Oinas 21.3.–19.4.
Työ: Sinua tuuppaa eteenpäin voimakas myötätuuli. Älä juovu vauhdin hurmasta, vaan pidä alkuperäinen päämäärä mielessä.
Raha: Sijoitat nyt liikenevät rovot huveihin tai matkailuun, mutta järkevämpää olisi ajatella tulevaisuutta.
Rakkaus: Tapaat uuden, mielenkiintoisen ihmisen, mutta älä odota tulevaisuudelta liikoja.

Härkä 20.4.–20.5.
Työ: Yllättävät muutokset sekoittavat pasmasi täysin. Yritä
sopeutua tilanteeseen niin hyvin kuin mahdollista.
Raha: Odottamattomat menot saattavat myös yllättää.
Rakkaus: Parasta tässä jaksossa ovat hellyyttä täynnä olevat
romanttiset hetket.

Kaksoset 21.5.–21.6.
Työ: Jos et saa pidettyä kurissa pompöösiä egoasi, ei minkäänlainen yhteistyö kanssasi ole mahdollista.
Raha: Kevytmielisyys ja harkintakyvyn puute vievät taloutesi
tärviölle.
Rakkaus: Ystävä menneisyydestä sukeltaa esiin ja haluaa takaisin elämääsi. Anna arpisten haavojen olla.

Rapu 22.6.–22.7.
Työ: Lojaalisuuttasi koetellaan, etkä pysty istumaan kahdella tuolilla. Luota vaistoosi, se on useimmiten oikeassa.
Raha: Saattaisi olla viisasta säästää pahan päivän varalle.
Rakkaus: Jakson aikana ei kannata pähkäillä rakastamisen vaikeutta vaan hakeutua ystävien seuraan.

Leijona 23.7.–22.8.
Työ: ?Uudelleen lämmitetty projekti ei heti suju, mutta lopulta selviät siitä liehuvin lipuin.
Raha: Nyt on otollinen aika sijoittaa, se palkitsee.
Rakkaus: Eräs henkilö osoittaa huomattavaa mielenkiintoa rakkaintasi kohtaan. Se saa aikaan mustasukkaisuutta ja kaaosta.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Työ: Joudut valitsemaan kahdesta tarjouksesta, jotka vaikuttavat erilaisilta mutta mielenkiintoisilta. Luota vaistoosi.
Raha: Ylioptimismi voi kostautua, ole varovainen sijoituksissasi.
Rakkaus: Sinua odottaa hurmaava yllätys.

Vaaka 23.9.–22.10.

Työ: Älä vitkastele, kun sinulle ehdotetaan uutta projektia.
Menettäisit mahdollisuutesi päteä.
Raha: Saattaisi olla viisasta osoittaa anteliaisuutta eräälle
henkilölle.
Rakkaus: Joudut luultavasti sokean ihastuksen valtaan, mutta
onko romanssin hinta liian kallis?

Skorpioni 23.10.–22.11.
Työ: Siivoa omat sotkusi, ennen kuin alat arvostella muita. Pidä sitä vastedes ohjenuoranasi. 
Raha: Jos noudattaisit tiukempaa itsekuria, taloutesi voisi paremmin.
Rakkaus: Sinulta vaaditaan uhrauksia, jotta löytäisit tien erään
henkilön sydämeen.

Jousimies 23.11.–21.12.
Työ: Olet voimiesi tunnossa, mutta nyt energiaa todella
tarvitaankin.
Raha: Ei ehkä kaikkein onnekkain jakso, mutta onhan elämässä
muutakin arvokasta.
Rakkaus: Jakso on vaihteleva. Mielenkiintoisinta on romantiikan puolella.

Kauris 22.12.–20.1.
Työ: Sinun on selvitettävä monimutkaisia ongelmia, jotta saisit työsi loppuun ja voisit paneutua johonkin mieluisampaan.
Raha: Pääset tämänhetkisestä pinteestä ajattelemalla luovasti.
Rakkaus: Eräs kutsu saa sinut hämmennyksen valtaan. Ole utelias, tulkoon mitä on tullakseen.

Vesimies 21.1.–19.2.
Työ: Et ole oikein sinut muutosten kanssa, mutta ei auta. Seuraa tilannetta syrjäsilmällä ja sopeudu vähitellen.
Raha: Olosuhteet vaativat nyt tarkkaa taloutta.
Rakkaus: Älä leiki erään henkilön tunteilla, rehellisyys on
nyt paras valttisi.

Kalat 20.2.–20.3.
Työ: Sinä ja työtoverisi ette ole samaa mieltä oikeasta menettelytavasta. Älkää antako sen häiritä ystävyyttänne.
Raha: Sinulla on ollut tiukkaa, mutta vihdoin tunnelin päässä
häämöttää valoa.
Rakkaus: Kulman takana voi odottaa jalat alta pyyhkäisevä
yllätys. Älä siis luovu toivosta.

Mitä tähden lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarvitaan pitkän tähtäimen suunnitelmaa! Sortteeraa elämäsi oikein kunnolla ja pidä mielessä, mistä nautit eniten. Ihmissuhteesi ovat nyt vaarassa ajautua karille ellei niitä hoivaa muun muassa keskustelulla. Muista myös kuunnella. Hanki kotiin jotain sellaista, mihin sinulla on varaa!

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Vaivalla ansaitsemistasi rahoista kannattaa nyt pitää kiinni. Voisit jopa laatia sijoitussuunnitelman tai säästää seuraavaa lomamatkaasi varten. Sama pätee rakkauteen. Tee hyvä suunnitelma siitä, miten etenet. Rakkautta ei voi ostaa, mutta sen ansaita! 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Nyt ei ole vihan aika, eikä toisia kannata yrittää muuttaa! Mutta itseäsi voit muuttaa, ja positiivinen käänne onkin jo näkyvissä. Pyydä apua, kun tarvitset sitä ja ole myös rehellinen siinä, mitä toivot. Pyri nyt tavoitettasi kohti vakain askelin. Kun on tahtoa, on myös keinot! 

RAPU 22.6.–22.7.

Nyt on aika laittaa kotona paikat kuntoon! Vietä myös enemmän aikaa lasten tai muiden rakkaiden seurassa. Matkusta sukulaisten tai vanhojen ystävien luo, äläkä pelkää ottaa ensimmäistä askelta, jos yhteys on päässyt katkeamaan. 

LEIJONA 23.7.–22.8.

Tarkista pankkitilisi saldo! Olet antelias, mutta nyt on syytä laittaa kukkaron nyörit tiukemmalle. Jos haluat auttaa ystäviäsi, tarjoa mieluummin työpanostasi kuin rahaa. Tee vain oma osuutesi, mutta älä ylireagoi, äläkä suurentele! 

NEITSYT 23.8.–22.9.

Tunne-elämäsi kuohuu nyt kerta kaikkiaan yli! Pelkäät, että joku yrittää manipuloida sinua. Tee tahtosi selväksi ja ota etäisyyttä. Keskity mieluummin sinua inspiroivien ihmisten seuraan. Harrastakaa yhdessä jotain luovaa. Parin päivän loma tekisi hyvää!

VAAKA 23.9.–22.10.

Nyt on liikkeellä joko läheisiisi liittyviä salaisuuksia tai jotain sinua koskevaa väärää informaatiota, joka voi vaikuttaa sinun ja esimiehesi väleihin. Epävarmuus kalvaa sinua. Ole varovainen myös kotona, mutta älä silti ajattele, että sinulla olisi aina velvollisuus olla samaa mieltä. 

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Muiden ihmisten auttaminen on ihailtavaa. Ryhdy siis toimeen! Samalla opit ymmärtämään myös ihan toisenlaisesta taustasta kotoisin olevia ihmisiä. Saat vapaaehtoistyöstäsi myös tunnustusta. Hoida silti myös kotiasi, niin saat luovuutesi liikkeelle.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tunteesi johdattelevat sinut nyt väärille raiteille. Jos jokin ei tunnu oikealta, on viisaampaa perääntyä ennen kuin syntyy isompaa vahinkoa. Keskity kuitenkin tekemään muutoksia, jotka lähentävät sinua puolisoosi, lapsiisi tai vanhempiin sukulaisiisi. Uskalla tehdä asioita eri tavalla kuin ennen. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Pidä hommat liikkeessä, mutta älä sorru ajattelemaan, että sinun pitäisi tehdä niidenkin työt, jotka eivät tee omaa osuuttaan. Jos haluat saavuttaa jotain, vältä tunteiden näyttämistä. Jos taas konflikti on väistämätön, jatka matkaa omaan suuntaasi. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Rakkaus voittaa kaiken! Lupaus, jonka tällä jaksolla saat, vie sinua lähemmäksi tavoitettasi. Ole valmis työskentelemään päämääräsi eteen, mutta pidä samalla silmät auki ja mieli avoimena. Lähipiirillesi tapahtuu jotain tunteisiin vetoavaa.  

KALAT 20.2.-20.3.

Pelaa avoimin kortein silloin kun kyse tunteistasi. Vain sillä tavoin saat selville, mikä on asemasi ja mitä päätöksiä sinun on tehtävä. Luovuuteesi perustuvalla idealla on mahdollisuus myös ansaita rahaa. Jos ryhdyt toimeen, lopputuloksena saat sekä mainetta että kunniaa.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarkkana rahan kanssa! Parasta olisi hankkia nykyistä paremmat tulot, ryhdy heti toimeen. Tunnepuolella nousee esiin tärkeään suhteeseen liittyvä kysymys. Valitse sanasi tarkasti. Ja muista: Jos olet itse hauskaa seuraa, myös sinusta pidetään.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tartu fyysiseen kuntoon liittyvään haasteeseen. Juokse maraton tai aloita päivittäinen kävely. Ruokavalio kuntoon! Älä tartu pikku erimielisyyksiin ihmissuhteissa, vaan katso eteenpäin. Älä valita, vaan hoida hommasi kunnialla. Sitoudu - myös oman itsesi hoitamiseen.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Säädä asennettasi ja pääset lähemmäksi niitä, joita rakastat. Vietä aikaa heidän kanssaan. Jaa ajatuksesi ja tunteesi. Paljasta intohimosi, niin muut huomaavat, kuinka älykäs ja sitoutunut olet. Muista pitää huolta myös liikunnasta ja kunnon ruokavaliosta.

RAPU 22.6.–22.7.

Uudista kotiasi, mutta varmista, ettei se johda konflikteihin. Kumppanisi vastustaa joitakin pyrkimyksiäsi, mutta etsi kompromissia. Kaipaat muutoksia. Osallistu vaikka johonkin yhteiseen toimintaan ja tapaat harvinaisen kiinnostavan ihmisen.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Kaipaat jotain muutosta, mutta ennen kuin ryhdyt mihinkään, laadi hyvä suunnitelma. Kaiva myös kontakteja menneisyydestäsi. He pystyvät auttamaan sinua. Säilytä raha-asioissa suhteellisuudentajusi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Lisääntyneet velvollisuudet sekä työssä että kotona uuvuttavat sinut. Tilannetta helpottaisi pieni matka. Myös muille antamasi tuki palaa sinulle takaisin ja saat apua. Älä tuhlaa liikaa rahaa hyväntekeväisyyteen, vaan tee hyviä asioita kotonasi ja läheisillesi.

VAAKA 23.9.–22.10.

Hoida kaikki kiireiset henkilökohtaiset asiasi. Pidä läheisimmillesi antamasi lupaukset. Unohtuneita asioita nousee esiin, mutta sinun täytyy vain hoitaa ne. Tartu toimeen, niin pääset eteenpäin, samalla myös rauhoitut ja itsetuntosi kohoaa.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Osoita enemmän huomiota niille, joilla on sinulle merkitystä. Jakamaton huomiosi johtaa tuloksiin. Suunnittele myös matkasi ja asumisesi huolella ja varmista, että teet ihmissuhteissasi oikeat ratkaisut. Laita kuntoon myös raha-asiat.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt on pakko suunnitella menoja, jos haluat säilyttää elintasosi. Tällä jaksolla talousasiat nousevat jatkuvasti pintaan. Harkitse ja vältä ylilyöntejä. Myös suhteet ovat vaarassa, ellet ole valmis kompromisseihin. Pidä kuitenkin huoli, että asiat pysyvät balanssissa.

KAURIS 22.12.–20.1.

Nyt on aika pysytellä kotona lepäilemässä. Käy myös keskusteluja eri näkökantoja edustavien ihmisten kanssa, mutta pidä varasi ettet tyrkytä omia ideoitasi liikaa. Matka rakkaan tai ystävän kanssa auttaa sinua näkemään suhteenne selkeämmin.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Tee se mikä tuntuu oikealta. Tee suunnitelmat ja etene niiden mukaan. Varaa myös riittävästi aikaa suunnitelmiesi toteuttamiseen. Tunne-elämässäsi häiritsee jonkun toisen ihmisen ongelmat. Älä silti anna tunteidesi vaikuttaa siihen, minkä uskot oikeaksi.

KALAT 20.2.-20.3.

Kerro huolesi sellaiselle henkilölle, joka voi auttaa sinua raha-asioissa. Vakauta tilanteesi. Kotityöt rasittavat sinua, joten delegoi. Panosta myös romantiikkaan. Tee myös pieni matka, joka hyödyttää sekä bisneksiä että ihmissuhteita.