Me Naiset Trend Fashion dayn muotinäytöksen stylisti Sofia Oksanen marssittaa catwalkille syksyn neljä kuumaa trendiä: denimiä, army-henkeä, puhdaslinjaista skandinaavisuutta ja muhkeita neuleita.

Me Naiset Trend Fashion day -muotitapahtuman stylisti Sofia Oksanen viilettää pinkeissä lenkkareissaan villisti ympäri muotinäytöksen backstagea.

Illan näytöstä edeltävä kenraaliharjoitus on juuri alkamassa ja Sofia käy pukijoiden kanssa läpi kävelyharjoituksessa ilmenneitä korjaustarpeita.

- Osa kengistä on jäänyt saapumatta, joten juuri tällä hetkellä ongelmistani suurimmat liittyvät kenkiin, Sofia huikkaa hymyillen.

Hän ei kuitenkaan vaikuta tippaakaan hätääntyneeltä.

- Minulla on universumin paras assari, Noora Makkonen, joka ehtii hoitaa jokaisen kriisin ennen kuin ne edes alkavat, Sofia selittää.

Sofia on työskennellyt Me Naiset Trend Fashion dayn parissa kesäkuusta lähtien. Nyt kun h-hetki on käsillä, olo on kuulemma väsynyt mutta yllättävän rauhallinen.

- Ehkä jännistys iskee päälle siinä vaiheessa, kun saan kenraaliharjoituksessa kuulokkeet ja mikrofonin korvilleni. Niiden avulla varmistan näytöksen aikana, että oikeat vaatemerkit menevät oikealla hetkellä lavalle.

Muotinäytös rakentuu neljän eri teeman ympärille.

- Syksyn trendeistä lavalla tullaan tänään näkemään denimiä, army-henkisyyttä kuten parkatakkeja, puhdaslinjaista skandinaavisuutta ja muhkeita neuleita yhdistettynä nahkaan, Sofia vinkkaa.