Anssi Kela kieltäytyi vuonna 2012 Vain elämää -ohjelmasta, mutta tänä vuonna hän otti kutsun vastaan. Kuva: Tuomas Selänne
Anssi Kela kieltäytyi vuonna 2012 Vain elämää -ohjelmasta, mutta tänä vuonna hän otti kutsun vastaan. Kuva: Tuomas Selänne

Sarjaa aikaisemmin kritisoinut Anssi on muuttanut mieltään kuvausten aikana.

Syksyllä televisiossa nähtävää Vain elämää kuvataan parhaillaan Hirvensalmen Satulinnassa. Yllätysnimenä tällä kaudella nähdään Anssi Kela, joka ehti kieltäytyä ohjelmasta aikaisemmin.

Lokakuussa 2012 Anssi kirjoitti Facebookissaan, että ”häntä ei kiinnosta mikään hipan leikkiminen muiden artistien kanssa”, ja hän ei ymmärrä ”miksi pitää kuvata artisteja suorittamassa kaikenlaisia tehtäviä”.

Nyt Anssi on toista mieltä.

–  Olen kahtena ensimmäisenä kuvauspäivänä tehnyt jo kahta asiaa, joita en vielä viime viikonloppuna olisi voinut kuvitella ikinä tekeväni. Yllättäen en kuollutkaan häpeään ja minulla oli jopa aika hauskaa, Anssi kertoi.

– Kaikilla on koko ajan kaikki pelissä. Kunnioitan todella syvästi näitä kollegojani, ihan jokaista heistä. Tästä tulee niin paras kausi, Anssi kirjoitti Facebookissaan.

Katsojat ovat ehtineet ihmetellä nuorten tulokkaiden, kuten Sannin ja Villegallen, osallistumista ohjelmaan. Anssi vastaa kritiikkiin sanomalla, että mielet tulevat muuttumaan.

– Ensimmäiset esitykset lähietäisyydeltä todistettuani väittäisin, että ensi syksyn suosituin dieetti tulee olemaan sanojen syöminen.

– Kaikki esitykset olivat keskenään täysin erilaiset, eikä yhdenkään jälkeen minulla ollut mitään kysyttävää. En usko, että ohjelman ystävät tulevat pettymään, Anssi vannoo toisen kuvauspäivän jälkeen kirjoitetussa Facebook-päivityksessä.

Kaudella nähdään myös Antti Tuisku, Pave Maijanen, Virve Rosti ja Maija Vilkkumaa.

– Tämä kokemus tulee jättämään merkin. En ole hetkeäkään katunut päätöstäni tulla tänne. Tämä on kaunis kokemus, Anssi tunnelmoi.

"Sali valmis!" Tuo komento kuuluu studio-ohjaajan suusta aina hetkeä ennen biisin esittämistä.

Kuva, jonka Anssi Kela (@anssikela) julkaisi

Mökki odottaa iltamien alkamista. Koska syödään?

Kuva, jonka Anssi Kela (@anssikela) julkaisi

Lue lisää:

Vain elämää-artistit julkaisivat ensimmäiset kuvat Satulinnasta: mitä Anssi Kela oikein roudasi mukanaan?

Anssi Kela keikoistaan: ”Olen tästä surullisen kuuluisa”

Räppäri VilleGalle uudesta Vain elämää -kollegastaan: ”Hän on varmaan ottanut joskus jallusta huikkaa”

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C More -kanavalla

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Saat päivän haasteista energiaa. Mikään ei nyt saa sinua säikkymään. Johtajan rooli lankeaa tänään todennäköisesti sinulle.

 

KAURIS

Valitse sanasi tarkasti välttääksesi tarpeettoman draaman. Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaiselle tilaa.

 

VESIMIES

Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus pelastavat sinut kaaokselta. Pidä jalat maan pinnalla, sillä nyt ei ole aika haihatella.

 

KALAT

Pidä pää kylmänä. Päivä vaatii tilannetajua ja nopeaa toimintaa. Puhu totta, sillä valkoinen valhe saattaa saada ikävää jälkeä aikaan.

 

OINAS

Tee arkeasi helpottava ratkaisu. Sinun on aika päästää itsesi vähemmällä. Stressin hiipuminen nostaa huomattavasti elämänlaatuasi.

 

HÄRKÄ

Hoida tekemättömiä asioita pois alta. Kyseessä voi olla rahaan tai terveyteesi liittyvä kysymys. Kääri hihat hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

 

KAKSONEN

Kuuntele kaikkien mielipiteitä tuputtamatta omiasi. Joku, joka ei jaa näkemyksiäsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Ole kärsivällinen.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Pidä rauha maassa ja vältä kytevä konflikti diplomatialla. Kompromissi tuo tilanteeseen ihmepelastuksen.

 

LEIJONA

Kaunista kotiasi tulevia pyhiä varten. Vietä laatuaikaa perheen kanssa ja päivitä kuulumisia. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen.

 

NEITSYT

Joudut turvautumaan puheenlahjoihisi tänään. Saatat jumittua pitkään väittelyyn, jossa vahvat persoonat ottavat toisistaan mittaa.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin. Pitkä keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa avartaa näkökulmaasi. Haaveesi on askeleen lähempänä.

 

SKORPIONI

Ota keskenkeräiset rahakysymykset käsittelyyn. On aika hoitaa pois alta ne asiat, jotka eivät voi odottaa ensi vuoteen. Ole tehokas.