Mirel Wagner pitää matalaa profiilia julkisuudessa. Kuva: Aki Roukala
Mirel Wagner pitää matalaa profiilia julkisuudessa. Kuva: Aki Roukala

Brittilehti Mojo antoi Mirel Wagnerin uudelle levylle viisi tähteä.

Brittiläinen rocklehti Mojo antoi viisi tähteä Mirel WagnerinWhen the Cellar Children See the Light of Day -albumille.

Kriitikko Glyn Brown hehkuttaa Wagnerin levyä "kuollettavan hyväksi" ja esikoisalbumia hienostuneemmaksi ja kohtalokkaammaksi. Kriitikko kehottaa tarttumaan abumiin, joka on "upottavampi kuin juoksuhiekka, se on tinkimätöntä, tuonpuoleista voodoota".

Hyytäviä sanoituksia

Synkistä sanoituksistaan tunnettu Mirel Wagner laulaa uudella levyllään muun muassa lattialautojen alla makaavasta pienokaisesta, jolla on vatsa täynnä kärpäsiä ja lapsensa metsään hylkäävästä äidistä.

Mirel Wagnerin levyn virallinen julkaisu tapahtuu Flow-festareilla Helsingissä 8. elokuuta. Matalaa profiilia pitävä Mirel on kertonut, ettei anna suomalaismedialle haastatteluja ainakaan nyt uuden levyn ilmestymisen aikaan, sillä ulkomaalaisten medioiden haastattelut pitävät hänet kiireisenä.

Lue myös:

Mirel Wagner: "Päivän paras hetki on, kun saan aamukahvin"

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio