Videobloggaajien määrä kasvaa koko ajan. Kuvassa Sonja "Soikku" Hämäläinen. Kuva: Ville Kokkola
Videobloggaajien määrä kasvaa koko ajan. Kuvassa Sonja "Soikku" Hämäläinen. Kuva: Ville Kokkola

Lauantaina Suomen tubettajat ja vloggaajat kokoontuvat Tubecon-tapahtumaan Helsingin Hartwall Areenalle. Tässä viiden suosituimman kaarti.

1. Smoukahontas, 196 617 tilaajaa

Sara Forsbergin suosio ja menestys ovat omaa luokkaansa. Smoukahontas-taiteilijanimeä käyttävästä parikymppisestä on tullut alle puolessa vuodessa kansainvälinen menestyjä. Kieli-imitaatiovideoillaan tunnetuksi tullut Forsberg asuu nykyään Kaliforniassa, solmi juuri levytyssopimuksen amerikkalaisyhtiön kanssa ja sai pienen roolin Hollywood-komediasta.

Forsbergin esiintyminen on huimaa katsottavaa. Tässäkö on jörö suomalainen? Lue kaikki Me Naisten jutut Sarasta täältä.

2. Eeddspeaks, 144 408 tilaajaa

Eetu Pesonen on ihanan tavallinen. Sympaattinen leukapartamies on kertonut olevansa ujo ja varautunut. Hän videoi mökkireissunsa, heittää läppää ja kertoo, miten ajoi vahingossa partansa pois.

3. MrTuomo, 122 986 tilaajaa

Tuomo Kaski on Sara Forsbergin tavoin Pietarsaaresta. Kaskella on paljon nuoria tilaajia, ja hän on monelle roolimalli. Siksi hän kertoo videoillaan esimerkiksi, miksi hän päätti lopettaa kiroilemisen.

4. Mentaalisavuke, 117 118 tilaajaa

Porilainen Aleksi Rantamaa kertoo videoilla elämästään ja siitä, mikä häntä ärsyttää. Ärsytyksen aiheita ovat esimerkiksi rasismi ja lihavat ihmiset. Rantamaan yleisimpiä sanoja videoilla on vittu.

5. Soikku, 109 517 tilaajaa

Sonja Hämäläinen on videoillaan aina hyvällä tuulella. Soikulta voi opetella positiivisuutta. Videoilla hän esiintyy usein Sparta-kaninsa kanssa.

Lue myös:

Missä menee yksityisyytesi raja, YouTube-julkkis Sonja "Soikku" Hämäläinen?

Suomalaisen vloggaajan siansaksavideosta tuli nettihitti

Yhä useampi teinijulkkis on kotoisin somesta

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Voit saada päivästä paljon irti. Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. On aika tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


SKORPIONI
Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on ollut tukenasi menneisyydessä. Ystävällisyytesi pelastaa hänen päivänsä. Ihmissuhteissa on kääntymässä uusi lehti.


JOUSIMIES
Rakkauselämäsi vie nyt valtaosan huomiostasi. Täytä päiväsi asioilla ja ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Hyvinvointisi on etusijalla.


KAURIS
Nyt ei ole aika lainata kaverille rahaa. Pidä omaisuudestasi huolta. Voit tarjota neuvoja ja kokemuksen ääntä hänen avukseen.


VESIMIES
Älä vain odottele, että muutokset tapahtuisivat itsestään. Ole valmis panostamaan asiaasi. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.


KALAT
Hoida sovitut asiat nopeasti. Päivällä on varallesi vielä yllätyksiä. Vanhentunut ja hankala puheenaihe nousee uudestaan pintaan.


OINAS
Sinulla on vaikeuksia pysyä paikoillasi. Liikunnallinen haaste tekee sinulle hyvää. Kanavoi energiasi hyödylliseen tai hauskaan tekemiseen.


HÄRKÄ
Yritä olla joustava ja hyväntuulinen. Pääset paljon helpommalla, jos onnistut tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Diplomatia on tänään paras aseesi.


KAKSONEN
Nyt ei ole hyvä hetki ihmissuhdesotkujen selvittämiselle. Anna pölyn laskeutua ensin. Keskitä kaikki energiasi välillä itseesi.


RAPU
On aika höristää korvia ja kiinnostua uusista asioista. Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on avainsana. Seikkailu odottaa sinua.


LEIJONA
Älä kiirehdi väärällä hetkellä. Kärsivällisyys avaa eteesi enemmän mahdollisuuksia kuin osaat kuvitellakaan. Vielä ei ole aika toimia.


NEITSYT
Ole mukana koko sydämelläsi. Nyt ei ole aika tehdä mitään hutiloiden. Satsaa kaikkesi peliin ja katso, mihin se vie sinut.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!