Mallit Miranda Kerr, Candice Swanepoel ja Alessandra Ambrosio näyttävät bikineissään masentavan hyvältä. Kuva: Reuters
Mallit Miranda Kerr, Candice Swanepoel ja Alessandra Ambrosio näyttävät bikineissään masentavan hyvältä. Kuva: Reuters

Tuoreen tutkimuksen mukaan julkkisten bikiniposeeraukset aihettavat alakuloa.

Tuntuuko julkkisten uimapukuposeerausten selailu aiheuttavan vain apean mielen? Et ole yksin. Daily Mail kertoo tuoreesta tutkimuksesta, jonka mukaan tunnettujen ihmisten täydellisten bikinivartaloiden näkeminen saa yli puolet naisista masentumaan ja lopettamaan oman painonpudotuksensa.

62 prosenttia naisista sanoo laihdutuksen tuntuvan vaikeammalta sen jälkeen, kun he ovat nähneet kuvia upeista rantamimmeistä. 54 prosenttia lopettaa laihdutuksen kokonaan, koska unelmakroppa tuntuu siintävän vasta valovuosien päässä.

Tutkimuksen mukaan 85 prosenttia naisista myöntää katselevansa kuvia rannalla olevista julkimoista. Kaikista eniten apeutta tutkittavissa herätti brittinäyttelijä Michelle Keeganin kuvat. Myös näyttelijä Gwyneth Paltrow'n, malli Gisele Bundchenin ja näyttelijä Jennifer Lawrencen rantafiguurit saivat monet heittämään laihdutushaaveensa kankkulan kaivoon.

Lue myös:

Vähentävätkö nämä Krista Siegfridsin alusvaatekuvat ulkonäköpaineitasi?

Perinteet freesaantuvat ihanasti joka vuosi.

 1. Nyt kaikki ”alastomat neidot” niityllä, huomio, haiseeko näissä taikajutuissa teidänkin mielestä hiukan patriarkka.
 2. Tonni vetoa, että taioissa pitää olla alasti siksi, että joku vanha rasvainen kyylä on voinut juhannusyönä väijyä alastomia naisia.
 3. Ei se lähteellä pyllistelykään tästä näkökulmasta miltään muulta vaikuta.
 4. Sitä paitsi miksi kaikki taiat keskittyvät siihen, että ”neidot” haluavat nähdä tulevan ”sulhonsa”, ihan kuin joku kämäinen jätkä olisi ainoa asia, mikä meitä kiinnostaa.
 5. Ja se loputon kukkien kerääminen. Miehet, rehut ja lapselliset taiat, nehän meillä on aina mielessä.
 6. Tiedoksi myös, kaikki väinämöiset, jos näen sun lätyn unessa häiriköimässä, siitä ei hyvää seuraa.
 7. Vaatteet päälle ja asiahommiin. Ja tällä ei tarkoiteta tiskausta.

Viikonloppuna telkkarista ei ole pakko tuijottaa vain jalkapalloa.

 1. Friends with Benefits – Vain seksiä (2011) Kaverukset Mila Kunis ja Justin Timberlake pohdiskelevat, voiko kavereiden kesken ryhtyä petipuuhiin ilman rakkautta. Varsin samaistuttava tilanne, joten elokuva sopii tällaisen erityisen kaverin kanssa katseltavaksi. Ja onhan leffassa myös seksiä.
 2. Titanic (1992) Ikoninen romanttinen draama ei juuri saatesanoja kaipaa. Hyvä puoli leffassa on se, että useamman katselukerran jälkeen tarinan osaa jo ulkoa. Filmin pyöriessä voi siis keskittyä kaikkeen muuhun.
   
 3. Love and Other Drugs (2010) Samaa kategoriaa Kuniksen ja Timberlaken leffan kanssa, mutta Anne Hathaway ja Jake Gyllenhaal tarjoilevat sen syvällisemmällä tarinalla. 
 4. Pretty Woman (1990) Kaveriseksileffojen äiti. Julia Robertsin ja Richard Geren kemia luo kontaktitilanteita myös kotisohvalla. Lähellä tosin oli, että elokuvan loppu ei olisi ollutkaan niin onnellinen.
 5. Dirty Dancing (1987) Suomenkielinen nimi Kuuma tanssi kertoo kaiken. Saattaa aiheuttaa kuumaa tanssia myös televisiota katsovien välille – esimerkiksi vaakamambaa.
 6. P.S. Rakastan sinua (2007) Tarina saattaa aiheuttaa kyyneliä, mutta onneksi vieruskaverilta on tarjolla lohtua. Paras katsottavaksi jonkun kainalosta.
 7. The Notebook (2004) Tällä kertaa tarjolla ei ole surun kyyneliä. Elokuvan jälkeen pääosia näytelleet Rachel McAdams ja Ryan Gosling aloittivat oman rakkaustarinansa. Tähänkin voisi samaistua.