Me Naiset
|
Emmi Oksanen
Videobloggaajien määrä kasvaa koko ajan. Kuvassa Sonja "Soikku" Hämäläinen. Kuva: Ville Kokkola
Videobloggaajien määrä kasvaa koko ajan. Kuvassa Sonja "Soikku" Hämäläinen. Kuva: Ville Kokkola

Lauantaina Suomen tubettajat ja vloggaajat kokoontuvat Tubecon-tapahtumaan Helsingin Hartwall Areenalle. Tässä viiden suosituimman kaarti.

1. Smoukahontas, 196 617 tilaajaa

Sara Forsbergin suosio ja menestys ovat omaa luokkaansa. Smoukahontas-taiteilijanimeä käyttävästä parikymppisestä on tullut alle puolessa vuodessa kansainvälinen menestyjä. Kieli-imitaatiovideoillaan tunnetuksi tullut Forsberg asuu nykyään Kaliforniassa, solmi juuri levytyssopimuksen amerikkalaisyhtiön kanssa ja sai pienen roolin Hollywood-komediasta.

Forsbergin esiintyminen on huimaa katsottavaa. Tässäkö on jörö suomalainen? Lue kaikki Me Naisten jutut Sarasta täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Eeddspeaks, 144 408 tilaajaa

Eetu Pesonen on ihanan tavallinen. Sympaattinen leukapartamies on kertonut olevansa ujo ja varautunut. Hän videoi mökkireissunsa, heittää läppää ja kertoo, miten ajoi vahingossa partansa pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. MrTuomo, 122 986 tilaajaa

Tuomo Kaski on Sara Forsbergin tavoin Pietarsaaresta. Kaskella on paljon nuoria tilaajia, ja hän on monelle roolimalli. Siksi hän kertoo videoillaan esimerkiksi, miksi hän päätti lopettaa kiroilemisen.

4. Mentaalisavuke, 117 118 tilaajaa

Porilainen Aleksi Rantamaa kertoo videoilla elämästään ja siitä, mikä häntä ärsyttää. Ärsytyksen aiheita ovat esimerkiksi rasismi ja lihavat ihmiset. Rantamaan yleisimpiä sanoja videoilla on vittu.

5. Soikku, 109 517 tilaajaa

Sonja Hämäläinen on videoillaan aina hyvällä tuulella. Soikulta voi opetella positiivisuutta. Videoilla hän esiintyy usein Sparta-kaninsa kanssa.

Lue myös:

Missä menee yksityisyytesi raja, YouTube-julkkis Sonja "Soikku" Hämäläinen?

Suomalaisen vloggaajan siansaksavideosta tuli nettihitti

Yhä useampi teinijulkkis on kotoisin somesta

Sisältö jatkuu mainoksen alla