Me Naiset tuo syksyn kuumimmat trendit keskelle Helsinkiä perjantaina 30. elokuuta.

Me Naiset Trend Fashion Day on jokaisen uusia muoti- ja kauneusideoita rakastavan naisen unelmaperjantai! Muotiviikonlopun värikkäimmässä päivässä esillä on muotia, tyyliä, vinkkejä kauniimpaan elämään ja paljon muuta.

Tyyliasiat pannaan kohdilleen muotipaneeleissa. Keskusteluissa ovat mukana suunnittelijat Minna Parikka ja Katri Niskanen, Me Naisten supersuosittu bloggaaja Kalastajan vaimo eli Johanna Alvestad, meikkaaja Suvi Tiilikainen sekä monet muut tutut kasvot. Keskustelua johtaa Kristiina Komulainen.

Lisäksi Radio Aallon Jarkko Valtee ja Ari Hursti tekevät paikan päällä livelähetystä kelo 14–18.

Päivän kruunaa Trend Fashion Show, jossa suomalaiset huippumallit esittelevät syksyn parhaat trendit, catwalkilla mukana on muun muassa huippumalli Maryam Razavi.

Tule poimimaan parhaat meikkivinkit kauneuden ammattilaisilta ja otattamaan itsestäsi täydellinen FB-kuva!

Trendientäyteisen päivän keikoillaan päättävät Haloo Helsinki sekä Jannika B.

Helsinki Fashion Weekend on uusi muodin suurtapahtuma, jossa uusimmat trendit valtaavat Töölönlahden Kansalaistorin 29.8.–1.9.2013. Muotiviikonloppu esittelee syksyn ja talven muodin, asusteet ja kauneustrendit. Muotinäytösten lisäksi ohjelmassa on katutapahtumia, pop up -shoppailua, stailausta, workshoppeja ja juhlia. Lippuja tapahtumaan myy Lippupalvelu.