Jack Gleeson eli Joffrey Baratheon jää "eläkkeelle" näyttelemisestä Game of Thronesin jälkeen. Ja kaipaamaan jäävät... Kuva: MVPhotos
Jack Gleeson eli Joffrey Baratheon jää "eläkkeelle" näyttelemisestä Game of Thronesin jälkeen. Ja kaipaamaan jäävät... Kuva: MVPhotos

Game of Thrones -sarja jatkuu uusi jaksoin. Jos olet ahminut kirjan ja sarjan kaikki osat, tunnet hahmot läpikotaisin, mutta kuinka paljon tiedät näyttelijöistä?

Mukana Antti Luusuaniemen ex-rakas

Antti Luusuaniemen ex-rakas, saksalainen Sibel Kekilli, 33, näyttelee Game of Thronesissa Shae-nimistä prostituoitua. Sibel on tehnyt urallaan myös aikuisviihdettä, mutta onnistunut karistamaan pelkän pornotähden leiman.

Pariskunta tapasi, kun Sibel kuvasi Suomessa vuonna 2009 kotimaista Pihalla-elokuvaa.

Antti Luusuaniemen ex-rakas Sibel Kekilli. Kuva: REUTERS

Hodor tuli kaapista

Vähän yksinkertaista Hodoria näyttelevä kaksimetrinen Kristian Nairn, 38, puhui maaliskuussa 2014 Game of Thrones -fanisivuston haastattelussa homoseksuaalisuudestaan. Kristian totesi, ettei ole ikinä peitellyt seksuaalista suuntautumistaan, mutta kukaan ei ole koskaan myöskään kysynyt asiasta. Hän on jopa yrittänyt johdatella haastatteluita homoseksuaalisuuteensa, mutta yksikään toimittaja ei ole tarttunut syöttiin.


Kristian Nairn. Kuva: MVphotos

Jon Snow'sta tulee malli

Jonia näyttelevä Kit Harington, 27, pestattiin juuri Jimmy Choo -mieheksi. Mainoskasvona hän esittelee luksusmerkin asusteita miestenmallistosta. Ensimmäiset mainoskuvat julkaistaan syksyllä 2014.

Lisää: Game of Thrones -mörököllistä tulee luksusmuotimerkin kasvo

 

Kit Harington. Kuva: REUTERS

Arya ei mene koskaan naimiin

– Avioituminen on täysin turhaa. Ymmärrän kyllä, miksi muut haluavat mennä naimisiin, mutta itse en mene koskaan. Vanhempani erosivat, kun olin todella nuori, 16-vuotias Maisie Williams eli Arya Stark tilitti Vulture-lehden haastattelussa.

– Mikään ei muutu avioitumalla. Miksi korjata sellaista, joka ei ole rikki?

Maisie totesi kyllä, että ehkä hänenkin mielipiteensä muuttuu joskus tulevaisuudessa, jos hän rakastuu tulisesti.

Maisie Williams. Kuva: REUTERS

Joffrey eläköityy

Game of Thronesin pirullisinta hahmoa näyttelevä Jack Gleeson, 21, eli Joffrey Baratheon on ilmoittanut jättävänsä näyttelijäntyöt sarjan jälkeen. Jack kaipaa tavallista elämää, eikä hän ole ikinä sopeutunut julkisuuteen. Kun Joffrey joskus kuopataan, Jack aikoo jatkaa teologian ja filosofian opintoja yliopistossa.

Jack on myös kertonut, ettei katso sarjaa, koska jopa näyttelijälle itselleen hänen oma roolihahmonsa on liikaa.

Game of Thronesin neljäs tuotantokausi alkoi sunnuntaina 6.4. Suomessa HBO Nordicin ja C Moren tilaajat näkevät ensimmäisen jakson päivää myöhemmin, maanantaina 7.4. Ylen TV2 on näyttänyt sarjan kolme ensimmäistä tuotantokautta.

Lue myös:

Game of Thrones -tähti ajeli päänsä puoliksi kaljuksi

Madonna pukeutui Game of Thrones -hahmoksi – syynä uskonto

Game of Thrones -tähti puolustaa sarjan alastomuutta

Janne Katajan ja Ulla-vaimon liitto on päättynyt. 

Juontajana, koomikkona ja näyttelijänä tunnettu Janne Kataja kertoi eilen illalla Instagramissa, että hän ja vaimonsa ovat eronneet. 

”Olemme hyvässä yhteishengessä ja ystävyydessä todenneet vaimoni kanssa, että meidän ihmissuhteemme toimii parhaiten kun emme jaa jokapäiväistä arkeamme”, hän perustelee. 

Janne Kataja ja hänen Ulla-vaimonsa ehtivät Ilta-Sanomien mukaan olla yhdessä liki kymmenen vuotta. Heillä on kaksi kouluikäistä lasta. 

Kuten monessa muussakin viimeaikaisessa eroilmoituksessa, myös Jannen päivityksessä korostetaan ystävyyttä ja perhe-elämän jatkuvuutta:

”Olemme päättäneet erota ja jatkaa hyvinä ystävinä, sekä tasavertaisina lastemme kasvattajina tätä meidän perhe-elämäämme.”

Janne paljastaa Instagram-postauksessaan, että perhe on jo jonkin aikaa elänyt kahdessa kodissa. 

Viime marraskuussa Janne kertoi Me Naisille, ettei parisuhteelle ole jäänyt ylettömästi aikaa monenlaisten töiden pyörityksessä.

– Rehellisesti sanoen hoidan parisuhdettani ajoittain valitettavan huonosti. Paras tapa hemmotella kumppania on mahdollisimman seesteinen ja onnellinen arki. Nykyisillä aikatauluillani en ole onnistuneen arjen tae, hän sanoi. 

Toisaalta hän tuumi, että joidenkin rakkaustarinoiden kuuluukin päättyä.

– Olen hyvin kompleksinen ihminen. Joskus on supervaikea olla varma, rakastanko minä. Sen tiedän, että omia lapsia pystyn rakastamaan. Väsyneenä ja kiukkuisena toisen ihmisen eleet ja tavat ottavat päähän. Silloin mietin, että vika on itsessäni, ja kykyni rakastaa on rajoittunut, hän pohti.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä anna vaikean hetken pilata päivääsi. Keskity joka solullasi siihen, mitä olet tekemässä. Vältä ääripäitä ja oikuttelevia ihmisiä.

 

KAKSONEN

Olet nyt parhaimmillasi ihmisten parissa. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa. Hetki on otollinen myös uusien tuttavuuksien solmimiseen.

 

RAPU

Älä ota kaikkea kuulemaasi henkilökohtaisesti. Herkkänahkaisuutesi voi kääntyä sinua vastaan tänään. Pidä pää kylmänä ja tee omaa juttuasi.

 

LEIJONA

Kysy lisää, jos jokin on epäselvää. Tee muutoksia faktoihin nojaten. Sokkona arvailu vie sinut vain epämukavaan tilanteeseen.

 

NEITSYT

Ole liikkeellä hyvin argumentein ja rauhallisin mielin varustettuna. Teet diplomaattisuudellasi parhaan mahdollisen vaikutuksen. Pidä matalaa profiilia.

 

VAAKA

Saat apua yllättävältä taholta. On aika pitää taukoa arkirutiineista ja lähipiiristäsi. Lähde tutustumaan uusiin asioihin ja ihmisiin.

 

SKORPIONI

Älä tee pienestä selkkauksesta tarpeettoman isoa numeroa. Harkitse kaikessa rauhassa, mitä haluat. Nyt ei ole aika tehdä hätiköityjä päätöksiä.

 

JOUSIMIES

Mieti, mikä sinua ajaa eteenpäin. On tärkeää, että motiivisi ovat kohdillaan. Anna hyvän idean muhia päässäsi, kunnes se on esittelykelpoinen.

 

KAURIS

Kaikki ei rullaa tänään suunnitelmiesi mukaan. Muista, ette voi olla kaikille mieliksi yrityksistäsi huolimatta. Tee parhaasi ja katso, mihin asti se vie.

 

VESIMIES

Tunteesi vievät sinut ongelmiin, jollet pidä varaasi. Älä sitoudu mihinkään vääristä syistä. Lähelläsi on ihminen, jolla on sinuun negatiivinen vaikutus.

 

KALAT

Älä haaskaa kallisarvoista aikaasi. Nyt on tartuttava hommiin, vaikka yksityiskohdat eivät olisi vielä täysin selviä sinulle. Anna tilanteen kehittyä omalla painollaan.

 

OINAS

Anna muiden mennä menojaan ja keskity itseesi. Voit pelastaa tuttavasi päivän tarjoamalla hänelle apuasi. Valikoi luottohenkilösi huolella.

 

Artikkeli jatkuu alapuolella
Me Naisten viikkohoroskooppi 19.–25.4.
Me Naisten viikkohoroskooppi 19.–25.4.