Muistatko korput ja lerput? Kuva: Reuters
Muistatko korput ja lerput? Kuva: Reuters

Internet oli jotain uutta ja ihmeellistä vuonna 1997. Mobiililaitesukupolvea vanha opetusvideo netin käytöstä lähinnä pitkästyttää.

Oi niitä aikoja, kun modeemi ruksutti ja internetosoitteen alkuun piti joka kerta kirjoittaa monimutkainen http://-merkkiyhdistelmä.

Dinosaurukset muistelevat aikoja nostalgisoiden, mutta nykynuorisoa www:stä puhuminen lähinnä naurattaa. YouTube-video, jossa 90-luvulle syntyneille esitetään vuoden 1997 opetusvideo, on kerännyt jo 3,6 miljoonaa katselukertaa.

Ysärivideolla lapset esittelevät internetin monia hyötyjä. Esimerkiksi sitä, että sähköpostin avulla ruotsalaisserkulle voi kirjoittaa kirjeitä ihan ilmaiseksi! 27-minuuttisella videolla kerrotaan kutakuinkin kaikki, mitä internetin käytöstä tarvitsi tietää 90-luvulla.

Katso vanhan videon aiheuttamat reaktiot:

Lue myös:

Nuori Maija Vilkkumaa 90-luvun alkoholi- ja seksivalistusvideolla

Tunnistako 10 vuotta vanhalla videolla joraavan farkkuhametytön?

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Ensi kesän morsiamet, varautukaa uudenlaisiin huomenlahjoihin. 

Sensuellit boudoir-henkiset kuvat morsiamesta ovat olleet trendikäs huomenlahja muutaman vuoden ajan, ja voimaannuttavat alaston- sekä alusvaatekuvaukset ovat muutenkin kasvattaneet suosiotaan.

Nyt sensuellien kuvien ottaminen näyttää saapuneen myös miesten keskuuteen, ainakin Yhdysvalloissa. Trendin nimi on dudeoir. Idea on tismalleen sama kuin perinteisissä boudoir-kuvissa, mutta naisten boudoir-kuvia mukailevat asennot ja asetelmat tuovat dudeoiriin ylimääräisen ripauksen huumoria. 

Kurpitsakuvat leviävät netissä

Arizonassa on julkaistu jo toinen dudeoir-kalenteri, jossa parrakkaat ja vatsakkaat miehet poseeraavat metsämaisemissa vain boksereihin ja flanellipaitoihin pukeutuneina. Valokuvaaja Masika May on kuvannut useammankin yhdysvaltalaisen aviomiehen dudeoir-hengessä lahjaksi heidän vaimoilleen. 

Tennesseessä valokuvaaja Gayla Thompson suostutteli hiljattain aviomiehensä poseeraamaan vähissä vaatteissa Halloweenin kunniaksi. #kurpitsapylly-hashtagilla varustetuista kuvista tuli nopeasti huippusuosittuja sosiaalisessa mediassa.

– Nämä olivat minun ideoitani, mutta kun aloimme kuvata, mieheni otti ohjat omiin käsiinsä, eikä ohjeistusta tarvittu. Hän on tosi hyvä malli, Thompson kertoo Huffington Postissa.

Ehkäpä jo ensi kesän morsiamet saavat huomenlahjaksi eroottisia kuvia.