Oinas 21.3.–19.4.
Työ: Sinua tuuppaa eteenpäin voimakas myötätuuli. Älä juovu vauhdin hurmasta, vaan pidä alkuperäinen päämäärä mielessä.
Raha: Sijoitat nyt liikenevät rovot huveihin tai matkailuun, mutta järkevämpää olisi ajatella tulevaisuutta.
Rakkaus: Tapaat uuden, mielenkiintoisen ihmisen, mutta älä odota tulevaisuudelta liikoja.

Härkä 20.4.–20.5.
Työ: Yllättävät muutokset sekoittavat pasmasi täysin. Yritä
sopeutua tilanteeseen niin hyvin kuin mahdollista.
Raha: Odottamattomat menot saattavat myös yllättää.
Rakkaus: Parasta tässä jaksossa ovat hellyyttä täynnä olevat
romanttiset hetket.

Kaksoset 21.5.–21.6.
Työ: Jos et saa pidettyä kurissa pompöösiä egoasi, ei minkäänlainen yhteistyö kanssasi ole mahdollista.
Raha: Kevytmielisyys ja harkintakyvyn puute vievät taloutesi
tärviölle.
Rakkaus: Ystävä menneisyydestä sukeltaa esiin ja haluaa takaisin elämääsi. Anna arpisten haavojen olla.

Rapu 22.6.–22.7.
Työ: Lojaalisuuttasi koetellaan, etkä pysty istumaan kahdella tuolilla. Luota vaistoosi, se on useimmiten oikeassa.
Raha: Saattaisi olla viisasta säästää pahan päivän varalle.
Rakkaus: Jakson aikana ei kannata pähkäillä rakastamisen vaikeutta vaan hakeutua ystävien seuraan.

Leijona 23.7.–22.8.
Työ: ?Uudelleen lämmitetty projekti ei heti suju, mutta lopulta selviät siitä liehuvin lipuin.
Raha: Nyt on otollinen aika sijoittaa, se palkitsee.
Rakkaus: Eräs henkilö osoittaa huomattavaa mielenkiintoa rakkaintasi kohtaan. Se saa aikaan mustasukkaisuutta ja kaaosta.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Työ: Joudut valitsemaan kahdesta tarjouksesta, jotka vaikuttavat erilaisilta mutta mielenkiintoisilta. Luota vaistoosi.
Raha: Ylioptimismi voi kostautua, ole varovainen sijoituksissasi.
Rakkaus: Sinua odottaa hurmaava yllätys.

Vaaka 23.9.–22.10.

Työ: Älä vitkastele, kun sinulle ehdotetaan uutta projektia.
Menettäisit mahdollisuutesi päteä.
Raha: Saattaisi olla viisasta osoittaa anteliaisuutta eräälle
henkilölle.
Rakkaus: Joudut luultavasti sokean ihastuksen valtaan, mutta
onko romanssin hinta liian kallis?

Skorpioni 23.10.–22.11.
Työ: Siivoa omat sotkusi, ennen kuin alat arvostella muita. Pidä sitä vastedes ohjenuoranasi. 
Raha: Jos noudattaisit tiukempaa itsekuria, taloutesi voisi paremmin.
Rakkaus: Sinulta vaaditaan uhrauksia, jotta löytäisit tien erään
henkilön sydämeen.

Jousimies 23.11.–21.12.
Työ: Olet voimiesi tunnossa, mutta nyt energiaa todella
tarvitaankin.
Raha: Ei ehkä kaikkein onnekkain jakso, mutta onhan elämässä
muutakin arvokasta.
Rakkaus: Jakso on vaihteleva. Mielenkiintoisinta on romantiikan puolella.

Kauris 22.12.–20.1.
Työ: Sinun on selvitettävä monimutkaisia ongelmia, jotta saisit työsi loppuun ja voisit paneutua johonkin mieluisampaan.
Raha: Pääset tämänhetkisestä pinteestä ajattelemalla luovasti.
Rakkaus: Eräs kutsu saa sinut hämmennyksen valtaan. Ole utelias, tulkoon mitä on tullakseen.

Vesimies 21.1.–19.2.
Työ: Et ole oikein sinut muutosten kanssa, mutta ei auta. Seuraa tilannetta syrjäsilmällä ja sopeudu vähitellen.
Raha: Olosuhteet vaativat nyt tarkkaa taloutta.
Rakkaus: Älä leiki erään henkilön tunteilla, rehellisyys on
nyt paras valttisi.

Kalat 20.2.–20.3.
Työ: Sinä ja työtoverisi ette ole samaa mieltä oikeasta menettelytavasta. Älkää antako sen häiritä ystävyyttänne.
Raha: Sinulla on ollut tiukkaa, mutta vihdoin tunnelin päässä
häämöttää valoa.
Rakkaus: Kulman takana voi odottaa jalat alta pyyhkäisevä
yllätys. Älä siis luovu toivosta.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Pidä pääsi kylmänä paineen keskellä. Ota tilanne haltuun ja luota omaan näkemykseesi. Suostu vain niihin muutoksiin, jotka ovat pakollisia. Älä kuitenkaan tee hätiköityjä johtopäätöksiä, vaan selvitä ensin kaikki faktat.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Keskity positiivisiin asioihin. Löydät ratkaisut työpulmiin, kunhan mietit asioita rauhassa. Näet asiat selvemmin, jos otat niihin etäisyyttä. Satsaa omaan hyvinvointiisi. Kesän tullessa on entistä helpompaa syödä terveellisesti ja liikkua riittävästi.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tee omaa juttuasi äläkä välitä muiden vouhotuksista. Lyhyt matka tai liikunnallinen sporttiloma voisi tehdä sinulle hyvää. Nyt kannattaa myös lähteä ihmisten pariin – jos sinut on kutsuttu juhliin, älä epäröi lähteä. Käy läpi tavaroitasi ja luovu turhasta. Myös mieli puhdistuu samalla.

RAPU 22.6.–22.7.

Osoita ystävillesi ja muille rakkaillesi, kuinka paljon välität heistä. Älä pidä elämäsi hyviä asioita itsestäänselvyyksinä. Keksi kivaa yhteistä tekemistä. Läheisesi yrittää kertoa sinulle jotain tärkeää, kuuntele siis herkällä korvalla. Saatat nähdä asiat uudessa valossa.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Nopeat liikkeesi voivat aiheuttaa läheisillesi mielipahaa. Mieti siis tarkkaan, mihin asioihin kanavoit energisyytesi. Työrintamalla tapahtuu kiinnostavia asioita – kova työ palkitaan vihdoinkin. Talousasioissa kannattaa käyttää harkintaa, pidä kulut kurissa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Saat tärkeän opetuksen. Yritä päästä tunnekuohujen yli ja nähdä tässä tilanteessa mahdollisuus henkilökohtaiseen kasvuun. Näin vältät virheet tulevaisuudessa. Laita sydämesi siihen, mitä teet. Menneisyytesi tulee kummittelemaan sinulle. Jos kohtaat asiat, voit vihdoinkin puhdistaa pöydän ja keskittyä täysillä tulevaan.

VAAKA 23.9.–22.10.

Raha-asiat vaativat nyt huomiotasi. Kesää kohti on kevyempi astella, kun talous on kunnossa. Kuuntele myös oman kehosi viestejä – hidasta tahtia, jos uuvut. Vanhempi perheenjäsen ilahtuu vierailustasi. Tarjoa apuasi, saat itsekin siitä hyvän mielen.

skorpioni 23.10.–22.11.

Pidä kieli keskellä suuta. Voit joutua ikävyyksiin, jos kerrot eteenpäin vääriä asioita. Pidä siis korttisi piilossa. Rakkaasi tukeen voit luottaa. Panosta fyysiseen hyvään oloon – nouse sohvalta ja lähde lenkille tai suuntaa juhlimaan ystävien kanssa.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tunnet kiusausta heittäytyä suin päin kiehtovaan hankkeeseen, mutta jarruttele vähän. Älä ota nyt turhia riskejä. Joku läheisesi käy hermoillesi, mutta yritä pysyä diplomaattisena. Laittele kotia kesäkuntoon ja keskity konkreettiseen tekemiseen, silloin löydät taas sisäisen rauhan.

KAURIS 22.12.–20.1.

Sinulta toivotaan nyt nopeita päätöksiä, mutta älä anna kenenkään hoputtaa sinua varsinkaan raha-asioissa. Pidä mielesi avoimena, mutta perusta päätöksesi järkeen. Paneudu harrastuksiin, jotka tuottavat sinulle iloa ja fyysistä hyvinvointia, ja haali ympärillesi positiivisia ihmisiä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Karsi ja yksinkertaista elämääsi. Välttele turhia riitoja. Sinun ei aina tarvitse sanoa viimeistä sanaa, vaikka olisit oikeassa. Seesteisempi elämänasenne on valintakysymys. Nauti työsi hedelmistä täysin rinnoin – kuka muu nostaisi kissan hännän kuin katti itse?

KALAT 20.2.-20.3.

Vaikka kevätaurinko loistaisi kutsuvasti, pidä töissä yllä tasaista tahtia. Muuten voit saada kritiikkiä niskaasi. Olet tainnut shoppailla hiukan liian holtittomasti. Käy läpi menojasi kriittisin silmin ja karsi turhat pois. Romantiikkaa on nyt ilmassa. Ole rehellinen rakkaimmillesi ja kerro mitä tunnet, se vahvistaa sidettänne.

Mitä horoskooppi lupaa sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Muutoksen tuulet puhaltavat nyt navakasti. Älä yritä miellyttää muita, vaan keskity kuuntelemaan oman sydämesi ääntä. Töissä joku yrittää saattaa sinut huonoon valoon. Keskity omaan suoritukseesi ja etene kohti päämäärääsi häiriötekijöistä piittaamatta.

Härkä 20.4.–20.5.

Vaikka huomaat ympärilläsi epäkohtia, nyt ei ole oikea aika puuttua niihin. Tee duunihommissa pohjatyöt kunnolla – mitä paremmin olet valmistautunut, sitä helpompi sinun on saada muutkin innostumaan. Viikonloppu ystävien tai sukulaisten kanssa lataa akkua.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Mitä nopeammin hoidat keskeneräiset asiat pois päiväjärjestyksestä, sitä helpommin pääset elämässäsi eteenpäin. Jos et töissä ymmärrä jotain, kysy suoraan ja perusta päätöksesi tosiasioihin. Älä jätä yksityiselämääsi heitteille, muista olla huomaavainen läheisillesi.

Rapu 22.6.–22.7.

Päästä luova puolesi kukoistamaan! Hakeudu samanmielisten ihmisen seuraan, heiltä saat uudenlaista inspiraatiota. Muutos voi tuntua pelottavalta, mutta vie sinut lähemmäs onnea. Tapaat myös ihmisen menneisyydestäsi, joka antaa tarpeellista perspektiiviä asioihin.

Leijona 23.7.–22.8.

Ota elämä omiin käsiisi, älä jää odottamaan, että joku muu tekee päätökset puolestasi. Töissä joku yrittää jyrätä sinut, pysy diplomaattisena, mutta puolusta omia rajojasi. Uusi harrastus tai kodin päivitys ilahduttavat.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Vanhempi sukulainen kertoo sinulle jotain yllättävää perheenne menneisyydestä. Jos tarjolla on työmatka tai koulutustilaisuus, sinun kannattaa lähteä mukaan – se avaa sinulle uusia ovia. Ilmassa on romantiikkaa! Ilahduta rakkaintasi pienellä eleellä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Talousasiat vaativat nyt huomiotasi. Tee elämässäsi muutoksia, jotta saat kulut kuriin. Onhan asuntosi varmasti sellainen, johon sinulla oikeasti on varaa? Vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Muista huolehtia myös omasta hyvinvoinnistasi.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Joku tuttava pyytää sinulta apua. Ole empaattinen, mutta älä silti ryhdy maksumieheksi. Selvitä faktat huolella. Suunnittele tulevaa yhdessä läheistesi kanssa – jaetut haaveet sitovat teitä entistä tiiviimmin yhteen.

Jousimies 23.11.–21.12.

Lopeta tekosyiden keksiminen ja lähde liikkeelle. Sama pätee myös päätöksentekoon – älä odota, että joku ratkaisee ongelmat puolestasi, vaan ole aloitteellinen. Älä lähde mukaan mihinkään epämääräiseen hankkeeseen, rehellisyys ja tinkimättömyys ovat parhaat voimasi.

Kauris 22.12.–20.1.

Pidä kieli keskellä suuta ja salaisuudet itselläsi. Kuuntele tarkalla korvalla, mitä sinulle yritetään sanoa. Jos haluat jotain töissä, sinun pitää olla valmis myös panostamaan siihen täysillä. Olet siirtymässä henkisen kasvun tiellä uuteen vaiheeseen.

Vesimies 21.1.–19.2.

Joku yrittää sekaantua asioihisi. Muista, että tiedät itse parhaiten, mikä sinulle on hyväksi. Yritä olla stressaamatta työhommista, keskity rakkauteen ja perhe-elämään – kotirintamalla puhaltavat nyt lempeät tuulet. Suunnittele tulevaa, mutta ole laskelmissasi realistinen.

Kalat 20.2.–20.3.

Vanhakin koira voi oppia uusia temppuja! Älä takerru siihen, miten hommat on aina ennen tehty, vaan kokeile jotain uutta! Kohtaat vanhan kollegan tai yhteistyökumppanin, joka kertoo sinulle jotain tärkeää. Sulattele rauhassa kuulemaasi ja vedä omat johtopäätöksesi.