Oinas 21.3.–19.4.
Työ: Älä sekaannu kuvioissasi, vaikka ympäristö aiheuttaakin paineita. Noudata omaa tahtiasi ja pitäydy suunnitelmissasi.
Raha: Joskus rikastuu, kun ei sorru tuhlailuun.
Rakkaus: Joudut pikkupuhuriin, joka johtuu väärinkäsityksestä. Sinun pitäisi olla selväsanaisempi.

Härkä 20.4.–20.5.
Työ: Haluaisit saada aikaan muutoksia, mutta valitettavasti kohtaat sitkeää vastarintaa.
Raha: Älä usko hyvää tarkoittavia neuvoja.
Rakkaus: Sinua hakkaillaan tosi-tarkoituksella, mutta älä ota sitä vakavasti. Se johtaisi monimutkaisiin ongelmiin.

Kaksoset 21.5.–21.6.
Työ: Sinulla on nyt monta rautaa tulessa. Järjestele työsi johdonmukaisemmin, jottet saa burn outia.
Raha: Sinulla on keskinkertaiset tulot, mutta ruhtinaalliset menot.
Rakkaus: Sinun on poikkeuksellisen helppoa saada uusia tuttavia. Älä kuitenkaan suhtaudu kaikkiin turhan sinisilmäisesti.

Rapu 22.6.–22.7.
Työ: Saavutat parhaat tulokset, jos työssäsi on hauskaa. Nyt on juuri sellainen jakso, joten keskity johonkin mielekkääseen.
Raha: Karsi kaikki ylimääräiset menot.
Rakkaus: Olet kyllästynyt pinta-liitäjiin ja kaipaat ihmissuhteelta enemmän. Tarkkaile ympäristöäsi!

Leijona 23.7.–22.8.
Työ: Jakson aikana työssäsi on hiljaista tai sitten haluat itse ottaa vähän rauhallisemmin.
Raha: Sijoittamisessa saa olla tarkkana, sillä kukaan ei näytä tietävän, mitä tulee tapahtumaan.
Rakkaus: Kukaan ei voi komen-nella rakkautta. Et myöskään sinä.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Työ: Joku kollegasi tekee numeron jostakin, jonka sinä olet saanut aikaiseksi. Pidä huolta, että kunnia tulee sille, jolle se kuuluu.
Raha: Pakasta luottokorttisi.
Rakkaus: Ajaudut arvovaltakiistaan, joka on täysin naurettava ja hyödytön. Sinulla on varaa antaa periksi.

Vaaka 23.9.–22.10.
Työ: Nyt ei kannata tavoitella pikavoittoja. Onnistumiseen vaaditaan sinnikkyyttä ja avaraa näkemystä.
Raha: Pysyttele loitolla kaikista peleistä.
Rakkaus: Uudet tuttavuudet piristäisivät sinua, joten hyppää
huvielämän pyörteisiin.

Skorpioni 23.10.–22.11.
Työ: Nykyinen tehtäväsi on varsin poikkeava. Haaste on suurempi, mutta myös mielenkiintoisempi.
Raha: Olet taipuvainen tuhlailuun, mutta pysyykö talous tasa-painossa?
Rakkaus: Nyt olisi korkea aika päättää, miten aiot menetellä erään ihmisen suhteen.

Jousimies 23.11.–21.12.
Työ: Edessäsi on aivan upea jakso, eikä sinun kannata kaihtaa
vaativiakin haasteita.
Raha: Lue pikkutarkasti läpi kaikki sopimukset, jotka sinun
pitää allekirjoittaa.
Rakkaus: Viehätysvoimasi on magneetti, ja se vetää puoleensa kaikki lähistöllä olevat.

Kauris 22.12.–20.1.
Työ: Jos suhtautuisit tehtäviisi hitusen vakavammin, saisit myös enemmän kaipaamaasi arvostusta.
Raha: Myönteisellä asenteella saattaisit ratkaistakin käsillä olevan ongelman.
Rakkaus: Romantiikka näyttäisi kukkivan matkojen merkeissä.

Vesimies 21.1.–19.2.

Työ: Olet tavattoman tarmokas ja pystyt siirtämään vaikka vuoria. Käytä tilaisuus hyväksesi.
Raha: Joku veikkausmuoto voi tuottaa sievän voiton. Panosta silti kohtuullisesti.
Rakkaus: Sinulla on lämpimät tunteet erästä ihmistä kohtaan, mutta ujostelet. Niin ei päästä kovin pitkälle.

Kalat 20.2.–20.3.
Työ: Alku aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo. Uskalla siis ylittää ensimmäinen kynnys, loppu sujuu kuin itsestään.
Raha: Tunnelin päässä näkyy valoa.
Rakkaus: Itsekurisi voisi olla vähän löysempää, silloin romantiikkakin kukoistaisi paremmin.

Mitä tähden lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarvitaan pitkän tähtäimen suunnitelmaa! Sortteeraa elämäsi oikein kunnolla ja pidä mielessä, mistä nautit eniten. Ihmissuhteesi ovat nyt vaarassa ajautua karille ellei niitä hoivaa muun muassa keskustelulla. Muista myös kuunnella. Hanki kotiin jotain sellaista, mihin sinulla on varaa!

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Vaivalla ansaitsemistasi rahoista kannattaa nyt pitää kiinni. Voisit jopa laatia sijoitussuunnitelman tai säästää seuraavaa lomamatkaasi varten. Sama pätee rakkauteen. Tee hyvä suunnitelma siitä, miten etenet. Rakkautta ei voi ostaa, mutta sen ansaita! 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Nyt ei ole vihan aika, eikä toisia kannata yrittää muuttaa! Mutta itseäsi voit muuttaa, ja positiivinen käänne onkin jo näkyvissä. Pyydä apua, kun tarvitset sitä ja ole myös rehellinen siinä, mitä toivot. Pyri nyt tavoitettasi kohti vakain askelin. Kun on tahtoa, on myös keinot! 

RAPU 22.6.–22.7.

Nyt on aika laittaa kotona paikat kuntoon! Vietä myös enemmän aikaa lasten tai muiden rakkaiden seurassa. Matkusta sukulaisten tai vanhojen ystävien luo, äläkä pelkää ottaa ensimmäistä askelta, jos yhteys on päässyt katkeamaan. 

LEIJONA 23.7.–22.8.

Tarkista pankkitilisi saldo! Olet antelias, mutta nyt on syytä laittaa kukkaron nyörit tiukemmalle. Jos haluat auttaa ystäviäsi, tarjoa mieluummin työpanostasi kuin rahaa. Tee vain oma osuutesi, mutta älä ylireagoi, äläkä suurentele! 

NEITSYT 23.8.–22.9.

Tunne-elämäsi kuohuu nyt kerta kaikkiaan yli! Pelkäät, että joku yrittää manipuloida sinua. Tee tahtosi selväksi ja ota etäisyyttä. Keskity mieluummin sinua inspiroivien ihmisten seuraan. Harrastakaa yhdessä jotain luovaa. Parin päivän loma tekisi hyvää!

VAAKA 23.9.–22.10.

Nyt on liikkeellä joko läheisiisi liittyviä salaisuuksia tai jotain sinua koskevaa väärää informaatiota, joka voi vaikuttaa sinun ja esimiehesi väleihin. Epävarmuus kalvaa sinua. Ole varovainen myös kotona, mutta älä silti ajattele, että sinulla olisi aina velvollisuus olla samaa mieltä. 

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Muiden ihmisten auttaminen on ihailtavaa. Ryhdy siis toimeen! Samalla opit ymmärtämään myös ihan toisenlaisesta taustasta kotoisin olevia ihmisiä. Saat vapaaehtoistyöstäsi myös tunnustusta. Hoida silti myös kotiasi, niin saat luovuutesi liikkeelle.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tunteesi johdattelevat sinut nyt väärille raiteille. Jos jokin ei tunnu oikealta, on viisaampaa perääntyä ennen kuin syntyy isompaa vahinkoa. Keskity kuitenkin tekemään muutoksia, jotka lähentävät sinua puolisoosi, lapsiisi tai vanhempiin sukulaisiisi. Uskalla tehdä asioita eri tavalla kuin ennen. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Pidä hommat liikkeessä, mutta älä sorru ajattelemaan, että sinun pitäisi tehdä niidenkin työt, jotka eivät tee omaa osuuttaan. Jos haluat saavuttaa jotain, vältä tunteiden näyttämistä. Jos taas konflikti on väistämätön, jatka matkaa omaan suuntaasi. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Rakkaus voittaa kaiken! Lupaus, jonka tällä jaksolla saat, vie sinua lähemmäksi tavoitettasi. Ole valmis työskentelemään päämääräsi eteen, mutta pidä samalla silmät auki ja mieli avoimena. Lähipiirillesi tapahtuu jotain tunteisiin vetoavaa.  

KALAT 20.2.-20.3.

Pelaa avoimin kortein silloin kun kyse tunteistasi. Vain sillä tavoin saat selville, mikä on asemasi ja mitä päätöksiä sinun on tehtävä. Luovuuteesi perustuvalla idealla on mahdollisuus myös ansaita rahaa. Jos ryhdyt toimeen, lopputuloksena saat sekä mainetta että kunniaa.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarkkana rahan kanssa! Parasta olisi hankkia nykyistä paremmat tulot, ryhdy heti toimeen. Tunnepuolella nousee esiin tärkeään suhteeseen liittyvä kysymys. Valitse sanasi tarkasti. Ja muista: Jos olet itse hauskaa seuraa, myös sinusta pidetään.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tartu fyysiseen kuntoon liittyvään haasteeseen. Juokse maraton tai aloita päivittäinen kävely. Ruokavalio kuntoon! Älä tartu pikku erimielisyyksiin ihmissuhteissa, vaan katso eteenpäin. Älä valita, vaan hoida hommasi kunnialla. Sitoudu - myös oman itsesi hoitamiseen.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Säädä asennettasi ja pääset lähemmäksi niitä, joita rakastat. Vietä aikaa heidän kanssaan. Jaa ajatuksesi ja tunteesi. Paljasta intohimosi, niin muut huomaavat, kuinka älykäs ja sitoutunut olet. Muista pitää huolta myös liikunnasta ja kunnon ruokavaliosta.

RAPU 22.6.–22.7.

Uudista kotiasi, mutta varmista, ettei se johda konflikteihin. Kumppanisi vastustaa joitakin pyrkimyksiäsi, mutta etsi kompromissia. Kaipaat muutoksia. Osallistu vaikka johonkin yhteiseen toimintaan ja tapaat harvinaisen kiinnostavan ihmisen.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Kaipaat jotain muutosta, mutta ennen kuin ryhdyt mihinkään, laadi hyvä suunnitelma. Kaiva myös kontakteja menneisyydestäsi. He pystyvät auttamaan sinua. Säilytä raha-asioissa suhteellisuudentajusi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Lisääntyneet velvollisuudet sekä työssä että kotona uuvuttavat sinut. Tilannetta helpottaisi pieni matka. Myös muille antamasi tuki palaa sinulle takaisin ja saat apua. Älä tuhlaa liikaa rahaa hyväntekeväisyyteen, vaan tee hyviä asioita kotonasi ja läheisillesi.

VAAKA 23.9.–22.10.

Hoida kaikki kiireiset henkilökohtaiset asiasi. Pidä läheisimmillesi antamasi lupaukset. Unohtuneita asioita nousee esiin, mutta sinun täytyy vain hoitaa ne. Tartu toimeen, niin pääset eteenpäin, samalla myös rauhoitut ja itsetuntosi kohoaa.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Osoita enemmän huomiota niille, joilla on sinulle merkitystä. Jakamaton huomiosi johtaa tuloksiin. Suunnittele myös matkasi ja asumisesi huolella ja varmista, että teet ihmissuhteissasi oikeat ratkaisut. Laita kuntoon myös raha-asiat.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt on pakko suunnitella menoja, jos haluat säilyttää elintasosi. Tällä jaksolla talousasiat nousevat jatkuvasti pintaan. Harkitse ja vältä ylilyöntejä. Myös suhteet ovat vaarassa, ellet ole valmis kompromisseihin. Pidä kuitenkin huoli, että asiat pysyvät balanssissa.

KAURIS 22.12.–20.1.

Nyt on aika pysytellä kotona lepäilemässä. Käy myös keskusteluja eri näkökantoja edustavien ihmisten kanssa, mutta pidä varasi ettet tyrkytä omia ideoitasi liikaa. Matka rakkaan tai ystävän kanssa auttaa sinua näkemään suhteenne selkeämmin.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Tee se mikä tuntuu oikealta. Tee suunnitelmat ja etene niiden mukaan. Varaa myös riittävästi aikaa suunnitelmiesi toteuttamiseen. Tunne-elämässäsi häiritsee jonkun toisen ihmisen ongelmat. Älä silti anna tunteidesi vaikuttaa siihen, minkä uskot oikeaksi.

KALAT 20.2.-20.3.

Kerro huolesi sellaiselle henkilölle, joka voi auttaa sinua raha-asioissa. Vakauta tilanteesi. Kotityöt rasittavat sinua, joten delegoi. Panosta myös romantiikkaan. Tee myös pieni matka, joka hyödyttää sekä bisneksiä että ihmissuhteita.