Oinas 21.3.–19.4.

Työ: Jakso ei ehkä ala parhaimmalla mahdollisella tavalla, mutta loppujen lopuksi voit olla tyytyväinen itseesi.
Raha: Läheisen ihmisen kulutustottumukset tulevat sinulle kalliiksi.
Rakkaus: Jos elät parisuhteessa, voi rakkaudessa olla nyt ryppyjä.

 

Härkä 20.4.–20.5.

Työ: Lyhyen passiivisen kauden jälkeen sinulla on hirveä hinku saada uutta aikaiseksi.
Raha: Edessäsi on pienehkö ongelma, mutta selvität sen loistavasti.
Rakkaus: Pohdi, mikä rakkaassasi on ainutlaatuista ja miksi hän on oikea sinulle. Kerro se myös hänelle.

 

Kaksoset 21.5.–21.6.

Työ: Katsot luottavaisesti tulevaisuuteen – ja hyvällä syyllä.
Raha: Älä anna raha-asioiden häiritä lomasuunnitelmiasi, kaikki kyllä järjestyy tavalla tai toisella.
Rakkaus: Suhteesi kaipaa nyt uudistumista, jotta se voisi paremmin. Mieti, mitä haluat ja toimi sen mukaan.

 

Rapu 22.6.–22.7.

Työ: Suhtaudut pitkin hampain meneillään oleviin uudistuksiin,
vaikka sinun pitäisi olla avoin muutoksille.
Raha: Olisi hyvä pidättäytyä impulssiostoksista. Muista, että kesä on pitkä.
Rakkaus: Tunnet tarvetta olla ihmisten parissa, joten älä nyhjää enää kotona.

 

Leijona 23.7.–22.8.

Työ: Olet vauhdissa. Pidäthän kuitenkin huolta tärkeistä yksityiskohdista?
Raha: Nyt ei kannata huolehtia liikaa rahasta, maailmassa on tärkeämpiäkin asioita.
Rakkaus: Etsit niin kiihkeästi rakkautta, että olet valmis ummistamaan silmäsi virheiltä. Lopputulos ei voi olla hyvä.

 

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työ: Olet täynnä tarmoa ja valmis siirtämään vaikka vuoria. Älä kuitenkaan pura energiaasi väärään kohteeseen.
Raha: Nyt kannattaisi harrastaa porukkalottoja tai -vedonlyöntiä.
Rakkaus: Älä ärsyynny pikkujutuista, muuten on helposti koko kesä pilalla.

 

Vaaka 23.9.–22.10.

Työ: Luota viehätysvoimaasi ja diplomaattisiin kykyihisi, kun sinua koetellaan.
Raha: Panostus yllättävään kohteeseen saattaa olla tuottoisa.
Rakkaus: Joskus kannattaa tunnustaa suoraan eikä kertoa valkoisia valheita.

 

Skorpioni 23.10.–22.11.

Työ: Muutoksen tuulet ravistelevat luutuneita rutiineja. Ole joustava, niin pärjäät mainiosti.
Raha: Kyllähän rahaa tulee tyydyttävästi, mutta muista, että tuhlailu on lyhyt tie.
Rakkaus: Jos olet sinkku, lähde etsimään sitä oikeaa. Romantiikka kukkii kesäilloissa.

 

Jousimies 23.11.–21.12.

Työ: Vapaudenkaipuusi hiertää sinua, mutta huolehdi silti velvollisuuksistasi. Nyt ei kannata lähteä kokeilemaan siipien kantavuutta.
Raha: Jos olet syntynyt merkin loppupuolella, sinun on pidettävä tiukasti kukkarosta kiinni.
Rakkaus: Olet nyt erityisen viehättävä. Lähde siis liikkeelle, mitä tahansa voi tapahtua.

 

Kauris 22.12.–20.1.

Työ: Sinulla on taipumusta turhaan vaatimattomuuteen. Näytä ylpeästi, mitä osaat.
Raha: Älä tee mitään kauppoja tutustumatta sopimusehtoihin huolellisesti.
Rakkaus: Olet seikkailunhaluinen, mutta älä tee sellaista, jota joutuisit katumaan myöhemmin.

 

Vesimies 21.1.–19.2.

Työ: Mielesi tekisi ottaa hiukan rennommin, mutta siitä ei tule mitään, pikemminkin päinvastoin.
Raha: Olet tuhlailupäällä, mutta viisainta olisi hillitä shoppailua.
Rakkaus: Tunteesi erästä henkilöä kohtaan lämpenevät. Et kai ole rakastunut?

 

Kalat 20.2.–20.3.

Työ: Kaipaat vapautta, mutta velvollisuudet sitovat.
Raha: Kohtalo saattaa räväyttää eteesi ylimääräistä rahaa.
Rakkaus: Joskus rakkaus saattaa iskeä kuin salama kirkkaalta taivaalta. Oletko valmis?

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Pidä pääsi kylmänä paineen keskellä. Ota tilanne haltuun ja luota omaan näkemykseesi. Suostu vain niihin muutoksiin, jotka ovat pakollisia. Älä kuitenkaan tee hätiköityjä johtopäätöksiä, vaan selvitä ensin kaikki faktat.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Keskity positiivisiin asioihin. Löydät ratkaisut työpulmiin, kunhan mietit asioita rauhassa. Näet asiat selvemmin, jos otat niihin etäisyyttä. Satsaa omaan hyvinvointiisi. Kesän tullessa on entistä helpompaa syödä terveellisesti ja liikkua riittävästi.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tee omaa juttuasi äläkä välitä muiden vouhotuksista. Lyhyt matka tai liikunnallinen sporttiloma voisi tehdä sinulle hyvää. Nyt kannattaa myös lähteä ihmisten pariin – jos sinut on kutsuttu juhliin, älä epäröi lähteä. Käy läpi tavaroitasi ja luovu turhasta. Myös mieli puhdistuu samalla.

RAPU 22.6.–22.7.

Osoita ystävillesi ja muille rakkaillesi, kuinka paljon välität heistä. Älä pidä elämäsi hyviä asioita itsestäänselvyyksinä. Keksi kivaa yhteistä tekemistä. Läheisesi yrittää kertoa sinulle jotain tärkeää, kuuntele siis herkällä korvalla. Saatat nähdä asiat uudessa valossa.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Nopeat liikkeesi voivat aiheuttaa läheisillesi mielipahaa. Mieti siis tarkkaan, mihin asioihin kanavoit energisyytesi. Työrintamalla tapahtuu kiinnostavia asioita – kova työ palkitaan vihdoinkin. Talousasioissa kannattaa käyttää harkintaa, pidä kulut kurissa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Saat tärkeän opetuksen. Yritä päästä tunnekuohujen yli ja nähdä tässä tilanteessa mahdollisuus henkilökohtaiseen kasvuun. Näin vältät virheet tulevaisuudessa. Laita sydämesi siihen, mitä teet. Menneisyytesi tulee kummittelemaan sinulle. Jos kohtaat asiat, voit vihdoinkin puhdistaa pöydän ja keskittyä täysillä tulevaan.

VAAKA 23.9.–22.10.

Raha-asiat vaativat nyt huomiotasi. Kesää kohti on kevyempi astella, kun talous on kunnossa. Kuuntele myös oman kehosi viestejä – hidasta tahtia, jos uuvut. Vanhempi perheenjäsen ilahtuu vierailustasi. Tarjoa apuasi, saat itsekin siitä hyvän mielen.

skorpioni 23.10.–22.11.

Pidä kieli keskellä suuta. Voit joutua ikävyyksiin, jos kerrot eteenpäin vääriä asioita. Pidä siis korttisi piilossa. Rakkaasi tukeen voit luottaa. Panosta fyysiseen hyvään oloon – nouse sohvalta ja lähde lenkille tai suuntaa juhlimaan ystävien kanssa.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tunnet kiusausta heittäytyä suin päin kiehtovaan hankkeeseen, mutta jarruttele vähän. Älä ota nyt turhia riskejä. Joku läheisesi käy hermoillesi, mutta yritä pysyä diplomaattisena. Laittele kotia kesäkuntoon ja keskity konkreettiseen tekemiseen, silloin löydät taas sisäisen rauhan.

KAURIS 22.12.–20.1.

Sinulta toivotaan nyt nopeita päätöksiä, mutta älä anna kenenkään hoputtaa sinua varsinkaan raha-asioissa. Pidä mielesi avoimena, mutta perusta päätöksesi järkeen. Paneudu harrastuksiin, jotka tuottavat sinulle iloa ja fyysistä hyvinvointia, ja haali ympärillesi positiivisia ihmisiä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Karsi ja yksinkertaista elämääsi. Välttele turhia riitoja. Sinun ei aina tarvitse sanoa viimeistä sanaa, vaikka olisit oikeassa. Seesteisempi elämänasenne on valintakysymys. Nauti työsi hedelmistä täysin rinnoin – kuka muu nostaisi kissan hännän kuin katti itse?

KALAT 20.2.-20.3.

Vaikka kevätaurinko loistaisi kutsuvasti, pidä töissä yllä tasaista tahtia. Muuten voit saada kritiikkiä niskaasi. Olet tainnut shoppailla hiukan liian holtittomasti. Käy läpi menojasi kriittisin silmin ja karsi turhat pois. Romantiikkaa on nyt ilmassa. Ole rehellinen rakkaimmillesi ja kerro mitä tunnet, se vahvistaa sidettänne.

Mitä horoskooppi lupaa sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Muutoksen tuulet puhaltavat nyt navakasti. Älä yritä miellyttää muita, vaan keskity kuuntelemaan oman sydämesi ääntä. Töissä joku yrittää saattaa sinut huonoon valoon. Keskity omaan suoritukseesi ja etene kohti päämäärääsi häiriötekijöistä piittaamatta.

Härkä 20.4.–20.5.

Vaikka huomaat ympärilläsi epäkohtia, nyt ei ole oikea aika puuttua niihin. Tee duunihommissa pohjatyöt kunnolla – mitä paremmin olet valmistautunut, sitä helpompi sinun on saada muutkin innostumaan. Viikonloppu ystävien tai sukulaisten kanssa lataa akkua.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Mitä nopeammin hoidat keskeneräiset asiat pois päiväjärjestyksestä, sitä helpommin pääset elämässäsi eteenpäin. Jos et töissä ymmärrä jotain, kysy suoraan ja perusta päätöksesi tosiasioihin. Älä jätä yksityiselämääsi heitteille, muista olla huomaavainen läheisillesi.

Rapu 22.6.–22.7.

Päästä luova puolesi kukoistamaan! Hakeudu samanmielisten ihmisen seuraan, heiltä saat uudenlaista inspiraatiota. Muutos voi tuntua pelottavalta, mutta vie sinut lähemmäs onnea. Tapaat myös ihmisen menneisyydestäsi, joka antaa tarpeellista perspektiiviä asioihin.

Leijona 23.7.–22.8.

Ota elämä omiin käsiisi, älä jää odottamaan, että joku muu tekee päätökset puolestasi. Töissä joku yrittää jyrätä sinut, pysy diplomaattisena, mutta puolusta omia rajojasi. Uusi harrastus tai kodin päivitys ilahduttavat.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Vanhempi sukulainen kertoo sinulle jotain yllättävää perheenne menneisyydestä. Jos tarjolla on työmatka tai koulutustilaisuus, sinun kannattaa lähteä mukaan – se avaa sinulle uusia ovia. Ilmassa on romantiikkaa! Ilahduta rakkaintasi pienellä eleellä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Talousasiat vaativat nyt huomiotasi. Tee elämässäsi muutoksia, jotta saat kulut kuriin. Onhan asuntosi varmasti sellainen, johon sinulla oikeasti on varaa? Vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Muista huolehtia myös omasta hyvinvoinnistasi.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Joku tuttava pyytää sinulta apua. Ole empaattinen, mutta älä silti ryhdy maksumieheksi. Selvitä faktat huolella. Suunnittele tulevaa yhdessä läheistesi kanssa – jaetut haaveet sitovat teitä entistä tiiviimmin yhteen.

Jousimies 23.11.–21.12.

Lopeta tekosyiden keksiminen ja lähde liikkeelle. Sama pätee myös päätöksentekoon – älä odota, että joku ratkaisee ongelmat puolestasi, vaan ole aloitteellinen. Älä lähde mukaan mihinkään epämääräiseen hankkeeseen, rehellisyys ja tinkimättömyys ovat parhaat voimasi.

Kauris 22.12.–20.1.

Pidä kieli keskellä suuta ja salaisuudet itselläsi. Kuuntele tarkalla korvalla, mitä sinulle yritetään sanoa. Jos haluat jotain töissä, sinun pitää olla valmis myös panostamaan siihen täysillä. Olet siirtymässä henkisen kasvun tiellä uuteen vaiheeseen.

Vesimies 21.1.–19.2.

Joku yrittää sekaantua asioihisi. Muista, että tiedät itse parhaiten, mikä sinulle on hyväksi. Yritä olla stressaamatta työhommista, keskity rakkauteen ja perhe-elämään – kotirintamalla puhaltavat nyt lempeät tuulet. Suunnittele tulevaa, mutta ole laskelmissasi realistinen.

Kalat 20.2.–20.3.

Vanhakin koira voi oppia uusia temppuja! Älä takerru siihen, miten hommat on aina ennen tehty, vaan kokeile jotain uutta! Kohtaat vanhan kollegan tai yhteistyökumppanin, joka kertoo sinulle jotain tärkeää. Sulattele rauhassa kuulemaasi ja vedä omat johtopäätöksesi.