Hotellin kellariin oli suunniteltu kaikenlaista toimintaa. Kuva: Shutterstock
Hotellin kellariin oli suunniteltu kaikenlaista toimintaa. Kuva: Shutterstock

Espanjalaisen kylän pormestari ei annakaan maan ensimmäisen fetissihotellin avata oviaan, ettei se pilaisi paikallisen kappelin mainetta.

E.L. Jamesin luoman Fifty Shades of Grey -kirjatrilogian inspiroima, nimettömänä pysyttelevä liikemies haluaa perustaa Espanjan Vilafrancaan maan ensimmäisen bondage-hotellin. 20 asiakkaan hotellin kellarissa vieraat voisivat toteuttaa sadomasokistisia halujaan.

Nyt hotellihanke on joutunut vaikeuksiin, sillä se sijaitsee liian lähellä valencialaisen 2500 asukkaan kylän kappelia. Kappelissa paikalliset kunnioittavat kaupungin pyhimystä. Vilafrancan pormestarin mielestä hotellia suunniteltaessa kaupungille ei tehty tarpeeksi selväksi, millaisiin tarkoituksiin hotellia tullaan käyttämään. Daily Mailin mukaan hotellin perustaja aikoo haastaa kylän oikeuteen.

Tunnetusta eroottisesta O:n tarina -novellista Roissy Castle -nimen saanut hotelli oli tarkoitus avata ensimmäinen päivä elokuuta. Nyt hotelli on toistaiseksi suljettu. Siihen kuuluva ravintola ja baari ovat toimineet jo kesän alusta.

Fifty Shades of Grey -kirjoista tehdään elokuvaa, joka saa ensi-iltansa ystävänpäivänä 2015. Hotellia suunnittelevan liikemiehen mukaan Christian Greyn ja Anan tarinasta alkanut sadomasokismihuuma on kuumimmillaan.

Lue myös:

Nyt tiedämme nämä asiat Fifty Shades -elokuvasta

Tutkimus: S/m-seksin harrastajat psyykkisesti terveempiä kuin muut

Ostaisitko reisitreenin ammattidominalta?