Oinas 21.3.–19.4.
Työ: Sinulla vaikuttaisi olevan vaikeuksia palata arkeen. Ei auta, edessä ovat härkäviikot.
Raha: Käteinen on nyt tiukassa, sinnittele parhaasi mukaan.
Rakkaus: Älä takerru pikkuseikkoihin, vaan anna aikaa rakkaudelle.

Härkä 20.4.–20.5.
Työ: Älä yritä härkäpäisesti ajaa omaa kantaasi läpi, vaan jousta ja kuuntele muidenkin mielipiteitä.
Raha: Älä levittele luottokorttejasi, kohta rajat paukkuvat.
Rakkaus: Sattuneesta syystä huvielämä saa nyt jäädä, ja auvoisan perhe-elämän on nyt oltava etusijalla.

Kaksoset 21.5.–21.6.
Työ: Aina ei käy niin kuin haaveillaan, mutta jos olet joustava, ovat muutokset sinulle hyödyksi.
Raha: Taloutesi, ihme kyllä, on tasapainossa.
Rakkaus: Odottamattomat tapaukset heittävät kapuloita
rattaisiin.

Rapu 22.6.–22.7.
Työ: Olet täynnä luovuutta ja uusia ideoita, mutta valitettavasti työympäristön vastaanotto on lievästi sanottuna tympeä.
Raha: Huolenpitosi lähimmäisistä tulee kalliimmaksi kuin osasit
aavistaa.
Rakkaus: Uudet tuttavuudet lämmittävät aivan erityisellä tavalla.

Leijona 23.7.–22.8.
Työ: Sinulle siunaantuu aika paljon tehtäviä, jotka vaativat
runsaasti aikaasi ja huomiotasi.
Raha: Taloudellinen tilanteesi ei ole nyt päällimmäinen huolesi.
Rakkaus: Iloitset jo suuresti tulevasta vierailusta, mutta ehkei
kannatta odottaa mitään mullistavaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Työ: Voit valmistautua hyvin kiireiseen ja vaativaan työjaksoon, mutta pidä huolta myös riittävästä levosta.
Raha: Odottamattomat menot ottavat päähän, mutta onneksi asiat järjestyvät yllättävällä tavalla.
Rakkaus: Tukahduta halusi arvostella ja kokeile kohteliaisuuksia.

Vaaka 23.9.–22.10.
Työ: Olet ollut niin uuttera, että voit hyvällä omallatunnolla omistautua yksityiselämän iloihin.
Raha: Olet tottunut vaatimaan parasta. Saldosikin kertoo sen!
Rakkaus: Uinuvien tunteiden herättämiseksi ei tarvita kovin paljon. Olkoon se tavoitteesi tällä jaksolla.

Skorpioni 23.10.–22.11.
Työ: Mielialasi ailahtelee, ja se vaikuttaa myös työsuoritukseesi. Pidä tolkku tallella! 
Raha: Älä yritä saada asioita tapahtumaan poppakonstein!
Rakkaus: Rakkauden pahin vihollinen on epäluulo.

Jousimies 23.11.–21.12.
Työ: Sinulla on kädet täynnä töitä, ja se tuntuu oikeastaan
helpottavalta juhlien jälkeen.
Raha: Sinulla saattaa olla onnea peleissä.
Rakkaus: Yritä olla herkkä­tuntoinen ja aistia rakkaasi toiveita, se tekisi ihmeitä parisuhteelle.

Kauris 22.12.–20.1.
Työ: Ajaudut helposti kiivaisiin väittelyihin, jotka voivat johtaa avoimeen konfliktiin. Tarkista asenteesi.
Raha: Älä ota tarpeettomia riskejä.
Rakkaus: Jos vain näytät tunteesi avoimesti, sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia romantiikan rintamalla.

Vesimies 21.1.–19.2.
Työ: Älä ota turhia paineita, vaikka sinua painostetaan ottamaan vastaan vastenmielinen tehtävä.
Tiedät ansaitsevasi parempaa.
Raha: Nyt pätee sananlastu ”suu säkkiä myöten”.
Rakkaus: Rakkautta voit sen sijaan tuhlata yllin kyllin.

Kalat 20.2.–20.3.
Työ: Jos tuntuu, että poljet paikallasi, lienee aika kokeilla jotain muuta.
Raha: Varsinkin merkin alkupuolella syntyneillä voi olla onnea veikkauspeleissä.
Rakkaus: Uusi tuttavuus saa sinut näkemään maailman uusin silmin, eikä hetkeäkään liian aikaisin.

Mitä tähden lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarvitaan pitkän tähtäimen suunnitelmaa! Sortteeraa elämäsi oikein kunnolla ja pidä mielessä, mistä nautit eniten. Ihmissuhteesi ovat nyt vaarassa ajautua karille ellei niitä hoivaa muun muassa keskustelulla. Muista myös kuunnella. Hanki kotiin jotain sellaista, mihin sinulla on varaa!

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Vaivalla ansaitsemistasi rahoista kannattaa nyt pitää kiinni. Voisit jopa laatia sijoitussuunnitelman tai säästää seuraavaa lomamatkaasi varten. Sama pätee rakkauteen. Tee hyvä suunnitelma siitä, miten etenet. Rakkautta ei voi ostaa, mutta sen ansaita! 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Nyt ei ole vihan aika, eikä toisia kannata yrittää muuttaa! Mutta itseäsi voit muuttaa, ja positiivinen käänne onkin jo näkyvissä. Pyydä apua, kun tarvitset sitä ja ole myös rehellinen siinä, mitä toivot. Pyri nyt tavoitettasi kohti vakain askelin. Kun on tahtoa, on myös keinot! 

RAPU 22.6.–22.7.

Nyt on aika laittaa kotona paikat kuntoon! Vietä myös enemmän aikaa lasten tai muiden rakkaiden seurassa. Matkusta sukulaisten tai vanhojen ystävien luo, äläkä pelkää ottaa ensimmäistä askelta, jos yhteys on päässyt katkeamaan. 

LEIJONA 23.7.–22.8.

Tarkista pankkitilisi saldo! Olet antelias, mutta nyt on syytä laittaa kukkaron nyörit tiukemmalle. Jos haluat auttaa ystäviäsi, tarjoa mieluummin työpanostasi kuin rahaa. Tee vain oma osuutesi, mutta älä ylireagoi, äläkä suurentele! 

NEITSYT 23.8.–22.9.

Tunne-elämäsi kuohuu nyt kerta kaikkiaan yli! Pelkäät, että joku yrittää manipuloida sinua. Tee tahtosi selväksi ja ota etäisyyttä. Keskity mieluummin sinua inspiroivien ihmisten seuraan. Harrastakaa yhdessä jotain luovaa. Parin päivän loma tekisi hyvää!

VAAKA 23.9.–22.10.

Nyt on liikkeellä joko läheisiisi liittyviä salaisuuksia tai jotain sinua koskevaa väärää informaatiota, joka voi vaikuttaa sinun ja esimiehesi väleihin. Epävarmuus kalvaa sinua. Ole varovainen myös kotona, mutta älä silti ajattele, että sinulla olisi aina velvollisuus olla samaa mieltä. 

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Muiden ihmisten auttaminen on ihailtavaa. Ryhdy siis toimeen! Samalla opit ymmärtämään myös ihan toisenlaisesta taustasta kotoisin olevia ihmisiä. Saat vapaaehtoistyöstäsi myös tunnustusta. Hoida silti myös kotiasi, niin saat luovuutesi liikkeelle.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tunteesi johdattelevat sinut nyt väärille raiteille. Jos jokin ei tunnu oikealta, on viisaampaa perääntyä ennen kuin syntyy isompaa vahinkoa. Keskity kuitenkin tekemään muutoksia, jotka lähentävät sinua puolisoosi, lapsiisi tai vanhempiin sukulaisiisi. Uskalla tehdä asioita eri tavalla kuin ennen. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Pidä hommat liikkeessä, mutta älä sorru ajattelemaan, että sinun pitäisi tehdä niidenkin työt, jotka eivät tee omaa osuuttaan. Jos haluat saavuttaa jotain, vältä tunteiden näyttämistä. Jos taas konflikti on väistämätön, jatka matkaa omaan suuntaasi. 

VESIMIES 21.1.–19.2.

Rakkaus voittaa kaiken! Lupaus, jonka tällä jaksolla saat, vie sinua lähemmäksi tavoitettasi. Ole valmis työskentelemään päämääräsi eteen, mutta pidä samalla silmät auki ja mieli avoimena. Lähipiirillesi tapahtuu jotain tunteisiin vetoavaa.  

KALAT 20.2.-20.3.

Pelaa avoimin kortein silloin kun kyse tunteistasi. Vain sillä tavoin saat selville, mikä on asemasi ja mitä päätöksiä sinun on tehtävä. Luovuuteesi perustuvalla idealla on mahdollisuus myös ansaita rahaa. Jos ryhdyt toimeen, lopputuloksena saat sekä mainetta että kunniaa.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarkkana rahan kanssa! Parasta olisi hankkia nykyistä paremmat tulot, ryhdy heti toimeen. Tunnepuolella nousee esiin tärkeään suhteeseen liittyvä kysymys. Valitse sanasi tarkasti. Ja muista: Jos olet itse hauskaa seuraa, myös sinusta pidetään.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tartu fyysiseen kuntoon liittyvään haasteeseen. Juokse maraton tai aloita päivittäinen kävely. Ruokavalio kuntoon! Älä tartu pikku erimielisyyksiin ihmissuhteissa, vaan katso eteenpäin. Älä valita, vaan hoida hommasi kunnialla. Sitoudu - myös oman itsesi hoitamiseen.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Säädä asennettasi ja pääset lähemmäksi niitä, joita rakastat. Vietä aikaa heidän kanssaan. Jaa ajatuksesi ja tunteesi. Paljasta intohimosi, niin muut huomaavat, kuinka älykäs ja sitoutunut olet. Muista pitää huolta myös liikunnasta ja kunnon ruokavaliosta.

RAPU 22.6.–22.7.

Uudista kotiasi, mutta varmista, ettei se johda konflikteihin. Kumppanisi vastustaa joitakin pyrkimyksiäsi, mutta etsi kompromissia. Kaipaat muutoksia. Osallistu vaikka johonkin yhteiseen toimintaan ja tapaat harvinaisen kiinnostavan ihmisen.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Kaipaat jotain muutosta, mutta ennen kuin ryhdyt mihinkään, laadi hyvä suunnitelma. Kaiva myös kontakteja menneisyydestäsi. He pystyvät auttamaan sinua. Säilytä raha-asioissa suhteellisuudentajusi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Lisääntyneet velvollisuudet sekä työssä että kotona uuvuttavat sinut. Tilannetta helpottaisi pieni matka. Myös muille antamasi tuki palaa sinulle takaisin ja saat apua. Älä tuhlaa liikaa rahaa hyväntekeväisyyteen, vaan tee hyviä asioita kotonasi ja läheisillesi.

VAAKA 23.9.–22.10.

Hoida kaikki kiireiset henkilökohtaiset asiasi. Pidä läheisimmillesi antamasi lupaukset. Unohtuneita asioita nousee esiin, mutta sinun täytyy vain hoitaa ne. Tartu toimeen, niin pääset eteenpäin, samalla myös rauhoitut ja itsetuntosi kohoaa.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Osoita enemmän huomiota niille, joilla on sinulle merkitystä. Jakamaton huomiosi johtaa tuloksiin. Suunnittele myös matkasi ja asumisesi huolella ja varmista, että teet ihmissuhteissasi oikeat ratkaisut. Laita kuntoon myös raha-asiat.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt on pakko suunnitella menoja, jos haluat säilyttää elintasosi. Tällä jaksolla talousasiat nousevat jatkuvasti pintaan. Harkitse ja vältä ylilyöntejä. Myös suhteet ovat vaarassa, ellet ole valmis kompromisseihin. Pidä kuitenkin huoli, että asiat pysyvät balanssissa.

KAURIS 22.12.–20.1.

Nyt on aika pysytellä kotona lepäilemässä. Käy myös keskusteluja eri näkökantoja edustavien ihmisten kanssa, mutta pidä varasi ettet tyrkytä omia ideoitasi liikaa. Matka rakkaan tai ystävän kanssa auttaa sinua näkemään suhteenne selkeämmin.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Tee se mikä tuntuu oikealta. Tee suunnitelmat ja etene niiden mukaan. Varaa myös riittävästi aikaa suunnitelmiesi toteuttamiseen. Tunne-elämässäsi häiritsee jonkun toisen ihmisen ongelmat. Älä silti anna tunteidesi vaikuttaa siihen, minkä uskot oikeaksi.

KALAT 20.2.-20.3.

Kerro huolesi sellaiselle henkilölle, joka voi auttaa sinua raha-asioissa. Vakauta tilanteesi. Kotityöt rasittavat sinua, joten delegoi. Panosta myös romantiikkaan. Tee myös pieni matka, joka hyödyttää sekä bisneksiä että ihmissuhteita.