Johnny Depp jäi kiinni koirien laittomasta maahantuonnista, kun vei yorkshirenterrierinsä, Boon ja Pistolin, trimmattavaksi. Kuvat: Reuters / Amber Heard Instagram
Johnny Depp jäi kiinni koirien laittomasta maahantuonnista, kun vei yorkshirenterrierinsä, Boon ja Pistolin, trimmattavaksi. Kuvat: Reuters / Amber Heard Instagram

Johnny Depp vei koiransa laittomasti Australiaan. Siksi viranomaiset antoivat hänelle uhkavaatimuksen.

Australian viranomaiset antoivat Johnny Deppille, 51, uhkavaatimuksen torstaina. Hänen pitää viedä koiransa takaisin Yhdysvaltoihin lauantaihin 16. toukokuuta mennessä tai muuten ne lopetetaan.

Hollywood-tähti toi kaksi yorkshirenterrieriään, Boon ja Pistolin, huhtikuussa yksityiskoneellaan Australiaan, koska kuvaa siellä viidettä Pirates of the Caribbean -elokuvaa.

Australiassa eläimiä koskevat tiukat maahantuontimääräykset. Johnnyn koirilla olisi pitänyt olla maahantuontilupa ja niiden olisi pitänyt viettää kymmenen päivää karanteerissa. Karanteenin tarkoitus on estää eläinsairauksien leviäminen.

Baby #Pistol #amberheard

A photo posted by Amber Heard (@amberheard_official) on

– Se, että on Johnny Depp, ei tarkoita vapauksia Australian lain noudattamisessa. Joko herra Depp vie koiransa takaisin Kaliforniaan tai me lopetamme ne. Hänellä on nyt 50 tuntia aikaa, Australian maatalousministeri Barnaby Joyce sanoi torstaina The Guardianin mukaan.

Johnny fanit ovat olleet raivostuneita Australian viranomaisille ja ovat keränneet nimiä nettiadressiin koirien pelastamiseksi. The Guardianin uusimpien tietojen mukaan Johnny aikoo kuitenkin viedä Boon ja Pistolin takaisin Yhdysvaltoihin juuri ennen uhkavaatimuksen deadlinea.

Myös maatalousministeri twiittasi perjantai-iltapäivällä koirien lähteneen. Johnnya ja hänen puolisoaan Amber Heardia saattavat silti odottaa sakot maahantuontimääräysten ja karanteerin rikkomisesta.

Lue myös:

Instagramin ihanat koirat – tässä osa niistä

Kannattaako koiran antaa nuolla naamaa?

Suomalainen Kaapo-koira esiintyy Time-lehden vuoden vaikuttavimmassa kuvissa