Oinas 21.3.–19.4.
Työ: Sinulla vaikuttaisi olevan vaikeuksia palata arkeen. Ei auta, edessä ovat härkäviikot.
Raha: Käteinen on nyt tiukassa, sinnittele parhaasi mukaan.
Rakkaus: Älä takerru pikkuseikkoihin, vaan anna aikaa rakkaudelle.

Härkä 20.4.–20.5.
Työ: Älä yritä härkäpäisesti ajaa omaa kantaasi läpi, vaan jousta ja kuuntele muidenkin mielipiteitä.
Raha: Älä levittele luottokorttejasi, kohta rajat paukkuvat.
Rakkaus: Sattuneesta syystä huvielämä saa nyt jäädä, ja auvoisan perhe-elämän on nyt oltava etusijalla.

Kaksoset 21.5.–21.6.
Työ: Aina ei käy niin kuin haaveillaan, mutta jos olet joustava, ovat muutokset sinulle hyödyksi.
Raha: Taloutesi, ihme kyllä, on tasapainossa.
Rakkaus: Odottamattomat tapaukset heittävät kapuloita
rattaisiin.

Rapu 22.6.–22.7.
Työ: Olet täynnä luovuutta ja uusia ideoita, mutta valitettavasti työympäristön vastaanotto on lievästi sanottuna tympeä.
Raha: Huolenpitosi lähimmäisistä tulee kalliimmaksi kuin osasit
aavistaa.
Rakkaus: Uudet tuttavuudet lämmittävät aivan erityisellä tavalla.

Leijona 23.7.–22.8.
Työ: Sinulle siunaantuu aika paljon tehtäviä, jotka vaativat
runsaasti aikaasi ja huomiotasi.
Raha: Taloudellinen tilanteesi ei ole nyt päällimmäinen huolesi.
Rakkaus: Iloitset jo suuresti tulevasta vierailusta, mutta ehkei
kannatta odottaa mitään mullistavaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.
Työ: Voit valmistautua hyvin kiireiseen ja vaativaan työjaksoon, mutta pidä huolta myös riittävästä levosta.
Raha: Odottamattomat menot ottavat päähän, mutta onneksi asiat järjestyvät yllättävällä tavalla.
Rakkaus: Tukahduta halusi arvostella ja kokeile kohteliaisuuksia.

Vaaka 23.9.–22.10.
Työ: Olet ollut niin uuttera, että voit hyvällä omallatunnolla omistautua yksityiselämän iloihin.
Raha: Olet tottunut vaatimaan parasta. Saldosikin kertoo sen!
Rakkaus: Uinuvien tunteiden herättämiseksi ei tarvita kovin paljon. Olkoon se tavoitteesi tällä jaksolla.

Skorpioni 23.10.–22.11.
Työ: Mielialasi ailahtelee, ja se vaikuttaa myös työsuoritukseesi. Pidä tolkku tallella! 
Raha: Älä yritä saada asioita tapahtumaan poppakonstein!
Rakkaus: Rakkauden pahin vihollinen on epäluulo.

Jousimies 23.11.–21.12.
Työ: Sinulla on kädet täynnä töitä, ja se tuntuu oikeastaan
helpottavalta juhlien jälkeen.
Raha: Sinulla saattaa olla onnea peleissä.
Rakkaus: Yritä olla herkkä­tuntoinen ja aistia rakkaasi toiveita, se tekisi ihmeitä parisuhteelle.

Kauris 22.12.–20.1.
Työ: Ajaudut helposti kiivaisiin väittelyihin, jotka voivat johtaa avoimeen konfliktiin. Tarkista asenteesi.
Raha: Älä ota tarpeettomia riskejä.
Rakkaus: Jos vain näytät tunteesi avoimesti, sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia romantiikan rintamalla.

Vesimies 21.1.–19.2.
Työ: Älä ota turhia paineita, vaikka sinua painostetaan ottamaan vastaan vastenmielinen tehtävä.
Tiedät ansaitsevasi parempaa.
Raha: Nyt pätee sananlastu ”suu säkkiä myöten”.
Rakkaus: Rakkautta voit sen sijaan tuhlata yllin kyllin.

Kalat 20.2.–20.3.
Työ: Jos tuntuu, että poljet paikallasi, lienee aika kokeilla jotain muuta.
Raha: Varsinkin merkin alkupuolella syntyneillä voi olla onnea veikkauspeleissä.
Rakkaus: Uusi tuttavuus saa sinut näkemään maailman uusin silmin, eikä hetkeäkään liian aikaisin.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Pidä pääsi kylmänä paineen keskellä. Ota tilanne haltuun ja luota omaan näkemykseesi. Suostu vain niihin muutoksiin, jotka ovat pakollisia. Älä kuitenkaan tee hätiköityjä johtopäätöksiä, vaan selvitä ensin kaikki faktat.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Keskity positiivisiin asioihin. Löydät ratkaisut työpulmiin, kunhan mietit asioita rauhassa. Näet asiat selvemmin, jos otat niihin etäisyyttä. Satsaa omaan hyvinvointiisi. Kesän tullessa on entistä helpompaa syödä terveellisesti ja liikkua riittävästi.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tee omaa juttuasi äläkä välitä muiden vouhotuksista. Lyhyt matka tai liikunnallinen sporttiloma voisi tehdä sinulle hyvää. Nyt kannattaa myös lähteä ihmisten pariin – jos sinut on kutsuttu juhliin, älä epäröi lähteä. Käy läpi tavaroitasi ja luovu turhasta. Myös mieli puhdistuu samalla.

RAPU 22.6.–22.7.

Osoita ystävillesi ja muille rakkaillesi, kuinka paljon välität heistä. Älä pidä elämäsi hyviä asioita itsestäänselvyyksinä. Keksi kivaa yhteistä tekemistä. Läheisesi yrittää kertoa sinulle jotain tärkeää, kuuntele siis herkällä korvalla. Saatat nähdä asiat uudessa valossa.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Nopeat liikkeesi voivat aiheuttaa läheisillesi mielipahaa. Mieti siis tarkkaan, mihin asioihin kanavoit energisyytesi. Työrintamalla tapahtuu kiinnostavia asioita – kova työ palkitaan vihdoinkin. Talousasioissa kannattaa käyttää harkintaa, pidä kulut kurissa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Saat tärkeän opetuksen. Yritä päästä tunnekuohujen yli ja nähdä tässä tilanteessa mahdollisuus henkilökohtaiseen kasvuun. Näin vältät virheet tulevaisuudessa. Laita sydämesi siihen, mitä teet. Menneisyytesi tulee kummittelemaan sinulle. Jos kohtaat asiat, voit vihdoinkin puhdistaa pöydän ja keskittyä täysillä tulevaan.

VAAKA 23.9.–22.10.

Raha-asiat vaativat nyt huomiotasi. Kesää kohti on kevyempi astella, kun talous on kunnossa. Kuuntele myös oman kehosi viestejä – hidasta tahtia, jos uuvut. Vanhempi perheenjäsen ilahtuu vierailustasi. Tarjoa apuasi, saat itsekin siitä hyvän mielen.

skorpioni 23.10.–22.11.

Pidä kieli keskellä suuta. Voit joutua ikävyyksiin, jos kerrot eteenpäin vääriä asioita. Pidä siis korttisi piilossa. Rakkaasi tukeen voit luottaa. Panosta fyysiseen hyvään oloon – nouse sohvalta ja lähde lenkille tai suuntaa juhlimaan ystävien kanssa.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tunnet kiusausta heittäytyä suin päin kiehtovaan hankkeeseen, mutta jarruttele vähän. Älä ota nyt turhia riskejä. Joku läheisesi käy hermoillesi, mutta yritä pysyä diplomaattisena. Laittele kotia kesäkuntoon ja keskity konkreettiseen tekemiseen, silloin löydät taas sisäisen rauhan.

KAURIS 22.12.–20.1.

Sinulta toivotaan nyt nopeita päätöksiä, mutta älä anna kenenkään hoputtaa sinua varsinkaan raha-asioissa. Pidä mielesi avoimena, mutta perusta päätöksesi järkeen. Paneudu harrastuksiin, jotka tuottavat sinulle iloa ja fyysistä hyvinvointia, ja haali ympärillesi positiivisia ihmisiä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Karsi ja yksinkertaista elämääsi. Välttele turhia riitoja. Sinun ei aina tarvitse sanoa viimeistä sanaa, vaikka olisit oikeassa. Seesteisempi elämänasenne on valintakysymys. Nauti työsi hedelmistä täysin rinnoin – kuka muu nostaisi kissan hännän kuin katti itse?

KALAT 20.2.-20.3.

Vaikka kevätaurinko loistaisi kutsuvasti, pidä töissä yllä tasaista tahtia. Muuten voit saada kritiikkiä niskaasi. Olet tainnut shoppailla hiukan liian holtittomasti. Käy läpi menojasi kriittisin silmin ja karsi turhat pois. Romantiikkaa on nyt ilmassa. Ole rehellinen rakkaimmillesi ja kerro mitä tunnet, se vahvistaa sidettänne.

Mitä horoskooppi lupaa sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Muutoksen tuulet puhaltavat nyt navakasti. Älä yritä miellyttää muita, vaan keskity kuuntelemaan oman sydämesi ääntä. Töissä joku yrittää saattaa sinut huonoon valoon. Keskity omaan suoritukseesi ja etene kohti päämäärääsi häiriötekijöistä piittaamatta.

Härkä 20.4.–20.5.

Vaikka huomaat ympärilläsi epäkohtia, nyt ei ole oikea aika puuttua niihin. Tee duunihommissa pohjatyöt kunnolla – mitä paremmin olet valmistautunut, sitä helpompi sinun on saada muutkin innostumaan. Viikonloppu ystävien tai sukulaisten kanssa lataa akkua.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Mitä nopeammin hoidat keskeneräiset asiat pois päiväjärjestyksestä, sitä helpommin pääset elämässäsi eteenpäin. Jos et töissä ymmärrä jotain, kysy suoraan ja perusta päätöksesi tosiasioihin. Älä jätä yksityiselämääsi heitteille, muista olla huomaavainen läheisillesi.

Rapu 22.6.–22.7.

Päästä luova puolesi kukoistamaan! Hakeudu samanmielisten ihmisen seuraan, heiltä saat uudenlaista inspiraatiota. Muutos voi tuntua pelottavalta, mutta vie sinut lähemmäs onnea. Tapaat myös ihmisen menneisyydestäsi, joka antaa tarpeellista perspektiiviä asioihin.

Leijona 23.7.–22.8.

Ota elämä omiin käsiisi, älä jää odottamaan, että joku muu tekee päätökset puolestasi. Töissä joku yrittää jyrätä sinut, pysy diplomaattisena, mutta puolusta omia rajojasi. Uusi harrastus tai kodin päivitys ilahduttavat.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Vanhempi sukulainen kertoo sinulle jotain yllättävää perheenne menneisyydestä. Jos tarjolla on työmatka tai koulutustilaisuus, sinun kannattaa lähteä mukaan – se avaa sinulle uusia ovia. Ilmassa on romantiikkaa! Ilahduta rakkaintasi pienellä eleellä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Talousasiat vaativat nyt huomiotasi. Tee elämässäsi muutoksia, jotta saat kulut kuriin. Onhan asuntosi varmasti sellainen, johon sinulla oikeasti on varaa? Vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Muista huolehtia myös omasta hyvinvoinnistasi.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Joku tuttava pyytää sinulta apua. Ole empaattinen, mutta älä silti ryhdy maksumieheksi. Selvitä faktat huolella. Suunnittele tulevaa yhdessä läheistesi kanssa – jaetut haaveet sitovat teitä entistä tiiviimmin yhteen.

Jousimies 23.11.–21.12.

Lopeta tekosyiden keksiminen ja lähde liikkeelle. Sama pätee myös päätöksentekoon – älä odota, että joku ratkaisee ongelmat puolestasi, vaan ole aloitteellinen. Älä lähde mukaan mihinkään epämääräiseen hankkeeseen, rehellisyys ja tinkimättömyys ovat parhaat voimasi.

Kauris 22.12.–20.1.

Pidä kieli keskellä suuta ja salaisuudet itselläsi. Kuuntele tarkalla korvalla, mitä sinulle yritetään sanoa. Jos haluat jotain töissä, sinun pitää olla valmis myös panostamaan siihen täysillä. Olet siirtymässä henkisen kasvun tiellä uuteen vaiheeseen.

Vesimies 21.1.–19.2.

Joku yrittää sekaantua asioihisi. Muista, että tiedät itse parhaiten, mikä sinulle on hyväksi. Yritä olla stressaamatta työhommista, keskity rakkauteen ja perhe-elämään – kotirintamalla puhaltavat nyt lempeät tuulet. Suunnittele tulevaa, mutta ole laskelmissasi realistinen.

Kalat 20.2.–20.3.

Vanhakin koira voi oppia uusia temppuja! Älä takerru siihen, miten hommat on aina ennen tehty, vaan kokeile jotain uutta! Kohtaat vanhan kollegan tai yhteistyökumppanin, joka kertoo sinulle jotain tärkeää. Sulattele rauhassa kuulemaasi ja vedä omat johtopäätöksesi.