Kuvat Jonna Öhrnberg, Ari K. Ojala, Jouni Harala
Kuvat Jonna Öhrnberg, Ari K. Ojala, Jouni Harala

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman aikaisemmat voittajat Krisse Salminen ja Viivi Pumpanen eivät osaa päättää, kumpaa kannustavat finaalissa: Manuela Boscoa vai Raakel Lignellia. Satu Tuomistolla sen sijaan on selkeä voittajasuosikki.

Manuela Bosco ja Raakel Lignell tanssivat sunnuntaina Tanssii tähtien kanssa -voitosta pariensa Matti Puron ja Jani Rasimuksen kanssa. Kysyimme entisiltä voittajilta, kumpi pari voittaa.


Stand up-koomikko Krisse Salminen


voitti TTK:n Matti Puron kanssa vuonna 2012

"Voi ei! Nyt on kyllä tasaväkiset parit ja tsemppaan molempia. Olen tylsä, mutta iloitsen kumman tahansa voitosta. Veikkaan, että Matti keksii taas tosi mieleenpainuvan freestylen, ja Raakel on vakuuttanut alusta asti."


Juontaja-malli Viivi Pumpanen


voitti TTK:n Matti Puron kanssa vuonna 2011

"Matti on hyvä ystäväni, joten toivon hänelle parasta. Matti ja Manuela ovat myös kauniita yhdessä. Raakel taas on ihan lempparini ainaisella positiivisuudellaan. Hän on myös kehittynyt kisan aikana huikeasti. Molemmat parit ovat kulkeneet pitkän tien ja ansaitsevat kunniaa hienoista suorituksista, mutta en kerta kaikkiaan pysty valitsemaan omaa suosikkiani."


Juontaja-malli Satu Tuomisto

voitti TTK:n Janne Talasman kanssa vuonna 2009

"En ole kovin paljon ehtinyt seurata ohjelmaa. Toivon kuitenkin, että Raakel ja Jani voittaisivat. Raakelista huokuu iloisuus, energisyys ja tahtoo voittaa itsensä."

Tanssikilpailun ovat voittaneet myös Tomi Metsäketo (2006), Mariko Pajalahti (2007), Maria Lund (2008) ja Antti Tuisku (2010).

Tanssii tähtien kanssa -finaali su 17.11. klo 19.10 MTV3:lla

Lue myös:

Harri Syrjänen luovuttaa – Raakel Lignell nähdään Tanssii tähtien kanssa -finaalissa

IS: Manuela Bosco odottaa lasta

Harri Syrjänen: "Perhe ja hyvä elämä ovat menestystä tärkeämpiä"

Tanssii tähtien kanssa -pariskunta: "Mustasukkaisuutta parketille!"

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Saat päivän haasteista energiaa. Mikään ei nyt saa sinua säikkymään. Johtajan rooli lankeaa tänään todennäköisesti sinulle.

 

KAURIS

Valitse sanasi tarkasti välttääksesi tarpeettoman draaman. Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaiselle tilaa.

 

VESIMIES

Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus pelastavat sinut kaaokselta. Pidä jalat maan pinnalla, sillä nyt ei ole aika haihatella.

 

KALAT

Pidä pää kylmänä. Päivä vaatii tilannetajua ja nopeaa toimintaa. Puhu totta, sillä valkoinen valhe saattaa saada ikävää jälkeä aikaan.

 

OINAS

Tee arkeasi helpottava ratkaisu. Sinun on aika päästää itsesi vähemmällä. Stressin hiipuminen nostaa huomattavasti elämänlaatuasi.

 

HÄRKÄ

Hoida tekemättömiä asioita pois alta. Kyseessä voi olla rahaan tai terveyteesi liittyvä kysymys. Kääri hihat hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

 

KAKSONEN

Kuuntele kaikkien mielipiteitä tuputtamatta omiasi. Joku, joka ei jaa näkemyksiäsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Ole kärsivällinen.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Pidä rauha maassa ja vältä kytevä konflikti diplomatialla. Kompromissi tuo tilanteeseen ihmepelastuksen.

 

LEIJONA

Kaunista kotiasi tulevia pyhiä varten. Vietä laatuaikaa perheen kanssa ja päivitä kuulumisia. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen.

 

NEITSYT

Joudut turvautumaan puheenlahjoihisi tänään. Saatat jumittua pitkään väittelyyn, jossa vahvat persoonat ottavat toisistaan mittaa.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin. Pitkä keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa avartaa näkökulmaasi. Haaveesi on askeleen lähempänä.

 

SKORPIONI

Ota keskenkeräiset rahakysymykset käsittelyyn. On aika hoitaa pois alta ne asiat, jotka eivät voi odottaa ensi vuoteen. Ole tehokas.