Me Naiset
|
Tiina Leinonen
Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Yhä useampi julkkis valitsee alkoholittoman vaihtoehdon. Mitä sinä juot tänä kesänä?

Hyvinvointibuumi panee yhä useammin miettimään, mitä terassilla tilaisi, kun siiderit ja valkkarit ovat poissa laskuista.

Sporttisia naisia jututtaessa on käynyt ilmi, että alkoholittomuus on enemmän sääntö kuin poikkeus. Moni nauttii mieluummin aamutreenistä ja pirteästä olosta kuin alkoholijuomista.

Esimerkiksi Salkkari-näyttelijä Venla Savikuja on kova punttitreenaaja ja pitänyt siksi tipatonta yli kahden vuoden ajan. Malli Viivi Pumpanenkin keskittyy mieluummin joogaamaan, tanssimaan ja käymään salilla kuin ottamaan lasillisia. Myös juontaja Jenni Pääskysaari sekä useat fitnessbloggaajat ovat mieluummin vesi- kuin ottolinjalla – vain muutamia mainitakseni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Yleiskunto on parempi ja olo kevyempi, kun ei läträä alkoholilla. Myös kavereille jää enemmän aikaa ja energiaa. Hyvä puoli on sekin, että paino pysyy kurissa, koska ei tule nauttineeksi tyhjiä kaloreita. Treeni on tehokkaampaa, kun ei tarvitse poltella sidukoista kertynyttä moskaa, Viivi kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joten onhan se epäreilua, että oluissa ja viineissä on mistä valita, mutta hyvää oloaan vaalivat ovat joutuneet valitsemaan äklösokerisista tai kitkeristä purkkimehuista vähiten pahan.

Lue myös:

Jutta Gustafsberg vinkkaa: Tämä juoma poistaa turvotuksen

Viiniasiantuntijan valinnat: Nämä ovat parhaat laatikkoviinit

Sisältö jatkuu mainoksen alla