Oinas 21.3.–19.4.
Työ: Sinulla vaikuttaisi olevan vaikeuksia palata arkeen. Ei auta, edessä ovat härkäviikot.
Raha: Käteinen on nyt tiukassa, sinnittele parhaasi mukaan.
Rakkaus: Älä takerru pikkuseikkoihin, vaan anna aikaa rakkaudelle.

Härkä 20.4.–20.5.
Työ: Älä yritä härkäpäisesti ajaa omaa kantaasi läpi, vaan jousta ja kuuntele muidenkin mielipiteitä.
Raha: Älä levittele luottokorttejasi, kohta rajat paukkuvat.
Rakkaus: Sattuneesta syystä huvielämä saa nyt jäädä, ja auvoisan perhe-elämän on nyt oltava etusijalla.

Kaksoset 21.5.–21.6.
Työ: Aina ei käy niin kuin haaveillaan, mutta jos olet joustava, ovat muutokset sinulle hyödyksi.
Raha: Taloutesi, ihme kyllä, on tasapainossa.
Rakkaus: Odottamattomat tapaukset heittävät kapuloita
rattaisiin.

Rapu 22.6.–22.7.
Työ: Olet täynnä luovuutta ja uusia ideoita, mutta valitettavasti työympäristön vastaanotto on lievästi sanottuna tympeä.
Raha: Huolenpitosi lähimmäisistä tulee kalliimmaksi kuin osasit
aavistaa.
Rakkaus: Uudet tuttavuudet lämmittävät aivan erityisellä tavalla.

Leijona 23.7.–22.8.
Työ: Sinulle siunaantuu aika paljon tehtäviä, jotka vaativat
runsaasti aikaasi ja huomiotasi.
Raha: Taloudellinen tilanteesi ei ole nyt päällimmäinen huolesi.
Rakkaus: Iloitset jo suuresti tulevasta vierailusta, mutta ehkei
kannatta odottaa mitään mullistavaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Työ: Voit valmistautua hyvin kiireiseen ja vaativaan työjaksoon, mutta pidä huolta myös riittävästä levosta.
Raha: Odottamattomat menot ottavat päähän, mutta onneksi asiat järjestyvät yllättävällä tavalla.
Rakkaus: Tukahduta halusi arvostella ja kokeile kohteliaisuuksia.

Vaaka 23.9.–22.10.
Työ: Olet ollut niin uuttera, että voit hyvällä omallatunnolla omistautua yksityiselämän iloihin.
Raha: Olet tottunut vaatimaan parasta. Saldosikin kertoo sen!
Rakkaus: Uinuvien tunteiden herättämiseksi ei tarvita kovin paljon. Olkoon se tavoitteesi tällä jaksolla.

Skorpioni 23.10.–22.11.
Työ: Mielialasi ailahtelee, ja se vaikuttaa myös työsuoritukseesi. Pidä tolkku tallella! 
Raha: Älä yritä saada asioita tapahtumaan poppakonstein!
Rakkaus: Rakkauden pahin vihollinen on epäluulo.

Jousimies 23.11.–21.12.
Työ: Sinulla on kädet täynnä töitä, ja se tuntuu oikeastaan
helpottavalta juhlien jälkeen.
Raha: Sinulla saattaa olla onnea peleissä.
Rakkaus: Yritä olla herkkä­tuntoinen ja aistia rakkaasi toiveita, se tekisi ihmeitä parisuhteelle.

Kauris 22.12.–20.1.
Työ: Ajaudut helposti kiivaisiin väittelyihin, jotka voivat johtaa avoimeen konfliktiin. Tarkista asenteesi.
Raha: Älä ota tarpeettomia riskejä.
Rakkaus: Jos vain näytät tunteesi avoimesti, sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia romantiikan rintamalla.

Vesimies 21.1.–19.2.
Työ: Älä ota turhia paineita, vaikka sinua painostetaan ottamaan vastaan vastenmielinen tehtävä.
Tiedät ansaitsevasi parempaa.
Raha: Nyt pätee sananlastu ”suu säkkiä myöten”.
Rakkaus: Rakkautta voit sen sijaan tuhlata yllin kyllin.

Kalat 20.2.–20.3.
Työ: Jos tuntuu, että poljet paikallasi, lienee aika kokeilla jotain muuta.
Raha: Varsinkin merkin alkupuolella syntyneillä voi olla onnea veikkauspeleissä.
Rakkaus: Uusi tuttavuus saa sinut näkemään maailman uusin silmin, eikä hetkeäkään liian aikaisin.

Mitä horoskooppi lupaa sinulle?

OINAS 21.3.–19.4.

Jos törmäät konfliktitilanteeseen tai tunnet houkutusta päästellä höyryjä, hengitä syvään ja kävele pois. Tulisit katumaan sanomiasi. Paneudu töihisi, panostuksesi kyllä huomataan. Jos lähdet matkalle, ole tarkkana – edessä saattaa olla vastoinkäymisiä.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Jos jokin painaa sydäntäsi, nyt on hyvä hetki puhua suoraan tunteistasi läheistesi kanssa. Pidä kukkaronnyörit kurissa ja panosta hyvinvointiisi. Joku haluaa saattaa sinut huonoon valoon – älä siis levittele salaisuuksiasi kaikelle kansalle.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Ystävä tai kollega kaukaa menneisyydestäsi on puskemassa takaisin elämääsi. Sinä päätät, avaatko hänelle ovesi. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä, vaan käy läpi ensin kaikki faktat. Joku läheisesi kaipaa nyt apuasi! Jos olet huomaavainen muille, saat siitä itsekin paljon.

RAPU 22.6.–22.7.

Sosiaalinen elämäsi on tainnut ollut hiukan hunningolla, ihmissuhdeasiat kannattaa nyt laittaa priorisointilistan kärkeen. Kun läheiset suhteet ovat kunnossa huomaat, että koko elämä tuntuu kevyemmältä. Välttele kaikkea turhaa draamaa, ja suuntaa energiasi hyvään.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Nyt kannattaa kiinnittää katse tiukasti kohti maalia ja ryhtyä hommiin! Rehkimisesi työrintamalla huomataan ja palkitaan lähitulevaisuudessa. Yksityiselämässä sinun kannattaa silti olla terveen itsekäs, älä anna kenenkään pompotella.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Elämäsi rullaa nyt varsin mukavasti, kunhan et anna kenenkään heitellä kapuloita rattaisiin. Tarkkaile tilannetta rauhassa ja vedä omat johtopäätöksesi. Sinä tiedät kyllä sydämessäsi, mitä tehdä. Jos joku pyytää sinua taloudellista apua, harkitse tarkoin. Voisitko auttaa häntä jollain muulla tavalla?

VAAKA 23.9.–22.10.

Korvat hörölle! Kuuntele, mitä sisäinen äänesi haluaa kertoa sinulle. Stressi yrittää vyöryä päälle, joten on tärkeää löytää mielenrauha. Rentoudu ja ota omaa aikaa. Hoida myös kasaantuneen talousasiat pois päiväjärjestyksestä.

skorpioni 23.10.–22.11.

Elämä ei voi olla pelkkää aherrusta – nyt on juhlan aika. Valitse hippaseuraksi hyvä ystävä ja nauti, ansaitset tämän breikin. Juhlien jälkeen kannattaa kääntää katse kriittisesti talousasioihin – punnitse tarkkaan, mihin käytät aikaasi ja rahojasi.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tapaat ihmisen, joka voi auttaa sinua pääsemään lähemmäksi suurta unelmaasi. Lähde siis ihmisen pariin ja ole avoimin mielin. Töissä saavutat parhaan lopputuloksen, kun et laita liikaa painoarvoa muiden ihmisten mielipiteille, vaan uskot vahvasti itseesi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Ympärilläsi on nyt hurjasti kuohuntaa. Pidä pääsi kylmänä ja ole varovainen, ettet vahingossa puhu ohi suusi. Parasta onkin keskittää voimavarat läheisten ihmissuhteiden hoitoon. Keksi hauskaa tekemistä ystäviesi kanssa, ja laita vaikka asuntoa kevätkuntoon. Fiilis kohenee kuin huomaamatta!

VESIMIES 21.1.–19.2.

Panosta henkiseen hyvinvointiisi ja haasta itsesi. Aina ei tarvitse kellotella omalla mukavuusalueellaan. Jos työmäärä kuitenkin uhkaa paisua liian suureksi, vedä rajasi. Kun sanot selkeästi, mitä haluat, ihmiset kyllä uskovat sinua.

KALAT 20.2.-20.3.

Ihmissuhteesi ja rakkauselämäsi kukoistavat, jos vain jaksat uhrata niille hiukan aikaasi. Jollakulla on nyt suunnitelmia varallesi – ole rehellinen itsellesi ja mieti tarkkaan, sovitko sinä oikeasti tuohon kuvioon mukaan. Jos diili vaikuttaa epäilyttävältä tai ihan liian hyvältä, sinun kannattaa vetäytyä hankkeesta.

Miltä näyttää seuraava viikkosi?

OINAS 21.3.–19.4.

Ole varuillasi sen suhteen, mitä vastaat pyyntöihin. Jos suututat henkilön, joka elää raskasta elämänvaihetta, tilanne voi muuttua vielä pahemmaksi. Yritä suojautua flunssapöpöiltä, jotta pääset viettämään aikaa rakkaidesi kanssa.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Nyt kannattaa panostaa ihmissuhteisiin. Tee suunnitelmia, jotka voitte yhdessä toteuttaa. Pidä salaisuudet omana tietonasi. Kun muut eivät tiedä sinusta tiettyjä asioita, niitä ei voida myöskään käyttää sinua vastaan. Ole avoin ehdotuksille.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Joudut taktikoinnin keskelle, minkä johdosta lähdet väärään suuntaan. Kuuntele hyviä neuvoja. Ota huomioon, ettet välttämättä näe tilannetta selkeästi. Sinua yritetään saada tekemään jotain, mikä ei oikeastaan kuuluisi sinun hommiisi. Älä hämäänny mielistelystä.

RAPU 22.6.–22.7.

Älä välitä siitä, mitä muut sinusta ajattelevat. Sillä ei ole mitään väliä, kuka sinusta tykkää ja kuka ei. Vain sillä on merkitystä, mitä teet. Sukella omaan mieleesi ja pohdi, mitä haluaisit tulevaisuudessa. Kun seuraat unelmiasi, eteesi tulee mahtavia mahdollisuuksia.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Keskity siihen, mitä pystyt tekemään. Älä siihen, mitä et voi tehdä. Elämäsi muuttuu paremmaksi, kun seuraat sydäntäsi. Pysy liikkeessä jakson alkupuolella, muuten tylsistyt. Jos joku yrittää haastaa riitaa, älä mene mukaan sanaharkkaan.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Et ehkä ole kaikesta samaa mieltä, mutta nyt kannattaa yrittää tulla toimeen toisten kanssa. Kritisoinnin sijaan tee ehdotuksia, joihin tarvitaan kaikkien panosta. Kiinnitä huomiotasi ihmissuhteisiisi. Osoita myötätuntoa ja ymmärrystä. Kun olet muille ystävällinen, tulet hyötymään siitä jossain vaiheessa itsekin.

VAAKA 23.9.–22.10.

Onko pöytälaatikkoosi unohtunut liiketoimintasuunnitelma tai jonkinlainen sivutuloajatus? Nyt on aika kaivaa se esiin ja ryhtyä tuumasta toimeen. Pyydä apua vanhalta tutultasi, kun haluat uudistaa kotisi ilmettä. Saat samalla muitakin hyödyllisiä neuvoja.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Kun kuuntelet tarkasti, pääset paremmin jyvälle siitä, mitä sinulta odotetaan. Päätät tehdä muutoksia, mutta lähipiirisi ihmettelee valintojasi. Valmistaudu kertomaan perustelusi, kun niitä sinulta tivataan. Älä peräänny, anna luovuuden loistaa.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Luota ihmisiin, jotka seisovat aina takanasi. Jos elämääsi astuu henkilö, jolla on kova ääni ja iso ego, pidä varasi. Idea saattaa kuulostaa hyvältä, mutta jos luotat liikaa, se saattaa koitua tappioksesi. Lataa akkujasi rakkaidesi parissa ja tee jotain, mikä parantaa oloasi.

KAURIS 22.12.–20.1.

Ystävä tai sukulainen saa sinut pettymään. Viime hetken muutos suunnitelmissa ei kuitenkaan sekoita pasmojasi. Pääset näyttämään potentiaalisi, kun sinulle tarjoutuu mahdollisuus ottaa uuden asian suhteen vastuuta. Nyt on sinun vuorosi näyttää, mihin kaikkeen pystyt halutessasi.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Kannattaa kuunnella järjen ääntä. Hauskanpitoa rakastavalla ystävälläsi ei ole välttämättä sinun etusi mielessään, kun lähdette yhdessä ulos. Harkitse rauhassa vaihtoehtoja, joita sinulle annetaan. Sinun ei tarvitse hypätä suinpäin mihinkään.

KALAT 20.2.-20.3.

Mieti, mitä haluat itse tehdä, muuten saatat joutua huomaamattasi mukaan johonkin, mihin et oikeastaan haluaisi osallistua. Nyt on vaarana myös lähteä tuhlailun polulle vain siksi, että haluaisit tehdä vaikutuksen. Pidä kukkaronnyörit kiinni, hidasta tahtia ja vietä aikaa ystäviesi seurassa.