Nyt ei kyllä kiinnosta yhtään. Kuva: Shutterstock
Nyt ei kyllä kiinnosta yhtään. Kuva: Shutterstock

Laihdutatko? Saatat olla todella ikävystyttävää seuraa. Vaihda kalorikeskustelut näihin kesän kuumimpiin puheenaiheisiin.

Tuoreen tutkimuksen perusteella dieetillä olevat naiset ovat aika tylsistyttävää seuraa: tutkimuksen mukaan yli puolet laihduttajista jauhaa jatkuvasti laihduttamiseen, ruokaan ja terveellisiin elämäntapoihin liittyvistä asioista ystävilleen.

Kaikkien elämäntaparemonttia tekevien puheet eivät rajoitu omiin syömisiin. 27 prosenttia tutkituista myönsi nalkuttavansa ystävilleen ja kehottavansa heitä liittymään mukaan laihdutuspuuhiin. 38 prosenttia kertoi paasaavansa ystävilleen eri ruokien hyvistä ja huonoista terveysvaikutuksista.

Tutkimuksesta myös selvisi, että 35 prosenttia naisista välttelee dieetillä olevia ystäviään, koska eivät jaksa kuunnella heidän juttujaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laihduttaja, ehkä tässä on syy siihen, että bestikseksi ei ole viimeaikoina halunnut millään lähteä kanssasi lounastamaan tai sunnuntaikävelylle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei kuitenkaan hätää. Jos et tosiaan keksi kavereidesi kanssa mitään muuta puhuttava kuin oman elämäntapamuutoksesi, listasimme valmiiksi muutamia aiheita, joista kannattaa aloitta.

1 Hellesää

Tukala helleaalto on Ilmatieteenlaitoksen mukaan valtaamassa koko Suomen. Säässä on aina paljon puhuttavaa, mutta hellekelit aiheuttavat myös kysymyksiä. Tämä kysymys ei tule ehkä ensimmäisenä mieleen: voiko kuumalla säällä harrastaa seksiä ilman, että tulee hirveä hiki? Siinäpä aihe, jota kannattaa pohtia kahvikupposen ääressä mieluummin kuin pullan kalorimääriä.

2 Uudet elokuvat

Kesällä niitä tulee kuin sieniä syksyllä. Teattereissa pyörii tällä hetkellä esimerkiksi ihanat Tähtiin kirjoitettu virhe ja Uusia alkuja.

Tulevaisuuden valkokangastapaukset ovat kuitenkin kaikista mielenkiintoisimpia. Kaikkia puhuttaneesta Fifty Shades of Grey -kirjasarjaan perustuva elokuva saa ensi-iltansa ensi vuoden helmikuussa. Sen ensimmäinen virallinen traileri julkaistaan tämän viikon torstaina. Kaverin kanssa kannattaa spekuloida esimerkiksi siitä, tullaanko laulaja Beyoncé näkemään elokuvassa tai onko elokuva yhtä kutkuttava kuin kirjasarja.

3 Deittailu

Kaiken maailman Tinderit puhuttaa aina. Aloita kevyesti jutustelemalla siitä, miten deittisovelluksen ihmeellisessä maailmassa tulisi luovia. Siitä voit siirtyä sitten syvällisempiin aiheisiin: Mitä sovellus kertoo meidän yhteiskunnastamme?

4 Uimapuvut

Rannalle mennessä ei välttämättä ensimmäisenä kannata aloittaa keskustelua vatsamakkaroista. Sen sijaan voi vaikka alkaa mietiskellä, minkä niminen uimapuku kelläkin auringonpalvojalla on yllään. Onko kaverillasi kenties päällään skirtini?

Sisältö jatkuu mainoksen alla