdä auttaaksesi toisia ihmisiä, mutta älä tee mitään oman hyvinvointisi kustannuksellasi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Suhteet esimiehiisi eivät ole nyt parhaimmalla tolalla ja joudut vetäytymään, joko turhautuneena tai vihaisena. Istu hetkeksi alas ja vedä henkeä. Mieti, mitä vaihtoehtoja sinulla on. Tee uusi suunnitelma ja etene sen mukaan, niin pääset maaliin!

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älylliset harrastukset vievät sinut kaikenlaisille uusille vesille. Jaa ajatuksesi ja osallistu tilaisuuteen, jossa pääset pallottelemaan ideoitasi muiden kanssa. Älä kuitenkaan taivu, jos ajatuksesi kohtaavat kritiikkiä. Neuvottele ja ota esiin tulevaisuuteesi liittyvät toiveet.

KALAT 20.2.-20.3.

Nyt on aika kohdata sekä ne, jotka ovat oppositiossa, että omat sisäiset demonisi. Pyydä anteeksi ja anna menneiden olla menneitä. Joskus kannattaa myös myöntää, että olet itse yhtä paljon syypää kuin joku toinenkin. Koskaan ei ole liian myöhäistä valita uusi suunta!

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Pysy kotona ja hoida keskeneräisiä hommia tai läheistesi kanssa kesken jääneitä asioita. Hoida viralliset asiakirjat kuntoon ja varmista, ettei passi tai henkilötodistus pääse vanhenemaan. Luvassa on myönteinen työhön tai yksityiselämään liittyvä muutos.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Jos edessäsi on lakiin, talouteen tai terveyteen liittyvä ongelma, pysy realistisena ja rehellisenä. Älä myöskään päästä käsistäsi tilaisuutta tutustua johonkin ihmiseen paremmin. Pikkutarkkuutesi ja organisointikykysi pääsevät oikeuksiinsa.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Joudut nyt paljon vartijaksi ja sinulla on vaikeuksia selviytyä kaikesta, ellet hoida kaikkia velvollisuuksiasi huolellisesti. Rehellisyys on tärkeää. Ota asiaksesi myös tulla toimeen kaikkien työtovereidesi kanssa ja näytä esimerkkiä muille.

RAPU 22.6.–22.7.

Älä pelkää muutosta, vaan mene virran mukana! Tarjoa myös omaa näkemystäsi, kun asioista keskustellaan, sillä sinulla on omintakeinen tapa katsoa maailmaa, ja muut myös arvostavat näkemyksiäsi. Hanki myös uusi harrastus!

LEIJONA 23.7.–22.8.

Joudut nyt varsinaiseen tunteiden pyörremyrskyyn. Varo siis joutumasta keskusteluihin, joissa käsitellään kovin herkkiä aiheita. Älä myöskään paljasta tunteitasi tai ajatuksiasi työpaikallasi tai saatat joutua asemaan, jossa sinua voidaan haavoittaa. Pidä yksityisasiasi yksityisasioina!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Älä tuo henkilökohtaisia asioitasi yleiseen keskusteluun tai saatat joutua jonkinlaisen konfliktin keskelle. Etsi mieluummin vaihtoehtoisia ratkaisutapoja ja pääset työtovereidesi suosioon. Saat lisää vastuuta. Se tuo mukanaan myös elämäntapamuutoksia. Keskity siihen, mikä on hyvää sen sijaan, että etsisit virheitä.

VAAKA 23.9.–22.10.

Valitse nyt sanasi huolella. Joku haluaa ymmärtää sinut tahallaan väärin, ja joudut hankalaan asemaan. Käytä älyäsi ja luovi pois hankalasta tilanteesta, johon olet joutunut joko työpaikalla tai sukulaistesi silmissä. Ole suora ja rehellinen, niin asiat lutviutuvat.

skorpioni 23.10.–22.11.

Anna luovuutesi tuottaa ideoita, jotka eivät ehkä ole kaikkien edullisimpia, mutta älä silti luovu niistä. Keksi suunnitelma, jolla saat kaiken mahtumaan budjettiisi. Käytä myös sinussa piileviä voimia, jotta saat ideasi läpi ja myös muut innostumaan. Ole kärsivällinen!

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Kuuntele, mitä ystävilläsi ja läheisilläsi on sydämellään, äläkä aiheuta pettymyksiä. Varo nyt myös kaikkia itsepetoksen muotoja, sillä asiat helposti vain pahenevat. Saat aikaan paljon hyvää, jos jätät itsetuhoiset harrastukset ja pidät tekemäsi lupaukset.

KAURIS 22.12.–20.1.

Epätavallisen kiinnostava tarjous vetää sinua puoleensa, mutta laske sen plussat ja miinukset, ennen kuin teet päätöksiä suuntaan tai toiseen. Varovaisuus on valttia, älä tee mitään impulsiivista. Pysyttele kotosalla, ystävien tai perheen seurassa.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Älä luota siihen, mitä muut sinulle selittävät, saat vain kaunisteltua tietoa, ja jotkut yrittävät jopa käyttää sinua hyväkseen. Jos haluat auttaa tai sijoittaa rahaa, tee se niin, että myös sinä hyödyt, eikä vain jotkut muut. Taloudellinen tilanteesi näyttäisi olevan kohentumassa.

KALAT 20.2.-20.3.

Olet kaunistunut viime aikoina, ja siitä on sinulle nyt hyötyä. Älä kuitenkaan jätä mitään sattuman varaan, vaan varmista itse, että asiasi sujuvat siihen suuntaan, mihin haluat. Rakkaussuhteesi tai tärkeä ammatillinen suhde joutuu epävarmoille vesille. Tee parhaasi ymmärtääksesi, mistä kenkä puristaa.