Tanssilattialla ei enää pitäisi näyttää tältä. Kuva: Shutterstock
Tanssilattialla ei enää pitäisi näyttää tältä. Kuva: Shutterstock

Pienelle ja kimaltavalle bilemekolle löytyi käytännöllinen korvaaja.

Loppuvuosi on kekkereiden kulta-aikaa, ja viimeistään nyt on hyvä miettiä, mitä sitä pukisi päälle. Vaatekaapissa roikkuu rivi ”bilemekkoja”, niitä seksikkäitä ja vähän tavallista juhlavampia kolttuja, joiden tilaisuus olisi juuri nyt. Mutta voi harmi, nepä ovatkin menneet muodista!

Nettikauppoihin alennuskoodeja tarjoavan Voucher Codes Pro:n kyselyn mukaan juhlamekko on tällä hetkellä vasta kolmanneksi suosituin bileverme – joskaan tarina ei kerro, millä sijalla mekot ovat aiemmin olleet. Ovat ne ainakin Suomessa olleet yökerhojen kävijöiden vakiovaatetusta 2000-luvulla – siis melko suosittuja.

Ykköspaikkaa kyselyyn vastanneiden 18–36 vuotiaiden keskuudessa pitävät tällä hetkellä pillifarkut. 57 prosenttia yli 2000 vastaajasta kertoi niiden olevan suosikkijuhlavaatteensa. Kakkossijaa hallitsevat haalarit.

Myöskään pikkumustalla ei mene hyvin – kyselyn mukaan tämän vuoden juhlakaudella suositaan sinistä ja punaista.

Lähde: Refinery29

Lue myös:

Onko pillifarkkujen aika ohi? Tämä on loppusyksyn trendikkäin farkkumalli

Unohda pikkumusta! Nämä ovat tyylitietoisen kolme pakollista hankintaa

Pian saa pukea ykköset ylle! Katso upeat muotikuvat pikkujoulutyylistä

”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Voice of Finlandin tähtivalmentajana jatkava Anna Puu rauhoittaa tahtiaan jättämällä keikkailun puoleksi vuodeksi.

Laulaja Anna Puu on kuulunut viime vuosina maamme suosituimpiin esiintyjiin. Viimeiset kaksi vuotta ja kaksi kuukautta hän onkin kiertänyt bändinsä kanssa Suomea ilman pidempiä taukoja.

Klubikeikkojen, festareiden ja konserttien lisäksi kahteen vuoteen on mahtunut muun muassa yksi kausi Voice of Finlandia sekä Vain elämää, jonka myötä keikkasettiin tuli uusia kappaleita. Koko ajan Anna on myös tehnyt uutta musiikkia.

– Tämä on ollut hulluin kaksi vuotta koskaan. Tuntuu, että en enää edes muista, mikä on tapahtunut missä kuussa ja minä vuonna. Ajantaju on ihan sekaisin, Anna kuvaili Voice of Finlandin seitsemännen kauden lehdistötilaisuudessa.

”Yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen.”

Nyt tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos. Anna tekee vuoden viimeisen keikkansa Tavastialla keskiviikkona, ja palaa keikkalavoille seuraavan kerran vasta ensi kesän festareilla.

Näin joulun alla Anna myöntää olevansa väsynyt. Varsinaista lomaa kevät ei kuitenkaan tule olemaan, sillä häntä työllistävät Voice of Finlandin kuvaukset, minkä lisäksi hän tekee uutta musiikkia ja levyä.

– Olen kyllä todella loman tarpeessa. Mutta yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen, Anna suunnittelee.

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!