Jack Gleeson eli Joffrey Baratheon jää "eläkkeelle" näyttelemisestä Game of Thronesin jälkeen. Ja kaipaamaan jäävät... Kuva: MVPhotos
Jack Gleeson eli Joffrey Baratheon jää "eläkkeelle" näyttelemisestä Game of Thronesin jälkeen. Ja kaipaamaan jäävät... Kuva: MVPhotos

Game of Thrones -sarja jatkuu uusi jaksoin. Jos olet ahminut kirjan ja sarjan kaikki osat, tunnet hahmot läpikotaisin, mutta kuinka paljon tiedät näyttelijöistä?

Mukana Antti Luusuaniemen ex-rakas

Antti Luusuaniemen ex-rakas, saksalainen Sibel Kekilli, 33, näyttelee Game of Thronesissa Shae-nimistä prostituoitua. Sibel on tehnyt urallaan myös aikuisviihdettä, mutta onnistunut karistamaan pelkän pornotähden leiman.

Pariskunta tapasi, kun Sibel kuvasi Suomessa vuonna 2009 kotimaista Pihalla-elokuvaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Antti Luusuaniemen ex-rakas Sibel Kekilli. Kuva: REUTERS

Hodor tuli kaapista

Vähän yksinkertaista Hodoria näyttelevä kaksimetrinen Kristian Nairn, 38, puhui maaliskuussa 2014 Game of Thrones -fanisivuston haastattelussa homoseksuaalisuudestaan. Kristian totesi, ettei ole ikinä peitellyt seksuaalista suuntautumistaan, mutta kukaan ei ole koskaan myöskään kysynyt asiasta. Hän on jopa yrittänyt johdatella haastatteluita homoseksuaalisuuteensa, mutta yksikään toimittaja ei ole tarttunut syöttiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Kristian Nairn. Kuva: MVphotos

Jon Snow'sta tulee malli

Jonia näyttelevä Kit Harington, 27, pestattiin juuri Jimmy Choo -mieheksi. Mainoskasvona hän esittelee luksusmerkin asusteita miestenmallistosta. Ensimmäiset mainoskuvat julkaistaan syksyllä 2014.

Lisää: Game of Thrones -mörököllistä tulee luksusmuotimerkin kasvo

 

Kit Harington. Kuva: REUTERS

Arya ei mene koskaan naimiin

– Avioituminen on täysin turhaa. Ymmärrän kyllä, miksi muut haluavat mennä naimisiin, mutta itse en mene koskaan. Vanhempani erosivat, kun olin todella nuori, 16-vuotias Maisie Williams eli Arya Stark tilitti Vulture-lehden haastattelussa.

– Mikään ei muutu avioitumalla. Miksi korjata sellaista, joka ei ole rikki?

Maisie totesi kyllä, että ehkä hänenkin mielipiteensä muuttuu joskus tulevaisuudessa, jos hän rakastuu tulisesti.

Maisie Williams. Kuva: REUTERS

Joffrey eläköityy

Game of Thronesin pirullisinta hahmoa näyttelevä Jack Gleeson, 21, eli Joffrey Baratheon on ilmoittanut jättävänsä näyttelijäntyöt sarjan jälkeen. Jack kaipaa tavallista elämää, eikä hän ole ikinä sopeutunut julkisuuteen. Kun Joffrey joskus kuopataan, Jack aikoo jatkaa teologian ja filosofian opintoja yliopistossa.

Jack on myös kertonut, ettei katso sarjaa, koska jopa näyttelijälle itselleen hänen oma roolihahmonsa on liikaa.

Game of Thronesin neljäs tuotantokausi alkoi sunnuntaina 6.4. Suomessa HBO Nordicin ja C Moren tilaajat näkevät ensimmäisen jakson päivää myöhemmin, maanantaina 7.4. Ylen TV2 on näyttänyt sarjan kolme ensimmäistä tuotantokautta.

Lue myös:

Game of Thrones -tähti ajeli päänsä puoliksi kaljuksi

Madonna pukeutui Game of Thrones -hahmoksi – syynä uskonto

Game of Thrones -tähti puolustaa sarjan alastomuutta

Sisältö jatkuu mainoksen alla