Me Naiset
|
Marjut Laukia
"Samppanjanne, leidi. Kauniit sääret teillä." Kuva: Shutterstock
"Samppanjanne, leidi. Kauniit sääret teillä." Kuva: Shutterstock

E-hei, tämä ei ole vitsi. Sanfranciscolaisyritys tuo markkinoille seksikkäät mutta hyväkäytöksiset miespalvelijat.

Ovikello soi. Komea, palomieheksi pukeutunut herra astuu sisään. Polttarijoukkio on innoissaan. Kunnes alkaa loputon lantion ketkutus naaman edessä. Joillekin, ehkä jopa useimmille, naisille se on vain liikaa.

Sanfranciscolaisyrityksen mainosvideossa stripparin tilalla nähdään sitä mitä naiset todellisuudessa haluavat: herrasmiesmäisesti käyttäytyviä komistuksia, jotka täyttävät naisensa samppanjalasin, nappaavat selfiet tämän puolesta ja vaikuttavat muutenkin täydellisen poikaystävän perikuvilta.

Tosin he eivät ole poikaystäviä, vaan maksullisia miespalvelijoita. Rahasta he toteuttavat kaiken, mitä nainen vain voi toivoa – ainoastaan housujen vetoketju pysyy visusti kiinni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Äkkiseltään voisi luulla, että kyseessä on parodia, mutta ei, testausvaiheessa olevan ManServants-palvelun on tarkoitus aloittaa toimintansa syksyllä. Idean takana ovat mainosalalla työskentelevät Dalal Khajah ja Josephine Wai Lin. Idea sai alkunsa, kun heidän kollegansa toivoi miesstripparittomia polttareita. Perinteinen ohjelmanumero kun on monen mielestä seksikkään sijaan lähinnä kiusallinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyväkäytöksiset, tehtäviinsä koulutetut miespalvelijat tarjoavat vaihtoehdon, ja asiakkaat voivat toivoa, minkä näköisen ja millaisilla taidoilla varustetun miehen he haluavat. Tietty ritarillisuus on toki itsestäänselvyys: mies vastaa toiveisiin aina sanoilla "kuten haluatte" ja muistaa kehua naista vartin välein. Hän myös suojelee urpoilta lähestyjiltä sekä huolehtii siitä, ettei naisen tarvitse koskaan avata itse ovea. Maksusta miehen saa puhumaan vaikka ranskalaisaksentilla.

Miespalvelijalle keksisi helpostikin monta käyttötarkoitusta, mutta lämmittävätkö maksetut kehut ja palvelut kuitenkaan mieltä? Polttareiden ohjelmanumeroksi herrasmies on toki hyvä vaihtoehto.

Katso hulvaton mainosvideo:

Lue myös:

Kovat ikäkriteerit: Eikö enää edes Leonardo DiCaprio kelpaa nuorille naisille?

Metroseksuaalit menivät, nyt tulevat spornoseksuaalit

Tutkimus: Vähäsanaiset miehet vetoavat naisiin

Sisältö jatkuu mainoksen alla