Tärkeintä on muistaminen. Kuva: Shutterstock
Tärkeintä on muistaminen. Kuva: Shutterstock

Isänpäivää vietetään tulevana sunnuntaina, 9. marraskuuta. Lahjan hankinnassa alkaa olla jo hoppu, mutta ei hätää! Tässä ideoita viime tippaan jättäjille.

Isä ei välttämättä tarvitse enää yhtään uutta solmiota, mutta miten olisi jokin näistä lahjaideoista?

1. Ässä-arpapaketti viihdyttää ainakin vartin verran, eikä se ole niin justiinsa, jos voittoa ei tule. Mahdollisuus oli kuitenkin olemassa. Menee myös kätevästi perille postissa.

2. Lupaus viedä isä ravintolaan joskus myöhemmin on hyvä ratkaisu, jos kauppaan ei enää ehdi.

3. Joku kirja, mutta mikä? Esimerkiksi Jo Nesbøn Isänsä poika, Ilkka Remeksen Horna tai Tuomas Kyrön Ilosia aikoja, mielensäpahoittaja. Jos isä ei ostele kirjoja säännöllisesti, suosikkiuutuuksilla tuskin osuu hutiin.

4. Nahkahanskat tai -rukkaset. Ei niitä tule kuitenkaan itse koskaan ostettua, ja pari vuotta sitten ostetut ovat ehtineet kastua ja kuivua ja kastua ja kuivua...

5. Viskiä. Tai konjakkia. Alkon myyjät osaavat neuvoa.

6. Lippu suosikkiartistin keikalle tai vaikka paikalliseen salibandyotteluun.  Ostaminen onnistuu kätevästi netistä! Muista järjestää myös seuraa.

7. Lahjakortti hierontaan. Kenellepä ei hemmottelu kelpaisi?

8. Kanavapaketti, jos tiedät isäsi seuraavan intohimoisesti esimerkiksi urheilua. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon myös isän kanssa samassa taloudessa asuvan toisen henkilön mielipide tv:n tuijottamisesta.

9. Leipomosta tilattu suklaakakku juhlakalun mielitäytteillä on hyvä lahja lasten isälle. Omalle isälle riittää puhelinsoitto.

10. Testivoittaja. Mikä vain. Helsingin Sanomien isänpäivätestin mukaan se herättää isukissa luottamuksen. Kaiken maailman mitalit merkitään yleensä pakettiin isolla, mutta voihan sitä vilkaista vaikka uusinta Tekniikan maailmaa.

Lue myös:

Jyrki Katainen on vuoden 2013 nettiniksi-isi

Kyllä mieskin osaa herkistellä – näin isä-bloggarit söpöilevät

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Ensi kesän morsiamet, varautukaa uudenlaisiin huomenlahjoihin. 

Sensuellit boudoir-henkiset kuvat morsiamesta ovat olleet trendikäs huomenlahja muutaman vuoden ajan, ja voimaannuttavat alaston- sekä alusvaatekuvaukset ovat muutenkin kasvattaneet suosiotaan.

Nyt sensuellien kuvien ottaminen näyttää saapuneen myös miesten keskuuteen, ainakin Yhdysvalloissa. Trendin nimi on dudeoir. Idea on tismalleen sama kuin perinteisissä boudoir-kuvissa, mutta naisten boudoir-kuvia mukailevat asennot ja asetelmat tuovat dudeoiriin ylimääräisen ripauksen huumoria. 

Kurpitsakuvat leviävät netissä

Arizonassa on julkaistu jo toinen dudeoir-kalenteri, jossa parrakkaat ja vatsakkaat miehet poseeraavat metsämaisemissa vain boksereihin ja flanellipaitoihin pukeutuneina. Valokuvaaja Masika May on kuvannut useammankin yhdysvaltalaisen aviomiehen dudeoir-hengessä lahjaksi heidän vaimoilleen. 

Tennesseessä valokuvaaja Gayla Thompson suostutteli hiljattain aviomiehensä poseeraamaan vähissä vaatteissa Halloweenin kunniaksi. #kurpitsapylly-hashtagilla varustetuista kuvista tuli nopeasti huippusuosittuja sosiaalisessa mediassa.

– Nämä olivat minun ideoitani, mutta kun aloimme kuvata, mieheni otti ohjat omiin käsiinsä, eikä ohjeistusta tarvittu. Hän on tosi hyvä malli, Thompson kertoo Huffington Postissa.

Ehkäpä jo ensi kesän morsiamet saavat huomenlahjaksi eroottisia kuvia.