Hattu löytyy jo, enää pitäisi tietää, miten napata miljonääri. Kuva: Shutterstock
Hattu löytyy jo, enää pitäisi tietää, miten napata miljonääri. Kuva: Shutterstock

Miljonäärijahtiin ei tarvitse lähteä Eurooppaa kauemmas.

Suomalainen nainen on tottunut elättämään itsensä palkkatöillä, mutta harvempi niillä pääsee rikastumaan. Vaikka maailma muuttuu, yksi säilyy ennallaan: sana tahdon voi olla nopein reitti vaurauteen.

Mutta ennen kuin miljonäärin voi kesyttää, sellainen pitäisi löytää.  Rikkaasta puolisosta tai varakkaasta ystäväpiiristä haaveilevan kannattaa pysytellä Euroopassa, paljastaa Spear's-lehden ja sijoitusneuvontapalveluja tarjoavan WealthInsight-yrityksen teettämä tutkimus, kertoo Forbes.

Luksuselämän jäljille pääsee todennäköisimmin matkustamalla Monacoon. Piskuisen valtion 37 000 asukkaasta lähes kolmannes on miljonäärejä vähintään miljoonan dollarin omaisuudellaan.

Miljonäärijahtiin kannattaa Monacon lisäksi suunnata Sveitsin Zürichiin tai Geneveen. Zürichin asukkaista 27 prosenttia ja Geneven asukkaista 18 prosenttia on superrikkaita.

Onnenonkijan ei siis kannata suunnata hurmausmatkalle Atlantin toiselle puolelle. New Yorkin ihmisvilinästä voi olla haastavaa löytää se viisiprosenttia väestöstä, jonka pankkitilillä muhii miljoonia.

Lue myös:

Nuoret naiset etsivät rikasta elättäjää Sugar daddy -deittibileistä