Jennifer Anistonkin tietää, mistä tässä jutussa on kyse. Kuva: Reuters
Jennifer Anistonkin tietää, mistä tässä jutussa on kyse. Kuva: Reuters

Näyttelijä Jennifer Aniston ei valitettavasti ole ainoa nainen, jonka vatsaa kytätään ja raskautta epäillään. Alkakaamme kapinaan!

Näyttelijä Jennifer Aniston, 47, on viimein raskaana! Ihmevauva pelasti hänen avioliittonsa! Näin julisti InTouch Weekly -lehti keskiviikkona. Eikä tässä vielä kaikki. Sensaationhakuinen amerikkalaislehti oli saanut paparazzikuvia bikiniasuisesta Anistonista rannalla. Lehden kanteen oli laitettu nuoli osoittamaan tähden (ihan normaalia) vatsaa, jonka lehti tiesi olevan "vauvamasu".

Salaa otetuissa lomakuvissa Bahamalla Aniston näyttää nauttivan rantaelämästä aviomiehensä Justin Theroux'n kanssa.

Näyttelijän edustaja kumosi ”raskausuutisen” toteamalla, että huhun levittäjä saisi hävetä. Samalla hän huomautti siitä faktasta, ettei paparazzikuvassa pömpöttävä vatsa täysin varmasti aina ja joka kerta tarkoita, että siellä olisi ihmevauva tai mikään muukaan vauva. Se voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että ihminen on syönyt ja juonut.

”Hän oli juuri syönyt herkullisen ison lounaan.”

– Hän oli juuri syönyt herkullisen ison lounaan, edustaja sanoi ja lisäsi, että Aniston yritti nauttia elämästään turvassa ja yksityisesti.

Aikaisemmissa haastatteluissa Aniston on kertonut, kuinka ärsyttäviä jatkuvat vauvautelut ovat ja kuinka loukkaavaa on se, että häntä pidetään joko itsekkäänä uratykkinä tai epäonnistuneena naisena vain, koska hänen vaginastaan ei ole pumpsahtanut lasta.

Me symppaamme sinua, Jennifer Aniston! Osoitamme tukemme ja ryhdymme taistoon törppöjä vastaan julkaisemalla tuoreita kuvia naisista, jotka eivät ole raskaana.

”Nämä korkeavyötäröiset housuni ovat niin uudet, että kiristävät istuessa. Kuvan ottamisen jälkeen avasin ylänapin. Helpotti.”

”Muistan ikuisesti, kuinka naapurin täti kysyi 17-vuotiaalta siskoltani suoraan, että hei, oletkos raskaana, kun mahasi on noin iso. Olin silloin itse 12-vuotias. Se oli tietenkin siskolleni mutta myös minulle kamalan traumaattinen kokemus. Miten joku saa päähänsä, että on ok kysyä tuollaista päin naamaa?”

”Missä iässä nainen on turvassa raskausepäilyiltä? On se nyt perkele, kun vielä 47-vuotiastakin kytätään! Nyt vähän turvottelee, koska söin eilen grillimakkaraa ja join olutta. Huom. Tässä kuvassa saatan hieman myös pullistaa, oikeasti mahani ei ole näin iso. Ja miksihän ajattelin, että tämä on tärkeä mainita?”

”Mieskollegani töräytti joitakin vuosia sitten täysin päin näköä, että taitaa olla pulla uunissa, kun maha noin pullottaa. Nyt vähän harmittaa, että hämilläni nauroin möläytykselle kuin hyvällekin vitsille. Vaikka itse en tyhmästä huomiosta loukkaantunut, loukkaannun nyt jälkikäteen periaatteellisesti kaikkien niiden naisten puolesta, joiden mielen vastaavat urpot ovat pahoittaneet. Tuskin kollegallani kävi mielessäkään, että saattaisin esimerkiksi kärsiä lapsettomuudesta.”

”Vaikka olen jo 42-vuotias ja kaksi lasta aikoja sitten synnyttänyt, niin eiköhän sukujuhlissa tullut eräs puolituttu nainen onnittelemaan tulevasta perheenlisäyksestä. Alkoi hävettää aivan hirveästi, punastuin ja sopersin, etten nilkkavammani takia ole viime aikoina pystynyt harrastamaan liikuntaa (edes vatsalihaksia). Lopputuloksena oli vaivaantunut hiljaisuus, jolta olisimme kaikki säästyneet, jos hän olisi pitänyt vain mölyt mahassaan.”

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Lapseton

Ei, en ole raskaana, minulla vain on maha – kiitos kysymästä, törppö!

Sama hormoniongelma, joka aiheuttaa lapsettomuuteni aiheuttaa myös lievän ylipainoni. Liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta huolimatta minulla on siis pyöreähkö maha. Olen kolmekymppinen, jonka tuttavapiiriin tupsahtelee yhtenään vauvoja, ja viime aikoina on ollut todella ahdistavaa mennä juhliin, esimerkiksi juurikin kavereiden lasten ristiäisiin ja nimiäisiin, joista löytyy aina se yksi, yleensä n. 55-65-vuotias täti, joka katsoo aiheelliseksi tulla onnittelemaan tai kommentoimaan "(...
Lue kommentti
Endometrioositar

Ei, en ole raskaana, minulla vain on maha – kiitos kysymästä, törppö!

Endometrioosi aiheuttaa kroonisen tulehdustilan kehoon ja hyvin usein vatsanseutua turvottaa kuin olisi 6-7 kk raskaana. Tämä on tukala olotila ilman merkitseviä katseita ja tungettelevia kysymyksiä. Kysymykset loukkaavat myös siksi, että endometrioosi on yleisin lapsettomuuden syy. Ja endometrioosia arvioidaan sairastavan Suomessa 200 000 naista eli melkein Tampereen väkiluvun verran naisia saa kärsiä kivuista mutta myös tolloista kyselyistä.
Lue kommentti
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Koira selviää talvesta itsetehdyn lämpimän takin avulla. Se syntyy vaikkapa vanhan villapaidan hihasta!

Suomessa on hurja määrä koiria, Kennelliiton mukaan noin 800 000, mutta silti lemmikkiliikkeiden takkivalikoima on melko suppea ja väritön. Kovilla pakkasilla harva koira pärjää enää ilman talvitakkia.

Onneksi karvaiselle kaverille voi tehdä talvitakin myös itse vanhasta villapaidasta leikkaamalla.  

Helpot ohjeet pienen koiran takkiin:

  1. Leikkaa vanhan villapaidan hiha irti niin, että saat siitä koiran selän pituisen palan. Jos haluat, että koiran takin selkäosa on pidempi ja vatsan puoli lyhyempi, leikkaa hiha hieman viistoon. Hiha-aukosta tulee koiran paidan kaula-aukko.
  2. Mallaa palaa koiran selkää vasten, jotta näet, mihin kohtaan voit leikata jalkojen mentävät aukot. 
  3. Tadaa, paita on valmis! Varmistathan, että takki on turvallinen käyttää: se ei saa kiristää mistään, eikä siitä saa roikkua lankoja tai muita osia, mistä koira voisi jäädä kiinni. 
 

😳 #genius #diy #diydogsweater

Henkilön Savin' like Jesus🙏🏽 (@modernbettyrubble) jakama julkaisu

Tee ison koiran takki näin:

  1. Valitse koiralle sopivan iso paita ja varmista, että koiran pää mahtuu kaula-aukosta sisään. Voit tarvittaessa leikata kaula-aukkoa suuremmaksi.
  2. Helpointa on leikata paita viittamaisesti niin, että koiran selkä ja rinta peittyvät.

Koiran talvitakin kuosin voi valita koiran luonteen mukaan. Tässäpä hieman inspiraatiota maailmalta!

TYYLITIETOISELLE

Instatähti poochofync näyttää, miten trenssi puetaan karvakaverille.

HIPPIHAUVALLE

Hippihauva ilahtuu psykedeelisestä kasarifleecestä tehdystä takista.

 

Bailey's newest sweater #tiedye #dogsweater #diydogsweater #imadeitmyself

Henkilön Kate (@katelitaker) jakama julkaisu

HIENOHELMALLE

Elegantille edustuskoiralle askarrellaan takki helmenharmaasta tai beigestä villapaidasta. Koristeeksi voi ommella rusetin hauvan lempiväriä kunnioittaen.

 

Dog sweater! #diy #handmade #dogsweater #diydogsweater #lambwool #purplebow

Henkilön Peony&Wildflower (@peonyandwildflowercrafts) jakama julkaisu

HUPSULLE

Hupsulle ja rämäpäiselle koiralle ommellaan takki lasten vanhasta värikkäästä paidasta.

UNIIKILLE

Uniikin turren paita koristellaan kangasmerkeillä, napeilla tai helmillä. Taitava kirjoo takkiin koiran nimen.