Mallit Miranda Kerr, Candice Swanepoel ja Alessandra Ambrosio näyttävät bikineissään masentavan hyvältä. Kuva: Reuters
Mallit Miranda Kerr, Candice Swanepoel ja Alessandra Ambrosio näyttävät bikineissään masentavan hyvältä. Kuva: Reuters

Tuoreen tutkimuksen mukaan julkkisten bikiniposeeraukset aihettavat alakuloa.

Tuntuuko julkkisten uimapukuposeerausten selailu aiheuttavan vain apean mielen? Et ole yksin. Daily Mail kertoo tuoreesta tutkimuksesta, jonka mukaan tunnettujen ihmisten täydellisten bikinivartaloiden näkeminen saa yli puolet naisista masentumaan ja lopettamaan oman painonpudotuksensa.

62 prosenttia naisista sanoo laihdutuksen tuntuvan vaikeammalta sen jälkeen, kun he ovat nähneet kuvia upeista rantamimmeistä. 54 prosenttia lopettaa laihdutuksen kokonaan, koska unelmakroppa tuntuu siintävän vasta valovuosien päässä.

Tutkimuksen mukaan 85 prosenttia naisista myöntää katselevansa kuvia rannalla olevista julkimoista. Kaikista eniten apeutta tutkittavissa herätti brittinäyttelijä Michelle Keeganin kuvat. Myös näyttelijä Gwyneth Paltrow'n, malli Gisele Bundchenin ja näyttelijä Jennifer Lawrencen rantafiguurit saivat monet heittämään laihdutushaaveensa kankkulan kaivoon.

Lue myös:

Vähentävätkö nämä Krista Siegfridsin alusvaatekuvat ulkonäköpaineitasi?

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Voit saada päivästä paljon irti. Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. On aika tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


SKORPIONI
Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on ollut tukenasi menneisyydessä. Ystävällisyytesi pelastaa hänen päivänsä. Ihmissuhteissa on kääntymässä uusi lehti.


JOUSIMIES
Rakkauselämäsi vie nyt valtaosan huomiostasi. Täytä päiväsi asioilla ja ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Hyvinvointisi on etusijalla.


KAURIS
Nyt ei ole aika lainata kaverille rahaa. Pidä omaisuudestasi huolta. Voit tarjota neuvoja ja kokemuksen ääntä hänen avukseen.


VESIMIES
Älä vain odottele, että muutokset tapahtuisivat itsestään. Ole valmis panostamaan asiaasi. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.


KALAT
Hoida sovitut asiat nopeasti. Päivällä on varallesi vielä yllätyksiä. Vanhentunut ja hankala puheenaihe nousee uudestaan pintaan.


OINAS
Sinulla on vaikeuksia pysyä paikoillasi. Liikunnallinen haaste tekee sinulle hyvää. Kanavoi energiasi hyödylliseen tai hauskaan tekemiseen.


HÄRKÄ
Yritä olla joustava ja hyväntuulinen. Pääset paljon helpommalla, jos onnistut tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Diplomatia on tänään paras aseesi.


KAKSONEN
Nyt ei ole hyvä hetki ihmissuhdesotkujen selvittämiselle. Anna pölyn laskeutua ensin. Keskitä kaikki energiasi välillä itseesi.


RAPU
On aika höristää korvia ja kiinnostua uusista asioista. Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on avainsana. Seikkailu odottaa sinua.


LEIJONA
Älä kiirehdi väärällä hetkellä. Kärsivällisyys avaa eteesi enemmän mahdollisuuksia kuin osaat kuvitellakaan. Vielä ei ole aika toimia.


NEITSYT
Ole mukana koko sydämelläsi. Nyt ei ole aika tehdä mitään hutiloiden. Satsaa kaikkesi peliin ja katso, mihin se vie sinut.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Tilaajille
Kuolema on läsnä ambulanssin ensihoitajan Mika Länsisolan jokaisessa työvuorossa. Kuva: Satu Kemppainen
Kuolema on läsnä ambulanssin ensihoitajan Mika Länsisolan jokaisessa työvuorossa. Kuva: Satu Kemppainen

Yli miljoona suomalaista tekee henkisesti raskasta työtä, jossa on vaara kyynistyä. Ensihoitaja Mika Länsisola kertoo, miten työ on muuttanut häntä.

Kutsumusammatti. Palkitseva ja mielenkiintoinen työ, jolla on merkitystä. Samalla kuitenkin duuni, jossa joutuu päivittäin kasvotusten esimerkiksi kurjuuden, sairauden, päihteiden ja syrjäytymisen kanssa.

Joka neljännellä suomalaisella on henkisesti raskas työ, kertoo Työterveyslaitoksen...