Aina pennin venyttäminen ei kannata. Kokosimme listan tuotteista, joista kannattaa pulittaa euro tai toinenkin enemmän.

Elämme kovia aikoja, mutta onhan se nyt ikävää, kun sormet menevät läpi halpisvessapaperista ja viinipullonavaajasta katkeaa terä ensimmäisellä käyttökerralla. Säästämiselle on paikkansa, mutta se ei ole näiden tuotteiden kohdalla.

Kengät

"Aina virhe, jos ostaa jotkut kuudenkympin muovisaapikkaat."

"Huonot urheilukengät provosoivat pahimmillaan rasitusvammoja, ja siinä sitten taas ollaan syvän vitutuksen kourissa monta kuukautta."

"Kengät ostetaan kenkäkaupasta. Muotipuotien asustekengät eivät kestä mitään."

Suklaapatukat

"Älytön ero on merkkipatukalla ja jollain Rainbow-yritelmällä samasta aiheesta."

Fööni

"En ikinä ostaisi viiden markan hiusfööniä enää. Heikosti hönkivä puhalluslaite on aivan yhtä tyhjän kanssa. Tehokkaampaa melkein laittaa pää ikkunasta ulos ja antaa tuulenvireen tehdä tehtävänsä."

Ulkoliikuntavaatteet

"Huonoissa alkaa vaan ottaa päähän koko homma. Hyvät hengittävät, ja ne on hyvin leikattu, huonot hiertävät tai ahdistavat ja ovat läkähdyttäviä."

Siivousvälineet

"Näissä etenkin ottaa päähän, jos välineellä sotkee enemmän kuin puhdistaa. Halvat myös hajoavat käsiin, ja sitten vasta sotkuista onkin, kun menee sata vuotta ennen kuin jaksaa ostaa uuden."

Hiustenhoitotuotteet

"Huono sampoo on kuin vettä, sitä saa lutrata litratolkulla. Huonoilla hoitoaineilla ei tee mitään, ne huuhtoutuvat hiuksista kuin vesi sorsan selästä."

"Huono hiustenhoitoaine tekee enemmän vahinkoa kuin hyötyä. Mieluummin säästän kropparasvassa tai hiusten muotoiluaineissa."

Meikkipussin kulmakivet: meikkivoide ja ripsiväri

"Laadukas meikkivoide pysyy ja peittää, tai ylipäätänsä tekee juuri sen, minkä on luvannutkin."

"Sensai 38 on ainoa, joka meitsille kelpaa. En halua niitä luomien alle suttaantuvia ripsareita, joita pitää hinkata irti vahvoilla tököteillä."

Talvitakki

"Kannattaa panostaa kunnon talvitakkiin. Oma untuvatakkini on ollut käytössä jo kymmenen vuotta ja palvelee varmasti vielä toiset kymmenen. On paljon kivempi kävellä ulkona viimassa kunnon varusteissa, kun kylmä ei kalva luita ja ytimiä."

Ruoka

"Flora on flora, muut rasvat sulavat paahtoleivän päällä ällölöllöksi."

"En osta halpis-broileria. Se ei ruskistu kunnolla, kypsyminen kestää ikuisuuden ja maistuu silti kumilta."

"Se halvin juusto ei vaan ole hyvää!"

Paistinpannu

"Elämänlaatuni koheni noin 300 prosenttia sen jälkeen, kun törsäsin suureen, pinnoitettuun laatupannuun. Halpikset ovat epämääräisiä vempuloita, joilla paistaminen on arpapeliä."

Lennot

"Olen tullut siihen tulokseen, että lennoissa pihistely on hölmöä hommaa. Mikään tarjous ei ole sen väärti, että suostun lentämään neljän välipysähdyksen kautta ja matkustamaan 24 tuntia. Kyllä aikakin on rahaa."

Kasvovoide

"Varsinkin, kun 35 vuotta ylittyy, lärvi tarvitsee laadukasta voidetta, muuten se on kuiva ja ruttuinen."

Nukkumavälineet

"Marketin halvimmat tyynyt ovat ihan surkeaa höttöä. Sijoita siis siihen – samoin hyvään patjaan, jolla nukut. Näissä laadun kyllä huomaa."

T-paidat

"Halvin mahdollinen t-paita on hyvin todennäköisesti sellainen, joka alkaa haista hielle heti ekan käytön jälkeen. Venyy ja viruu. Hyvää puuvillaan kannattaa panostaa."

Mistä sinä et suostu pihistelemään? Osallistu keskusteluun kommenttikentässä!

Lue myös:

Ylittyikö kesäbudjetti överisti? Näin kiristät kivuttomasti vyötä syksyksi

Kannattaako rahoja jemmata? – 6 säästö- ja sijoitusvinkkiä

Inka Mäkiö on nuukuuden ammattilainen

Ilmeisesti 2000-luvun Suomessa vain nainen haluaa naimisiin ja järjestää häät.

”Alkuruualle ja pääruualle annan kahdeksan, kakulle seitsemän. Toivottavasti omissa häissä kakku ei ole yhtä kuiva.”

Hääpuku taas on vähän liikaa kaikkea, liikaa ruusua, rypytystä ja nauhaa.

”Se näytti roolipuvulta. Prinsessapuvulta jostain näytelmästä.”

”Ehkä olisi ollut järkevämpi valita itselle sopiva puku eikä ottaa toisen valitsemaa ja itselle sopimatonta pukua.”

Armoa ei anneta, vaikka morsian on päättänyt mennä naimisiin edesmenneen serkkunsa hääpuvussa ja kunnioittaa eleellä tämän muistoa.

Livin Neljät häät Suomi -ohjelmassa neljä naista kiertää vieraina toistensa häissä ja pisteyttää tarjoilut, hääpuvun ja ohjelman.  Häissä vain puitteilla on väliä, ei sisällöllä. Ei, vaikka suuri osa suomalaisista avioliitoista päättyy eroon hulppeista hääjärjestelyistä huolimatta.

”Livin Neljät häät Suomi -ohjelman häissä vain puitteilla on väliä, ei sisällöllä.”

Asetelma on niin kulunut ja vanhanaikainen kuin voi olla. Morsiamille häät ovat esitys ja koko siihenastisen elämän huipennus, naispuolisille vieraille mahdollisuus päästä koulukiusaajamaiseen sävyyn arvostelemaan ja vertailemaan omaa prinsessapäivää muiden suoritukseen.

Ja sitten sulhaset. Mitä niistä? Ai niin, hekin liittyvät jotenkin häihin ja avioliittoon. Formaatin keksijöiden mielestä kuitenkin vain hyvin etäisesti, sillä heitä ei ohjelmassa huomioida juuri mitenkään.  Ilmeisesti 2000-luvun Suomessa vain morsian haluaa ehdoin tahdoin naimisiin ja järjestää häät. Hääjuhla on morsiamen ja ylipäänsä naisten show, sulhaset ja miehet ovat häissä mukana lähinnä pakotettuina statisteina.

Ohjelma on toki viihdettä ja tosi-tv:tä puhtaimmillaan, mutta ei ole ihme, jos avioliitto vaikuttaa fiksuista nykynaisista melko kulahtaneelta touhulta.

Hanna-Maria ja Anssi ovat tehneet häiden jälkeen myös avioehdon.

Entinen MM-kilpauimari Hanna-Maria Seppälä, 33, on avioitunut pitkäaikaisen kumppaninsa, liikemies Anssi Hintsan, 56, kanssa. Hanna-Maria vahvistaa asian Me Naisille puhelimitse.

– Pitää paikkansa, olemme menneet vuoden alussa naimisiin, Hanna-Maria kertoo.

Sen enempää yksityiskohtia häistä Hanna-Maria ei halua paljastaa. Hän haluaa pitää häiden kokoon ja järjestämispaikkaan liittyvät asiat vain lähipiirinsä tiedossa.

Hanna-Marian ja Anssin avioitumisesta kertoi ensimmäisenä Seiska. Lehden maistraatilta saamien tietojen mukaan pariskunta on tehnyt häiden jälkeen avioehdon, joka on rekisteröity maistraattiin elokuun lopulla. Asia vahvistetaan maistraatista myös Me Naisille. Sopimuksen mukaan pariskunta asteli avioon tammikuun 31. päivä.

Pariskunta kihlautui vuonna 2016 Havajilla. He asuvat yhdessä Helsingissä.

Hanna-Marialla ja Anssilla on 23 vuotta ikäeroa. Vuonna 2016 Hanna-Maria kertoi Eeva-lehdelle, että hänen ja Anssin suhde aiheutti aikoinaan monenlaisia reaktioita.

– Ymmärrän, että suhteemme oli monelle yllätys. Itselleni asia on ollut alusta saakka aivan luonnollinen juttu, sillä mielestäni rakkaudessa ikäerolla ei ole merkitystä. Tärkeintä on se, mitä löytyy korvien välistä ja mitä tuntee sydämessään, Hanna-Maria kertoi haastattelussa.

Anssilla on viisi lasta edellisestä liitostaan. Hän on viime vuonna menehtyneen urheilu- ja F1-lääkäri Aki Hintsan veli.

Anneliga

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Mitä ihmeellistä tässä on. Jos naisella sattuu olemaan nuorenpi mies, pidetään sitä kummajaisena naista puumana, mutta kun miehellä on puolet nuorenpi vaimo, niin sehän onkin hyväksyttävää. Treffisivustot on täynnä ukonrahjuksia, joiden mielestä heillä on velvollisuus hakea nuorta, vaikka omat edelletykset ei ole edes itseä vanhenpaan.
Lue kommentti
Käyttäjä4631
Seuraa 
Liittynyt31.8.2016

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Itselläni 25 vuotta nuorempi mies. Olen 57-vuotias nuorekas nainen. Olen ollut myös 10 vuotta itseäni 18 vuotta vanhemman miehen kanssa. Olin tuolloin 27 ja mies 45 kun tutustuimme. Oli mies parhaassa iässä ja tietysti hänen itsevarmuutensa iski. Valitettavasti vuosien saatossa hänestä tuli vanha ukko. Itse olin nainen parhaassa iässä. Ero tuli!
Lue kommentti