Me Naiset
|
Marjut Laukia
Tärkeintä on muistaminen. Kuva: Shutterstock
Tärkeintä on muistaminen. Kuva: Shutterstock

Isänpäivää vietetään tulevana sunnuntaina, 9. marraskuuta. Lahjan hankinnassa alkaa olla jo hoppu, mutta ei hätää! Tässä ideoita viime tippaan jättäjille.

Isä ei välttämättä tarvitse enää yhtään uutta solmiota, mutta miten olisi jokin näistä lahjaideoista?

1. Ässä-arpapaketti viihdyttää ainakin vartin verran, eikä se ole niin justiinsa, jos voittoa ei tule. Mahdollisuus oli kuitenkin olemassa. Menee myös kätevästi perille postissa.

2. Lupaus viedä isä ravintolaan joskus myöhemmin on hyvä ratkaisu, jos kauppaan ei enää ehdi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Joku kirja, mutta mikä? Esimerkiksi Jo Nesbøn Isänsä poika, Ilkka Remeksen Horna tai Tuomas Kyrön Ilosia aikoja, mielensäpahoittaja. Jos isä ei ostele kirjoja säännöllisesti, suosikkiuutuuksilla tuskin osuu hutiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Nahkahanskat tai -rukkaset. Ei niitä tule kuitenkaan itse koskaan ostettua, ja pari vuotta sitten ostetut ovat ehtineet kastua ja kuivua ja kastua ja kuivua...

5. Viskiä. Tai konjakkia. Alkon myyjät osaavat neuvoa.

6. Lippu suosikkiartistin keikalle tai vaikka paikalliseen salibandyotteluun.  Ostaminen onnistuu kätevästi netistä! Muista järjestää myös seuraa.

7. Lahjakortti hierontaan. Kenellepä ei hemmottelu kelpaisi?

8. Kanavapaketti, jos tiedät isäsi seuraavan intohimoisesti esimerkiksi urheilua. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon myös isän kanssa samassa taloudessa asuvan toisen henkilön mielipide tv:n tuijottamisesta.

9. Leipomosta tilattu suklaakakku juhlakalun mielitäytteillä on hyvä lahja lasten isälle. Omalle isälle riittää puhelinsoitto.

10. Testivoittaja. Mikä vain. Helsingin Sanomien isänpäivätestin mukaan se herättää isukissa luottamuksen. Kaiken maailman mitalit merkitään yleensä pakettiin isolla, mutta voihan sitä vilkaista vaikka uusinta Tekniikan maailmaa.

Lue myös:

Jyrki Katainen on vuoden 2013 nettiniksi-isi

Kyllä mieskin osaa herkistellä – näin isä-bloggarit söpöilevät

Sisältö jatkuu mainoksen alla