Ashton Kutcherin tapailema nainen murhattiin vuonna 2001. Kuva: Reuters
Ashton Kutcherin tapailema nainen murhattiin vuonna 2001. Kuva: Reuters

Ashton Kutcher ei ole aiemmin puhunut liki 15 vuoden takaisesta tragediasta.

Näyttelijä Ashton Kutcherin tyttöystäväksi väitetty Ashley Eller, 22, murhattiin helmikuussa 2001. Nyt Ashton valmistautuu todistamaan oikeudenkäynnissä, jossa murhasta syytetään Michael Thomas Gargiuloa, 37. Miestä syytetään myös kahden muun naisen hengen riistämisestä, kertoo Daily Mail.

Ashleyn murha oli erityisen raaka. Mallina työskennellyt Ashley oli kotonaan suihkussa, kun tappaja hyökkäsi hänen kimppuunsa ja puukotti nuorta naista 47 kertaa. Syyttäjän mukaan Michael on seksuaalisarjamurhaaja, joka saa nautintoa kauniiden naisten tappamisesta.

Daily Mailin mukaan Ashton ei ole juurikaan puhunut julkisuudessa entisen tyttöystävänsä kohtalosta, mutta hänen poliisille antamastaan kirjallisesta lausunnosta ilmenee Ashleyn kuolemaan liittyviä yksityiskohtia.

Lausunnon mukaan Ashley oli aiemmin päivällä yrittänyt sopia treffejä Ashtonin kanssa, mutta tämä ei ollut tarttunut tarjoukseen, eikä myöhemmin päivällä enää vastannut puhelimeen. Illalla Ashton päätti ajaa naisen asunnolle. Kun Ashley ei avannut ovea, Ashton kurkisti ikkunasta asuntoon ja näki lattialla jotain punaista, mutta oletti sen olevan vain lattialle kaatunutta punaviiniä, ja lähti kotiin. Myöhemmin kämppäkaveri löysi Ashleyn ruumiin.

Ashtonin todistusta pidetään merkittävänä oikeudenkäynnin kannalta. Ashleyn ystävien mukaan murhasta syytetty Michael Gargiulo asui lähellä naista ja oli osoittanut erityistä mielenkiintoa Ashleyä kohtaan jo ennen murhaa ja jopa käynyt korjaamassa tämän lämmityslaitteen.

Ashleyn väitetään olleen Ashtonin tyttöystävä, mutta lausuntojen mukaan Ashley tapaili samaan aikaan muitakin miehiä. Nykyään Ashton on naimisissa näyttelijäpuolisonsa Mila Kunisin kanssa.

Lue myös:

Ashton Kutcher ja Mila Kunis paljastivat tyttärensä nimen

Puoli miljoonaa viikossa tienaava Asthon Kutcher: ”Minun ei tarvitse tehdä töitä rahan vuoksi”

Arvostettu brittilehti Suomesta: Korkeat murha- ja itsemurhatilastot ja valtavasti aseita

Ex-missi Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen saivat kolmannen lapsensa lauantaina.

Lauantaina synnyttänyt Essi Pöysti, 30, on julkaissut ensimmäisestä kuvan hänen ja puolisonsa Ville Mäkäläisen, 32, kolmannesta lapsesta.

– Täydellinen pikkuveli täydensi meidän perheen tänään, Essi on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on käyttänyt muun muassa hashtägiä suurirakkaus.

Ville Mäkäläinen kertoi lauantaina Facebook-sivuillaan, että synnytys meni hyvin.

 

Raskaus ei ollut Essille helppo, sillä hän kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko varjosti odotusta aikaisempien keskenmenojen takia.

”Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi enkelivauvaa.”

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Hänellä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle vuonna 2015.

Ei oikein kukaan, näinä päivinä.

Tiedän! Komerot kuuluu siivota jouluksi vain siinä tapauksessa, että aikoo viettää joulunsa komerossa. Niinhän se marttojen perinteinen adventtiohjeistus kuuluu. Sitä varmasti toistellaan tänäkin vuonna.

Ymmärrän, että joulunaluskiireitä on hyvä kohtuullistaa. Ymmärrän, että armoa tarvitaan tässä sekopäisen suorittamisen ajassa. Mutta komeroni, ne eivät ymmärrä! Jos niitä ei edes joulun alla kuulu siivota, milloin sitten? Jos edes marttoja ei kiinnosta kaappieni tilanne, ne jäävät aivan yksin, sotkuisiksi.

”Seiska miikka riittää” on toinen suosittu sanonta. Niin riittää, ja ei nykyään paljon muuta näykään kuin hutiloituja remontteja, irvistäviä saumoja ja puolivillaisia perusteluja.

En ole ajatellut muuttaa jouluksi komerooni, mutta olen alkanut miettiä, asuuko juuri siellä arjen ja pyhän raja. Jos vain imuroin jouluksi, ansaitsenko karjalanpiirakoita ja after eight -kakkua? Jos en juhlavoita joulunalusaikaa erityissiivouksella, pääsenkö oikeaan tunnelmaan?

”Seiska miikka riittää” on toinen suosittu sanonta. Niin riittää, ja ei nykyään paljon muuta näykään kuin hutiloituja remontteja, irvistäviä saumoja ja puolivillaisia perusteluja. Komeroni, olen sinulle velkaa ainakin ysin.

Vierailija

Joulusiivoaminen uhkaa jättää komeron väliin – kuka ajattelisi komeroa?

Njaah, Haidihou voisi viettää joulunsa rusettipäässä joulupaperissa komerossa syöden vaikka niitä kaupasta ostamiaan retkipiirakoita ihan virkistyksen vuoksi tulisella munatahnalla rämpytellen etusormellaan huuliaan lauleskellen joululauluja niin olisi ehkä jotain jutuntynkääkin kun loppiaisena kannettaisiin kuusen kanssa ulos hankeen jäähtymään.
Lue kommentti