Hollywood-tähtöset ovat ­dieettien ja tiukan treenin guruja. Poimi parhaat vinkit ­Gwynethiltä, Evalta, Mirandalta ja ­Beyoncélta!

Tee kuten Gwyneth: ohjelmoi paheesi

Elämäntapaguru, näyttelijä Gwyneth Paltrow, 41, elää kuten opettaa. Hänen terveysoppinsa vain ovat siitä hankalia seurata, että kahden lapsen äidillä on jonkin verran enemmän aikaa ja rahaa kuin tavallisella tallaajalla.

DIEETTI: Keittokirjailijanakin kunnostautunut nainen nauttii esimerkiksi kaalimehua ja reilusti kalaa ja välttelee visusti ruokapahiksia gluteenia, munaa ja lehmänmaitoa. Hänen paheensakin ovat ohjelmoituja: ­lasillinen punaviiniä iltaisin ja ­savuke lauantaisin.

TREENI: Ajattele, että treeni on kuin hampaidenharjaus ja tee siitä rutiini. Gwyneth on luottanut jo seitsemän vuoden ajan julkkistreenari Tracy Andersonin jumppaohjeisiin, jotka kehittävät erityisesti kehon pieniä lihaksia. Gwyneth ­treenaa kuudesti viikossa ja ­vaihtaa ohjelmaa kymmenen ­päivän ­välein.

PARAS NIKSI: Gwyneth välttää vaa’alla käyntiä, koska se altistaa häpeälle ja syyllisyydelle. Hänen mielestään mittanauha on realistisempi keino tarkkailla kehoaan. 

Tee kuten Beyoncé: tanssi kaksi tuntia

En voi syödä mitä tahansa, enkä voi jättää salilla käymistä väliin , tietää popdiiva Beyoncé, 32.

Supertimmi vartalo vaatii uhrauksia ja rautaista motivaatiota. Nainen on kokeillut dieettiä jos toistakin: Dreamgirls-elokuvaa varten hän pudotti 9 kiloa vaahterasiirappidieetillä, raskauskilot puolestaan karisivat rankalla treenillä ja tiukalla ruokavaliolla.

DIEETTI: Valkuaismunakas aamiaiseksi, kalkkunaviipaleita ja kapriksia lounaaksi, viinietikalla ja sitruunalla maustettuja kurkkuviipaleita naposteltavaksi sekä keltapyrstöpiikkimakrillisashimia, jalapenoja ja wasabia päivälliseksi. Beyoncékin on huomannut, että kilot karisevat proteiinipitoisella ruualla. Peruspirjon tosin kannattaa tinkiä tähden kalliista mausta ja tarttua vaikkapa rahkapurkkiin.

TREENI: Vauvakilot karistaakseen Beyoncé treenasi joka päivä kahden tunnin ajan tanssia sekä lihaskuntoa. Hänen mielestään treenin pitää olla sekä tehokasta että hauskaa.

PARAS NIKSI: Poppari suosii aikaa säästävää treeniä ja mahduttaa pikajumpan pieneenkin taukoon. Hän suosii liikkeitä, jotka treenaavat monta lihasta yhtä aikaa sekä intervalliharjoittelua, joka kuluttaa tavallista treeniä enemmän kaloreita lyhyemmässä ajassa.

Tee kuten Eva: luovu lihasta

Seksikkäimpien Hollywood-tähtösten listalle useasti kivunnut näyttelijä Eva Mendes, 39.

DIEETTI: Eva ei usko kieltäytymiseen, mutta lihan hän jättää väliin. Hän rakastaa leipää ja pastaa, mutta pyrkii kaikessa syömisessään kohtuuteen.

TREENI: Eva huolehtii siitä, että hänen treeniinsä kuuluu sekä paljon energiaa kuluttavaa aerobista liikuntaa että lihaskuntoharjoittelua. Näyttelijä käy juoksemassa neljä tai viisi kertaa viikossa, joogaa ja tekee koko vartaloa vahvistavan salitreenin pienillä painoilla muutaman kerran viikossa.

PARAS NIKSI: Julkkisten treenari Harley Pasternakin The 5 Factor Diet perustuu numeroon viisi. Evakin on innostunut Pasternakin säännöstä, jossa ­aterian kokkaukseen käytetään korkeintaan viittä ainesosaa. Yksinkertaisessa reseptissä on usein myös ­vähemmän ­kaloreita.

Tee kuten Miranda: juo lämmintä vettä

Huippumalli Miranda Kerr, 30, on paljastanut hehkeytensä ja energisyytensä salaisuudeksi runsaan superruokien syömisen. Ravitsemusasiantuntijaksi opiskellut nainen on paljastanut salaisuudekseen ihmeitä lupaavan nonimehun, jota hän on juonut 12-vuotiaasta asti.

DIEETTI: Miranda käyttää reilusti kookosöljyä, avokadoja ja kvinoaa ja
terästää aamusmoothiensa acai-, maca- ja raakakaakaojauheella sekä chiasiemenillä. Lisäksi hän huolehtii siitä, että ruokavaliossa on tarpeeksi proteiinia.

TREENI: Supermallin kroppa vaatii rutosti treeniä, ja Miranda pyrkii liikkumaan joka päivä ainakin puolen tunnin ajan. Nainen rakastaa pilatesta sekä joogaa, joka treenaa samalla myös mieltä.

PARAS NIKSI: Huippumalli herättää aineenvaihduntansa aamuun juomalla ison lasillisen lämmintä vettä, jonka ­sekaan on puristettu sitruunamehua. Sen jälkeen hän pöräyttää Vitamix-tehosekoittimellaan vihreän ­tehosmoothien.

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.

Konservatiivinen seksikomedia – kuulostaa, eh, ei kovin hauskalta.

Ystävykset (Leslie Mann, John Cena ja Ike Barinholtz) tekevät kaikkensa, että heidän tytärtensä (Kathryn Newton, Geraldine Viswanathan ja Gideon Adlon) neitsyys säilyy koskemattomana vanhojentanssibileissä.

Pitch Perfect -komediatrilogian käsikirjoittajan Kay Cannonin esikoisohjaus on konservatiivinen seksikomedia, jonka arvomaailma on perua 1950-luvulta.

Onhan näitä nähty: elokuvia, joissa isät haluavat tytärtensä olevan ikuisia pikkutyttöjä. Asetelmaa on sentään hieman päivitetty. Yksi tytöistä on lesbo eikä isä halua hänen harrastavan ryhmäpaineen painostamana heteroseksiä.

Pojat eivät jahtaa tyttöjä, vaan tytöt ovat aktiivisia toimijoita ja päättävät itse, kenen kanssa haluavat sänkyyn.

Käsikirjoittajat ovat myös kirjoittaneet henkilöhahmoille repliikkejä, joissa ilmaistaan kriittisen katsojan ajatuksia. Yksi vanhemmista esimerkiksi huomauttaa, että elämme vuotta 2018, joten heidän asenteensa eivät ole ihan tätä päivää.

Mainosten perusteella luulisi, että elokuva on tehty teini-ikäisille. Vanhempien kyttääminen ja stalkkaaminen tuskin sen ikäisiä naurattaa. Leffa sopii paremmin vanhemmille, jotka voivat nauraa omille peloilleen ja ennakkoluuloilleen, joita elokuvan vanhempien ylilyövä käytös heijastelee.

Blockers **